32945
Magyar Foci
  • Effe88
    aha
    és ettől jobb lesz a magyar foci, hogy a benficába és a sportingba nem vagy alig játszanak portugálok:D:DD:
    ahahahahah
    értem

de itt a bónusz:) link!

• passatgt
    nem kell olyan messzire menni, számold össze a tegnapi sporting kezdőcsapatában a portugálok számát:

2
  • Casillas
    Benfica-Barcelona BL csoportmeccs

Számold össze légyszi a portugálokat a Benfica kezdőjében. De legyen neked karácsony, hozzáveheted a spanyolokat is, mert Portugália mégiscsak az Ibériai-félsziget része.
  • Solt
    Nem szégyen, ez a jellemző a jelenlegi klubfocira Európa szerte.

Ettől függetlenül nyilván jobb lenne, ha döntően magyar játékosokkal érnének el sikereket, de ez azért nem egészen így működik. A magyar foci évek óta padlón van, onnan pedig nehéz építkezni. A jelenlegi magyar játékos állomány alkalmatlan arra, hogy ilyen sikereket lehessen elérni velük! A jók drágák, a megfizethetőek meg átlag játékosok...

Pont azért probàlnak életet lehelni az utánpótlás képzésbe, hogy később majd döntően magyar játékosokból álljon a keret...

Ez a terv a Vidinél, a Debrecennél és a Fradinál is, de ez innen a padlóról nem lesz egyszerű...
  • ressy14
    meg egyébként is:

• ressy14
    amikor még 1-2 éve nálunk játszott a Lencse, nyomta folyamatosan az alibi fociját. Sanyi legalább megkergeti a védőket, még ha gólt nem is rúg. Niko helyére - miután ő már elfáradt, mint tegnap - tökéletes csereember, csak sokba kerül.
  • Grenzjager
    na és ezaz, hogy nem teszik oda magukat. Még azok se akik vmiért eljutnak az NBI-ig.
  • bakkerman
    vagy egy 18 éves akademista is odatenné magát,ha csak feleannyi perchez jutna mint a nagy Air Sándor,és nem is kéne neki havi 7 milliót utalni...
  • Grenzjager
    valszeg Kaká(bra), vagy vki klub nélkülit még igazolnak(dél-amerikából)
  • LasDen #19031
    tök jó, hogy odateszi magát, de egy csatárnak gólokat is kell rúgnia...ennyi erővel én is lehetnék ott, én is odatenném magam, és annyi gólt én is rúgnék mint ő....
  • lord nihilus
    Nekem csak annyi a kérdésem, hogy mi is lett Stopirával és ki tudja helyettesíteni?:/
  • gabber_saviola
    Tudom milyen volt 1-2 éve AirSanyi, szerintem most már az odatesz magát dolog helyett inkább rúg-csíp-harap-könyököl kombó jellemzi. Régebben, mikor tényleg olyan odatevős volt nagyon utáltam, most már sajnálom az erőlködése miatt.
  • Grenzjager
    Ő az a spíler akit a mentalitása miatt fogadnak el edzők és nem feltétlen a tudása miatt. Egyértelmű hogy agilis, agresszív, de kevés magyar spílerben van ilyen hév. pl: Tököli. A hozzáállásával kitűnően kompenzál, még ha unszimpatikus, vagy Honvédáruló, s lehet emberileg se fain, de odateszi magát a pályán.
  • gabber_saviola
    Air Sanyinak már tavaly sem volt olyan húdejó szezonja, szerintem egyre sz@rabb az a pali .... persze tudom, hogy szarrá keresi magát és baromira nem érdekli, hogy nem megy neki a játék. Tök jó neki Fehérváron, hülye lenne máshol kevesebbért ténylegesen focizni.
  • gabber_saviola
    Igen, nem volt kalapjuk. :D
  • bakkerman
    én úgy látom,hogy a Vidi magyarjai közül a leggyengébb általában Torghelle...meccsről-meccsre
  • Takezó
    ma pl. a csapat két leggyengébbje sztem magyar volt: Gyurcsó és Torghelle
  • karajjj
    Haggyad Gáborbácsi, ha kikapnak, az a baj, ha nyernek, az a baj... Szerintem meg nem volt rajtuk sapka se...
  • gabber_saviola
    +1
  • gabber_saviola
    Nem értem én ezt a mennyi Magyarral a kezdőben dolgot... nekem teljesen mind1, hogy egy csapat mennyi hazája labdarúgójával játszik. Attól, hogy egy csapatban mennyi a saját nemzetiségű, az attól szerintem nem lesz eredményesebb, és mint a fociban ilyen számít igazán.

