32945
Magyar Foci
  • Solt
    Ez lenne a cél hosszú távon...
  • gabber_saviola
    1. transzfermárkt szerint 2007-2008-ban még csak olyan pléják jöttek hozzátok mint Sitku, Sifter ... stb. A nagy rongyrázás kezdetét én 2010 nyarára datálnám (pl. Mateusz jön-nemjön saga).
    2. én sosem mondtam ilyent.
    3. visszautalnék az 1. pontomhoz.
  • ressy14
    véleményként szeretem őket meghallgatni, ha jóakaró mondja, ha nem.
    Egyébként a legjobb az lenne, ha 4-5 hasonló képességű klub lenne, mint a miénk, de ilyen pápákkal nem lesz előrelépés.
  • Solt
    Nem kell senkivel foglalkozni, járjátok az utatokat. Irigyek, "okosok", "jóakarók" mindig is voltak, és mindig is lesznek... egyszerűen nem kell ezekről a hangokról tudomást venni. Ennyi...
  • ressy14
    1. már a "politikai mizéria" kezdete előtt elkezdődött a komolyabb építkezés nálunk.
    2. egyszer azt mondjátok, hogy sok a külföldi, most meg azt, hogy a magyarok nem bírják a nyomást. akkor mégis mi a fasz van?
    3. a relatíve rövid idő eddigi 5 éve már megvolt, és eddig semmi nem kelten a látszatát, hogy ne működne még legalább ennyi ideig.
  • lord nihilus
  • gabber_saviola
    Fehérváron a jelenlegi politikai mizéria kezdetekor komoly hátszéllel elkezdtek kialakítani egy felénk (Európa ezen részén) jellemző klubmodelt. Természetesen ezt a klubmodelt nem negatív értelemben mondom, hanem mint egy sikerorientált klubmodelt. Természetesen ez a létezési forma csak relatíve rövid ideig tud működni (4-5 év) (és nagy a nyomás a játékosokon), és ami folyamat jelenleg Fehérváron zajlik, az ennek a csúcsa... innen már csak lefelé van út. És mivel minden hátszéllel rendelkező csapatnak lehetnek irigyei, úgy a fehérvári aranylábúaknak is van. Uccsó gondolatom pedig erről az, hogy az egész fehérvári kóceráj sikerre van kényszerítve, ezért nagy a nyomás, és a mentálisan gyengébb játékosok (mint ez a Sándorgyuri ... no meg az érsanyi) nem tudnak veszíteni, ezért kudarc esetén az történik, amit láttunk a Győr ellen ... azaz ezt a klubmodelt ilyen játékosokkal nem lehet megoldani.
  • Rudee
    Szeretett Viktorunk nem csak pénzt vitt oda, hanem a rajongóit is :D
  • ressy14
    a válogatottnak viszont előnyére válna, ha nem itt poshadna, hanem külföldön profiskodik, na nem úgy mint anno a zenitben szabolcs barátunk. Hálisten zsuzsi még játszik legalább a csapatában.
  • DasIsFuck
    hát inkább itthon legyen mint oroszoországba.
    Egy jó játékos növelné az nb1 színvonalát.
    Amúgy nem érdekel h olasz,spanyolországba vagy hollandiába játszon, úgyse érdekelnek azok a bajnokságok.
    magyar meccseket meg még nézek is a tv-be, ha már nincs egy rohadt adó ami adná a bundesligát.(igen eu2 csak az pont nem jön be ellenbe már csigazabáló ligát is tudom nézni az újdonsult ribanc csapattal)
  • Narxis
    Ez a Vidi jövőre még biztos egyben lesz, szóval lesz azért esélyünk, talán a Loki is jobban fog igazolni és a Győrrel is lehet már számolni.
  • lord nihilus
    Vagy nem...de lényegtelen, jövőre megint csak annyi lesz a max. amit magyar csapatok nyújtanak, hogy kivernek egy Kazah csapatot, aztán ennyi. Nem hogy csoportkör, de még PO közelében se lesz senki.
  • Narxis
    Igazából nem oszt nem szoroz, hogy ki kit ütött meg, se előrébb se hátrább nem lesz tőle a foci.
  • Narxis
    Képzelődsz.
  • lord nihilus
    Nem csak te.

Igazából nem sokan szeretik a Vidit, még úgy se, hogy egyedüliként maradtak talpon nemzetközi porondon. Mindenhol leoltják őket, szurkolásnak igen csekély nyoma van, pedig most némi támogatásnak oka lenne. És ez klub-vezetés szinten is így van. Ha például egy ilyen szezon után becsődölne a Vidi és csak megye 2-ben folytathatná, negyed akkora visszhangja se lenne mint amikor a Fradinak kellett megszenvednie a 2. osztályba való visszasorsolással.
    Mindegy, nem akarok inkább kilyukadni sehová, ilyenkor úgyis jön az oltás, hogy képzelődök az összeesküvés elméletekről meg ilyenek.
  • passatgt
    most meg állítólag Takácsot megütötte Sándor a meccs után

csak én érzem úgy, mintha ez az egész valami vidi lejáratókampány lenne?
  • Effe88
    igen mióta megnőttek a fizuk
    érdekes:)
    meg ugye itt megszakadni se kell az edzésen illetve fix kezdők lesznek é nem kell padozni+még mixelni is lehet:D:DD:
    álom
  • gabber_saviola
    múltkor is ezen a levezetős dolgon csodálkoztatok és nem hittétek el .. remélem most már mindenkinek világos, hogy a sztárjaink haza akarnak jönni levezetni.
  • gabber_saviola
    Gyere Zsuzsi haza levezetni, én várlak a Fradiba.
  • Rudee
    Csak hogy Huszti eltöltött kint több mint 2.5 évet és az alatt nem tudott tartósan a csapatba kerülni. Nyilván játszani is akart még. Dzsudzsák viszont a pénz mellett a csapatba is rendre bekerül, ráadásul a csapat egyik legjobbja meccsről-meccsre. A lehetősége meg van, így sokkal kevésbé mondhatni hogy csak a pénzért ment oda. Beverekedte magát, az meg magánügy, hogy mennyit keres.
  • Láma!
    Igaz, általában kezdő és vagy lecserélik vagy nem... de ez a dinamo előtt nem volt jellemző.
    Nem kezdőnek ment ki, nem is volt az.

