Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugródeszka nekik az nb1...azért ez gáz :S 25-30 éve még a fél baltikum leszopta volna a válogatottunkat,hogy egy-egy autogrammot kapjanak,most meg ezek jönnek hozzánk úgy focizni,hogy óó 1-2 évet itt eljátszogatok,és irány a nyugat...na ez a szomorú :S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
#15311 jav: detroiti meccsen a Fradi a Riverrel, Dallasban a Pumassal elõdöntõzik ha nem tévedek
informálódjunk kérem, mielött konspirálunk😊))
Február 4., Detroit Pumas (mexikói)
Február 6., Detroit Vasas vagy River Plate (argentin)
Február 9., Dallas Pumas (mexikói)
Február 11., Dallas Vasas vagy River Plate (argentin)
Fradinak hirtelen ennyi pénze lett, hogy kiugornak USA-ba edzeni?😊
nem semmi még a 4.osztályba i ilyen sok pénz van arra felé????
havi 6ezer font*377 Ftvel=2 262 000 Ft,
na most mennyit vehetnek le ebbõl adó formájában???😄😄
+
Hirdetés
A 23 éves lett csatár ebben a szezonban 17 bajnokin 18 gólt szerzett a lengyel élvonalban. (nso)
Rudnevs igazolási díjából a ZTE is kap rendesen
Dum spiro, spero.
Ha megkapja a pénzét, és lényegesen többet mint itt akkor jól tette!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
http://www.dailymotion.com/video/xnd47g_leicester-city-portsmouth-1-1_sport
- Na és te mit vettél a feleségednek Karácsonyra?
- Bundát kért tõlem.
- És megvetted neki?
- Dehogy. Kiírtam neki DVD-re a 2009-es ZTE-Siófok meccset.
<#idiota>#idiota>
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
akkor pont labdaszedõ voltam <#wink>#wink>
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
Vagy, hogy 2012/2013-tól az NBII. egy csoportos lesz és az az NB1.-es klubok tartalékcsapatai (FTC II pl.) csak legfeljebb a harmadosztályban indulhatnak.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Azt azért remélem, hogy a macskakaja kalandja nem fog olyan egyértelmûen elõrelátható módon végzõdni, mint a párkapcsolata... remélem a focihoz jobban ért, mint a nõkhöz.
www.smart-bus.hu
+
újabb siófoki meccs és a klub egykori labdarúgója keveredhet a hazai bundaügybe.
A helyi együttes eddig is adott munkát a nyomozóknak, akik már hat labdarúgó mellett a vezetõedzõ Aczél Zoltánt (44) is gyanúsítják a 2009-es tavaszi keretbõl. Horváth Gábor (28), Sütõ László (25) és Andruskó Attila (31) szabadlábon védekezhet, akárcsak a szintén gyanúsított három másik focista, a hírek szerint H. Gy, T. R. és M. Á. Eddig csak 2009-es meccsekrõl lehetett hallani – Siófok–Kaposvár (2-5), ZTE–Siófok (5-3) és Siófok–Gyõr (3-2) bajnoki, valamint Honvéd–Siófok (2-2) kupamérkõzés –, most azonban egy 2008-as összecsapás is az ügyészség látókörébe került.
Abban az évben november 9-én rendezték a Siófok–ZTE bajnokit, melyen a még Détári Lajos (48) által irányított hazaiak 4-1-re kikaptak. A találkozó elõtt a hazai csapat egyik játékosa – aki tavasszal már nem volt a gárda tagja – a gyanú szerint fejenként 10 ezer euróval (3 millió forint) kereste meg három társát, közülük az egyiket a napokban hallgatták ki, s még a monogramját sem hozták nyilvánosságra.
H. Gy, T. R. és M. Á
vagyis pontosabban nem lehetnek mások mint:
Hegedûs Gyula, Tusori Richárd, Milinte Árpád
+
ehhez jön még egy erõsen kispesti, borgi-kötõdésû ember, akit Peruig menekült, de elkapták, és kiadják nemsokára.... ez új meccseket és neveket fog hozni....