Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
légióst 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Pintér tényleg itt van Gyõrben. Hát nem tudom... Legalább a sok szutyok légiós kirakhatná. Már azzal is elõrébb lenne az NB1.

Casillas
Nem kioktatás volt, csak egyszerû tényközlés.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

köszönöm a kioktatást, de mivel õ a legnagyobb név az újak között, miskolci körökben õ lett miszteriksz
Casillas
Miért, most mit csináltak? 😄 Mindenhol a 4-5-1 ment meg a kontrák...

A Pintér egy állat, de magyar viszonyokhoz ez kell... mellesleg azért letett már valamit az asztalra... én azt sem értem miért rúgták ki. A Csertõit közel nem tartom olyan jónak..

www.smart-bus.hu

bakkerman
nemzetközi porondot bukják,de egy leendõ szponzort jobban érdekel egy esetleges 2.-3. helyezett csapat,mint egy 6. vagy 7. 😊) na meg a meglévõ szponzorok is többet tejelnek,ha minél magasabb pozicióban zár a dzsûr

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Sose mindegy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
mert aztán nem tök mindegy hogy idén hol végeznek...

ressy14
egy kis idõ után az elsõ mondatod is helyes lesz 😄

Ha tényleg Pintér lesz az új boss, akkor a gyõriek csak reménykedhetnek, hogy a 3. helyre odaérnek. Bunkerfoci ftw...

Dum spiro, spero.

bakkerman
*kibaszták

bakkerman
emberileg már úgyis egy szar,a jókis summáért meg lazán bevállalja,hogy oda megy vissza,ahonnan kibasszák

azért a fizetés szerintem jól jön 😄
LasDen
úgy látszik gyõrben nem éri meg tartós tejet venni, mert mindenkit kirúgnak...

én pintér helyében nem fogadnám el, ha visszahívnának...kirúgnak majd 1 évvel késõbb vissza??? szánalmas 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
*Lehet

Narxis
Jehetett érintett bundaügyben. 😄

ÚRISTENBASZKI
most olvastam, hát befosok :ASDF_:SADF_ASdfsd

nem értem, hogy miért õ csinálja végig a komplett felkészülést, ha a végén meg kirúgják 😄
bakkerman
😄DDDDDDDDDDDDDD Magyarország 😄DDDDDDDD

LasDen
istenem....ennyi idiótát....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
A kisalfold.hul szerint ugyanakkor már az utód is megvan, a Gyõrbõl egy évvel ezelõtt távozó Pintér Attila lehet az utód a megyei honlap információja alapján.

<#nevetes2>

passatgt
"Csertõi Auréllal szerzõdést bontott a Gyõri ETO"

szerencsétlennek sok esélyt nem adtak😄

Narxis
Szerintem a Lokinál ha Kondásnak sikerülne mentálisan is rendesen felkészíteni a csapatot akkor nem szenvednének idegenben és elhúzhatnának a 2. helytõl távolabbra. A 3. helyre valószínûleg befut a Gyõr. Ha minden jól megy akkor 1.Loki 2. Vidi 3. Gyõr lesz a bajnokság végeredménye, de annyira szorosan vannak a csapatok, hogy bármi lehet, a Vidi is lehet elsõ. Rég volt ilyen bajnokság, eddig mindig volt egy élboly ami maximum szûkült a dobogóra vagy bõvült a 6. helyre és aztán egy nagy szakadék a pontszámokban. Javulna a focink vagy mi?:o

Kb helytálló a hasonlat, van még a Honvéd, meg Diósgyõr, akik erõlködnek, mögöttük meg vegetál a Paks, a Kecskemét és a Gyõr.
Narxis
A gyõri lufi is kipukkadt? De legalább olyan a bajnokságunk mint a spanyoloké, van 2 erõs csapat(Loki, Vidi) és vannak a többiek.<#vigyor2>

A meccs elején Rados intézett egy 11-est a kecskemétieknek, utána meg némely miskolci úgy hajtott, hogy majd kiköpte a tüdejét, mégsem sikerült gólt rúgni. Érdemes volt megnézni, de sajna több gól nem volt. Mr. X meg nem igazán fért el a pályán a nagy arcától, voltak szép megmozdulásai az tény, de pl mikor megállt a labdával, hogy megnézze kinek passzoljon, Balogh meg odasprintelt és lehúzta a lábáról a labdát, akkor csak nézett...
Rudee
Idegenben õsszel se vitézkedtek.

Jakuza001
Keves volt a Mr. X.

nem láttam a meccset, milyen volt a színvonal? nyögvenyelõs-baszakodós, vagy azért "tûrhetõ"?

bakkerman
addig-addig töltötték bele a diót,amíg túlnõtt a tésztán...csak hogy szakmámnál maradjunk 😄DDDDD

bakkerman
na kiszáradóban a diós bejgli,eddig cumi a ketsó ellen

banok
Engem is, borzalmas 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

remélem a mocskos fradit megszopatja a Loki,de nagyon

tomigear a sheriff

Jakuza001
Az a gondom ezzel az egesszel, hogy ez amiatt alakulhatott igy mert minden visszas dolog felett nalunk szemethunynak, ha meg van a megfelelo osszekottetes.

