32945
Magyar Foci
-
#19080 http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-videoton-megbuktatta-a-sporting-vezetoedzojet-2179901
röviden: kirúgták Pinto-t a Sportingtól
na most lenne durva ha 6-0ra kikapnák Lisszabonban -
Solt #19079 Te miről beszélsz? Elolvastad mit írt? Várom a válaszát... -
#19078 ez itt miért fontos? inkább ne személyeskedjünk, ha kérni lehet. -
Solt #19077 Te milyen nemzetiségű vagy? -
Solt #19076 A Videotonnak van egy koncepciója, amelynek alap pillére, hogy majd az akadémiákról kikerülő fiatalok fogják a gerincet alkotni. Emiatt foglalkozik Sousa az utánpótlással is...
DE, idáig el kell jutni! Amíg ez nem realitás, addig is szeretnének eredményt felmutatni, ezért igazolnak kész játékosokat. Pénz, szponzor, bevétel nincs eredmények nélkül...
Na mármost a kész magyar játékosok vagy nagyon drágák, vagy mentálisan nem férnek bele az elképzelésekbe. Meg lehet nézni, hogy azok akiket elküldtek, hol tartanak... Az emlegetettek közül a nagy Gosztonyit is rendre lecseréli Sisa a Diósgyőrben...
A fiatalok ( Gyurcsó, Kovács ) még nem kész játékos, ezért kapnak epizód szerepeket. Előbb ott kell bizonyítaniuk... amíg viszont ez nem megy, addig az játszik az eredmény kényszer miatt, aki jobb. Ha a Sousa-nak magyar fóbiája lenne, akkor nem a Tóth lenne a csapatkapitány, továbbá nem bízták volna meg az utánpótlás szervezésével is...
Egy szó mint száz, jelenleg az út elején járnak... ezen a szakaszon nem az az elsődleges szempont, hány magyar játszik a csapatban!
( A Fradinál ugyanez zajlik, csak mi még hátrébb járunk ) -
#19075 Hát én meg Debrecen-szurkoló vagyok, és NB1-ben pl. utálom is a Vidit, de attól még EL-ben nyilván szurkolok nekik, hogy minél tovább jussanak, mivel magyar csapat.
Inkább szimplán csak van olyan, aki zsigerből utálja a magyar focit, és csak trollkodni "tud", és élvezi, ha még sikereknél is beugathat valamit. -
#19074 ráférne, még az Osasunas korszakában azt hittem lesz egy fasza vkp-ja a válogatottnak hosszútávra :( -
Rudee #19073 És még egyet. -
#19072 -
lord nihilus #19071 Szard már le...ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg. Röviden ennyi. Én örülök ennek is. Anno a Debrecen sikerének is örültem. Trollok, meg szefós megmondó emberek mindig lesznek, azokat meg kell hagyni hadd fröcsögjenek, ha már jobb dolguk nincs. -
Rudee #19070 Gólt is lőtt! -
#19069 (sajnos) ez sok magyar tehetségünkre igaz,hogy rossz helyre születtek,Lázska vagy Gera ha nem ebbe a szarba születik,hanem Hollandiába,vagy akár csak Ausztriába,akkor már egy nyugati élklubban kergetnék a labdát(Lázsika biztosan) -
Rudee #19068 Vadócz a kezdőben a Nordsjaelland ellen. Még a végén itt játszani is fog rendszeresen. -
Rudee #19067 Persze, mert lenne lehetősége bizonyítani. Sousa-nál viszont az NB1-ben is csak a meccsek 60%-án kezdő.
Kicsit délebbre a szurkolók lelőnék az edzőt, ha a saját nemzetbeli fiatal tehetséget kihagyná. -
paly90 #19066 igen jön helyettük más...mert Kokó és Gyurcsó már külföldön lesznek...ebben szinte biztos vagyok.
