Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nehogy már egy gól miatt jó váltás legyen. Azért ennyire nem vagyunk mélyen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
megy ez neki, jó váltás volt!

<#eljen>

www.smart-bus.hu

83' RKC Waalwijk <1 - 0> De Graafschap
78' <1 - 0> K. Nemeth

0:1-nél kapcsoltam most a zte meccsre és amit eddig láttam a játékból az alapján nem értem hogy hogy mi a baj ezzel a csapattal, egész szépen játszanak
-.-
LasDen
szar?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
a két csapat kapusai között volt a legnagyobb különbség

Effe88
mi vicc ez te gyerek<#levele>

LasDen
látott egy pókot és mutogatta hogy szedjétek le, de senkit nem érdekelt...meg azt hitték a nevére mutogat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
hátán mit mutogat?😄

passatgt
bakkerman
azért durva ez az 1-5...a Zenit más szintet képvisel az oroszoknál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dzsudzsák gólpassz, Huszti gólpassz, plusz egy irtózatos szabadrúgás gól! 😊

www.smart-bus.hu

Rudee
Huszti csereként góllal veszi ki a részét Dzsudzsákék kivégzésébõl.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A németek tisztán akarnak látni, de a Vasas adóssága szerintem a becsült összeg sokszorosa lehet. Inkább nem fedik fel még azok elõtt se, akik komoly összeget szántak volna rájuk. Pénzmosónak fél évre jó lesz, aztán majd jövõre 1 €-ért akár Te is megveheted a klubot.

én itt lemaradtam 😄
miért nem jó a német? vagy jött most egy haver, aki pénzt akar mosni?
passatgt
"...ha megvan a véglegesnek szánt terv, akkor öszejövünk, megmutatom, megbeszéljük...ahogy szoktuk! A mostani terv 22,000 fõs...és bitang! Alig várom már, hogy láthassák... Szóval, ha minden elrendezõdött, akkor jövök, mutatom, beszélgetünk róla!" – írta az FTC elnöke Facebook-oldalán.

hajrá😊

ressy14
Teljesen mind1 mit csinálsz. A megmaradt szurkolói mag még kijár a meccsekre, de ahhoz, hogy állandóan magasabb nézõszám legyen, meg kellene venni a szurkolókat is. Pl: amikor a Loki BL csoportkörös volt, a hazai bajnokikon 5000 alatt volt a nézõszám.

Itt sohasem lesz teltházas bajnoki forduló 😞 csak egy-két rangadó és puff, vége.

Dum spiro, spero.

Rudee
Itt nincs nagy szurkolótábor. Az idõsebbek megszokásból járnak ki, a fiatalok meg...
Válogatott meccs jegyével a Siófok ellen be lehetett menni ingyen. Ez szép és jó, de így is alig volt nézõ. Miért pénteki meccsre kell ez? Nehogy már nem lenne jobb egy szinte teltházas rangadó, amin jó ha 5000en lesznek majd.

pedig állítólag ezért kellenek az új stadionok (MLSZ, kormány), hogy a nép tudjon özönleni meccsre😊))

mondjuk Gyõrben a csapat is jó, magyar viszonyban.

Tehát, attól még ha szupi a stadion, és jó a csapat amely a bajnoki címért hajt összességében mind kevés ahhoz hogy az emberek meccsre menjenek.

Ha a szurkoló magáénak érzi a csapatot, akkor megy, ha jó a csapat ha rossz, ha bokáig ér a húgy a stadion vécéjében is.

dave9004
én már nemértek semmitse.
Narxis
Jaja, adom. Fel kell nõnie a feladathoz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
szerintem meg jól játszik, haliban is kitûnt eléggé mezõnybõl, itt még picit szoknia kell😊

bakkerman
de hogy ez a kovács gyerek mennyire nulla,már 3. meccsét láttam a vidiben,de szörnyû megoldásai vannak,mezõnyben jön egy átlag testalkatú játékos,és a kiscsávó már fekszik is,a labdáin látszanak az izgulás jelei,nem gondolkodik,nem nézz szét...dolgozni kell még rajta bõven a portugálnak,mert látszik rajta hogy akar,a társak is adják neki a lasztikat,de egyelõre még gyengus a performance

ressy14
Nem hiszem, hogy sokkal több lett volna. Max 1-200-zal.

Dum spiro, spero.

