32945
Magyar Foci
-
#31620 Csak a szezon végéig, azaz 3 meccs. Csak hogy játékban maradjon. -
#31619 Te? -
#31618 Rudolf ---> Dunakeszi Kinizsi (futsal nb2)
Vágjátok ki/kik focizgatnak ott? :D -
#31617 Itt is ilyen lesz szombaton... Nem -
#31616 Lengyel kupadöntő. Ott még beengedik a szurkolókat is,nem csak a nézőket. Egyébként nyert a Legia,így Nikonak megvan az első trófeája Lengyelországban! És még a bajnoki címre is nagyon esélyesek!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.05.03. 18:46:33 -
#31615 Kisvárda úgy tűnik visszalép mb1 feljutástól... remélhetőleg akkor a zte megy fel, nem pedig puskás marad bent.
cikk -
#31614 azt_hitte_a_nezoszam_a_melypont_az_nb_i.-ben_hat_nem
Gólok:
1., Böde - 17 gól
2., Torghelle - 11 gól
"2003-ban volt utoljára elég ilyen kevés találat az első helyhez. Akkor a soproni Tóth Mihály lett az első." -
#31613 Respect a Honvéd szurkolóinak! Akik a pályán voltak viszont nem érdemlik meg azokat a srácokat a lelátón...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.05.01. 12:06:02 -
#31612 bizony, AS Romat sikerült megverni, itthon nb1 se lesz ellenfele a Gyirmótnak ;) -
#31611 Akkor nincs otletem :D De amugy ennek orulok regota erik mar ott is egy nb1-es klub :) -
#31610 Nincs mese, ismét ki kell zárni a Fradit. -
#31609 1:35 től
-
#31608 Megkapták a licencet! :) -
#31607 Hogy mereszeled?:D most ezen fogok izgulni -
#31606 Vagy a kovetkezo hetekben SAJNALATOS MODON a Gyirmotnal licensz problemak lesznek... -
#31605 A honvéd mindent megtett, de a vasassal nem szamoltak!:D -
#31604 Vajon jön majd hamarosan egy bejelentés, hogy 12-ről felemelik az mb1 létszámát? :D -
#31603 Jé nyerünk -
#31602 Na az Mtk-nál fejek fognak hullani...:D:D -
#31601 még soha nem verte meg a honvédot. vicc -
#31600 jól nézzétek ezt a honvéd védelmi munkát mert ezt nevezik bundának. -
#31599 Jól tudom, hogy MTK meccset most áttették Dunaújvárosba? Vasas szurkolók meg kaptak kb 100 jegyet? Nagyon nem akarják, hogy a Vasas nyerjen úgy tűnik... :)
Puskás Honvéd meg azért király mellette, mert Puskás Honvédos és 'ellopták' a nevét a felcsúti akadémiához :)
Nagyon remélem, hogy nem a Puskás marad bent :/ -
#31598 tegnapi gyirmót - vác meccsen a negyedik gól te jó ég...mindenki beállt a gyirmóti szögletnél a vác kapufájához (rövid oldalon), majd jött a labda, és az egyetlen nem kapuban lévő gyirmóti játékos (kb 3 méterre a kaputól) befejelte a labdát :D
bónusz: az egyik szurkoló nem kapcsolta be a hangosbeszélőt de végig ordibált bele :D -
#31597 Én már nem értem mi folyik itt :D -
#31596 elfelejtették hogy nem kellett volna :)
-
#31595 Most meg kikaptak. Ilyenkor ki bundázott?:) -
#31594 Mióta kijött a hír a magazinműsorukról, azóta senkit nem érhet meglepetésként, ha esetleg valamilyen "csoda" folytán nem esnek ki :) -
#31593 Nem érted a magyar szurkolói néplelket - itthon minden meglepetéseredmény biztosan bunda... -
#31592 Ha bundázni akarnának, egyszerűbb lett volna a békéscsaba ellenit megnyerni... valszeg ez a szplisjak ennyire kókler volt. Új edzővel mindig nyerni szoktak amúgy a csapatok 1-2 meccset. -
#31591 varatlan erdmeny az biztos :DD ja nem...:D -
#31590 Nahát nézzenek oda, micsoda "bombameglepetés", kikapott az mtk... :D -
#31588 ha fradiszurkolóként mész, akkor szkennelned is kell. újpestire elég a szeméyli a jegyhez. -
#31587 plusz a münémet Müllerünk kihagyott egy tizit 77. percben. Múltkor a haladás hagyta ki a felcsút ellen. -
#31586 Veletlenul ponz iksz lett a Csaba-Vasas :D ma meg MTK-Felcsut,nagyon kivancsi vagyok mi lesz mert az MTK meg a masodik helyert harcol -
SzocsA #31585 A magyar kupadöntőre kell szurkolói kártya?
Nem voltam még sosem meccsen. -
#31584 Undorito. Es igen,ezzel el is dolt hogy nem fognak kiesni. (Nem mintha ez eddig annyira nagy kerdes lett volna) -
#31583 Akkor már biztos hogy nem esnek ki. -
#31582 Húú végre láthatom, hogy a 10 évvel fiatalabb kölkök milyen porschéval járnak edzésre... fuck yea -
#31581 A Puskás Akadémia hivatalos közleményben számolt be az új magazinműsor elindulásáról.
"Április 8-án, pénteken 15 órától az M4 Sport csatornán elindul a Puskás Akadémia magazinműsora. Havonta 26 perc, s benne minden, amit az Akadémiáról tudni érdemes.
Exkluzív tartalmak, a Puskás Akadémia FC mellett kiemelten foglalkozunk az utánpótlással és akadémistáink mindennapjaival. Hírek, elemzések, háttér információk. Találkozzunk az M4Sporton is!" - olvasható a klubhonlapon. -
#31580 nem rossz. Kérdés, hogy tudva lesz h közvetítik, a nézők mit fognak ordítani be+mennyire próbálnak viselkedni a pályán is.