Tobb evtizede megy mar ez a bundazgatas, ne legyen efelol ketsegunk.
Jatekosok vallottak be ezt, hogy nem egyszer megbeszeltek a merkozeseket es ugy alakitottak az eredmenyt ahogy. Kozben meg a magyar labdarugas szinvonala a banyaszbeka hatsoja ala sullyedt.

A Meszoly es hasonlo bundazokat felmentettek, sot azota is fontos poziciokat toltenek be a magyar labdarugason belul.

Akkor mit varunk el a labdarugoinktol, ha a vezetok kozott is ilyen emberek bujnak meg ? Pardon javitom magamat, mert meg bujkalniuk se nagyon kell.

Mit varunk el a jatekosainktol, ahol mar eleve a fizetesuk is oriasi hazugsagokon illetve adocsalasokon nyugszik es errol mindenki tud, es szemet huny felette ?

Itt arra gondolok, hogy a labdarugok letminimumra van bejelentve, mikozben a tobbseguk tobb szazezres fizetest visz haza es akkor a tovabbi premiumokrol nem is beszeltem. Raadasul a klubbok tobbsege mar kivitte a penzet offshore cegekbe, hogy meg az adozasbol is minnel jobban kihuzzak magukat.

Most ezekutan varja el ezektol barki is, hogy egyenes uton jarjanak ?
Hiszen csak arrol szol az egesz tevekenyseguk, hogy szegjek meg a kotelezettsegeiket. Ezekutan meglepodunk, hogy mindenki bundazik ?
Szegyen, hogy mar oda fajult ez a dolog, hogy ember aldozata van a bundazasnak es a szomoru az, hogy valoszinuleg a bunosok tobbseget hidegen hagyja az egesz es csak megint hazugsagokat fogunk hallani, hogy megrazta oket az esemeny.

Sajnos olyan melyen beagyazodott az egesz a labdarugasba, hogy szerintem lehetettlen a megtisztulas, meg az sem segitene valoszinuleg, hogy ha megszuntetnek a profi labdarugast es amator statuszba helyeznenk.

Raadasul meg valami, eddig az erintett klubbokat megnezve csak a kishalak kerultek eloterbe es valoszinuleg a nagyhalak megusszak ezt az egeszet, mert kizartnak tartom azt, hogy a nevesebb csapatok kozul ne lett volna tobb is, illetve a jatekosaik kozul, aki ne bundazott volna.

igen, elég valószínû, hogy abszolút nem érdekli õket
LasDen
nem fognak...sõt, valószínû nem is érdekli õket....

ressy14
<#sir>

Dum spiro, spero.

bakkerman
remélem az összes fasszopó aki eladta a saját csapata meccsét élete végéig olyan lelkiismeret furdalással fog küzdeni hogy beledöglik! Már ha az ilyeneknek van lelkiismeretük...Nyugodjon békében! 😞

Nyugodjon békében Kutasi Róbert.
Õ ízigvérig a klubjáért élt. Döbbenet.

„Vége az életemnek – mondta csütörtök délután a Nemzeti Sportnak összetörten Kutasi Róbert. – Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyûrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetõkre, s belátom, vereséget szenvedtem."

Sajnos ez volt az utolsó nyilatkozata. (NS)

baszki, a hideg kirázott...:S😞
szörnyû...

ressy14
Azért kíváncsi lennék, hogy ilyenkor az egykori csaló focistái mit éreznek...

R.I.P.

Dum spiro, spero.

Narxis
Na neeeeeee, most olvasom, hogy mehalt, nem csak megpróbálta. Te jóisten!! 😞(( Elnézést akkor, nyugodjék békében. Ezt nem hiszem el.

Narxis
Nem õ az elsõ sajnos, csúnya dolgok lesznek itt ha borul a bili ha meg nem akkor meg folytatódik tovább csak más labdarúgókkal. Amíg az aktuális politikai hatalomtól függ a klubok anyagi helyzete addig itt nem lesz rendes foci. Én lehidaltam amikor olvastam, hogy 100ezer Ft-ért adtak el meccset...már nem tom név szerint ki.

Kutasi Róbertnek pedig jobbulást kívánok, ne adja fel a küzdelmet, ne hagyja, hogy a csalók "nyerjenek".

Jakuza001
Azert ez kemeny!!!

Csütörtökön öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a REAC labdarúgóklubjának igazgatója.

A REAC-nak hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgóját kedden vették õrizetbe a fogadási csalás ügyben, csütörtökön pedig elõzetes letartóztatásba helyezték õket. Velük együtt a klubnak összesen nyolc korábbi, illetve jelenlegi játékosát gyanúsítják.

Az intézkedés hatására Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója összeomlott. A sportvezetõ egyike azoknak, akik élharcosai voltak a fogadási csalás ellen küzdõknek. A bochumi események után 2009 decemberében többek között Kutasi Róbert kezdeményezésére is szigorított a fegyelmi szabályzaton az MLSZ.

ressy14
<#hehe>

Dum spiro, spero.

Láma!
:SD:AS😄AS😄😄:

passatgt
6 volt reac játokost elõállítottak - ki volt az edzõjük? Aczél Zoltán ...😄DD

Casillas
Úgy, hogy megvan az esélyük a továbbjutásra a mérkõzés képe alapján, csak elfaszkodják, úgy. <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ressy14
hogy? <#wow3>

Dum spiro, spero.