Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
csak ne legyenek másodikok, amíg így játszanak európai kupákban...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
két vereség és már nem velük lesz tele az NS/pepsifoci/zuhanyhiradó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a Diósgyõrnek, egyelõre nagyobb a füstje, mint a lángja, de jó úton haladnak
ressy14
Ezt azért nem mondanám. Pl: Ott a Gyõr amikor kiejtette a Montpelliert az EL-bõl.

De tény, hogy pl. a Diósgyõr nagyon kikapna, lásd: Debrecen, idegenben.

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Azért szerintem egyáltalán nem mind1 hogy melyik nyeri a bajnokságot. Mert nagy csapatok ellen egyedül a Loki tudja felvenni a versenyt(ha kész lenne a stadion meg pláne), a többi beszari játékkal kap egy 4-est bárkitõl.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Narxis
és a DVTK.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
amúgy nem zárhattok azért rossz szezont,bajnokságra is megvan az esély még,ligakupában és a magyar kupában is reális a 4 közé jutás,sõt a magyar kupában szerintem már meg is van. ebbõl még egy triplázás is lehet,mindenhol a debrecen lesz a legnagyobb ellenfél

ressy14
Szerintem tök lényegtelen, hogy ki nyeri meg a bajnokságot. Csak az a csapat jusson be a BL csoportkörbe, a 2. és a 3. meg az EL csoportkörbe, aztán szevasz 😊

Egyébként fehérvári szemmel az idei szezont tényleg a Lokinak kell nyernie.

Dum spiro, spero.

bakkerman
az nem tisztességtelen,ha szánt szándékkal "csinálták" meg ott a csapatot,de ettõl függetlenül énis inkább debreceni sikernek örülnék,egyrészt sok családtagom él ott,másrészt meg az nb1-ben õk a legszimpatikusabb csapat a szememben

Narxis
Remélem a Loki nyer, õk tisztességesebb módon tartanak ott ahol tartanak. A Vidié lehet a szimpatikus 2. hely. 😄

bakkerman
na izgi lesz a bajnokság,a Loki egyet cumizik,máris ottvan a nyakán a Vidi,érdekes lesz,várom!

Rudee
Ezekkel az "erõsítésekkel" nem meglepõ. Remélem a Videoton izgalmassá tudja tenni a tavaszt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Narxis
kipukkadt a gyõri lufi

ressy14
A gyõri szurkolók meg összeverekedtek a vendégszektorban 😄

Dum spiro, spero.

ressy14
simaliba <#beka2>

Dum spiro, spero.

dave9004
Debrecenben köthetik azt a köthetõt felfelé!
passatgt
VIDEOTON–GYÕRI ETO 5–1 (2–0)

bakkerman
na ez nagyon jó hír!!!!! <#worship> ennek jobban örülök,mint krisztike góljának a válvejkban! Hosszú sérülés után tért vissza,remélem ismét alapember lesz a Mainzban!

banok
Szalai gól a Mainzban

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Végre, na: )
Rudee
Németh Krisztián megszerezte elsõ gólját a Waalwijk-ben, végre!!

úgy vettem észre, hogy készültek már amúgyis leépíteni, mert pont a helyére kerestek embert, meg igazoltak is
Narxis
DVTK csapatkapitánya, ettõl még kis hal ebben a mocskos vízben, de morálisan nem a legjobb a tavaszi nyitány elõtt.

na elõvették Lippait is a sünök
zaki
és? attól még ott játszott 😄

bakkerman
ismét brilliáns nso fõcím

kõkemény 1 meccset játszott a Roma-ban. <#falbav>

zaki
FT Anderlecht ❤️ - 1> Westerlo
53' <1 - 0> D. Mbokani
66' <2 - 0> R. Juhasz
88' <2 - 1> F. Luz
90' ❤️ - 1> M. Jovanovic

bakkerman
mond pár jó dolgot,de még mindig nem õ lesz a kedvenc edzõm 😄DD túl van lihegve ez az ember,a neve miatt még szerintem fog kapni 1-2 NB1-es csapatot,azt annyi

bakkerman
Véber

remélem legkésõbb nyáron megint talál magának csapatot,én csípem a stílusát,focistaként is szerettem,vagány tag!

