Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DVTK után nem is volt csapata? mert a wikipédián a miskolciakat írja utolsó klubnak.
Bár ha valóban jó játékos lenne, ki kellett volna tûnnie a szürke magyar mezõnybõl.
Dum spiro, spero.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
Újpesten az elsõ fordulóban kb. 5.500 ember volt kint tudomásom szerint. Erre gyalázatos játékkal X.
Ma Pakssal játszanak szerintem ott sem lesz sok esély, hiszen még ott sem nyertünk. Majd meglátjuk.
Lehetek az elnök? <#idiota>#idiota>
Am pár éve felmerült egy olyan megoldás is, hogy amatõrré kéne visszasorolni az összes bajnokságot, és a legjobbak késõbb kapnának fizetést is. De hát a prostijaink úgyse mennének bele...
Dum spiro, spero.
talán akkor a "kisebb" nevek sem mernék többet megcsinálni, látva hogy a nagyok sem úszhatják meg.
lesz itt még pár letartóztatás úgy érzem
Láttak ezek nb1 es meccset mostanában, hát komolyan a sírás kerülget. Nem vagyok mtk drukker de menjenek fel a youtubra és nézzék meg hogy az mtk ban illés, halmai, kenesei h játszott együtt, vagy az Újpestben Hercegh, Vasasban Váczi Z., vagy tök mindegy kit írok. még az a foci 15 éve kb. sokkal jobb volt mint a mai. Aki kint volt a bulgárok ellen az láthatta Én elhiszem h ez egy tét nélküli un. barátságos meccs volt, de Dzsudzsák szépen elnevetgélt azzal a védõvel, Pintér középen már a II. félidõben nemi futott v nem is akart. Hátul a védelemrõl meg ne is bezséljünk. Szeretném megérni h kijutunk egy eb-re , most h felemelik 24 csapatra talán nõ az eesély. Kb. 1991 óta figyelem a focit, de azóta szinte minden csapat nemcsak a környékünkrõl, hanem európából már kijutott ebre v vbr-re. Sikerüljön már egyszer nekünk is.
I met God. She's black
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
#15897: Nem fogsz addig élni <#eplus2>#eplus2>
Lehet kicsit borúsan látom a dolgokat, de szerintem kizárt, hogy az elkövetkezõ 30 évben akármikor kiugró teljesítményt nyújtson a válogatott vagy valamelyik klubcsapatunk. Esetleg 1-2-szer kijutunk a VB-re, aztán annyi. De hogy mondjuk azt, mint amit most az APOEL csinált, na olyan nem lesz magyar csapattal.
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
amúgy Uri Geller professzionális médium? 😊
eddig az adott klub döntése volt, hogy elfogadja e kérõ akkreditációját vagy pedig nem, nyilván ha klub érdeke úgy kívánta elfogadta, ha nem, akkor nem, ennyi. De kit érdekel most már a klub? Majd az MLSZ mint mindig megmondja mi a jó egy klubnak. A bloggereken kívüli ki népszerûsíti a klubokat? Nagybaj hogy szeretik a klubjukat és ez a kluboknak is jó? hát illetve csak jó volt.
Szóval inkább az MLSZ (Mindig Lesznek Szarháziak) kapja be.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
am szép eredmény ha külföldiekkel is.
De jó lenne ha egy magyar csapatról mondanánk el ezt jövõre.
Dum spiro, spero.
maggyar lefordítva: vegyél jegyet köcsög 😄
MLSZ új sajtórend
Bloggerek bekaphatják...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Reszeli-Sós? Csertõi?
Szar Bayern, szar Bayern :)