Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A sajtó által Mr. X-nek keresztelt labdarúgóról elmondta, november óta állt vele tárgyalásban, de végül nem sikerült megegyezni. Persze a neve most sem derült ki.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A Pintér egy állat, de magyar viszonyokhoz ez kell... mellesleg azért letett már valamit az asztalra... én azt sem értem miért rúgták ki. A Csertõit közel nem tartom olyan jónak..
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha tényleg Pintér lesz az új boss, akkor a gyõriek csak reménykedhetnek, hogy a 3. helyre odaérnek. Bunkerfoci ftw...
Dum spiro, spero.
én pintér helyében nem fogadnám el, ha visszahívnának...kirúgnak majd 1 évvel késõbb vissza??? szánalmas 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most olvastam, hát befosok :ASDF_:SADF_ASdfsd
nem értem, hogy miért õ csinálja végig a komplett felkészülést, ha a végén meg kirúgják 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#nevetes2>#nevetes2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tomigear a sheriff
Tobb evtizede megy mar ez a bundazgatas, ne legyen efelol ketsegunk.
Jatekosok vallottak be ezt, hogy nem egyszer megbeszeltek a merkozeseket es ugy alakitottak az eredmenyt ahogy. Kozben meg a magyar labdarugas szinvonala a banyaszbeka hatsoja ala sullyedt.
A Meszoly es hasonlo bundazokat felmentettek, sot azota is fontos poziciokat toltenek be a magyar labdarugason belul.
Akkor mit varunk el a labdarugoinktol, ha a vezetok kozott is ilyen emberek bujnak meg ? Pardon javitom magamat, mert meg bujkalniuk se nagyon kell.
Mit varunk el a jatekosainktol, ahol mar eleve a fizetesuk is oriasi hazugsagokon illetve adocsalasokon nyugszik es errol mindenki tud, es szemet huny felette ?
Itt arra gondolok, hogy a labdarugok letminimumra van bejelentve, mikozben a tobbseguk tobb szazezres fizetest visz haza es akkor a tovabbi premiumokrol nem is beszeltem. Raadasul a klubbok tobbsege mar kivitte a penzet offshore cegekbe, hogy meg az adozasbol is minnel jobban kihuzzak magukat.
Most ezekutan varja el ezektol barki is, hogy egyenes uton jarjanak ?
Hiszen csak arrol szol az egesz tevekenyseguk, hogy szegjek meg a kotelezettsegeiket. Ezekutan meglepodunk, hogy mindenki bundazik ?
Szegyen, hogy mar oda fajult ez a dolog, hogy ember aldozata van a bundazasnak es a szomoru az, hogy valoszinuleg a bunosok tobbseget hidegen hagyja az egesz es csak megint hazugsagokat fogunk hallani, hogy megrazta oket az esemeny.
Sajnos olyan melyen beagyazodott az egesz a labdarugasba, hogy szerintem lehetettlen a megtisztulas, meg az sem segitene valoszinuleg, hogy ha megszuntetnek a profi labdarugast es amator statuszba helyeznenk.
Raadasul meg valami, eddig az erintett klubbokat megnezve csak a kishalak kerultek eloterbe es valoszinuleg a nagyhalak megusszak ezt az egeszet, mert kizartnak tartom azt, hogy a nevesebb csapatok kozul ne lett volna tobb is, illetve a jatekosaik kozul, aki ne bundazott volna.
Õ ízigvérig a klubjáért élt. Döbbenet.
„Vége az életemnek – mondta csütörtök délután a Nemzeti Sportnak összetörten Kutasi Róbert. – Amiért harcoltam, mind semmivé vált, abban a klubban gyûrt maga alá a mocsok, amelyért dolgoztam, azok az emberek tettek tönkre, akikben megbíztam. Csúzlival lövöldöztem az aknavetõkre, s belátom, vereséget szenvedtem."
Sajnos ez volt az utolsó nyilatkozata. (NS)
szörnyû...
R.I.P.
Dum spiro, spero.
Kutasi Róbertnek pedig jobbulást kívánok, ne adja fel a küzdelmet, ne hagyja, hogy a csalók "nyerjenek".
Csütörtökön öngyilkosságot követett el Kutasi Róbert, a REAC labdarúgóklubjának igazgatója.
A REAC-nak hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgóját kedden vették õrizetbe a fogadási csalás ügyben, csütörtökön pedig elõzetes letartóztatásba helyezték õket. Velük együtt a klubnak összesen nyolc korábbi, illetve jelenlegi játékosát gyanúsítják.
Az intézkedés hatására Kutasi Róbert, a REAC klubigazgatója összeomlott. A sportvezetõ egyike azoknak, akik élharcosai voltak a fogadási csalás ellen küzdõknek. A bochumi események után 2009 decemberében többek között Kutasi Róbert kezdeményezésére is szigorított a fegyelmi szabályzaton az MLSZ.
Vivimos por ti, vence por nosotros.