Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
inkább ez mint a görög süllyesztõ
De valóban, ilyen ellenfelekkel kellene minden csapatnak küzdenie a felkészülési meccseken, legalább a játékosok látnak egy szintet, ami irányadó lehet.
Dum spiro, spero.
<#wow1>#wow1>
Az eredménytõl függetlenül szerintem ilyen kaliberû ellenfelek ellen kellene játszani, itt lehet igazán látni, hogy mûködik-e egy taktika vagy sem vagy hogy mennyire bírják a tempót a játékosok stb.
hozzá lové is kéne, na persze Boci pont bele illene a jövõ csapatába, hiszen neki már minden meccs ajándék....
Amikor Debrecentõl másodszorra távozott még az Austria Wien fizuját is kevesellte, inkább szenvedett megint a Salzburgnál ... azóta nem is látott labdát, kaput...
Sok sikert.
Az tehát világosan látszik, hogy Bodnár László nem az FTC-ben folytatja a pályafutását.
forrás: nb1.hu"
Egy 3xakarhany evest igazolni felevre huzos osszegekert felelotlenseg, ha a posztjan lecserelik egy fiatalra, attol meg nem kerul egybol ettol veszelyeb a bent maradas.
Szep folyamatosan kell fiatalitani, nem egyszerre, ennyi a nyitja az egesznek.
"Détári Lajossal beszélgettem, azt mondta, számítana rám, de egyeztetnie kell a klub elnökével. Mielõtt elutaztak Törökországba, felhívtam, azt mondta, hogy öt perc múlva visszahív. Azóta se hívott. Sajnálom, mert szívesen mentem volna a Fradiba, de a végtelenségig én sem várhatok" - mondta Bodnár László. A ferencvárosi vezetõk szerint a bekk valamit félreértett, mert a klub nem gondolkodott az õ leigazolásában. A katari lehetõségbõl még lehet valami, hamarosan eldõl, hogy a futballista odaigazol-e.
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó lenne, ha felépülése után hasonló minõségben játszana, mint elõtte. A válogatottban nagyon kellene.
Dum spiro, spero.
Ettõl függetlenül ez mind Alves, mind a klub vezetõségének részérõl amatörizmusra vall. Kár érte, fõleg, hogy a második csapathoz számûzték. Remélem nem lesz okuk visszahívni az elsõ csapathoz...
Dum spiro, spero.

Na most kinek van igaza? Valószínûleg soha nem derül ki, de szerencsére jó magyarosan lehetett köpködni egy jót.