Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Videoton 1-0-s vereséget szenvedett elsõ felkészülési mérkõzésén az FC Basel ellen, a spanyolországi összecsapáson egy próbajátékos is helyet kapott a fehérvári csapatban a második félidõben.

Nevét a klub honlapja nem árulja el, a marbellai futballcentrum internetes felületén olvasható beszámoló szerint ugyanakkor az illetõ nem más, mint az 1991-es születésû, nigériai Abosi Chukwu, aki egy róla szóló webes jellemzés szerint gyors, jól fejel, stílusában pedig Nemanja Vidicet idézi.

A piros-kékek bõ keretében a hivatalosan meg nem erõsített összeállítások alapján további két afrikai ígéret is ott volt a svájciak ellen. Onyekachi Okafor szintén 1991-es születésû, tagja Nigéria U20-as válogatottjának, posztját tekintve pedig támadó. Azt írják róla, legutóbb a helyi másodosztály gólkirálya volt, gyors, jól fejel és jó a befejezésekben is, képességeit tekintve akár az új Drogba is lehet belõle.

A harmadik említett labdarúgó a 19 éves, szintén nigériai Enete Moris, akit szintén számításba
dave9004
Ellenfél védekezése válogatja. Pl mi egy középpályát nem aggresszívan védõ csapat ellen, mindig jól szereplünk a passzolgatásal, legyen az bármilyen lassú is sajnos. 😄
Ívelgetés már a tanácstalanságot tükrözi és még én sem vagyok hozzászokva ezekhez. Ha elkezdik vmelyik meccsen, akkor mindenki ledöbbenve néz, hogy eddig nem ez volt, miért csinálják tökmag csatároknak stb....
Legrosszabb csapatoknak is azért van esélyük sokszor, mert itthon kb uugyanazt tolja mindenki.
ressy14
hát oké. Én hiszek Várhidinek, akinek minden szava szent <#idiota>

Dum spiro, spero.

lehet, hogy beteges dolog, de minden nb1-es, nb2-es meccset meg szoktam nézni a TV-ben, amit éppen elkapok, tudom hogy mirõl beszélek 😊
ressy14
Ajánlom, viccen kívül, hogy nézz meg egykét alsóházi meccset, és rájössz, hogy nem favágófocit játszanak, hanem jól felépített taktikával nyomják, csak a játékosok ügyetlenek hozzá, és már a 2. passzot elrontják.

Dum spiro, spero.

persze, a Vidi, a Debrecen, a Honvéd, meg az ETO tud ilyet, a többiek, próbálkoznak még, a tabella második felében lõvé csapatoknál meg elõrerúgják, aztán majd csak lesz valami... 😄
ressy14
Még anno Várhidi mondta, hogy mi latinos focit játszunk. Ami igaz is az erõsebb csapatokra. Ha megnézed, nem sok gól születik ívelt beadásból, ergo laposan passzolgatnak. Ha csak 2-t tudnak egymás után emberhez passzolni, az is passzjáték 😄

Dum spiro, spero.

ez tetszik

aztmondja: "– Amikor odakerültem, a kemény mûfüves pálya miatt sérülés hátráltatott. Utána már minden rendben volt, az Európa-ligában rúgtam is két gólt. A norvégok hosszú távú szerzõdést akartak kötni velem, de ebbe nem mentem bele, mert inkább el akartam jönni. Nagyon nem tetszett nekem az ottani futball: hoszszú labdák, hosszú labdák, hosszú labdák... Nem ez
az én focim.

– Ha valóban ez számít, akkor jól választott, a PMFC-re, a magyar futballra nem az ívelgetés a jellemzõ.
"

Akkor mégis mi? A legtöbb NB1-es meccs a baszdelõre-kocogjutána elven alapszik
az orosz Russervice Utazási Iroda állt oda az angyalföldi piros-kék színek mellé

már látom is, ahogy száradnak a napon a kimosott dollármilliók 😄
dave9004
Amatõrstátuszba akkor, ha a SC visszaveszi a futballt. Mst az van, hogy légiósra nincs pénz, magyarokat próbálnak minél olcsóbban, olyanokat, akik hozzá szoknak a pénztelenséghez. Amatõrségrõl csak a SC tulajdona alatt lenne szó, de azt Markovits is belátta, hogy hülyeség volt emlegetni ilyenkor.
...is?
mondjuk Szombathelyen nem padozott.

bakkerman
az nem sámli!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
jó lesz az neki
majd elpadozgat ott is

passatgt
Helytállónak bizonyultak az átigazolási összegrõl szóló korábbi hírek: a Haladás 510 ezer euróért adta el Kovács Istvánt a Videotonnak.

bakkerman
????? én még ott járok,hogy nagy eséllyel amatõr státuszba sorolják vissza a Vasast...most meg milliós fizetésû focistákkal dobálóznak...

