Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Mert elég messze vagyunk a nyugati focitól egyelõre... 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
ha nyugaton így megy, akkor mért lenne itthon másképp...csak valamivel kissebben...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Ne baszd fel magad. A Videoton üzleti titokként kezeli mind a fizetéseket, mind az átigazolások összegét. Tehát ez csak kitaláció, de valóságalapja persze lehet. Én inkább azon lepõdtem meg, hogy vannak együttesek, ahol az 500 ezret sem érik el a fizetések.

Dum spiro, spero.

bakkerman
jah,és az itt magyarhonban focizó játékosok 3 hónapra,NULLA munkáért kapják a bérüket,mert november végén lemegy az õszi szezon,december szabadság,január-február felkészülési idõszak,török edzõtáborokkal,spanyol(khmm) edzõtáborokkal stb...FELHÁBORÍTÓ!!! csak hogy a szakmámból vegyek példát,tanuló idõszakomban az oktatóm(az étterem fõszakácsa) havi nettó 100-at vitt haza,úgy hogy 30 napból átlagban 20-at bennt volt,délelõtt 10-tõl este 10-ig...mocskos nagy különbségek vannak ebben a kibaszott országban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
"de a legkisebb fizetés is 1,5 millió forint az együttesnél."

azért ez már kibaszottul bicskanyitogató(persze a bors is csak egy szennylap,ki tudja mi az igazság...),az a bizonyos játékos,aki náluk ennyit keres,lehet az õsszel játszott 4 meccsen,többin meg padozott,vagy ott se ült...már megint felbasztam magam...

Narxis
Most edzés után a cipõjükrõl a sárt is pénzzel dörzsölik le ha meg elfogy akkor emelik egy kicsit a benzin árát vagy új adót vezet be Viktor uralkodónk. 😊

az se normális, aki Air Sándornak ekkora fizetést adott 😄
Törölt felhasználó
Köszi mindenkinek! 😊
bakkerman
osztrák 3. osztály azigen 😄DD mondjuk viszonyításként énis inkább lennék szakács egy osztrák kisvárosban mint egy budapesti élétteremben

Rudee
Elek végre odafért a padra.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ressy14

Dum spiro, spero.

Törölt felhasználó
Segítsetek. Nincs fent valamelyik oldalon táblázatban vagy felsorolásban, hogy a magyar focisták melyik külföldi csapatban focizik? Kösz
passatgt
+ volt egy amit nem adott meg bíró, pedig egyértelmû volt, kb olyan mint a törökök ellen gera😊

Rudee
2 meccsen 2 büntetõt harcol ki, Õ az új Dombi 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

passatgt
Németh Krisztián remeklésének is köszönhetõen harcolt ki bravúrgyõzelmet a Waalwijk együttese a holland bajnokság 20. fordulójában, Groningenben. Az Európa Ligáért csatázó hazaiak már az 5. percben kétgólos hátrányban voltak. A magyar csatár végig nagyon veszélyesen játszott, 11-est harcolt ki, kapufát is lõtt, a mezõny egyik legjobbja volt, csapata 3-0-ra gyõzött.

Narxis
Bizony, õt is! 😊

szabii98
bizony! 😊

I met God. She's black

+ Szepesi Györgyöt is Isten éltesse 😊

Narxis
Erõt egészséget Gyula bá'nak!

bakkerman
ide bizony,Isten Éltesse még nagyon sokáig!! <#worship>

szabii98
Talán ide tartozik, Isten éltesse Grosics Gyulát! 😊

I met God. She's black

Casillas
nyilván az, ezért lett volna elég az nsonak is azt írni, hogy a Betis/Malaga játékosa igazolt ide

Vivimos por ti, vence por nosotros.

félreérted, itt a szenzációhajhász címekrõl volt szó
Jön egy olyan játékos, aki 270 (asszem, vagy több) meccsen pályára lépett a SPANYOL 1. OSZTÁLYBAN (ami 10x erõsebb, mint a magyar, minden értelemben) és megy a fikázás 1000-rel.. hihetetlen.. Szerintem, még ha csak 10 percre is, de elég nagy dolog oda kerülni hogy szóba jössz a Real Madridnál.. ráadásul úgy beszéltek mint ha nem is lenne olyan nagy dolog egy Malagából vagy egy Betisbõl ide igazolni..

bakkerman
csak nehogy úgy végzõdjön ez a Mr X project mint a Milannal,hogy csak kamu volt az egész

LasDen
hanem vin diesel...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kaplan
Ráadásul nem õ Mr. X. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
az igaz,de már megint ez a szenzációhajhászás megy,már csak a jövõ heti zuhanyhiradót várom...ahol természetesen szokás szerint 20 perc fradi 30 perc dvtk lesz

passatgt
viszont stabilan játszott utána spanyol 1. osztályban, nem balfasz emberrõl van azért szó

bakkerman
és igen! Volt Real játékos Diósgyõrben,2000-ben BL-t is nyert,óriási nevekkel készülhetett hétrõl hétre,világklasszis csapatban volt,egy igazi világsztár érkezett!!!!!!444négyfour

jah,hogy csak 1 kibaszott tétmeccsen játszott,a csapattársai lehet azt se tudták ki a faszom ez a gyerek,a BL döntõ idején lehet épp valahol kocsmázott,és csak edzeni járt le Valdebebasba...ÉLJEN AZ NS.

passatgt
Luque a diósgyõr játékosügynöke, mindenki rajta keresztül megy oda😄

Narxis
Az ilyenektõl kaparom a falat. :S

ez így igaz, a bivalybasznádi faluszélen lakó Pista bácsi kinyitja a postás Manyitól frissen kapott NS-t, meglátja, hogy volt Real játékost igazolt a Diósgyõr, egybõl elakad a szava
LasDen
de itthon ilyenekkel lehet eladni egy játékost...azt leszarják hogy a betisben játszott, de ha 10percre beállt egy real meccsen, az már eladható...😄

DVTK: korábbi Real Madrid-játékost igazolt a Diósgyõr

A Nemzeti Sport információi szerint Fernando Fernandez személyében korábbi Real Madrid játékost igazolt a Diósgyõr labdarúgócsapata.

jó, volt 1 meccse a Realban, viszont a Betisben meg a Malagában egész sokat játszott, kíváncsi vagyok, hogy tényleg aláírt-e
ressy14
Én inkább a helyében elmennék egy kõmûvesképzõbe, ott hátha sikeres és sérülésmentes lenne 😄

Dum spiro, spero.

Narxis
😄

bakkerman
NEBASSSZ 😄DDDDDDDD megint???? ASD:ASAAF:ASASA esküszöm egyszer megkerem már,és személyesen átadom a gratulációmat neki,és kikacagom a gecibe AS:asASD:ASASG:aSASF

LasDen
bárkivel elõfordulhat...csak véletlen...😄

Kaplan
Németh lesérült.. Tudtok erre bármit is mondani?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nb2-be jólesz
Narxis
...lol

LasDen
gólerõsnek mondható végülis...😄

LasDen
nem rossz stat...

passatgt
2006–2009 Levadia Tallinn 80(35)
2009–2010 Gyõri ETO 40(15)
2010– Middlesbrough 6(2)

sztem igen

LasDen
és õ gólerõs??? 😄