Vehetne példát Husztiról, elszenvedgetett a Zenitben néhány évet, megszedte magát ő is, és visszaigazolt németbe, a többit tudjuk.
  • Rudee
    Nem padozik...
  • Zenszkij
    Ebből is látszik mekkora egy léhűtő Dzsudzsák. Megszedte magát mint a dög, elég volt neki a kihívásokból, inkább eltökölne az nb1-ben, ami valljuk be nem színvonal, mintsem letenne valami érdemlegeset az asztalra kint, mert azért már tenni kéne valamit. Inkább hazjön sztárkodni, szerintem túl volt hypolva ez a játékos, nem akkor ász. Remélem Torghelle felszántja vele az aszfaltot is ha hazatér.
  • LasDen #18817
    akkor tegyen már egy szívességet és jöjjön el ingyen ide a megye1-be :DD
  • Láma!
    idézőjelben irtam:D

de igen.. zsuzsinak már levezetni kéne, tul sokat keresett azzal hogy a ruszkiknál padozik:D
  • lord nihilus
    Rudolfnál nem ugyanez volt a téma?
  • Narxis
    huszonévesen?
  • dave9004
    levezetni? :D
  • Láma!
    zsuzsinak megvan a bentley, azaz valszeg annyi pénze van hogy a gyerekeinek se kell melozni soha. miért ne jönne haza "levezetni"?

ha a karriere érdekelné, sosem ment volna az oroszokhoz.
  • Effe88
    persze, hogy haza jönnének
    mióta megnőttek a fizuk és látják, hogy egy torghelle havi nettó 7 milliót egy rudolf meg kb 8 milliót keres..
    simán jönnének hisz végül is itt nem kell megszakadni edzésen se mint külfödlön és zépen el lennének
    eleve már az hogy a dzsudzsákban 24 évese felmerült egy ilyen hogy haza jönne
    hát kurva gáz
    látszik, hogy ezeket csak a pénz érdekli
  • LSSAHPAUL
    A fradisok 2 okból is szerethetik: Egyik játékost lelófejüzte a másiknak meg a lábát törte. Egyébként nem ő a legnagyobb kretén az nb1-ben, hanem az a barom amelyik ebben a fordulóban direkt térden rúgta az ellenfelét, kb 85. percben amikor már tök mindegy volt. Nem jut eszembe a neve de pár héttel ezelőtt kiestette a lokit, azelőtt meg honvédos volt. Messziről a feje úgy néz ki mint a predátornak.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem legyen a válogatott egy az egyben a Videoton, legalább összeszoknak :DDDD
  • dave9004
    hazajönnek a válogatottak?
  • DasIsFuck
    ki is kellene.
    aztán egy idő után a játékosok és klubbok szemébe is fő prioritás lenne, hogy akkor a játékosok fogják vissza magukat.

Olyan rendszer kellene, hogy a szabálytalanságok után a klubbok pénz büntetést kapnak.(tehát a klubboakt egy tisztább játékba kényszeríthetnénk)
    Ezt ki kellene terjeszteni a meccs iramára, pl a játékosoknak átlagba kötelező lenne 1 meccsen egy bizonyos átlag megfutása,ellenbe pénzbüntetések...
    Aztán ezt évről-évre növelni és akkor talán pár éven belül a klubbok rá lennének kényszerítve arra, hogy igenis érdekük legyen a jóiramú mérközés.

Jó focit itthon máshogy nem lehetne.
    Max sok pénzel ami itt Magyarországon nincs és nem is lesz szóval veszett fejszét kergetünk.
  • Narxis
    Hehe, ezt el se olvastam csak miután elküldtem az előző hozzászólásom, akkor egyre gondolunk. :) Sanyi nem való a Vidibe.
  • Narxis
    Bíró válogatja, szerintem nem kellene visszabeszélni se. Az a baj, hogy Sanyi iszonyúan kilóg a Vidiből. A társai tudnak focizni ő viszont azzal kompenzál, hogy "izomból letámad" mindenkit, ebből jönnek az ilyen incidensek. Nem tudom mit láttak benne mikor leigazolták.
  • Effe88
    úgy értettem, hogy örülhet neki hogy alkalmazák ennyi pénzért és hogy focizhat
    különben mi lenne belőle??:D:Dhíd alatt élne:D:D
  • ReszegKoldus
    Még emlékszem, amikor mtk-sként Lipcseire tett megjegyzést és fel kellett hívni a figyelmét, hogy "nézzen tükörbe"
  • ressy14
    az a nem hal éhen kicsit finom megfogalmazás a havi 7 milláért, amit zsebre tesz egy kis edzésmunkáért, meg a heti 1x90 perces karate és cselgáncs bemutatójáért :D
  • Grenzjager
    Kocsis Sándor emlékfilm (DunaTV)