Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
de valahogy az az érzésem, hogy semmi nem lesz az egészbõl.
soha az életemben nem voltam még a puskás stadionban, de nem is fogok kimenni, az biztos, pedig jártam régebben meccsekre gyakran 😄
Dum spiro, spero.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
pápa hogy kerül a listába? 😄DD akkor már inkább a diósgyõri vagy a vidi stadion...
valamit el kell bontani, vagy máshova rakni😄
Szar Bayern, szar Bayern :)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Már 2011 õszén elakarták bontani a Puskást, aztán mégse. Most meg nem is akarják már, helyette "építenek" egy másikat mellé.
Kíváncsi leszek, hogyan fér el ide egy kb. ugyanekkora stadion a Kavics és a Népstadion közé...:

Dum spiro, spero.
ez de viccesen hangzik... 😄 mintha nem az lenne mindig amit ö mond😄
mellesleg ez megint hangzatos, de majd ha felcsendül benne a himnusz, akkor örülök neki😊
„A Puskás-stadion megmarad, az atlétikáé lesz, a Papp László Sportaréna és a jelenlegi Puskás-stadion közé pedig egy 65 000 nézõt befogadó létesítményt építenek, ezt már a labdarúgás részére. Egy kis olimpiai központ jön létre ott, vívócsarnokkal, kerékpárstadionnal, uszodával.”
A miniszterelnök történeti áttekintésbe is bocsátkozott.
„A siránkozás, a kifogáskeresés ideje lejárt. Most már nincs több mentség, a kormány a labdarúgás mellé állt, az anyagiak is megvannak. A magyar futball hanyatlása akkor kezdõdött el, amikor nem volt tiszta mez, nem gereblyézték fel a pályát. Ilyesminek nem szabad elõfordulnia.”
A miniszterelnök beszélt az új stadion megépítésének részleteirõl.
„Osztottunk, szoroztunk, és kiderült, hogy a régi stadion lebontása több kerülne, mint az új felépítése – ezért úgy döntöttünk, hogy meghagyjuk a Puskás-stadiont, az atlétika céljaira. Az MLSZ vezérkarával konzultálva határoztuk el, hogy nem kis befogadóképességû létesítményben gondolkodunk, hanem olyanban, amely akár 65 000 embert is be tud fogadni, számítva arra, hogy ott leszünk a négy év múlva esedékes Eb-n. Az elképzelést még a jövõ héten el kell fogadnia a kormánynak, de szerintem erre jó az esély, ismerek egy-két embert a kormányban, akit rá tudok beszélni egy ilyen projektre”, jegyezte meg a miniszterelnök.
Orbán Viktor kitért az egész magyar sport problematikájára.
„Sportgazdaságról beszélünk, amely komoly termelõerõt képvisel. Magyarországon mindez nagyon komoly gazdasági erõvé válhat. Ezt nem lehet parlagon hagyni. A szülõk, a kormányzat és az egyesületek összefogására van szükség, és akkor vissza fogunk kapaszkodni oda, ahol a helyünk van a világ sportnemzetei között.”
mondom én, hogy Kondás a magyar Guardiola😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
http://goo.gl/gd6Zi5
egyébként ezt az alattam levõt is szívesen megnézném rendes szögbõl kilassítva, mert a felsõ léc után mintha a vonal mögött pattant volna le.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
szerintem Valdeztõl még Bozsovics is jobb kapus...
Mind1. Bajnok a Loki, mi meg adtunk egy gólpasszt. Kis siker is siker. 😄
Dum spiro, spero.
A Te neved nem Victor Valdes, és nem a Barcában játszol... <#falbav>#falbav>
szerintem nem nagyon kell magyarázkodnia, plusz akár az EL indulás is meglehet csapatának ha így folytatják😊