Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
<#taps><#taps><#taps>

ressy14
Elég égõ volt, amikor a Fener ellen 1000 nézõ volt kint hazai pályán az MTK-nál, amíg ez a meccs bármely másik csapatnál megtöltötte volna a stadiont.

Dum spiro, spero.

mondjuk az 500 nézõs senki se kíváncsi MTK-nak nemhogy az EL-ben de az NBI-ben sincs keresnivalója, Pakssal, Pápával együtt ha már pénzügy, PR, reklámérték alapján szelektálunk 😊

ressy14
Azért remélem lesz még egy olyan magyar csapat a selejtezõkben, mint a Paks tavaly, plusz a Loki, mint EL vagy BL csoportkörös. De inkább EL.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Egyrészt a szurkolói hozzáállás a legkisebb probléma a magyar focival, másrészt ez nem hozzállás kérdése, hanem tapasztalat.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
ilyen hozzáállással nem is

Effe88
nem mindegy ki indul
2.kört úgyse éli meg egyik se

passatgt
de a 2. alapból indulna EL-ben, szóval egyértelmû hogy az elsõ verzió a helyes, indulna az MTK, ennyi

Mindig Lesznek Szarháziak hozta a formáját 😊

ddd
tehát az MTK semmilyen körülmények között nem fog az EL-ben indulni, akkor se ha a bajnokságot és a kupát is a Debrecen nyeri - lehet nem is baki 😊
Tehát a bajnokság 2., 3., és 4. helyezettje megy az EL-ben

amihez ugye még jön az UEFA eltiltása a Gyõrre nézve.....

de nyilván összeül az MLSZ és majd klubokat megnevezve módosítják 😊)))

na igen, ha már a "bajnokok" ligája, és nem pedig a top ligák elitcsapatainak a ligája...

[HUN]FaTaL
Akkor Platini egy idióta.

#16355: Jaja jöhetne vissza a régi, 16 csapatos BL.

Láma!
Pruki lehet a 15., szerintem nem marad szezon végéig.

passatgt
14, bocs

és ugye 16 csapatos az nb1😄

passatgt
17.

Kaplan
Szpisljak OUT. Én már nem is tudom, hogy ez hányadik edzõváltás egy idény alatt a magyar NB1-es csapatoknál. Szerintem nemzetközi rekordot fogunk dönteni. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dave9004
inkább jönne vissza a régi bek kek rendszer. bár kevés meccs lenne, nem érné meg pénzügyileg...
Effe88
szánalmas lenne
remélem nem sikerül véghez vinni, ostoba ember

inkább bajnokok ligájába csak bajnokoknak kellene indulni az lenne a jó

Casillas
Inkább a játékvezetést reformálná meg végre, hogy ne állandóan azon múljon xy csapat gyõzelme vagy veresége...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

jobb lenne 128 csapat

passatgt
"UEFA: Platini 64 csapatos BL-t akar, megszüntetné az Európa-ligát"

van benne valami

LSSAHPAUL
A zte fradi meccs kritikán aluli volt, haverral csak azért nem írtunk szünetben sms-t a sporttv-be mert nem találtuk meg a telefonszámot..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt

Szalai, ezt azért nem kéne erõltetni, múltkor ezért állítottak ki...

Hajnal 2 gólpassz, Vadócz gól.

www.smart-bus.hu

Láma!
Vadócz gól (0-2)

DaemoonHunter
Szalai gól (4-0)

ressy14
<#szomoru1>

Egy másodosztályú csapattól, hazai pályán, az legjobb kezdõ 11-el. Hát szép. Koncentrálhatunk a Ligakupára <#gonosz3>

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
Már a 90-es években is azt hallgattam gyerekként, hogy micsoda szar a magyar foci. És most mi van? Ez már nem is foci...

Szerencse, hogy már az összes külföldi bajnokság is követhetõ a tvben.

bakkerman
és az a legszomorúbb,hogy anno ebben a klubban olyan legendák fociztak mint Berendi,Illovszky Rudolf,vagy Kubala László...tragikus,hogy mi "páholyból" nézzük,ahogy a semmivé lesz a magyar futball,kiskölyökként még õrjöngtem amikor a Fradi bejutott a BL-be,aztán amikor ikszeltünk az olaszokkal,vagy amikor a Loki megélte a tavaszt az UEFA kupában,és mára mi maradt?? Pénzmosás,bunda,zûrös tulajdonosi ügyek,önös érdekek harca 😞 Szánalmas,elkeserítõ,és még sorolhatnék jelzõket,de fölösleges.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
kizúgott 😊

Effe88
na mi van???kiesik a vidi a kupából vagy mi???