LasDen
nem védem õket, de tegyük hozzá, hogy õk 30+ évesen abbahagyják és akkor már korántsem biztos, hogy hol és mennyit fognak keresni, fõleg hogy a többség le is szarja és elherdálja a zsét...

am a foci is munka, csak a szurkolók akarnak többet belelátni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
anyagi biztonságot? amit eddig megkeresett bassza be a bankba,vagy vegyen olajat,vagy aranyat. de õ futballista,ez a hivatása,gyerekkorától kezdve ennek él,ez nem egy munka hely,egy sport,ahol (jobb esetben) ambíciói vannak valakinek,céljai. nálam ez elkurvulás. alapból aki ma magyarországon nb1-es klub top futballistája,vagy ott van a legjobban fizettetek között,AZOKNAK BIZTOS AZ ANYAGI HELYZETÜK. más az értékrendje egy szakmunkásnak(én) és más egy focistának,ez tény.

ressy14
Most õszintén! Nem mindegy, hogy egy magyar középcsapat vagy egy kazah? Ott legalább agyon keresi magát.

Dum spiro, spero.

dave9004
😄 mikor ott végez, akkor meg a fizetésébõl majd megvesz egy magyar klubot. Ja én is visszautasítanám rögtön!
Narxis
Lehet, hogy nehéz elviselni, hogy kazahoknál annyi fizetnek, hogy a játékosnak és a klubnak is jobban megéri mint az nb1.

Rudee
Ja, meg kölcsönadásról legkevésbé a játékos dönt. Elsõ szó a klubjáé, nyilván õk is kapnak annyit, hogy megérje.

LasDen
ezt a "kurválkodik" dolgot sose fogom megérteni...mért baj, hogy valaki anyagi biztonságot szeretne....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Ma megvettem a jegyeket a bolgárok elleni meccsre, remélem azért lesznek elegen. A keleti oldalra még nem is árulják, olyan kevés fogyott el.

arra céloztam, hogy a pénz miatt ment oda, Asztanában most annyi pénz van, hogy vasvellával kell forgatni, be ne penészedjen az alja
passatgt
hát nem tudom...

stadionjuk:
http://football.hiblogger.net/authors/stadiums/1133208.html

Van itt lóvé😄

bakkerman
muhahahahaha

Foxi megkurvult... <#szomoru2>
bakkerman
megy a mutogatás rendesen

Narxis
Eléggé sántít ez a nyilatkozat.

"Eltûnõdtem, talán elnézést kér majd tõlem az elmúlt hét hónapban tanúsított viselkedéséért. Nos, hiába reménykedtem..."

Ha levegõnek nézte akkor hogy várta, hogy bocsánatot kérjen? Hányinger ez a koma, persze Egervárit se akarom szentté avatni, van annak is a rovásán.

Rudee
Részben igaza van Sousa-nak. Egervári eddig csak osztotta az észt, hogy miért nem játszatják a magyarokat. Hát mi köze hozzá? Az edzõ azt rak a csapatba, akit akar. Nyilván nincs a szerzõdésében a portugálnak, hogy kit kell szerepeltetni, Fehérváron nem Florentino Perez az elnök 😄

mivan ha nem abban volt?
Narxis
Ja, nekem egyik kedvenc játékosom, azóta is mindent elolvasok, megnézek ami róla szól és szimpatikus. Egyszer hibázott, de amúgy abszolút normális fazon.

Az a fejelése nálam betette a kaput... ettõl persze akár még jó ember is lehet, de annyiból amennyit "ismerek" belõle, nekem totál unszimpatikus...

www.smart-bus.hu

Narxis
Zidane-t én emberileg is korrektnek tartom. Többivel egyetértek.