Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
78' <1 - 0>1 - 0> K. Nemeth
-.-
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
miért nem jó a német? vagy jött most egy haver, aki pénzt akar mosni?
hajrá😊
Itt sohasem lesz teltházas bajnoki forduló 😞 csak egy-két rangadó és puff, vége.
Dum spiro, spero.
Válogatott meccs jegyével a Siófok ellen be lehetett menni ingyen. Ez szép és jó, de így is alig volt nézõ. Miért pénteki meccsre kell ez? Nehogy már nem lenne jobb egy szinte teltházas rangadó, amin jó ha 5000en lesznek majd.
mondjuk Gyõrben a csapat is jó, magyar viszonyban.
Tehát, attól még ha szupi a stadion, és jó a csapat amely a bajnoki címért hajt összességében mind kevés ahhoz hogy az emberek meccsre menjenek.
Ha a szurkoló magáénak érzi a csapatot, akkor megy, ha jó a csapat ha rossz, ha bokáig ér a húgy a stadion vécéjében is.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
???????????? a hót halálos gyenge Fradit dobogóra vezette!!! a ZTE alapból egy nulla(O) csapat,nem õ miatta vannak utolsó helyen, Prukner igenis jó edzõ,magyar szinten
E mellett a Prukner elért egy 3. helyet a Fradival, nem túl acélos kerettel...
A ZTE meg úgy szar ahogy van...
Szerintem gyenge edzõnek semmiképpen nem nevezhetõ.
www.smart-bus.hu
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én féltem a Döme jövetelétõl, de azt kell mondjam, jobban tetszik ez a csapat mint a Prukner féle... legalább azt jó nézni, hogy felszántják a pályát, csípnek, rúgnak, harapnak...
No meg nincs Maróti, Csizmadia... ez már önmagában fél orgazmus! 😄
www.smart-bus.hu
Kétszer hasra esett, látta közelrõl a Green Monsters-t, találkozott háromszor a labdával.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
😊
www.smart-bus.hu
Ha tudna focizni, akkor vitte volna valamire azóta...
www.smart-bus.hu
Feketeként túlságosan is kitûnt a fehér mezõnybõl...
"A játékos Diósgyõrbõl 2010-ben a moldáv Dacia Chisinauhoz igazolt,"
"Nagyon csalódott voltam, elpazaroltam öt hónapot a karrierembõl" - emlékezett vissza a Magyarországon eltöltött idõszakára Ricketts, akit a DVTK akkori edzõje, Tornyi Barnabás nem látott szívesen a klubnál, többek között ezért fordulhatott elõ, hogy mindössze egy magyar bajnokin léphetett pályára." <- így nehéz kitûnni bárhonnan is 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.