Effe88
egyetértek!!!
röhejes ami erre felé megy

Kaplan
Ne is mondjátok, komolyan mondom ez már iszonyatosan szánalmas. Tragikomikumnak sem nevezhetõ... Ennyire hogy tudja lejáratni magát egy klub? Illetve Vlaknak sincs gerince, hogy ne menjen vissza oda ahonnan elüldözték alig pár hónapja.. Borzasztó, hogy pénz beszél kutya ugat.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
gondolom a híd rakta oda urbánt, az sc nem akarta alapból sem, aztán most, hogy õk irányítanak, visszarakták vlakot

zaki
most akartam belinkelni.
ez már tényleg a legalja 😄DD

Vasas: Ismét Marijan Vlak irányítja a Vasast,Urbánnak megköszönték a munkát. <#csodalk> <#wow1> <#conf> <#levele>

SZÁNALOM!!! Mint ahogy az egész magyar labdarúgásnak nevezett valami.

ressy14
ott a helyzet alapból gáz, persze õ is lehet hibás a nyeretlenségért.

Érdekes egy edzõ, nálatok közepes keretbõl 3. helyet csinált, aztán csúnyán (?) kiestetek az EL-ból. Sikeresen leépítette a csapatot, elküldték, majd elment Zalába a süllyedõ hajó kapitányának.

Dum spiro, spero.

A Marseille szurkolói felszólították a játékosokat, hogy kapjanak ki a Montpellier ellen, nehogy a PSG legyen a bajnok, ha már nekik esélyük sincsen az aranyra. Érdekes felfogás...

Mintha magyarok lennének... <#eplus2><#idiota>
..vagy pont Prukner miatt

pedig én pont így vagyok az összes nb1-es csapattal
ressy14
Európában az egyedüliként csak a Zete nem nyert még meccset. Hááááát, Prukner jól döntött...

Dum spiro, spero.

banok
Leszarom. <#ravasz1><#mf1>
HAJRÁ FRADI!!!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Komolyan nem megy át Uraim, hogy mit mondtam, kértem? Nem a Fradiról van szó... szerintem annyira egyszerû, volt a KÉRÉSEM, észrevételem. Szó sincs kiakadásról... nem utasítottam senkit, egyszerûen közzé tettem az észrevételem, és kértem, hogy legyünk tekintettel egymásra...

Ennyi lenne, de látom nincs erre igény...

Részemrõl lezártam, mert már így is túlragoztuk.

www.smart-bus.hu

Kár ezen így kiakadni, mint tudjuk a Fradi Magyarországon az a csapat, akinek vagy szurkol valaki, vagy nem szereti. Közömbösen nemigen tekint rá senki mint pl. (most mondok valamit hasra ütés szerûen) a Tatabányára, hogy ja igen vannak õk is nyertek, kikaptak nemigazán érdekel.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ne ragozzuk... fehér ember nem felejt. <#wave>

www.smart-bus.hu

ressy14
Passatgt: (innen indult az egész)

ZTE - Ferencváros 1-0 félidõ

remélem most végre nyernek már😄
azaz nem az FTC kikapni, hanem a ZTE nyerni.

Ha te ezt fradi ellenes hozzászólásnak értékelted, akkor csak gratulálni tudok. <#papakacsint>

Dum spiro, spero.

Casillas
Remélem a Zalaegerszegnek szurkoló topiclátogatók érzéseit nem fogja megbántani, hogy a vereségükrõl szóló videót tettél be egy semleges topikba, elég merész húzás volt, szegényeket már biztos így is az agyvérzés kerülgeti!

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Effe88
<#pias><#eljen>

Ideges 0:2-nél voltam, most már inkább picit ittas vagyok! 😄

www.smart-bus.hu

Effe88
de ideges😄😄😄
nyugi van töki😊
nyert a csapatunk😉