Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
2-3 lett a vége,innen már továbbjut a Vidi,és összejön az álomdöntõ. a Loki ismét triplázhat,Herczeg után most Kondással,szerintem meg is lesz nekik!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
sokra mentek vele

Józsibá megmondta nekik, hogy tessék rálõni, mert ha bemegy, gól... és bement 😄
Narxis
Ezt hívják tudásnak.😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
MTK-nak volt egy kis mákja, 2 kapuralövés, 2 gól😄

ressy14
Ezekre a mostani jó minõségû stadionok is megfelelõek szvsz. Felesleges ehhez a dunaújvárosit tovább fejleszteni, ahogy Grenzjäger is mondta nincs csapat hozzá.

Dum spiro, spero.

<#eplus2><#eplus2> ezjóó

passatgt
edzõmeccsek, bl/el selejtezõk, u-s meccsek, stb

lehetne oda programot csinálni😊

minek a pálya ha nincs csapat?

passatgt
pályára gondoltam

zaki
egyszerû, elbontják vagy az utakat és a házakat, vagy a vonatsínek helyére rakják 😄
de valahogy az az érzésem, hogy semmi nem lesz az egészbõl.
soha az életemben nem voltam még a puskás stadionban, de nem is fogok kimenni, az biztos, pedig jártam régebben meccsekre gyakran 😄

ressy14
Mármint a csapatot vagy a pályát? Mert a pálya még nagyjából úgy néz ki, mint amikor átadták. Csak akkor az öltözõket "elfelejtették" felújítani.

Dum spiro, spero.

passatgt
dunaferrt kéne rendberakni/befejezni, szerintem nem is lenne egy olyan vészes összeg, bár nemtom mostmilyen állapotban van

Rudee
Gondolom 3, egymáshoz viszonylag közeli helyszínt kerestek. Fehérvár jó lenne, de ott biztos nemzetközi szerepléssel számolnak addigra 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
vagy akár nyíregyháza,addigra itt már úgyse lesz csapat,legalább kilenne használva a VÉGIG leszékezett stadionunk 😊)))

dave9004
vagy debrecenben a 2-es villamos?
LasDen
és akkor beindulhat a stadiont mindenkinek program....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Lehet, ha nem fér el az aréna mellé, odaviszik a Puskást 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
vagy oda is rittyentenek egy új stadiont😄

ressy14
Pápa... <#wilting>

Dum spiro, spero.

passatgt
mi rendezzük 2014-es u19 eb-t, gyõr, budapest, pápa

pápa hogy kerül a listába? 😄DD akkor már inkább a diósgyõri vagy a vidi stadion...

passatgt
az alliant arena kétszer akkora mint a kavics, plusz az elég kicsi alapterületû, szóval sztem sehogy

valamit el kell bontani, vagy máshova rakni😄

Láma!
bontják a Syma-t és elfér az 😄

Effe88
melyik lesz hamarabb???4es metró vagy ez???

Rudee
Elfér simán, csak lehet, hogy a 2790 soros lelátók 85 fokos szögben fognak állni <#whatever>

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
alakul....😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Ez egy újabb király terv, mehet a többi makett mellé.

Már 2011 õszén elakarták bontani a Puskást, aztán mégse. Most meg nem is akarják már, helyette "építenek" egy másikat mellé.

Kíváncsi leszek, hogyan fér el ide egy kb. ugyanekkora stadion a Kavics és a Népstadion közé...:

Dum spiro, spero.

bakkerman
annak nagyon örülök,hogy nem bontják le a Puskást,ahhoz túl szép emlékek kötik a magyar népet,hogy csak úgy ledózerolják! Ez egy bölcs,racionális döntés a kormány részérõl! <#worship>

Láma!
"ismerek egy-két embert a kormányban, akit rá tudok beszélni egy ilyen projektre”, jegyezte meg a miniszterelnök."

ez de viccesen hangzik... 😄 mintha nem az lenne mindig amit ö mond😄

mellesleg ez megint hangzatos, de majd ha felcsendül benne a himnusz, akkor örülök neki😊

passatgt
<#taps>

na viktor bejelentette:

„A Puskás-stadion megmarad, az atlétikáé lesz, a Papp László Sportaréna és a jelenlegi Puskás-stadion közé pedig egy 65 000 nézõt befogadó létesítményt építenek, ezt már a labdarúgás részére. Egy kis olimpiai központ jön létre ott, vívócsarnokkal, kerékpárstadionnal, uszodával.”