én ezt már nem értem 😄
volt az õsz vége felé valami niggájuk, aki egész ügyesen mozgott, azt megtartották?
passatgt
FTC-Vasas: Csizmadia Csabát és Oláh Lórántot szívesen látná soraiban a Vasas, illetve Maróti Béla megszerzésérõl is tárgyalnak
Vasas: Hercegfalvi Zoltán hamarosan aláírhat, miután a szóbeli megállapodás megvan vele. A korábbi újpesti és kispesti Tóth Balázs mellett Venczel Balázst és a Nyíregyháza fiatal csatárát, Kovács Ádámot teszteli Urbán Flórián.

most akkor mégis van pénz?😄

Videoton - Basel felkészülési mérkõzés - ma 16:00-tól
élõ szöveges közvetítés a Vidi.hu-n

smith09
Bár nem vagyok Vasas drukker, de remélem Flóri vasfegyelmet tart és rendet rak. Mint pl.: A REAC játékosait Szegeden hagyta aztán oldják meg a hazajövetelt ahogy tudják, és másnap reggel edzés.

Remélem ez a belga befektetõ a liláknál nem tiszavirág életû lesz, mert akkor folytatódhat a fõvárosi klubbok vesszõfutása.

Koman még nagy játékos lehet kis hazákban legalábbis, persze ha a focival foglakozik, és rendszeresen játszani fog.

Casillas
reméljük majd kinövi idõvel <#gonosz1>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Narxis
Koman szereti az olasz focit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Volt róla szó hogy esetleg német bundesliga,de szerintem maradni fog olaszban.

passatgt
menjen már el olaszoktól nagyon pls

a Halinál pedig meg akarják jól fejni a Vidit, aztán bevásárolnak a pénzbõl
banok
Fradiból

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
A Fradóból elküldött Tóth Bence Pápára ment.

Gyõrben a Gyirmótnál is alakul valami
Ferenczi, Erõs G., Fitos

LasDen
tökmindegy mit mondott....mindenki tudja, hogy a nyilvánvalót mégsem mondhatja....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Amúgy szép mondat, hogy égetné bármilyen más mez.
Jó dolog a hûség, de hihetõbb lenne egy 20 évnyi újpesti pályafutással, amikor csak a liláknál játszott volna...

Dum spiro, spero.

nem is azért mert nb-1-be nem férne be....

"90 százalékban érzelmi döntést hoztam. A maradék 10 százalék pedig a zene. Nem tagadom, az is motivált, hogy többet foglalkozhassak a zenével. De a legfõbb indok akkor is az, hogy "égetné a bõrömet" bármilyen más mez."
Széki Attila, az Újpestrõl távozó támadó egy ujpest.hu oldalon olvasható interjúban arról, miért folytatja alacsonyabb osztályban, miért nem próbál szerencsét valahol máshol az élvonalban.

baaaaaazmeg
amíg az embereknek a napi megélhetés is gondot jelent kishazánkban, addig nem hiszem, hogy van ilyenre esély
ressy14
Egyébként most úgy õszintén, szerintetek lesz valaha olyan, a mi generációnkban, hogy rendezett viszonyok mellett lemenne a bajnokság és egy hírt se hallanánk a nehéz anyagi helyzetekrõl? <#nemtudom>

Én még reménykedek benne.

Dum spiro, spero.

dave9004
😞 csak a szarság mindig.... megint meg kell szûnni,hogy vki idefigyeljen?....
Effe88
lol
ezért aztán sok értelme volt anno kizárni a Fradit hogy a vasas szerepelhessen az nb1be

Narxis
Sajnos nincs más, csak politikai hátszéllel áramlanak komoly pénzek a honi fociba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
a két klub minden tekintetben távolodik egymástól,nem sok esélyt látok rá,hogy a közeljövõben (2-3 év) lesz Szpari-Dió...pedig mekkora meccsek ezek <#szomoru2>

mooo
Hogy lesz így Diósgyõr - Nyíregyháza ? <#sir>
bakkerman
itt nyiregyen is ez a köcsög maffiózó lépett színre,még nyáron,aki ennek a hídnak a góréja,nagyon sokat tett a klubért,jelenleg se edzõnk nincs,se csapatunk,SE PÁLYÁNK,és még jövõ nyáron is az lesz a téma,hogy NB2 vagy NB3...mikor takarodnak már el ezek az "érdek befektetõk" a magyar futballból?????

smith09
Múltkor mondták egy mûsorban h ha ez a Híd nevû cég nem lett volna.
Szerintem elõbb utóbb vége lesz a dalnak, és amatõrök lesznek.
Most újpesten van pénz, egy darabig.
De már sok ilyen fellángolás volt. Nem mindegy nekik ár h 7. vagy 12. ek lesznek.
a Vasasnál elfogyott a pénz, menekül a nép a süllyedõ hajóról
Solomon Okoronkwo Pécsre igazolt
banok
Buzsáky kezdõ a Newcastle ellen.

egy csak egy recskacsicska rapper
és még lila szemmel is (!)

ha jól tudom uvb-s Wesztergomi busta, aki jól lemossa 😊
számon röhögök 😊
bustával semmi baj azon kívûl h lila 😊

ott a pont, egy öntelt bohóc...
Ha úgy hívják, akkor igen... ebben a ruhában simán megérne egy patront! 😄

www.smart-bus.hu

bakkerman
szerintem rá gondolt Solt,én is megszúrnám,így ebben a ruhában látva 😄DD