Olvastam valahol egy cikket, már nem emlékszem h hol és ki nyilatkozta, de azt mondta hogy ha Kokó nem magyar lenne hanem mondjuk szerb vagy horvát akkor már elvitték volna nyugati klubok nagyon nagy pénzért -
Rudee #19065 Én ezeket a fiatalokat inkább csak szükségszerűnek nevezném. Az hogy épít rájuk Sousa elég vicces :)
Kiegészítő embernek jók, aztán 1-2 év múlva jön helyettük más. -
#19064 érdekes egyébként, hogy amikor az eto kiverte a montpelliert le se szartátok hány magyar volt a kezdőben.
agyfaszt kapok, hogy semminek nem tudtok örülni -
#19063 4 -
#19062 Gyurcsó -
#19061 + Gyurcsó, bár ő mostanság árnyéka önmagának. -
#19060 Sousa magyarokra is épít. Ott van Kokó, Haraszti, Szekeres, Szolnoki. Mind fiatal magyarok, akik ha kellőképpen küzdenek és fejlődnek, pár éven belül stabil kezdők lehetnek. Rudolfot örülök, hogy nem hoztuk el, csak bomlasztotta volna a már kiépített csapategységet.
A külföldieket Vinicius kivételével ingyen hoztuk, magyarokat csak 500k-ért tudtunk volna hozni. Gondolom inkább a fizetésekre költünk, mint az átigazolási díjakra.
Elek és Goszi kapott elég bizalmat Sousatol, csak basztak élni vele, plusz Gosztonyi még be is durcizott, mert neki egy külföldi akarta megmondani, hogy mit csináljon a pályán. -
#19059 3 -
paly90 #19058 volt egy időszak Gosztonyinál amikor folyamatosan megkapta a lehetőséget Souzától.Az hogy nem tudott élni vele, az ne mSouza hibája.
Elek elvileg nem illett bele Souza elképzeléseibe, ezt meg lehet érteni.
Liptákot pedig mindig is egy nagyon túlértékelt védőnek tarottam, bát az lehet hogy Kaka több pénzt kap..sőt biztos.
Viszont azt el kell ismerni, hogy Souza jobban bízok a külföldiekben..talán a hozzáálás,mentalitás miatt?? ezt viszont mi nem fogjuk megtudni soha. -
Rudee #19057 Gosztonyi gyenge persze, mert a folyamatos lehetőség után pikk-pakk a padon találta magát. Jó hogy a kapott 8-10-12 percek alatt nem váltja meg a világot. Elek akkor akart csak elmenni, mikor kikerült a csapatból. Lipták meg tény, hogy nem egy Nesta, de jobban megéri a pénzét, mint pl a kispadra igazolt Kaka, aki az övénél biztos hogy több pénzt kap. -
paly90 #19056 Gosztonyi évek óta nagyon gyenge, Liptákról ne is beszéljünk, és Elek is elakart menni külföldre, meg is lett az eredménye..
A bajnok csapatból a magyarok azt hitték h nagy sztárok, és majd külföldön milyen jó lesz nekik...azt tudjuk, hogy mennyit értek el... -
Rudee #19055 Sok légiós többet kap, mint a magyar. Sőt. Egy Oliveira pl az NB1 10 legjobban fizetett játékosa között van, az tuti. De Stopira se egy fagyira valóért jött el Portugáliából. Ahogy Renato Neto-nak sem kell kölcsönkérnie huszadika magasságában. És lenne is elérhető játékos, ne mondja senki, hogy ha egy Rudolf elmegy Diósgyőrbe akkor majd pont a Vidi ne tudná megfizetni.
És itt meg lehet említeni, hogy nem is kellett volna nagyon igazolni, ha nem engedik el Eleket, Gosztonyit, vagy mondjuk Gyursó nem csak epizódista. Esetleg említhetnénk Liptákot, aki azóta is stabil válogatott, pedig megfordult több helyen is.