A miniszterelnök történeti áttekintésbe is bocsátkozott.

„A siránkozás, a kifogáskeresés ideje lejárt. Most már nincs több mentség, a kormány a labdarúgás mellé állt, az anyagiak is megvannak. A magyar futball hanyatlása akkor kezdõdött el, amikor nem volt tiszta mez, nem gereblyézték fel a pályát. Ilyesminek nem szabad elõfordulnia.”

A miniszterelnök beszélt az új stadion megépítésének részleteirõl.

„Osztottunk, szoroztunk, és kiderült, hogy a régi stadion lebontása több kerülne, mint az új felépítése – ezért úgy döntöttünk, hogy meghagyjuk a Puskás-stadiont, az atlétika céljaira. Az MLSZ vezérkarával konzultálva határoztuk el, hogy nem kis befogadóképességû létesítményben gondolkodunk, hanem olyanban, amely akár 65 000 embert is be tud fogadni, számítva arra, hogy ott leszünk a négy év múlva esedékes Eb-n. Az elképzelést még a jövõ héten el kell fogadnia a kormánynak, de szerintem erre jó az esély, ismerek egy-két embert a kormányban, akit rá tudok beszélni egy ilyen projektre”, jegyezte meg a miniszterelnök.

Orbán Viktor kitért az egész magyar sport problematikájára.

„Sportgazdaságról beszélünk, amely komoly termelõerõt képvisel. Magyarországon mindez nagyon komoly gazdasági erõvé válhat. Ezt nem lehet parlagon hagyni. A szülõk, a kormányzat és az egyesületek összefogására van szükség, és akkor vissza fogunk kapaszkodni oda, ahol a helyünk van a világ sportnemzetei között.”
ressy14
Akkor lassan a magyar NB1 is megelõzi az angol bajnokságot a rangsorban 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
"a bajnokságban 20 meccs óta nem talált legyõzõre a DVSC, az összes tétmérkõzést figyelembe véve pedig több mint 300 napja bukott a gárda"

mondom én, hogy Kondás a magyar Guardiola😄

bakkerman
igazad van,de azért picit csípte a szemem hogy egy hulladék magyar bajnokságban játszó hulladék kapust hasonlítanak egy 3x BL gyõztes kapushoz. off vége

Casillas
ja igazad van, az elsõ kamerából tényleg egyértelmû, de csak a visszajátszást tekergettem vissza párszor, és ott kicsit fura 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[HUN]FaTaL
Nem ott pattant, tisztán látszott ezen a videón is. Valdest Bozsovichoz hasonlítani megalol. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Casillas
Valdes istenítést légyszi tartsátok a Barca topikban, mert kívülállóknak elég nehéz megállni, hogy ne linkeljenek tõle hatezer bénázást, köszi 😊
egyébként ezt az alattam levõt is szívesen megnézném rendes szögbõl kilassítva, mert a felsõ léc után mintha a vonal mögött pattant volna le.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
igen igazad van, ilyet bozsovics is bármikor bemutat!

ja,mégse.

neeeeee
szerintem Valdeztõl még Bozsovics is jobb kapus...

passatgt
😄

Kondás a magyar Guardiola

ööö, hát igen, senki se tökéletes... 😄

ressy14
Azért Bozsovics ügyesebben csinálta, õ olyan közel ment a késõbbi gólszerzõhöz és adta el a labdát, hogy szinte egybõl ellehetett lõni. A mentési igyekezete meg fenomenális. Kocog, hátha a Coulibali elalszik futás közben.

Mind1. Bajnok a Loki, mi meg adtunk egy gólpasszt. Kis siker is siker. 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
Kedves Bozsovics!
A Te neved nem Victor Valdes, és nem a Barcában játszol... <#falbav>

dave9004
jaj ne Magyarországról jön a közvetítés és így is hamarabb jön a hangja Knézynek... :S élvezhetõ
Effe88
Tényleg jól nyomja.
Reméljük nem sérül le!

bakkerman
most kivételesen énis megvédem Krisztinát,jól megy neki,és a csapatának is szemmel láthatóan,amióta õ oda került. Nagyon fontos hogy ne sérüljön meg mostmár!

passatgt
7 meccs, 2 gól, 3 gólpassz, minden meccsen kezdõ volt ráadásul a 2 góllal szereztek 6 pontot

szerintem nem nagyon kell magyarázkodnia, plusz akár az EL indulás is meglehet csapatának ha így folytatják😊

LasDen
lefog sérülni