Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ez a sok ember a lelátón mit akar ábrázolni? Elég szürreális!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Szép lesz, ennél nagyobb nem kéne sehova.

Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.09.23. 16:25:57

bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én hosszú Ú-val szoktam mondani <#idiota>

LasDen
nagyon dÚrván?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
sajnos bármennyire is dúrván (nagyon dúrván) hangzik de egy beteg focista több kattintást hoz egy adott oldalnak...és ez tényleg szánalmas,hogy a jégkorongos srácot még meg se említette a nemzetisport,pedig mindkettő ugyanolyan értékű ember,csak épp más sportot űznek (vagyis Bence már visszavonult). Szurkolok mindkettőnek hogy sikerrel vívják meg ezt a harcot!

dave9004
én pl most hallottam először róla, hogy ide írtad.
(nekem egy volt munkatársam jár kemora, lehet már meg is műtötték szerencsétlent. én most pl őérte izgulok)
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.09.22. 14:04:21
Nem neked szántam kritikaként, hanem csak a mentalitást nem értem. Lázárral tele van minden az interneten Hardit meg csak néhol megemlítik. Mintha Ő nem lenne annyira fontos...
Gondolom a beteg focista eladhatóbb, mint akármilyen más sportoló, több kattintást hoz.
LasDen
mert az egyik a mindenséget jelentő futballt űzi, a másik meg botokkal és korcsolyával kerget egy széndarabot....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Olvastam ot is,csak ez magyar foci topik azert masoltam be

Sosem értettem, hogy miért csak a beteg focistákat kapja fel az ország...
Szerintem Ő is megérdemli a támogatást és bíztatást!
bakkerman
Az Újpest korábbi csatára, Lázár Bence súlyos betegséggel küzd. Erről saját közösségi oldalán számolt be. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a visszavonulását tavaly bejelentő volt labdarúgó leukémiás.

Először a Bors számolt be a 24 éves Lázár Bence küzdelméről, aki saját Instagram-oldalán közölt kórházi fotókat, és az alábbi szomorú üzenetet is posztolta.
„Hihetetlen, hogy az ember kerülhet olyan helyzetbe, hogy minden fájdalmat vállal, ép ésszel nézi végig önmaga kínzását, hogy élhessen, mert igazán élni akar” – idézi a lap.
A Nemzeti Sport Online úgy tudja, Lázárt leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány hete állapították meg a szomorú diagnózist az orvosok, azóta már a Sport Tv-ben sem láthatjuk a képernyőn mint a televízió szakértőjét.

Kitartást Bence!!

bakkerman
Jaja,egy atlag championship meccsen futnak meg utkoznek annyit mint valaki az nb1-ben 3 bajnoki alatt

LasDen
É-Írek a Premiere Leagueben, a Championshipben, a League One-ban és a Skót első osztályban játszanak. Ezek a bajnokságok jobbak v max 1 szinten vannak az nb1-gyel. Össze ért náluk egy csapat, ami nem szar. Ők jobbak, mi szarabbak lettünk, nem tudjuk már legázolni az É-Íreket.....

DaemoonHunter
Böde áttörne rajtuk...
A mostani játékunk (ha már lehet ennek nevezni a gyakori eszetlen ívelgetést) nem igényel Nikot vagy Szalait.

Muki100
Az lehet, de azért Feröer meg a sokadosztályból összekanalazott észak-írek ne igényeljenek már egy Szalait a mezőnyben való védekezésre. Ezeket a csapatokat le kellene gázolni, amihez Nikolics de még Böde is jobb.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

LasDen
paradox, de Szalai többet tud adni mezőnyben, mint ezek. Nikolics meg egy támadóbb csapatban él jobban. Rá nem lehet felívelni a labdát, neki a földön kell passzolni, azt meg nem tudunk. Böde meg egy Szalai -2.0
De Feröert így is verjük...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.20. 17:53:13

bakkerman
Nikolics gól. Böde tegnapi gólja,és Niko mai gólja után eldőlt, Edem Száláj kezd feröer ellen! <#integet2>

dave9004
Ki gondolta volna
bakkerman
9 forduló után 11 pont a Fradi előnye <#idiota> Elég stabil

dave9004
Bogdán mégse kezdett
bakkerman
autok helyett lovakat! A mol monnyjon le

dave9004
sztem ez olyan mint amit az angolok csinálnak rendre, hogy a FA-ligakupában, EL-ben a 2. számú kapust védetik egész évben. a bajnoksághoz meg nem férhet csak eltiltás sérülés miatt
LasDen
verjük a nőket, öljük halomra azokat, akik nem olyanok, mint mi, égessük meg a tudomány embereit, hozzuk vissza a rabszolgaságot, a robotot, a röghöz kötést, a királyságot. 2000 évvel ezelőtt nyugodtan leszúrhattam egy zsidót az utcán fényes nappal. Akkor nem volt probléma, ma miért az?
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.16. 19:20:51

ReszegKoldus
Igen, de manapság sokakat minden felháborít, felzaklat, megbotránkoztat, félelemmel tölt el és megy a rinya. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
Erre ők azt mondanák neked, hogy nem kell olyan komolyan venni a dolgokat, meg amúgy is adok kapok szintű utálat ez 😊)
Szerintem egyszerűen gyerekes, sőt...állatias, a rigmusokkal együtt.

