32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #19280 Debrecen - Diósgyőr
Győri ETO - Újpest
-
Rudee #19279 9 rúgott góllal 5 meccset nyerni azért kemény. Remélem hamarosan hátrébb esnek, sok keresnivalójuk szerintem nincs ott. A Siófok kicsit kapaszkodhatna, bár a jövő heti meccsen a Kecskemét ellen se lesz sok esélyük.
A Vidi-Debrecen és a Fradi-Győr meccsek komoly rangadók lesznek a jelen állás szerint. Az MTK meg Pakson fog megizzadni. -
#19278 sorry,
-
#19277 -
Rudee #19276 Az egy Újpest ellen elég jó. Főleg mert estére elég hűvös is lett, meg a hosszú hétvégére rendesen kiürült a város. -
#19275 5800 néző volt -
Rudee #19274 Egész jó meccs volt, a második félidőt néztem. -
Grenzjager #19273 Nem semmi az ETO meccse a lilák ellen
Berúgott büntetők, kihagyott büntető, mind2 oldalon piros lap, öngól, Pinyő úgy cserél hogy a cserejátékost is lecseréli 20p után mert nem volt megelégedve vele, 0-1-ra vezetett az Újpest emberhátrányban, majd 0-2-re is egyenlő létszámban, de a 93. percben hozza 3-2 a meccset az ETO. -
#19272 Vadócz gól. -
#19271 Dzsudzsák kezdő és gólpasszt adott. Hajnal padon ül. -
Solt #19270 Háááát... őőő... én is pont erre próbáltam célozni! :D -
Solt #19269 De van, még a 20 perc ellenére is! ;) -
#19268 esélytelen ő oda
menjen egy liverpoolba:D:D -
#19267 Vinicius amiket hibázni szokott, agyam eldobom...őt inkább ne hasonlítsuk a rendes védőkhöz. ez a személyes véleményem .. :D -
#19266 Semmi félreérthető nincs benne, eltelt a két hozzászólás között 20 perc :) -
Solt #19265 Na akkor onnantól olvasd végig az összeset, és rájössz mennyire félreérthető! ;) -
#19264 De a #19249 -ből kiderül :)
-
Solt #19263 Ez azt jelenti, hogy Szalai gólpasszával vezet a Mainz! Ebből nem derül ki, hogy gólt is rúgott! -
#19262 Bayer Leverkusen-Mainz 2-2 Szalai Ádám góljával és gólpasszával!
-
#19261 "A Mainz megszerezte a vezetést és Szalai adta a gólpasszt!"
Ez szerintem elég egyértelmű -
#19260 egy bayernben eltudnám képzelni később, egy angol csapatban. -
Solt #19259 Úgy legyen... :) -
Solt #19258 Nem ezt írtad! :D
-
#19257 de rohadt jó formában van Szalai,végre lehetne nekünk is egy olyan csatárunk,aki hétről-hétre játszik egy nyugati csapatban,gólokat lő...legjobb korban van,ha elkerülik a sérülések,hosszútávra megvan a 9-ese a válogatottnak,és szvsz fog ő még BL-ben is játszani,mert rohadt nagy tehetség a srác -
#19256 Én is ezt írtam. -
Solt #19255 Szalai rúgta az elsőt, Risse a másodikat az Ádám passzából. Szintén eredmények.com :) -
#19254 Az eredmenyek.com Risse-t írja gólszerzőnek -
Solt #19253 Közben megnéztem... a lehető legjobb verzió, gól + gólpassz! :))) -
#19252 saját magának adott gólpasszt:D -
Solt #19251 Na most akkor mi van? Gól, vagy gólpassz? :D -
#19250 A Mainz megszerezte a vezetést és Szalai adta a gólpasszt! -
Rudee #19249 Szalai-gól a Bayer ellen. -
Solt #19248 Egyből? Jó ideje húzódik már az "ügye", ráadásul stabil kezdőből lett hirtelen padkoptató... azért ez nem egy könnyen kezelhető helyzet. -
#19247 Gera padon ül -
#19246 még annyit, hogy juhász azzal, hogy kispados lett, és egyből a hazautazás jut eszébe, nem arról tanúskodik, hogy annyira küzdeni akarna. -
#19245 azt majd én eldöntöm, hogy ki jöhet a vidibe, oké?
de azért remélem télen erősítünk, mert nyáron a sousa által hozott emberkéknek lejár a szerződésük (caneira, walter lee, vinicius, stb) -
Solt #19244 De a Vinicius igen, és gondolom láttad, hogy milyen gólt kaptatok róla... :)
Egyébként meg Juhászról sok minden elmondható, de speciel az alibizés nem. Ha én játszanék kint, és lehetőségem lenne kicsit kevesebbért hazajönni, szó nélkül megtenném... -
#19243 juhász ellen szól a kivásárlási ára, amit nem fog egyik magyar csapat sem kiperkálni.
Juhász csak azért nyilatkozta ezt a hazajönnék imádságát, mert látta, hogy vannak pénzes klubok, ahol alibi focival jó kis zsét tudna keresni. -
#19242 kaka játszott, nem a caneira. Gondolom a gólokban közrejátszott a "szarnibelehiszencssakegyszarosmagyarbajnoki" mentalitás. az EL-ben elég faszásan tud teljesíteni a védősor.
inkább a támadószekcióba kellene ember, nem a védelembe. egy csatár mindenképp. -
#19241 ez az ősz már elment a Vidinek,ha tavasszal még odaakarnak érni legalább 2.-3. helyre,akkor kellenének olyan játékosok mint Juhász