32945
Magyar Foci
-
#19200 Juhászért annyira nem kár, formán kívül van és botrány volt, amit leművelt.
Dzsudzsák helyett pedig Huszti híjján nem tudom ki fog játszani.
Gondolom Koman. -
Solt #19199 Kiváló... gondolom előtte a szájukba lett rágva, hogy erre figyeljenek... -
#19198 Juhász/Dzsudzsák sárga miatt nem játszik törökök ellen -
#19197 Ez valami retek szar kezdő. -
Solt #19196 Szerintem is... :) -
#19195 mindegy úgyis nyerünk -
Solt #19194 4-2-3-1, de remélem nem a Gera játszik majd a Korcsmár mellett... -
#19193 4-1-4-1 vagy mi a tök? -
#19192 Bogdán Ádám - Varga József, Juhász Roland, Mészáros Norbert, Kádár Tamás - Korcsmár Zsolt - Koltai Tamás, Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám -
#19191 Lényeg, hogy Korcsmár legyen a szűrő. -
#19190 elpicsázzuk őket, mint a hollandusokat -
#19189 Sándor bá meg a Vanczák Vili megmondta a nap tutiját,legyőzhetjük az észteket. -
#19188 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy valahol a neten lehet-e találni régebbi magyar bajnokikat letölthető formában?
Itt elsősorban a 90-es évekre gondolok. Illés-féle MTK, Váczi Zolival felálló Vasas, a BL-szereplő Fradi, ilyesmiket.
Köszi -
#19187 Szabálytalankodik, durva, pl bal oldalt betört a 11-esre az ftc csatár, erre simán felrúgta, szerintem mindenki látta hogy piros és 11, de a bíró valamiért nem adta meg, de később amikor a srác kapusként védte a lövést már nem mert nem fújni :) -
Grenzjager #19186
amúgy visszajutunk oda kb amikor Lothar Matthäus kikérte magának, amikor a Mezey-Mészöly-Egervári brigád kritizálta nagyon a szöv'kapitányt,
..."kérem, maguk nevelték képezték alapfokon ezeket a játékosokat"
jujj.. tehát a változás minimális azóta. -
karajjj #19185 miért? mit csinált? -
#19184 A tegnapi ftc-szolnok meccsen pozitív hozzáállású riporter: Orosz, rálép a labdára, de felfoghatjuk ezt cselnek is!
Ja volt még egy érdekesség is, Kiprich Dániel, ő lehet Ramos utódja, igaz csak max az nb2-ben, képtelenség akkora protekciót szerezni neki hogy valamelyik nb1-es klub bevállalja :D viszont ha szolnoki lennék kimennék minden 3. hazai meccsre(ugye az eltiltásai miatt) megnézni, csak egy szóval tudom jellemezni:meghökkentő. -
#19183 nem semmi komplexum! -
paly90 #19182 nagyon jó interjú, kb mindennel egyetértek amit mond
http://www.digisport.hu/video/11211 -
#19181 Effe megjegyezte hogy szégyen h hány magyar szerepelt a vidibe amire én válaszoltam és utánna jöttek ezek a kommentek.
Arra jött a válasz mert úgy gondoltam h itt be lettem sorozva a nem örülők közé.
-
#19180 az angol válogatotté. -
#19179 ez melyik csapaté? -
#19178 az eger edzőpályája:
http://www.thefa.com/st-georges-park-360.htm -
#19177 Gera Zoltánnak felszántotta a pályát a West Brom QPR ellen 3-2-re megnyert mérkőzésén, a magyar válogatott csapatkapitányának nem volt párja futómennyiségben az összecsapáson. A klub által közölt statisztikák szerint gyakorlatilag minden fontos kapcsolódó mutatóban ő teljesített a legjobban, a sprintek terén például kimagaslót produkált. Közben két internetes portál is beválasztotta a forduló álomcsapatába a futballistát.
ha nem lesz kezdő következő meccsen balhé lesz -
Rudee #19176 [i]A FEB PMFC-t, mint visszaesőt, az igazolásból és az átigazolásból a határozat jogerőre emelkedésének napjától a fegyelmi eljárásban szereplő összegű átigazolási díj tartozásának a Kaposvár részére történt megfizetésének napjáig kizárja. -
#19175 A Magyar Kupa 3. fordulójának a párosítása:
Kazincbarcika SC-Nyíregyháza Spartacus FC
Mórahalom VSE-Szolnok
Felsőtárkány SC-FGSZ Siófok
Bükkábrány-Zalaegerszeg
Vasas-FC Ajka
FC Tiszaújváros-PMFC-Matias
Tiszakanyár SE-Dunakanyar-Vác
Velence SE-DVTK
Sopron VSE-Békéscsaba Előre FC
REAC-MVM Paks
Videoton FC-Szombathelyi Haladás
Szentlőrinc SE-Debreceni VSC
Dunaújváros-Kaposvári Rákóczi
Létavértes-Lombard Pápa
PVSK-Budapest Hovéd
Bölcskei SE-Győri ETO
na hát ha itthon fogadhatjuk a Siófokot, és nem kell Egerbe vinni a meccset, akkor az sima hazai továbbjutás, előre szólok, tegyetek rá milliókat, biztos jó odds lesz :D
NB1-ből semmi extra párosítás, talán a Vidi-Hali érdekes lehet, de a "nagyoknak" tovább kell jutni ebből. -
#19174 Én mióta az eszemet tudom fradista vagyok, mert nagypapám is az volt és azt hittem hogy fagyi mikor mondta hogy kinek kell drukkolni, de az ute fradi meccsre az utésok közé ültem :) sőt most a vidi-fradin annak drukkoltam hogy nehogy megsérüljön valaki a vidiben. -
#19173 akkor akár vég csúnya is lehetett volna a vége, ha befújja és szétesünk -
Rudee #19172 Jogos volt mindkét 11-es és igen, az a gyanús is kezezés volt. -
#19171 :D
fasza idő volt, menekültünk ki a stadionból, ki merre lát, a fradisták meg élvezték a zivatart :D
összességében, a végét nem láttam, de jogos a vendég győzelem, mi kalap szarok voltunk, egyedül Paraiba-t lehet kiemelni. Lefociztak minket.
A 11-esek jogosak voltak? Plusz 0:1-nél volt egy kezezés gyanús eset a mi 16-osunkon belül, az az volt? -
Solt #19170 Ennyi! :DD -
#19169 tehát a fradi 5-0-ra verte volna a sportingot?:D -
#19168 Hopsz, félrenéztem :D
azt tudom hogy bénák voltunk sajnos :/ -
#19167 Végeredmény: Videoton-Ferencváros 1-2 (Nikolics 69. - 11-esből, ill. Józsi 6. - 11-esből, Böde 74.)
/sporthiradó/ -
#19166 Tompák voltatok. -
Rudee #19165 Kettő? Egy volt a Fradinak és egy a Vidinek.
Teljesen megérdemelt a vendég győzelem, a Vidi az utolsó 5-10 percben akart, előtte nullák voltak. -
#19164 Csak egy ferencvárosi tizenegyes volt. -
#19163 Azért nem teljesen értem, hogy három nappal a Sporting legyőzése után, miért kell hagyni, hogy kis túlzással a Ferencváros szurkolók többen legyenek Fehérváron? Alapvetően én itthon a Fradinak szurkolok de ez a meccs is megért volna egy teltházat... Nem támadok, csak értetlenkedek, hogy az NB1-re miért képtelenek kifáradni a kedves fehérvári szurkolók. :( -
#19162 két fradi tizi
vélemény? nem láttam a meccset :s -
#19161 fradi meccsen jó idő van :D:D:D