Sousa elsősorban külföldire épít, az a fő baj szerintem. -
#19054 nem hanem legyenek magyarok a csapatba és legyenek meghatározóak.
különben mi értelme?
kellenek a hazai játékosok nem eredmény kárára, de anélkül meg olyan vicc lesz az egész mint néhány nagy európai csapat ahol megsem fordulnak hazai játékosok. -
#19053 nem kell 11 magyar
de ez se megoldás , hogy játszik kettő
nézd meg a 2004/05-s uefa kupa szezont
Fradiba is volt külföldi
de azért 6-7 magyar mindig játszott
ugyan így a lokiba is a bl főtáblán
szóval meg lehetne ezt több magyarral csinálni, példa van rá -
#19052 inter(nazional)a csapat neve:)
még jó hogy nem
de kit érdekel az inter, meg a benfica
közép európát nézzétek elvégre itt vagyunk, ne az arsenálról magyarázzatok, hogy "hát de ott nem szóltak amikor angol nélkül álltak fel stb...."
istenemD::D:D -
lord nihilus #19051 Szerintem a 2010-es BL győztes Intert se szúrták le amiatt, mert 1 kikúrt olasz alapember se volt a csapatban...most néztem pl. a döntőben Materazzi lépett pályára időhúzásnak a 92. percben, ennyi. -
#19050 inkább legyünk 11 magyarral, de ne jussunk tovább az első körből? lehet a sparta praha megoldhatja, de itthon nincsenek olyan játékosok akikkel ezt igazán meg lehetne oldani -
#19049 de még mindig nem neveztél meg magyarokat, akikkel ez a siker elérhető lett volna :D -
#19048 amikor anno az arsenal majdnem egy teljes szezont 0 angollal a kezdőben játszott végig, csak érdekességként jegyezték meg, felháborodásnak a nyoma sem volt.
Plusz ezzel a győzelemmel javult a magyar csapatok koefficiense. -
#19047 "Külföldön leszarják, hogy hány hazai játékos van a pályán, csak mi vagyunk ilyen fikázó nemzet, akiknek semmi sem jó."
hát azért ez nem teljesen igaz, de inkább hagyjuk -
#19046 te így látod.
mi meg úgy, hogy inkább nyerjünk egyelőre 2 magyarral (ami a csereként pályára lépőkkel és Nikolic kettős állampolgárságával 5), minthogy kikapjunk 11-gyel, mert így legalább van kitől tanulnia a magyar fiataloknak, nem Mezeytől kell. -
#19045 légyszíves sorolj fel pár magyart, akik azonos árkategóriába esnek, mint a külföldiek a vidiben, de a megszerzésük reálisnak mondható, és hasonló játékerőt képviselnek. -
#19044 itt van még két példa a sparta praha mellett
rapid wien igaz kikaptak de ukrajnába nem szégyen
maribor szintén kikaptak de hát egy laziótól:)
szóval nem az a gáz, hogy vannak külföldiek, kellenek ők, minden bajnokágba meg csapatba kellenek, de az, hogy 2 magyar legyen egy meccsen
ez bár hogy csűrjük, csavarjuk szánalmas -
#19043 de azt mondjuk nem értem, hogy a magyar focit az miért viszi előbbre, ha csupa magyar kezdővel jószerint kiszopunk minden szembejövő külföldi csapat ellen.
Erre jó példa az mtk.
Ellenpélda meg a loki, ahol kb 2004 óta építkeznek, és nem az első pár évre tervezték a csoportkört.
Külföldön leszarják, hogy hány hazai játékos van a pályán, csak mi vagyunk ilyen fikázó nemzet, akiknek semmi sem jó.
És igen, ez a meccs, vagy a vidi el szereplése segít a magyar focin. Mert a külföldi játékosok felfigyelnek, hogy itt kezd épülgetni valami ebből a szar magyar "fociból", talán megéri nekik idejönni, és a magyar alibi focistáknak muszáj lesz valamit letenni az asztalra, ha nem akarják végigpadozni a meccseket. -
#19042 viselkedj már:)
nyugi van, ha nem megy akkor inkább ne írjál:)
amúgy tudtad, hogy az interbe sincs olasz szinte:)
és ugye ez szerinted előrébb visz minket ugye?::D:DD: -
#19041 ha nem trollkodsz, gecibuta vagy, sajnálom.