Rudee
Szégyen az az 1000 nézõ. 1-5 után illett volna ingyen beengedni mindenkit.

passatgt
vidi máris vezet.. alázás😄

bakkerman
viszont ahova azóta odament ott kézzel foghatóan szart csinált

???????????? a hót halálos gyenge Fradit dobogóra vezette!!! a ZTE alapból egy nulla(O) csapat,nem õ miatta vannak utolsó helyen, Prukner igenis jó edzõ,magyar szinten

baaz -.- gratula, jól megmondtad, kár, hogy Prukner egyáltalán nem gyenge edzõ 😄
Nos... a Sisa, aki követte a Pruknert Kaposváron, szerintem jobb edzõ, ergo a Kaposvár jó eredményei érthetõek.

E mellett a Prukner elért egy 3. helyet a Fradival, nem túl acélos kerettel...

A ZTE meg úgy szar ahogy van...

Szerintem gyenge edzõnek semmiképpen nem nevezhetõ.

www.smart-bus.hu

LSSAHPAUL
Prukner gyenge edzõ. Mindenki azt hitte hogy õ miatta volt jó a Kaposvár, de érdekes módon a Kaposvár most is ugyanolyan jó hogy õ nincs ott, viszont ahova azóta odament ott kézzel foghatóan szart csinált. Gondolom ezt nem csak én látom így, szal várhatóan next állomás nb2 lesz vagy megy vissza elméleti oktatónak 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
nagyon úgy néz ki feljutnak 1. osztályba, szóval nem biztos, hogy ez olyan rossz igazolás volt😊

Rudee
Priskin góllal debütál az orosz másodosztályban <#eljen>

dave9004
nyáron már látta egyszer õket nem?
Az a helyzet, hogy nincs nála jobb. Plusz õ tényleg végig küzd, és folyamatosan leköti a védõket, ha mással nem is, a harciasságával... meg aztán valahogy csak bepattan róla párszor a labda...

Én féltem a Döme jövetelétõl, de azt kell mondjam, jobban tetszik ez a csapat mint a Prukner féle... legalább azt jó nézni, hogy felszántják a pályát, csípnek, rúgnak, harapnak...

No meg nincs Maróti, Csizmadia... ez már önmagában fél orgazmus! 😄

www.smart-bus.hu

Kétszer hasra esett, látta közelrõl a Green Monsters-t, találkozott háromszor a labdával.

tényleg, most nézem, hogy játszott tegnap Okoronkwo egy félidõt, én meg pont a másodikra értem haza, mit alkotott a srác? felejtõs?
nb2-ben is max csere lehetne
bakkerman
és jönnek a fantasztikusan szar nyilatkozatok,hogy "Pölöskei remek csapatjátékos,nagyon jók az elmozgásai,minden mozdulata veszélyes stb...",csak egy kibaszott gólt nem tud lõni...😄D itthon ez ilyen bevett szokás hogy dicsérik azt a támadót,aki szart sem mutat fel a 16oson belül,lehet AirSanyi lebeg mindenki szeme elõtt 😄D

hozza minden meccsen statisztikailag ezt az NBII-es szintet 😊

passatgt
vidi simán veri dvtk-t idegenben😊

LSSAHPAUL
Bakker Détárinak van egy megérzése, Pölöskeit már rég lehoztam volna, erre utsó percben rúgott egy gólt. Persze a hülye riporter még dicsérte. Összesen 2 jó megmozdulása volt a meccsen, a többi nb2-es színvonal.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
nem hagyták odafurakodni a húsos tálhoz 😊)

kihagyták a bundából, és most sír
😊

Jó kifogás sosem árt...

www.smart-bus.hu

Ezt õ mondta, nem én, nem tudom, hogy ez valóban közrejátszott-e.

Tehát azért nem játszott mert fekete volt?

Ha tudna focizni, akkor vitte volna valamire azóta...

www.smart-bus.hu

"ki kellett volna tûnnie a szürke magyar mezõnybõl"

Feketeként túlságosan is kitûnt a fehér mezõnybõl...

Casillas
Benne van a cikkben mindkét felvetésre a válasz.

"A játékos Diósgyõrbõl 2010-ben a moldáv Dacia Chisinauhoz igazolt,"

"Nagyon csalódott voltam, elpazaroltam öt hónapot a karrierembõl" - emlékezett vissza a Magyarországon eltöltött idõszakára Ricketts, akit a DVTK akkori edzõje, Tornyi Barnabás nem látott szívesen a klubnál, többek között ezért fordulhatott elõ, hogy mindössze egy magyar bajnokin léphetett pályára." <- így nehéz kitûnni bárhonnan is 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.