32945
Magyar Foci
  • ressy14
    mi volt? pont nem láttam
  • Effe88
    moraoes karjadurva
  • ressy14
    Spartak M. - Dinamo M. 1:5 Dzsudzsi gólpassz.
  • [HUN]FaTaL
  • ressy14
    azigen!
  • passatgt

Bogdán nem gyengén nyomja:D
  • banok
    Vadócz gól
  • LSSAHPAUL
    Az utsó pirost nem értettem, a kecskemétiek szabálytalankodtak, kaptak egy sárgát, szabadrugáshoz készülődött a fradi erre kiállították a 2. játékost is tőlük, de hogy miért, el se tudom képzelni.
    Egyébként kb ezt vártam a meccstől, azzal a kivétellel hogy fogadni is mertem volna hogy a fradi győzni fog.
  • passatgt
    kecskemét-fradi mecssen mi volt? most nézem 3 piros:D
  • banok
    Stieber, Huszti, Szalai kezdő - egyik sem áll jól
    A Sunderland-WBA meccsen Gera végig pályán volt és biza gólt szerzett. :)
  • bakkerman
  • dave9004
    Hát nem izgultam a végeredményen. Látszik h itt nem lesz még foci (Debrecenben) egy darabig.
  • ressy14
    bajnoki rangadó, naná hogy csodameccs. a keménykedés jó volt a szünetben :D
  • dave9004
    akkor nemcsak én nézem ezt a csodameccset :D
  • ressy14
  • Zséé
    M1-en ripoter szemtől szembe le Verebes Istvánozta a Mágust :DDDDd
  • passatgt
    http://www.dailymotion.com/video/xvcge5_sund0-1wba-spherachannel_sport
  • Láma!
    Gera gól.
  • Grenzjager
    Beismerem, a "korrekt" szó használata nem volt a lehető legjobb szó,
    a Détári Vs Moniz ügyben egyértelmű nem vagyok Détári oldalán. Az anyagi javak hirtelen feltűnése a Fradinál, ill Moniz apró megtűrt alázása klub vezetés felé( - megsüvegelendő ahogy hazaküldte a csapatot edzésről) számomra hirtelen történtek. de summa summárum atomlové van most a Fradinál. Ez jó.
  • szabii98

ha minden igaz, féltáv körül vagyunk :)
  • passatgt
    hát, asszem supka is kereshet magának új csapatot:)
  • Solt
    Kiss felvetésére reagáltam a cikkből...

"Kiss hozzátette, hogy amíg Moniz elődjének, Détári Lajosnak kétforintos játékosokat sem tudtak hozni a Fradinál, a holland edzőnek beszerzik a több ezer eurósokat is, ugyanakkor szerinte a Ferencváros semmivel nem jutott előrébb."

Kiss felvetésére, hogy vajon nála miben jobb, inkább nem is reagálok! Ő magyaráz Sousa viselkedését illetően, erre ideböfög egy ilyen diplomatikusnak cseppet sem nevezhető valamit... belém baszta az ideget! :D
  • Grenzjager
    ez most nagyon détári vs monizra jön le
  • Solt
    A korrekttől ez nagyon messze van!

Azok a több ezer eurós játékosok akiket idehozott, mind ingyen jött, azért, mert a Moniz garancia a számukra. Minden tiszteletem ellenére, valószínűleg a Döme kedvéért szartak volna idejönni. E mellet a Moniznak már van neve, van mögötte igazolt teljesítmény, amit Döméről max a sarki restiben mondanának el...

Tán ezért tudott úgy cselekedni ahogy jónak látja, mert van tekintélye a vezetők előtt is... Arról már nem is beszélve, hogy vele már van arculata a csapatnak... legalább látni, hogy mit akarnak, mivel próbálkoznak...

Kb ugyanez igaz a Sousára is... sok játékos miatta jött ide, van neve, van tekintélye, és vannak jó kapcsolatai...

Ez a szerencsétlen pont abba a két emberbe kötött bele, akik az elmúlt évtized legjobb történései a magyar fociban...
  • mooo
    Balhé az öregfiúk focitornán
  • Grenzjager
    Nem Monizra, vagy a Détári-Moniz cserére, hanem önmagában az anyagi lehetőségekről.

