Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Érdekes döntés volt a számára 😊
A DVTK után nem is volt csapata? mert a wikipédián a miskolciakat írja utolsó klubnak.
Bár ha valóban jó játékos lenne, ki kellett volna tûnnie a szürke magyar mezõnybõl.

Dum spiro, spero.

no offense 😄

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
Hát ma a Vasas eléggé bundagyanúsan védekezett. A Honvéd ellen is már, csak akkor még nem hittem komolyan... :SSS
bakkerman
pff az egy tipikus bunkó favágó szûrõ játékos,mehet a labda meg a baba is,nem számított neki sose! mehet a sittre,odavaló,majd bent nem Károly lesz hanem Karola...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
E. Károly állítólag beismerõ vallomást tett a REAC-beli csalásokról, ezért szabadlábon védekezhet. Amúgy is olyan bûnözõ feje van az embernek, remélem sokáig a sitten rohad, a többi haverjával együtt...

Dum spiro, spero.

smith09
igen ! ez így van az biztos emlékszek h a belgákat 86-90 körül európa legjobb 5 csapata közt jegyezték, ma meg már velünk együtt jóval hátrébb vannak. Nézõket sem lehet becsapni, lásd a bundameccseket, bundázó játékosokat és azt hogy hol tartunk ma. Örülök h vannak csendesebb vizek mint az ETO, Vidi, DVSC, de a nagyrésznél komoly bajok vannak. 😞

Újpesten az elsõ fordulóban kb. 5.500 ember volt kint tudomásom szerint. Erre gyalázatos játékkal X.
Ma Pakssal játszanak szerintem ott sem lesz sok esély, hiszen még ott sem nyertünk. Majd meglátjuk.
passatgt
78'Alekszidze - piros
77'Alekszidze - sárga
75'Alekszidze - Ahjupera

valaki nézte? mi volt?😄

passatgt
Dzsudzsák gólpassz

Kapust nézzétek, mintha nem erõltetné meg magát olyan nagyon...

ressy14
alakítsuk meg az új MLSZ-t 😄
Lehetek az elnök? <#idiota>

Am pár éve felmerült egy olyan megoldás is, hogy amatõrré kéne visszasorolni az összes bajnokságot, és a legjobbak késõbb kapnának fizetést is. De hát a prostijaink úgyse mennének bele...

Dum spiro, spero.

bakkerman
ezt a poshadt fertõzött medencét ami a mai magyar futball lekéne engedni csontig,és újratölteni friss vízzel...

Láma!
bár lennének...
talán akkor a "kisebb" nevek sem mernék többet megcsinálni, látva hogy a nagyok sem úszhatják meg.

bakkerman
lesznek itt még kihallgatásokon olyan nevek is,hogy pislogni fogunk!

passatgt
"A Nemzeti Sport úgy tudja, a múlt héten a fogadási botrányokkal összefüggésben elõzetes letartóztatásba helyezett hat játékos egyike – azt egyelõre nem tudni, hogy melyikük – részletes, beismerõ és feltáró vallomást tett. "

lesz itt még pár letartóztatás úgy érzem

dave9004
ha nem is 15 éve de a 99-00-ás év környékén. De akkor szerettem meg a Vasast is. Nagyon jó focit játszott a Vasas DH 😄 kabáték tiberék stb stb nagyon jó volt.
Balázs gólpasszával egyenlít a Dinamo!!!

a durva hogy az említett labdarúgók korszaka már a lejtmenet része volt, noha kétségtelen ennél jobb volt (nem nehéz), nagyobb nézõszám is. De nem is voltak agyonsztárolva mint pl NémethK.

smith09
A zuhanyhiradót szoktam nézni a s1-en abban Nyilasi, meg az öreg Mészöly áltaban ott van. Már jópár hete arról beszélnek ha 60-as, 70-es években milyen sztorik történtek velük, Spanyolországban, Ausztráliában, vagy ahol voltak, én elhiszem h nekik akkor jó volt és a nem kérdés h a foci is jó volt itthon , de h ma nem az az tuti. Arról Hajdú Attila áradozik, h micsoda fejlõdés van itt és h mekkora esély van a jövõre nézve.
Láttak ezek nb1 es meccset mostanában, hát komolyan a sírás kerülget. Nem vagyok mtk drukker de menjenek fel a youtubra és nézzék meg hogy az mtk ban illés, halmai, kenesei h játszott együtt, vagy az Újpestben Hercegh, Vasasban Váczi Z., vagy tök mindegy kit írok. még az a foci 15 éve kb. sokkal jobb volt mint a mai. Aki kint volt a bulgárok ellen az láthatta Én elhiszem h ez egy tét nélküli un. barátságos meccs volt, de Dzsudzsák szépen elnevetgélt azzal a védõvel, Pintér középen már a II. félidõben nemi futott v nem is akart. Hátul a védelemrõl meg ne is bezséljünk. Szeretném megérni h kijutunk egy eb-re , most h felemelik 24 csapatra talán nõ az eesély. Kb. 1991 óta figyelem a focit, de azóta szinte minden csapat nemcsak a környékünkrõl, hanem európából már kijutott ebre v vbr-re. Sikerüljön már egyszer nekünk is.
dave9004
két éve is ott voltak vagy 3. meg a Famagusta is bent volt. Pénz=foci még ha nem is világrengetõ nevek fociznak. Hol van a csoportellenfelekhez az akkori Montpellier. (ok jövõre õk is bent lesznek a csoportban)
szabii98
Az APOELnek nagy mák kellet, én úgy érzem, de itt vannak, és talán van még bent verhetõ csapat

I met God. She's black

Narxis
Egyszer biztos bejön mert ezt mondják 20 éve.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Nagy összegben szeretnék veled fogadni 😄 Inkább nem, úriember tutira nem fogad.

