32945
Magyar Foci
  • Rudee
    Gyepes is betalált
  • DaemoonHunter
    Gólt is lőtt!
  • banok
    Gera kezdő!
  • Rudee
    Ott az a Hector Sanchez is.
  • szabii98
    tehát akkor kb Szekeres az egyetlen balhátvéd... jajjdejó :))
  • Solt

• banok
    Én sem :)
  • Solt
    Na kíváncsi leszek... holnap viszont nem nektek drukkolok! :D
  • Rudee
    Hertha-ban is középen játszott, már amikor bekerült. Bal oldalon kb annyit tud, mint egy Torghelle.
  • szabii98
    de.
    transfermarkt.de szerint Kaká középső védő, de eddig nem nagyon játszott
    majd meglátjuk holnap a fradi ellen
  • Rudee
    Olvass csak vissza, pl Walter Lee mit kapott a belgák ellen, illetve tegnap meg egy jó beadás után.
  • ressy14
    hát ő inkább ne játsszon el meccsen, még a magyar szintet is alig üti meg, olyan bizonytalan néha.
  • ressy14
    szánalmas hsz-eden csak röhögni lehet, már bocsi rudikám.
  • Solt
    Elvileg a Szekeres is képes baloldalon játszani nem?

@banok: Stieber, na vééégre... remélem legalább egy gólpassz összejön neki.
  • szabii98
    remélem nem viszik el, óriási játékos. viszont most Kaká játszik, ha minden igaz
  • banok
    Stieber (!) és Szalai is kezdő!
  • Solt
    Ez szerintem elég egyértelmű,

"ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg"

Én erre reagáltam, mivel ez már átlépte azt a lélektani határt nálam, ami felett el tudnék szó nélkül siklani. De leírtam amit gondolok, nem akarom tovább ragozni...
  • passatgt
    mivel továbbjutunk a csoportból ezért nem ment volna el
  • Rudee
    Kár érte. Igaz hogy télen 99%-ra mondhatom hogy elvitték volna, így legalább marad még legalább egy évet. Érdekes lesz a pótlása.
  • Rudee
    Szerintem senki sem támadta őket
    .
    A keret összetétele vetett fel egy témát, ami néhány mivagyunkaviláglegjobbjaiésmegverünkmindenkit felfogású Vidi-drukkerben keltett ki ilyen-olyan reakciókat.
    Engem speciel az tesz értetlenkedővé, hogy a Genk elleni meccset követően néhány játékost kb a pokolba kívántak azok, akik csütörtök este meg már az egekig magasztalták őket.
  • lord nihilus
    szegény... :/
  • Solt
    Igen... erre próbáltam volna meg felhívni a figyelmet. :)

• bakkerman
    sípcsonttörés basszameg...a Vidi legjobbja idén
  • passatgt
  • passatgt
    Hátvédünk, Stopira a csütörtöki EL-mérkőzés 86-dik percében sajnos sípcsonttörést szenvedett. Pénteken a Fejér Megyei Szent György Kórházban sikeres műtéten esett át, állapota orvosai tájékoztatása szerint jó. Mindannyian mihamarabbi, teljes gyógyulást kívánunk Neki!
  • Grenzjager
    ennyi
    lord nihilus vmiért torzabbul látja képet mint az amilyen a valóságban.
  • Solt
    No, mivel látom, hogy jól elszórakozol, de a válasz elmarad, így kifejtem a reakciód nélkül a véleményem.

Az ominózus kérdést az alábbi mondatod miatt kaptad,

"ez a magyar közönség, ha nem a saját csapat nyer, akkor rohadjanak meg"

Igen? Ez a magyar közönség? Valóban úgy érzed, hogy általánosságban ez jellemző a magyar foci drukkerekre? Itt hány renitens volt? 1-2? A többiek viszont örültek a Vidi sikerének, és nem fanyalogtak. Sőt, általánosságban is pont az a jellemző a fórumokon, hogy pár rosszindulatútól eltekintve a többség örül a Vidi eredményeinek! Akkor viszont mire ez az általánosítás? És mire a magyar jelző? Esetleg világszintű összehasonlító felmérésed a drukkerekről, ahol az jött ki, hogy a magyar drukkerek bármiben is rosszabbak a többiektől? Vagy ne adj Isten szándékosan terjesztesz rosszat a saját nemzetedről? Remélem, hogy nem erről van szó...

Egyébként kétlem, hogy rendelkezel ilyen felméréssel, így gyanítom te is a pár éve divattá váló, manapság egyre trendibb, "az elenyésző negatívumot nagyítsuk fel, általánosítsuk, majd rúgjunk csak bele a sajátunkba" hullám áldozata vagy. Nem tudom mire jó ez...

A kijelentéseddel nem csak magadnak rúgsz öngólt ( mert ugye, elvileg te is egy magyar drukker vagy ), hanem sértően nyilatkozol arról a jelentős többségről is aki pont úgy viselkedett, ahogy ilyenkor kell, vagyis örült egy magyar klub nemzetközi sikerének klub szimpátiától függetlenül!

Ezek után, ha van rá ingerenciád gondold végig amit leírtam... ha arra az eredményre jutsz, amire szerintem kellene, akkor szívesen vennék egy bocsánatkérést a vádaskodásért... ha nem, akkor részemről most van lezárva.
  • bakkerman
    "este jön a kedvenc sorozatom,de még sehol sincs a meccs vége. INTÉZKEDNEM KELL"
  • lord nihilus
    csináltam ilyet, csak a móka kedvéért:D
  • bakkerman
    lényegtelen,akkoris világklasszis a srác!
  • lord nihilus
    annyira nem, hiszen csak 178 centi magas :D
  • bakkerman
    hatalmas játékos ő,csak nem szabad pályára küldeni
  • ressy14

el is küldték Kecskemétre inkább :D
  • LSSAHPAUL
    Hú tényleg a vidi meccsen, 3:0-ás vezetésnél eszembe jutott hogy jaj de jó hogy nincs a vidiben Ramos!, ő még képes lett volna megfordítani igen nagy eséllyel a meccset :D
  • Solt
    Részemről meg nincs lezárva, mivel nem viselem el a vádaskodást, (személyeskedés vádja), illetve a hazudozást, ("ez előtt is személyeskedett")

Fejtsd ki nekem légy szíves, hogy mi abban a személyeskedés, ha rákérdezek a nemzetiségedre!?

Feltettem a #19071 tükrében egy egyszerű, könnyen értelmezhető kérdést! Erre várnám a válaszod! Ha nem reagálsz, akkor is kifejtem hova akarok kilyukadni!
  • lord nihilus
    De van...és te próbálj meg értelmezni, részemről lezárva...
  • Solt
    Olvasd el mit írtál, értelmezd, aztán várom a kérdésre a válaszod! Semmi személyeskedés nincs ebben...
  • lord nihilus
    Semmi baj, már ez előtt is személyeskedett.
  • szabii98

• ressy14
    és ebben az a szomorú, hogy benne van a pakliban