Azt meg hogy egy csapatnál csak a hazai játékosok tudják átérezni, hogy mit jelent az adott csapat, arra nem egy cáfolat lenne. Hogy csak pár nevet említsek Csukics, Somalia, Klein, Coulibaly, Sidibé, Stevanovic.
  • Effe88
    hát mert szarok voltatok
    meglehetne ezt oldani magyarokkal is
    a Fradi meg a loki is megtudta oldani érdekes
  • bakkerman
    +1
  • bakkerman
    hogy miért nem tud több magyarral egy ütős csapatot összerakni?

mert aki ütőképes magyar,az kint játszik külföldön,aki meg itthon van,azért meg rohadt sokat kérnek
  • ressy14
    mert ha magyarokkal lenne tele a keret, már a slovan ellen kiesünk, ezért.
    nézd meg mezey ideje alatt csupa magyar volt a csapatban, és leszoptunk mindenhol európában
  • Büdös Bohóc
    lol, láttam valahol, hogy micsoda eredményt értünk el, 3-0-s nyerés, nem vagyok képben a mostani magyar focival, de ez meglepett. Aztán nézem, úristen Sousa az edző és volt kb 1-2 magyar a kezdő tizenegyben és a kispadon is vagy 3, a többi szláv meg portugál/spanyol játékos??... Öröm, hogy az ország hírnevét viszik, de szégyen, hogy szinte full külföldiekből kell építkezni. Ha van egy jó edző, mint Sousa, akkor nem értem, hogy miért nem tud több magyarral egy ütős csapatot összerakni?
  • Narxis
    Na erről beszéltem, minden meccsre fejben a játékosoknak úgy kell kilépni, hogy csak a győzelem a jó. Nem kell itt 4 éves terv meg ilyenek. Meg is lett az eredménye, szép volt.
  • Unreal1942
    Szép győzelem!
  • ressy14
    fantasztikus hangulat, csodálatos győzelem, a torkom 1-2 napig néma marad :D
  • Rudee
    Azért 1-0-nál a Bozovic "védésnél" nem sokon múlt, hogy nem a léc alá ment a labda.
  • Rudee
    Fontos ez a 2 pont (UEFA koeff., nem a győzelemért járó), de egy hazai meccset még be kéne húznia a Vidinek, hogy legyen némi eredménye is.
  • Solt
    A sípcsontja... :(((
  • passatgt
  • Grenzjager
    egy gól után kértél még hármat... ami négy össz

:)))
  • Casillas
    te hibád, amíg kérted a 4-0-t, potyogtak is a gólok
  • [HUN]FaTaL
    X-re hozta a basel a meccset? Az is szép, 0-2-ről.
  • passatgt
    1. Genk 4
    2. VIDEOTON 3
    3. Basel 2
    4. Sporting CP 1
  • DasIsFuck
    hát ilyen ez a foci, hogy pont a sportingot verjük meg ráadásul 3-0-ra...
    még pár jó eredményt és akkor talán még továbbjutási esélyeink is lehetnekXD
  • szabii98
    van amikor elkapja a fonalat
  • LasDen #19002
    ez a gyurcsó mindig ilyen gyenge???
  • passatgt
    Stopirának szerintem eltörött a bokája:(((((