32945
Magyar Foci
  • Jim Morrison
    Szerintem nem akartak korhatarosra csinalni azert hagytak ki.
  • karajjj
    De pont Pinyő dicsőséges uralkodása nincs benne... :(
  • passatgt
    Erre kíváncsi leszek:)
  • passatgt
    Vidi kerete ma is erősödött: Koltai elment
  • Rudee
    Ha az első két selejtezőben kiesik legalább 8, a Vidiénél nagyobb koefficienssel rendelkező csapat (15 van összesen), akkor még ott is kiemeltek lehetnek. Ez nagyjából lehetetlen, így ott már biztos durvább ellenfelet kapnának.
  • bakkerman
    Videoton kerete nem rossz ok mehetnenek 1 esetleg 2 kort (szerencses sorsolassal) de ott meg uj edzo lesz,pont akkor fog egyaltalan kialakulni az elkepzelese,az osszhang amikor mar jonnek az eles EL meccsek ez meg nagy hatrany :/ MTK-n kivul tobbi csapatnak 1 kor a realis szerintem,az MTK lefogja adni mar az elso parharcat is
  • Rudee
    Ma a moldovai bajnokság is véget ért, így az EL selejtező első és második fordulójának összes résztvevője ismert. Kiemelés és csapatok itt.

Elnézve a listát, a Debrecennek és a Videotonnak az első körben nem sok félnivalója van, legalábbis papíron. A második kör már érdekesebb lehet, de azt persze bonyolíthatja az elsőből továbbjutók kiléte.
    Az MTK már inkább aggódhat. Főleg, ha a földrajzi elhelyezkedés alapján még jobban szűkül a kör. Belefuthatnak akár a Slovan-Vojvodina-Maccabi TA trió egyikébe is.

A BL-ben sincs több kérdőjel a bajnoki ágon és bizony a Fradira se vár könnyű ellenfél. Talán az azeri, grúz, albán vagy moldovai csapatok ellen lehetne a legtöbb esély. Talán még a Trencín lehetne "jó", de kérdés, hogy hogy sikerül erősítenie a szlovák bajnoknak. Szerintem nem lesz szerencséjük és belefutnak egy Legia-ba rögtön az elején. Esetleg a Ludogorets-be, mert a magyar-bolgár párharcok se ritkák a történelemben. Első körös ellenfélről álmodni sem lehet, mert az ottani legjobb csapat együtthatója se ér kiemelést.

Érdekes lesz, én már várom a sorsolást.
  • Rudee
    Ezek szerint a hotel és a reptér mellé kaszinó is épül Felcsúton :D
  • bakkerman
    A grupiba?
  • AnuluWork #31651
    Ugyan már, ugyan már ... :D

• bakkerman
    még megvárják hogy az első 4 forduló után a 12. helyen kullogjon a csapat
  • LasDen #31649
    én nem néztem a dátumot. Azt hittem lendületből ki is rúgták :D
  • karajjj
    Igen, azt láttam, de azt tartom szánalmasnak, amit Jim is ír.
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2016.05.20. 16:13:26
  • Jim Morrison
    én is meglepődtem, nem voltam tisztában vele, hogy korábban menesztették azonnali hatállyal ott, ahova most szakmai igazgatónak megy.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.20. 15:39:32
  • passatgt
    nem mai cikk
  • Jim Morrison
  • karajjj
    Ezt nem vagyok hajlandó elhinni...
  • Koppixer
    vadász, vadász, te szopni jársz ide...
  • LasDen #31642
    Annyira nem meglepő. Minden országban van egy edzői kör, akik körbe-körbe járják a csapatokat...
  • bakkerman
    Mindig van lejjebb,es mindig megtud lepni a magyar "futball" :D
  • karajjj
    zsák a foltját?
  • AnuluWork #31639
    Tóth II. 87
  • dave9004
    kormányváltáskor eldől. de h az mikor lesz, azt nem tudom.
  • karajjj
    Szerintem nem kell hozzá annyi idő. 2-3 éven belül lesz új tábor új szemlélettel.
  • Lópikula
    10 év majd lesz másik tábor :D aki meg arra veri, h dejó h a saját csapatának nem szurkolnak, az annyit is ér
  • dave9004
    Ennek az idénynek is vége.
    Ha visszagondolok, jó ha láttam 5 meccset összesen, ebből egyet helyszínen. Pár éve meg legalább minden hazaira jártam.... Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
  • dave9004
    Én is mentem volna, de mikor benyögték h újpesti oldalra is kártya kell akkor nem tudtam menni.
    Semleges vipbe (ahol többször box is volt) meg 15k volt a jegy :D
  • bakkerman
    A meccs 2/3-ban csak Ujpest rigmusokat lehetett hallani teven keresztul,a bajnok otthonaban...ez is egy plusz pont Kubi "sikerlistajan" :D
  • SzocsA
    Hát ja és még el akartam menni meccsre, de azt mondták, hogy csak fradi vagy újpesti kártyával lehet oda bemenni!? Most innen kanizsáról fel kellett volna nekem menni pestre kártyát csináltatnom előtte.
  • bakkerman
    Ritka szar meccs volt sajnos,pedig én se olyan húdenagy elvárásokkal ültem le megnézni,de sikerült alulmúlni ezt is :D
  • Láma!
    szigorúan véve az ujpestiek voltak most a hazai szurkolók:P :D
  • Jim Morrison
    Mekkora buli lett a lelaton...:)
  • Jim Morrison
    Én úgy vagyok vele, hogy jobb meccs mint amire számítottam :D bár a kapuralövések számát keveslem:(
  • ReszegKoldus
    Ehhez annak is köze lehet, hogy a hazai szurkolók a stadion mellett kivetítőn nézik a meccset :)
  • passatgt
    mondjuk az vicces, hogy az újpest leszurkolja a hazai szurkolókat:)
  • ReszegKoldus
    Gondoltam megnézem a szezon utolsó meccsét, eddig úgy néz ki elég hülye ötlet volt :D

Nekem egyébként úgy tűnik, hogy elég nagy a kontraszt a pálya/stadion minősége és a játék minősége között (ahogy ez mondjuk várható is volt), bár nem akkora, mint amikor a ZTE játszott az Old Traffordon :D
  • karajjj
    eddig nem volt közel? :D
  • dave9004
    vége a karriernek, ideje közelkerülni a fideszhez
  • Jim Morrison
  • Sippie
    Szájjártó?