#15897: Nem fogsz addig élni <#eplus2>

Lehet kicsit borúsan látom a dolgokat, de szerintem kizárt, hogy az elkövetkezõ 30 évben akármikor kiugró teljesítményt nyújtson a válogatott vagy valamelyik klubcsapatunk. Esetleg 1-2-szer kijutunk a VB-re, aztán annyi. De hogy mondjuk azt, mint amit most az APOEL csinált, na olyan nem lesz magyar csapattal.

Dum spiro, spero.

LasDen
még úgy 40-50 évet tervezek élni, addig ugyanezt a szart fogják játszani??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
lófaszt, 4 éven belül stabil bl/el csapataink lesznek, figyeld csak meg

ressy14
Amíg élünk addig ez sajnos így is marad, jobb ha beletörõdünk. Részsikerek lesznek csak, azok is csak nagyon ritkán. 😞

Dum spiro, spero.

Csak NemzetiSport, MNemzet, Népszava, Népszabi, Index, Orgio, nb1.hu mehet be, más ne, nehogy kérdezzenek 😊)))

amúgy Uri Geller professzionális médium? 😊

eddig az adott klub döntése volt, hogy elfogadja e kérõ akkreditációját vagy pedig nem, nyilván ha klub érdeke úgy kívánta elfogadta, ha nem, akkor nem, ennyi. De kit érdekel most már a klub? Majd az MLSZ mint mindig megmondja mi a jó egy klubnak. A bloggereken kívüli ki népszerûsíti a klubokat? Nagybaj hogy szeretik a klubjukat és ez a kluboknak is jó? hát illetve csak jó volt.

Szóval inkább az MLSZ (Mindig Lesznek Szarháziak) kapja be.

Narxis
Sajnos túl sokan akarnak nálunk megélni a fociból.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
nem kapcsolódik,csak valamilyen szinten óriási szégyennek tartom,hogy a nulla futball hagyományokkal rendelkezõ ciprusnak évrõl évre msotmár van BL csoportkörös,de minimum EL csoportkörös csapata,idén meg a LEGJOBB 8-ban is ott van az APOEL...pedig nekünk volt egy Aranycsapatunk,Puskásunk,Albertünk,egy kibaszott erõs Fradink(Real elleni döntetlen...),egy UEFA kupa döntõs Vidink,világválogatott Détárink,és mára mi maradt?? bunda,vesztegetés,elcsalt meccsek,a válogatott toporog egy helyben(mégha néha összejön is jön egy bravúr eredmény),nemzetközi szinten meg örülünk ha valamelyik csapatunk megéli az augusztust...

passatgt
megnyerik<#taps>

dave9004
ja Magyarországhoz csak úgy kapcsolódik, hogy a politikusok oda vittek nem kevés pénzt (vagy visznek most is) 😄 politika off
am szép eredmény ha külföldiekkel is.
ressy14
Nagyon a magyar focihoz nem kapcsolódik <#vigyor2>

De jó lenne ha egy magyar csapatról mondanánk el ezt jövõre.

Dum spiro, spero.

én azon csodálkoztam, hogy eddig beengedték õket...
maggyar lefordítva: vegyél jegyet köcsög 😄
bakkerman
az APOEL Nicosia a 8 között van a BL-ben,vélemények? <#zavart1><#rolleyes>

LasDen
Meg kell tagadni az akkreditációt a nem professzionális médiumtól, valamint a szurkolói csoportok honlapját mûködtetõ személyektõl. Az egyes szurkolói csoportok, magán honlapok, médiumhoz nem kötõdõ blogok munkatársai, tulajdonosai nem minõsülnek a sajtó munkatársainak, részükre akkreditációt nem lehet adni, munkavégzésük a sajtó részére elkülönített helységben nem biztosítható.
MLSZ új sajtórend

Bloggerek bekaphatják...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Egyébként én is szívesen elvállalnám. Csak nem szeretnélek költségekbe verni téged 😄

Dum spiro, spero.

smith09
Szerintem Pintér talán pár pontot hoz a Lokin de szerintem már vele sem éri be a listavezetõt a gyõri csapat.
Csank!
passatgt
azthiszem ennél szívesebben nem tudnál elkölteni ennyi pénzt😊

LasDen
pedig lehet hogy ez a terv...1 edzõvel nem ment próbáljuk 2-vel...😄 persze kifelé úgy kommunikálják mintha kirúgnák õket, de folyamatosan cserélgetik egymást.....nagyon okos 😄

Kaplan
Ha ez megtörténik akkor a topikba eddig írt felhasználókat mind meghívom fejenként egy karton sörre! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

LasDen
akkor ez valami végtelen ciklus lenne??? csertõi-pintér-csertõi-pintér és így tovább és hopp egyszer csak bl gyõztesek lesznek.....

dave9004
természetesen Csertõi ismét.
passatgt
Aczél<#zavart1>

... ki csakugyan ki lehet majd Pinyõ utódja?????
Reszeli-Sós? Csertõi?

Rudee
Villas-Boas azt mondta, hogy ekkora feladatra még nem elég felkészült, így hát maradt a B variáció <#eplus2>

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
õket kérdezd...

én csak azt nem értem, hogy picsánrúgták 1 éve, most meg messiásként várták vissza... -.-
LasDen
fogadok kap egy 3 éves szerzõdést és jövõre kirúgják...