Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Mondjuk ha tegnap kikapott volna a konda...pardon, akarom mondani, ha nyert volna a siófok, én is örömködtem volna, de lehet, hogy inkább magamban és nem itt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Én cirkuszolok? 😄 Éééééédes...

Ha a felkiáltójelek beszerzése közt akad némi idõd, akkor rágd végig magad a történteken úgy, hogy közben nem siklasz el a szavak jelentése felett.

Az, hogy Fradi szurkoló vagy, ehhez semmi köze.

www.smart-bus.hu

Effe88
Solt nem tudom mit cirkuszolt nem történt az ég világon semmi mondom ezt Fradi szurkolóként!!!!

passatgt

Értem. Tehát egy nyilvános topikban, amit minden magyar focit kedvelõ klubszimpátiától függetlenül látogat, szerinted normális dolog egy meccs alatt bármely magyar csapat ellen is drukkolni. Ehhez csak gratulálni tudok kis tolerancia bajnokom...

Ha pedig menne a szövegértelmezés, akkor el sem jutottál volna odáig, hogy rám kell tekintettel lenni.

Nem lep meg, hogy neked ez a hülyülés kategória, és az sem, hogy egy normális és jogos kérés neked "belerondítás". Hogy õszinte legyek, az lepett volna meg, ha másképpen reagáltál volna.

www.smart-bus.hu

Narxis
Zagyvaságaidban nincs lényeg. Itt van pár ember aki hülyül és te belerondítasz me legyünk már tekintettel rád mint fradi szurkolóra. Nem érzem, hogy itt bármi rossz történt volna.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Nálam semlegesebb nincs, minden meccsnél más csapatnak szurkolok, pillanatnyi hangulat vagy szimpátia alapján.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Úgy látszik vannak akiknek átment.

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
A lényeg, hogy menjen a csapat topicjába örömködni, ne ide, ez egy semleges topic.

http://goo.gl/gd6Zi5

banok
Tényleg nem. Ide se ért el.

Látom nem megy át a lényeg...

www.smart-bus.hu

Narxis
Én is azt szerettem volna látni, én már komolyan sajnálom ezt a klubot, kiesni ki lehet az nb1-bõl de így elég szégyen...

Amúgy meg itt általában laza szokott lenni a hangulat, nem kárörvendés volt, felesleges a feszkót keltenie valakinek azért mert szarul játszik a szeretett klubja.

ressy14
Biztosan. 2 éve kaptuk rendesen, itt is pl, de le se szartam. Nem kell túlgondolni õket. Idegesen meg nem muszáj ide írni.

Dum spiro, spero.

dave9004
Én modjuk nem láttam kárörvendést. Én pl szurkolok a ztenek hogy egy gyõzelme legalább legyen. majdnem így nyertünk mi is ellenük, elég demoralizáló lehet a szurkoloinak azért.
ressy14
Nem a fradi kárának örültek, hanem a ZTE elsõ gyõzelmét szerették volna látni. Gondolom én. Mert engem hidegen hagyott az a meccs.

Dum spiro, spero.

Te meg ne feledd szavadat. Fogtok ti még szarul állni, kíváncsi leszek, hogy fog majd esni a kárörvendés.

www.smart-bus.hu

Ennyi a lényeg! Köszönöm!

www.smart-bus.hu

Rudee
Szerintem nem a zöld köddel van a baj, hanem azzal, hogy ha X vagy Y életlében 1x jár itt és pont akkor ha "szeretett" csapata vesztésre áll. Ha mindennapos látogató lenne, akkor senki se szólna. Viszont a kárörvendõ pöcsöket sehol se szeretik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Narxis
+1

ressy14
<#wow3> Higgadj le, nyertetek. Itt még egy embert sem láttam azért ingerültnek lenni, mert a csapata rosszul áll, és a fórumtársaknak ez esetleg tetszik. Zöld köd mögött biztos más a világ...

Részemrõl téma lezárva.

Dum spiro, spero.

banok
Erre való egy fórum.

És egyébként 2-3 \o/

dave9004
most megnyugodtál? 2-3
Tényleg vitázni akarsz?

www.smart-bus.hu

ressy14
<#heureka> olyan kor inkább a zöld topikot látogasd, ott ugyanúgy érez mindenki, mint te

Dum spiro, spero.

Narxis
A döntetlen lenne igazságos. xd

Semmit baszki, 0:2-nél az agyvérzés kerülget, benézek ide, itt meg örömködtök... majdnem leállt a szívem! 😄D

www.smart-bus.hu

ressy14
A következõ 6 meccsük alapján gyõzelem nélkül zárják majd ezt a szezont.

Dum spiro, spero.

ressy14
<#idiota>

Dum spiro, spero.

passatgt
mit mondjak akkor? remélem nyer a fradi is? 😄

A klub szimpátia ilyen jellegû kinyilvánítása szerintem a csapatok topikjába való, és nem oda, amit mindenki látogat... fõleg meccs alatt.

www.smart-bus.hu

banok
Szerintem nem gond ha a Zetének szurkol itt a semleges topikban. Ha ezt a Fradi topikba írná akkor az én szememet is szúrná.

Nem mondtam, hogy nem tehetik! Kértem õket! Persze, ha úgy döntünk, hogy nem tartjuk tiszteletben egymást, fõleg meccs alatt, amikor az ember egyébként sem nyugodt, akkor majd késõbb ne legyen reklamáció...

www.smart-bus.hu

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeee, én már annyira sajnálom ezt a Zetét, mikor már nyerésre állnak se tudnak nyerni 😄

banok
Miért ne örömködhetnének ez egy semleges topik.
De HAJRÁ FRADI!!!! <#beka2>

dave9004
2-2
Narxis
Reméljük. 😄

2:1, és legyetek kedvesek befejezni itt az örömködést! Köszönöm!

www.smart-bus.hu

dave9004
2-0
passatgt
ZTE - Ferencváros 1-0 félidõ

remélem most végre nyernek már😄

Rudee
Igen, bár az urnákba nem dobáltak sokat a nézõk, de így is szép.

s legalább minden bevétel egy 17 éves lánby gyógykezelésére lett felajnálva, még ha csak ETO-Kaposvár is volt.

ReszegKoldus
Mert orbán lányai nem értek rá vidi mezben pózolni <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
bazz.. rakjuk fel csatárnak<#nevetes1>

banok
Vanczák gól

ressy14
Valamit nem értek. A Sport TV-s NB1 mezszépségversenyében szereplõ csajokat miért nem a csapatok valódi szurkolói közül választották ki? <#fejvakaras>

Dum spiro, spero.

Rudee
Török csoda: Lázár kezdõ, Elek meg a padon.

Narxis
Ez van mindenhol, 4100 valamennyi volt az átlag nézõszám az elõzõ szezonban az NB1-ben az MLSZ szerint. Viszont legalább ott majd lehet rendezni nemzetközis meccseket, BL, EL meg majd a válogatottét. 😄

Rudee
Igen. Kár, hogy a felsõ szektorokat meg se nyitják, csak a nagyobb rangadókon.
A bolgárok elleni meccsen mekkora jó hangulat volt már, de 10 éven belül nem sok olyan lesz.