Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
és ha kiesnek,akkor õ repül megint,és jöhet vissza az ismét NB1-es MTK-hoz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Németh tulajdonképpen ha a holland másodosztályba igazol, mert jó esetben padozni fog amig utoléri a többeike3t, addigra pedig a csapat kiesik

Effe88
jó nagy parasztok

Narxis
Nagy az Isten állatkertje...<#zavart2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
Németh Krisztián a holland élvonalban folytatja – hivatalos

<#taps>

ressy14
Az szép. Intelligens a vecsési stáb, az biztos...

Dum spiro, spero.

passatgt
A De Telegraaf értesülései szerint a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplõ RKC Waalwijk szerzõdteti Németh Krisztiánt.

inkább ez mint a görög süllyesztõ

bakkerman
jah,ha európa a cél,akkor játszanak európai csapatokkal

ressy14
Állítólag a 60. percig bírták az iramot, utána elkezdett a portugál rotálni és gondolom ebbõl adódóan a hibák.

De valóban, ilyen ellenfelekkel kellene minden csapatnak küzdenie a felkészülési meccseken, legalább a játékosok látnak egy szintet, ami irányadó lehet.

Dum spiro, spero.

Narxis
Videoton-Dinamo Kijev 0-5

<#wow1>

Az eredménytõl függetlenül szerintem ilyen kaliberû ellenfelek ellen kellene játszani, itt lehet igazán látni, hogy mûködik-e egy taktika vagy sem vagy hogy mennyire bírják a tempót a játékosok stb.

Bodnár a legnagyobb magyar futball-prostituált .... nagyon drága
hozzá lové is kéne, na persze Boci pont bele illene a jövõ csapatába, hiszen neki már minden meccs ajándék....

Amikor Debrecentõl másodszorra távozott még az Austria Wien fizuját is kevesellte, inkább szenvedett megint a Salzburgnál ... azóta nem is látott labdát, kaput...

jöjjön a Kazincbarcikához <#nyes>
Mikor jelentik már be, h Alves megy kölcsönbe a Zetéhez? <#idiota>

Láma!
"A játékos nyilatkozatával természetesen megkerestük a ferencvárosi vezetõket is. A klubtól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy „Bodnár László bizonyára félre érthetett valamit, mert a Ferencváros nem gondolkozott az õ leigazolásában.”
Az tehát világosan látszik, hogy Bodnár László nem az FTC-ben folytatja a pályafutását.

forrás: nb1.hu"

az õszi teljesítmény harmatgyenge volt, igazolni kellett volna minimum 2-3 játékost, akik erõsítésnek számítanak, helyettük fiatalok jöttek, szóval nagyon nagy zsákbamacska ez az egész
Jakuza001
Nem a 24es keret lett lecserelve csak fiatalokra.
Egy 3xakarhany evest igazolni felevre huzos osszegekert felelotlenseg, ha a posztjan lecserelik egy fiatalra, attol meg nem kerul egybol ettol veszelyeb a bent maradas.
Szep folyamatosan kell fiatalitani, nem egyszerre, ennyi a nyitja az egesznek.

bátor felfogás, de szerintem nagyon nagy szerencse is kell hozzá, hogy mûködjön a dolog
Jakuza001
Igen.

és a fiatalok nb1-ben fogják tartani a csapatot?
bakkerman
ígyvan,úgyis csak végigalibizte volna az egész tavaszt,felveszi a pénzét,plázázik,rajol,aztán meg nyáron szerzõdést bontanak vele,természetesen igen finom végkielégítéssel.

Jakuza001
Nem kell. Fiatalitani kell, nem pedig sok penzert egy evre szerzodtetni valakit.

bakkerman
most épp a megye 1-es kapuvártól igazoltak. katt

háát ez a fradi... ejnyemár...

"Détári Lajossal beszélgettem, azt mondta, számítana rám, de egyeztetnie kell a klub elnökével. Mielõtt elutaztak Törökországba, felhívtam, azt mondta, hogy öt perc múlva visszahív. Azóta se hívott. Sajnálom, mert szívesen mentem volna a Fradiba, de a végtelenségig én sem várhatok" - mondta Bodnár László. A ferencvárosi vezetõk szerint a bekk valamit félreértett, mert a klub nem gondolkodott az õ leigazolásában. A katari lehetõségbõl még lehet valami, hamarosan eldõl, hogy a futballista odaigazol-e.
Narxis
lol

Magyarország <#eljen>

bakkerman
azért ez gáz

dave9004
most elképzeltem, ahogy Putyin javasolta nekik 😄

<#wow1> <#nevetes1>

Annyi pénzért én is elücsörögnék a kispadon. Nem is játszanék csak jönne a dollár. Nem lenne rossz.

bakkerman
rájöttem! a ciprusiak átszóltak a görögöknek,és így nyáron összejöhet a csodacsatárkettõs az Omonia-nál,Alves-Németh!
<#nevetes1><#nevetes1>

passatgt
jobb is!

bakkerman
az nyilvánvaló,na de mégis megnézném mennyi az annyi...liverpool alkalmazásában 3 évig volt,hivatalosan,papíron,tehát 3 évig onnan kapta a fizuját,a kölcsönadogatások ellenére,és gondolom az olympiakosz se éhbérért írt vele alá

több mint neked vagy nekem....

bakkerman
már csak arra lennék kiváncsi,hogy ennyi évnyi balfaszkodás után mennyi pénz van a számláján...

Én sem kommentálom az eseményeket csak jókat röhögök. <#nevetes1>

bakkerman
erre a srácra már nincsenek szavak <#szomoru2>

dj lett, de közben hívták qatarba próbajátékra, meg dubaiba, meg ideoda, de ezekszerint sehova sem kellett, azt mondta hogy csak legvégsõ esetben jön haza
LasDen
de nem zenésznek állt?? én aszittem 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
ha kurva is,rossz helyszínt választana,mert hogy pénzt nem kapna itt,azis biztos

ressy14
Közben meg Szalai újra játszott.

Jó lenne, ha felépülése után hasonló minõségben játszana, mint elõtte. A válogatottban nagyon kellene.

Dum spiro, spero.

passatgt
A hosszas mellõzöttség után remek gólt szerzõ Buzsáky Ákost választotta meg a Sky Sports televíziós csatorna az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) a hét játékosának.

Narxis
De épp ezaz, hogy errõl az "elfogadhatatlan összegrõl" se tudunk semmit. Ezért utálom, hogy itt 7 pecsétes titok a labdarúgók fizetése. Csak találgat az ember.

ressy14
Gondolom amikor a Vidi vezetõségével összeültek a hosszabbításról tárgyalni, olyan összeget kért, amit a vezetõség hülye lett volna elfogadni.

Ettõl függetlenül ez mind Alves, mind a klub vezetõségének részérõl amatörizmusra vall. Kár érte, fõleg, hogy a második csapathoz számûzték. Remélem nem lesz okuk visszahívni az elsõ csapathoz...

Dum spiro, spero.

Narxis
Alves interjú

Na most kinek van igaza? Valószínûleg soha nem derül ki, de szerencsére jó magyarosan lehetett köpködni egy jót.