32945
Magyar Foci
-
#19640 Úgy tűnik diósgyőrbe utolsó fázisába lépett Sisa eltakarítása. -
#19639 te miért nem a stadionban vagy? :D -
#19638 szerintem meg majdnem felrobban a stadion ugyanis 3-2 !!!!!!! -
#19637 Szerintem visszavágó. -
#19636 3 perccel a vége előtt nyir1-loki 2-2 valszeg hosszabbítás lesz -
Grenzjager #19635 Ha Buzsáky kibulizott még magának egy másodosztályú angol klubot, angol Juhásznak is mosat kéne megszöknie Belgisztánból.
Buzsáky a másodosztályba szerződött - Barnsley -
#19634 +a stadionjuk is kultúrált -
Grenzjager #19633 Ebből a szempontból Győr is nagyon gáz.
Őszi elsők, 6 pont előnnyel, + legtöbb rúgott gól,
2.000ért adnak 3 meccsre belépőt
és alig vannak 3 ezeren a stadionban... -
#19632 ja upsz tényleg, Dave kollega elterelte a figyelmemet :D -
#19631 Majd feljut kinek engedi a pénztárca és még focizni is akar. Am Fehérvár kár h olyan kivétel lesz, hogy jó foci, kevés néző.
Mert ugye jó focihoz jön a néző is -
Grenzjager #19630 Vasutas:) Kolozsvári Vasutas -
#19629 Carvalho De Sousa Manuel vezetőedző (Videoton), mint visszaesőt az öltözőtől és a kispadtól 1 soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást és 100.000 Ft pénzbüntetést kapott.
-
#19628 Papám régen mesélte, hogy ha kihagyott egy Siófok meccset is(kb 15-20 éve, B.fenyvesről járt be a meccsekre) akkor rosszul érezte magát stb :D:D
és ugye, akkor a meccsek hétvégén voltak javarészt, szóval leghamarabb a hétfői újságban hallhattad a meccseket, max a rádióban. mameg már itt az internet és kb percek alatt megtudod hogy hogy változott a bajnokság , stb.
múltkor jöttem haza a balatonról, épp siófok-fradi meccs volt :D minden 3. ember fradi sálban -
#19627 inkább a liverpoolt
kb úgy is egy szint egy pápával -
#19626 akkor már jöhetne vissza a Kolozsvári Vasas is :D
-
Grenzjager #19625 vagy akár annektálni a Csallóközt, és a Dunaszerdaheyi DAC :P
bár az most az NB2-be is kevés lenne. -
#19624 szerintem inkább a leeds jusson fel az nb1-be, biztos dobnának a nézőszámon :D -
#19623 mondjuk siófok,eger kiesése jót tenne az nb1nek
nyíregynek felkéne jutnia(vagy a bcsabának)
nyugaton pedig zténekS::S
de ahogy most utánanéztem esélytelen sajnos
pukás akadémia fc:D ,ajka,kozármisleny,gyirmótS:S: no komment -
#19622 nemnem. mi jövünk ezerrel :D -
Solt #19621 Ezer fővel kevesebb úgy, hogy kiesett a ZTE és a Vasas, és jött helyettük, egy hazai pályát nélkülöző Eger, és a 200 fős MTK. Ennél a kettőnél önmagában a ZTE jóval többet produkált... otthon átlag 2500-3000 fő...
Tehát, ha azt nézzük, az 1000 fős csökkenéssel kb ott vagyunk mint tavaly ilyenkor, és akkor ehhez jön még az, hogy szinte minden meccs TV-s... -
#19620 nálunk Fehérváron is egy ezressel kevesebben jönnek ki a hazai bajnokikra, de gondolom ez betudható az EL-nek is. -
Grenzjager #19619 Ebben igazad van, de Egertől függetlenül Siófok kaliberből van.. ....nem egy csapat.
És csökkent a Népligetben, Újpesten és Kispesten is, Miskolcon is, + nincs ZTE. Ez húzósabb összkép. -
Solt #19618 Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem nem csökkent... először is az Eger ugye nem hazai pályán játszik, ergo az kb egalizálná is az eredményt...
Plusz szinte minden meccs TV-s, ehhez viszonyítva ez a nézőszám relatív emelkedést jelent szerintem. -
#19617 főleg a nyíregy
dvsc-nyíregy-dvtk :) remélem visszajutnak
-
Grenzjager #19616 minden az NB I 2012/13-as idényének őszi nézőszámairól
ZTE, Nyír, Szeged, Bcsaba, Sopron, Veszprém, Nagykanizsa nagyon hiányzik.
Keletről egy összejöhet majd az NBI-be most, de hányan járnak majd felcsúti NBI-es meccsekre? szal ufff -
Solt #19615 Veszélyes az úúúút, hazafeléééé... :D -
#19614 Na itt az ideje összevetni a bajnokság előtti tippem a félidei eredménnyel :) első szám a valódi helyezés, utána zárójelben a tippem.
Csak a Honvédot találtam el :), illetve nevetségesen nagyot tévedtem Kaposvár, MTK, Haladás,Diósgyőr megítélésében.
1 (6) Győri ETO
2 (9) MTK
3 (1) DVSC-TEVA
4 (3) Videoton FC
5 (5) Bp. Honvéd
6 (13) Kaposvár
7 (10) Ferencváros
8 (11) Újpest FC
9 (2) Diósgyőr
10(8) KTE-Phoenix Mecano
11(7) PMFC-Matias
12(4) Haladás
13(15) Lombard Pápa
14(12) MVM Paks
15(16) Eger
16(14) Siófok -
#19613 Maguknak köszönhetik, itt nem lehet azt mondani, hogy most rázódik össze a csapat. Am. szvsz tavaszra összekapják magukat, ez a szokásos hullámvölgy. -
#19612 ha tavasszal is csak mi akarunk feljönni, akkor simán :D
kérdés, h a német tulaj akar e venni vkiket a télen. -
#19611 Vasas már a második ! úje. feljutnak-e? -
#19610 Pintér kezdő a Barcelona ellen. -
paly90 #19609 azért ez már nagyon undorító...
a kommentátor is mondta h a saját játékosának beszélt..vicc ez az egész.. -
#19608 sousát megint kiállították mert kiabált brachival...:D -
#19607 Leicester–Ipswich 6-0
Futács Márkó csereként pályára lépett és ő szerezte az utolsó gólt. -
#19606 plusz jó lenne, ha a nemzetközi meccsekre összeállna egy egységes csapat -
Solt #19605 Úgy-úgy... ahhoz, hogy emelkedjen a színvonal, legalább 5-6 közel egyforma játékerőt képviselő csapat kell...
Jó lenne, ha beszállna még a küzdelembe a Diósgyőr, Honvéd, Újpest trió is... :) -
#19604 Szabics gól -
#19603 bizony,és szar látni,ahogy zsinórban bukják a meccseket :S nem vagyok Loki fan,de örülnék ha magukra találnának,és tavaszra kialakulna egy ETO,Loki,Vidi,Fradi(??) versenyfutás a bajnoki címért,és a dobogós helyekért! -
#19602 -
Solt #19601 Én is így voltam vele... elképesztően lélektelen a játékuk hetek óta... sajnálom, mert egy erős DVSC-re szükség van!