Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Zidane-t rühellem... zseniális játékos, de hányingerem van tõle. Sousa meg egy pökhendi pöcs... egyre inkább így látom. Pofa hatalmas, tudás meg sehol..

www.smart-bus.hu

LasDen
papíron...de hogy nem bánja a dolgot az is 100 (v 99)...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Vagy itt van ez.

Bár ez inkább ellenmagyarázkodás. Mindettõl függetlenül neveletlen viselkedés. Suarez elnézést kért Evrától és a MU-tól, Sousanak is ezt kellene tennie.

Dum spiro, spero.

bakkerman
hungarys pappas autós címeres cuccban? nem hiszem 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

mi van, ha csak simán nem ismerte meg Sanyibát?
ressy14
Lehet, hogy csak a Mourinho stílust erõlteti. Hátha róla többet beszélnek, mint a játékosairól. 😄

Egyébként a történések kevés ismerete alapján, eléggé bunkó volt. Aztán kitudja, hogy mi van a háttérben.

Dum spiro, spero.

Narxis
Zidane egy f*sszopó? Vagy Sousa-ra értetted?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

?

www.smart-bus.hu

LasDen
egy tahó...nem kell ezt túlragozni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Na

Az is...

www.smart-bus.hu

aki kurvának áll, ne féljen attól, ha megbasszák

passatgt
de az is lehet hogy az orrát túrta sousa és nem akarta A mestert összetaknyozni

Narxis
Az õ helyzete eléggé más, cukkolta egész meccsen Materazzi és nem bírták az idegei. Én nem is a Borbola Bencés eset miatt ítélem el Sousa-t hanem ezt a kézfogásos dolgot nem lehet úgy kimagyarázni, hogy abból õ jól jöjjön ki.

ennyi erõvel Zidane-ra is mondhatnád, h "egy utolsó fasszopó"...

bakkerman
a bors legújabb információi szerint megjegyzést tett Egervári a hajára,amin nagyon megsértõdött a portugál csõdör

Narxis
Nagy az arca aztán ennyi, majd lefejeli valaki aztán szépen hazakullog.

passatgt
lehet elõzõ nap egervári beleszart sousa napszemüvegtokjába és azért nem fogott kezet

bakkerman
lazák vagytok <#zavart1><#nevetes1>

LasDen
örülök, hogy egyetértünk 😄D

abszolút leszarom, hogy ki kivel nem fog kezet 😄
LasDen
úgy látom csak engem hagy hidegen a dolog...

micsoda görény <#levele>
bakkerman
most neki mégis mi a lóf@szt ártott Sanyi bácsi?? egyrészt egy nála idõsebb emberrel volt tiszteletlen,ami alapból geciség,másrészt meg edzõként sokkal sokkal többet elért már Egervári mint ez a portugál...ha meg vele nem fogna kezet pl.: Supka Attila,vagy Csertõi,akkor meg simán megfejelné,szokásához híven :SS nem értem én ezt a faszit

Narxis
El kéne már beszélgetni ezzel az emberrel.

bakkerman
Sousa

sokat érnek az olasz cuccok meg a szoli,ha belül meg egy utolsó fasszopó

DaemoonHunter
Juhász gól😊

banok
Szabics gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
amikor volt pénz,könnyebben adták a nagy lóvékat hulladék légiósoknak,akik miatt most tök utolsóként szopnak az NB1-ben,és már pénz sincs,ha ez nem itt történne MO-n,még talán meg is lepõdnék

Narxis
Felélték.

összeségében az azért érdekes hogy hogyan tûnt el a lové a ZTE-tõl, az igaz hogy vannak kintlevõség... de hova tûnt lé

Narxis
Ja ez így leírva tök egyszerû, a gond az, hogy volt befektetõ csak nem tudott fizetni mert idõközben csõdbe ment vagy ahhoz közeli állapotba került cég. Legalábbis Nagy Ferenc ezt nyilatkozta még korábban.

ressy14
Egy befektetõ kell oda 1-2 éven belül és jó csapat lesz. Amikor jól teljesítettek, akkor a nézõk is kimentek abba az szép stadionba.Kár, hogy (valószínûleg) kiesnek.

Dum spiro, spero.

bakkerman
A pepsifoci.hu információi szerint a mai nappal eldõlt, hogy a ZTE FC - anyagi források hiányában - nem tudja vállalni a játékosok felé az élõ szerzõdésekben foglaltakat, így több futballista is távozhat Zalaegerszegrõl. Értesüléseink szerint a játékosokkal egyenként egyeztet majd a klubvezetés, utána derülhet ki, hogy ki megy el, illetve ki vállalja, hogy kevesebb pénzért a tavaszi szezonban is az OTP Bank sereghajtójánál futballozik majd.

szerintem lemondhatunk a zetérõl,nem lesz olyan játékosuk,aki egy fix kiesõ csapatban maradna,még kevesebb pénzért is...sajnálom õket azért,az a szép stadion megérdemel egy erõs nb1-es csapatot,de az hogy idejutottak,nem csak a játékosokon múllott,vagyis valamilyen szinten igen,falábúakat vitt oda a vezetõség,jött a szokásos magyar betegség,hogy csúsztak a fizukkal,persze hogy nem tették ki magukat 100%-ban a pályára

Narxis
Nem mondott újat.

(X)

„A magyar fociban klubszinten – erre jó rálátásom van – percemberkék, szerencsevadászok, szélhámosok, újgazdagok irányítanak, természetesen mélységes tisztelet a kivételnek.” Kemény szavak. Kovács Zoltán, az újpestiek korábbi sportigazgatója nyáron búcsúzott a Megyeri úttól, s most fél évvel a történtek után, letisztulva válaszolt lapunk kérdéseire. A magyar futball berkeit kiválóan ismerõ újpesti kedvenc kíméletlen õszinteséggel vall az Újpesten eltöltött idõkrõl és labdarúgásunk problémáinak okairól a Nemzeti Sport pénteki számában.

😄DD
ressy14
Valaki a wikipédián játszik Football Manager 2012-t 😄

Dum spiro, spero.

LasDen
de minek?? jobban érezte magát tõle??

bakkerman
biztos valamelyik magyar berakta

LasDen
a wiki szerint Tõzsér a genoaban jáccik...😄

ressy14
<#vigyor>

Dum spiro, spero.

zaki
tesóm kint él évek óta glasgowban, vágom

Narxis
😄

LasDen

nyugaton nem pár száz - millió forintot keresnek.. ezt euróban.. mit csodálkoztok, ez még kevés is, európai viszonylatban.

Csak gondolkodjunk :
Spanyolország - átlag még a "legkisebb" klubban is több tízmillió forint.. legnagyobban meg a csillagos ég.. itt meg pár százezer a legkissebben, és max 4-5 millió, a legtöbbé.
Itt 80 ezret keresnek az emberek, ott 800 ezret.

[HUN]FaTaL
Ez sem sokáig lesz igaz. Persze a lakbér drágább, mint itthon, de rengeteg dolog van, ami ugyanannyiba vagy kevesebbe kerül.

http://goo.gl/gd6Zi5

zaki
ja csak azt elfelejti általában mindenki odaírni mellé, hogy a kiadások is a többszöröse az itteni árakhoz képest, persze nem minden. de ne menjünk ebbe bele.

kint az átlegemberek is az itteni fizetés többszörösét keresik
ressy14
Sokan többszörösét keresik, aztán mégis csak a kispadot koptatják több éve. Mármint nyugaton.

Dum spiro, spero.