Biztos lehetsz benne, hogy nem ezeké lesz a jövő és ennek én is kifejezetten örülök!

Sőt 70 éve még más dolgokat is csináltak a zsidókkal... Azért, mert régen lehetett, még nem feltétlenül jó valami. Igen, a focit - és általában a sportot - nagyon sokáig rengeteg gyűlölet vette körül, de erre nincs szükség. Miért kellene utálnom akár a rivális csapatot vagy annak szurkolóit? Ha pedig nem utálom őket, miért kellene szidni? Bízom benne, hogy ez a jövő. A petárda, füst pont maradhatna felőlem, a más csapatok szidása viszont szimplán prosztó, buta dolog.
bakkerman
Bogdán kezdeni fog a 'Pool EL meccsén a Bordó ellen,az edző nem elégedett Minyolé teljesítményével! Na hajrá Ádám!

bakkerman
Mintha 50 eve nem mentek volna ezek a rigmusok...Erdekes regen kitettek a fradinal egy drapit az mtk ellen hogy "bajnokok lehettek,de magyarok soha" es semmi ugy nem volt belole pedig akkor is zs csapat volt a mötökö

ReszegKoldus
Én mondjuk megvolnék füstök, petárdák és hasonlók nélkül, de ez az "ismétlődően, hosszabb ideig skandáltak a szurkolók súlyosan megbotránkoztató, trágár kifejezéseket, többek között más sportszervezeteket szidalmazva" egy vicc... 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dave9004
Kis érdekesség, hogy az itthoni csapatokat is megjárt Foxi csk a Benfica ellen játszó Asztanaban
dave9004
és ott a kétmillió
DaemoonHunter
Inkább amiatt háborognának, hogy miért ilyen gyenge a focink évek óta, és semmi fejlődés, pénzmosodák nyílnak még most is, rengeteg a csókos alapon történő játszatás akadémiákon és még naphosszat lehetne sorolni. Egyéni érdekek és élj a mának életérzés, mindenki ezen lovagol.

bakkerman
<#banplz><#banplz>

LasDen
látom ahogy a sok asztmás gyerek fuldoklik a székek között...damn...

bakkerman
nemrég még ilyen volt egy Diógyőr - Nyíregyháza. Nem kell túlragozni gondolom a képet.

dave9004
Ahhoz az mlsznek is abba kéne hagyni a fölösleges baromságait meg a megbélyegzést
Nem, semmi olyasmi nem történt. Örülnék, hogyha minden meccs ilyen lenne és az ultrák szurkolni járnának és nem sírnának, mint egy fürdőskurva.
dave9004
Pedig ez miatt is milliós bírság lesz
bakkerman
hagyjuk már ezt a pyro témát is,azt hiszi az MLSZ hogy a pyro használat,meg a görögtűz minden egyes nézőt zavar...a lófaszt zavarja,a kisgyerekek vigyorogva nézik hogy milyen fasza látvány,lazio-roma meccs előtt az egész stadionban terjeng a füst,robbannak a petárdák a pálya szélén,és érdekes következő héten is kimennek akár gyerekkel,vagy akár nyugdíjasok.

dave9004
Tegnapi derbin történt vmi ami miatt nem mennél meccsre? Ha azt mondod a pyro akkor miért nem lett vége a meccsnek pl. Ha ilyen lenne minden meccs folyton ott lennék.
ReszegKoldus
Na igen, még volna képük ilyen szar színvonalú meccsekért is átutazni az országot és szurkolni, hát hogy képzelik?!

Én sose mondtam, hogy az ultrák miatt nem mennek ki az emberek a meccsre. Mindenki tudja, hogy azért, mert a színvonal egy határ szar ez nem vitás. De az sem vitás, hogy az mlsz kommunikációjánál már csak az "ultrák" szánalmasabbak.
LasDen
Senkit nem érdekelnek a magyar utánpótlás játékosok.... siker és még több siker...

dave9004
jaj hát jól eldugták én a sporthírek közt kerestem. minden megbocsátva 😄 ja nem
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Mert annak van hírértéke,arra lehet habzó szájjal vergődni hogy "naugye megint az ultrák"

dave9004
Zindexen meccsről nem írnak, de a legnagyobb betűs sportcikk h 7-et előállítottak éjjel
ReszegKoldus
Ja értem, tehát probléma megoldva, ezért volt tegnap mindenhol telt ház, mert végre a családok ki mertek menni. 😄

Jim Morrison
messze még a vége... de szurkoljunk érte együtt :C

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/