32945
Magyar Foci
  • banok
    Huszti kezdő, Hajnal padon ül
  • ReszegKoldus
    Az már az EL/BL vesztesége, nekem elég, hogy az én kedvenc magyar csapatom előbb jutott főtáblára, mint a többi :D
  • passatgt
    a vidi játékosok nyaka alatt a hátukon van valami kütyü a póló alatt? mert mindegyiknek van ott egy púp
  • lord nihilus
    De a Green Bay sose fog EL/BL-be jutni:(
  • ReszegKoldus
    Engem csak egyszerűen nem hoz lázba más csapat EL/BL csoportkörbe jutása, de mentségemre szóljon, hogy a vereségeik esetén se kezdek itt kárörvendeni :)
    Szóval én tökéletesen megértem, hogy van aki megbecsüli és kiélvezi klubszimpátiától függetlenül ezeket a ritkának mondható alkalmakat, amikor 1-1 csapat még szeptemberben is játszik a nemzetközi kupákban, én ezeket a meccseket, ha nézem egyáltalán, akkor is inkább semlegesként.

De hogy még jobban árnyaljam a képet, kézilabda nemzetközi kupákban viszont évek óta szurkolok minden magyar csapatnak :D
  • Solt
    Jó ez egyértelmű, de én még a liláknak is tudok drukkolni, ha nemzetközi meccset játszanak... :) Pedig bajnokságban általában melegítőben megyek meccsre ha ők jönnek, vagy, ha mi megyünk hozzájuk... :)))
  • banok
    Én mindig amikor magyar játszik külföldi ellen akkor a magyarnak szurkolok mert engem képvisel legyen az Fradi, Videoton, Debrecen, Újpest vagy a Felcsút.
  • banok
    Ezt én sem értettem soha és nem is fogom megérteni.
  • ReszegKoldus
    Nem feltétlenül, más a helyzet, ha pl egy steaua vagy slovan ellen játszanak, gondolom nem kell magyarázni miért :D
  • Solt
    Egy nemzetközi meccsen is klubot látod mondjuk egy Debrecenben, és nem azt, hogy egy magyar csapat?
  • ReszegKoldus
    Bár a kérdés nem ez volt, de a magyar csapatok közül én csak a sajátomnak szurkolok hazai és nemzetközi szinten is, senki másnak :)
  • [HUN]FaTaL
    Nyílván túloztam, de nem sokkal marad el a realitástól. Semmi szánalmas nincs benne, sajnos.
  • banok
    Vidi-Fradi streamek
    egyébként m1 adja
  • Solt
    Szerintem ez nem lenézés, hanem némi túlzással a realitás. Nálam jobban kevesen elfogultak a magyarokkal szemben, de azt jelenleg szerintem be kell látni, hogy jelenleg nincs annyi megfizethető minőségi magyar játékos, amennyi kellene hasonló sikerhez...

Akkor fogok veletek egyetérteni, ha ez 5-7 év múlva is így lesz...
  • Effe88
    jól lenézed a magyarokatszánalmas
  • [HUN]FaTaL
    Nem érted? Kimenni és szopni 6-0-ra egy albán csapattól a selejtezőben :D
  • Solt
    De jelen helyzetben, amikor ilyen szintű magyarok nem elérhetőek, mégis mit kéne tenniük?
  • Effe88
    "és ki nem örült itt a vidi sikerének?"

szerintem mindenki örül neki, csak annyi lett megjegyezve , hogy kár és szégyen , hogy 2 magyar van a kezdőben, és ezt továbbra is fenntartom

a többivel egyetértek

"az inter jelenséget magyarázza már meg nekem vki"
    ....."Elégedtlenségük - mely végül új klub alapítására sarkallta őket - oka az anyaegyesület akkori játékospolitikája volt, amely az olaszokat favorizálta. Így született meg a külföldi játékosokat is elfogadó új egyesület, amely - hogy ezen nézetét így is kinyilvánítsa - az Internazionale, azaz nemzetközi nevet kapta."
  • Solt
    Olvass vissza, és látni fogod.

Jelenleg nincs megfelelő utánpótlás, de mint látható pont ezen helyzet javításán ügyködik jópár klub, és az MLSZ is.

Egyébként ahhoz amire válaszoltál ez most miben kapcsolódik? Nem igazán értem...
  • DasIsFuck
    és ki nem örült itt a vidi sikerének?

az más kérdés hogy saját nemzetiségűek alig vannak benne, de ez már az ilyen milliárdos befektetők rákfenéje akik mindenhova odaballagnak és 100-200 millárdos összegeket adnak a klubbokank h felvásárolhassák a fél világot.
    persze ezzé vált a klubbfoci mára.

Nincs ithon megfelelő utánpótlás mert akik itthon vannak velük nem lehet...persze ha szarnak a klubbok és a szövetség a megfelőlő utánpótlásképzésre akkor nincs mit csodálkozni.

Persze h könnyebb az h veszünk innen-onnan ezt azt, mint felépíteni egy megfellőlő utánpótlásképzést ahonnan jöhetnének nemzetközi szintre megfelőlő játékook is.
    persze megint egy nb1-be ahol a minőség a béka feneke alatt van nehéz ilyeneket kihozni...
    Megint hova lyukadunk ki?
    Nem nem az a megoldás h sok pénzért venni kell minőségi külföldieket és majd azáltal növekszik az nb1 színvonaal.

Szomoró látni h angol és olasz csapatok képesek nulla hazai játékossal felálni(olaszországba tele vannak a klubbok olasszal mégis jó a színvonal, akkor az inter jelenséget magyarázza már meg nekem vki.Nincs megfelelő szabályozás és nesze így jöhetnek létre ilyen klubbok.)

• dave9004
    nemrossz ez a dán foci. kezdem érteni miért indul már két csapat a bl-ben .
  • passatgt

vadócz
  • Solt
    De okosan visszarúgta... bravó!
  • banok
    És itt a gól egymagában
  • ressy14
    kíváncsi vagyok a következő meccsen fog-e játszani...
  • lord nihilus
    köszi

újra ott a szaltó:D
  • banok
    West Bromwich-QPR 3-2 Gera Zoltán góljával!
  • dave9004
    sztem Bears-es :D
  • lord nihilus
    te Packers-es vagy?:O
  • Solt
    Kikérem magamnak... én összetéveszthetetlen vagyok...
  • ReszegKoldus
    Valóban nehéz már megállapítani néha ki kicsoda
  • Solt
    Vazze, eddig hányszor találkoztunk a Ferencváros topikban? :D Mennyit ittál tegnap? :D
  • Effe88
    azt hittem vidista vagy
    sorry
  • Solt
    Tudod van egy Ferencváros nevezetű magyar csapat, aki a hétvégén a Vidi ellen játszik. Mivel ez a Ferencváros nevezetű csapat nem külföldi, ráadásul a kedvencem, így nekik drukkolok, és nem a Vidinek. Ha van még kérdésed, epekedve várom...
  • ressy14
    gondolom mert fradi drukker :D
  • Effe88
    hogy hogy?
  • lord nihilus
    Remélem most már a kezdőben is marad:P
  • banok
    Megy neki góllövés mostanában
  • LSSAHPAUL
    Bakker! Sajnálom a fickót, mindig reményteli volt ha hozzá került a labda. Azt hittem csak kamu az egész mentőatósdi.. de hát akkor miért volt olyan sokáig az oldal vonal mellett?? Azt ne mondjátok hogy látni akarta a csapatát hogy veri el a Sportingot..
  • Rudee
    Feczesin 64 percet kapott az Ascoliban.