Az benne van hogy fröccsösre nem mertek pénzt bízni - akkor minek hozták - lásd ahogy Garancsi lové bízott Mezeyre, repült is aztán Mezey, mert akiket hozatott Svédországból fika alatt voltak végül. Nagy a kontraszt. De valami tényleg ellentmondásos a Fradinál, fröccsös és moniz stílusától függetlenül.

Sousának volt egy pár rossz belépője végülis bizonyos körökbe. Olyan körök ezek akik folyamatosan züllesztik a magyar focit és edzőképzés után eljutnak arra, hogy nem 90 percig tart a meccs, a focit gólra játszák...stb.

mintahogy Sousa mögött is áll valaki, mert/tudott beszólni, Moniz viselkedik, de fröccsös nem merte volna hazaküldeni a felnőtt csapatot hogy nics edzés, mert a vezetőség fizuval tartozik a játékosoknak.
  • ressy14
    korrekt? csak hisztizik, mert őt nem hívják sehova se. A maldív szigeteken az év edzője volt, arra veri magát?
    Moniz többet csinált ezalatt a pár hónap alatt, mint a fröccsös összesen. Van játéka a fradinak, és ezt csak a hülyék nem látják.
  • Grenzjager
    A szart is eladjuk édesnek korrekt vélemény a helyzetről
  • passatgt
    A sporting vidi elleni meccs után a Benficával fog játszani, szóval valszeg arra fognak pihenni a legtöbben, remélem így simán hozni fogja a vidi a meccset.

Genk meg nemtom, azt nyilatkozta, hogy az 1 pontért fognak játszani, de nem hiszem, hogy ha lesz lehetőségük nem fogják belőni, szóval hátha:)

Ja és mennyire kár ez a 91. perces gól baseltől, ha maradt volna 2-0 akkor jó lenne az x is genk meccsen:(
  • szabii98

[URL=http://pepsifoci.hu/node/128083]Sousa: "Néha mintha a Chelsea vagy a MU edzője lennék" - reálisan nézné a Vidi erejét[/URL]
  • passatgt
    az a legnagyobb gond, hogy felállt védelem ellen nem tudunk mit kezdeni, kontrában jók vagyunk, de amikor ellenfél vezet, semmi nem jön össze(és ez az nb1-ben is így van), idegenben a genk ellen és a basel ellen is ez volt, ezen kéne majd javítani valahogy
  • passatgt
    ne legyél negatív

genk megveri baselt mint a szart, mi meg 3-1-re a sportingot és megyünk tovább:)
  • [HUN]FaTaL
    Elég nekik az X.
  • passatgt
    nem olyan biztos az a basel győzelem, nem jut eszembe melyik csapat, de bl-ben is csoportelsőként kitömtek valakit ráadásul idegenben, semmit nem jelent...

meg kell verni a sportingot és akkor mindent megtettek a srácok, de már így is büszkék lehetünk rájuk:)
  • LSSAHPAUL
    Az edző a hibás, gyakorolni kellett volna a szabadrúgást. Vagy ha gyakorolták akkor meg látni kellett volna hogy senki se bírja eltalálni a kaput és igazolni kellett volna valakit pl Buzsákit vagy Lipcseit :) Peti tuti hogy nemhogy a kaput eltalálta volna de még be is akasztotta volna legalább az egyiket ha nem kettőt.
  • [HUN]FaTaL
    Innen már szinte lehetetlen a továbbjutás :( A Genknek 11 pontja van, a Baselnek 8 (nyertek most a Sporting ellen), a Vidinek 6.

A Genk nem hiszem, hogy túl sok erőfeszítést vinne az utolsó, szinte tét nélküli meccsbe, így szinte biztos Basel győzelem, vagy minimum X. Utóbbi esetben is hiába nyer Lisszabonban a Vidi, az egymás elleni eredmény miatt a Basel jutna tovább.

Tehát egyetlen esetben lehet továbbjutni: Győzelem Lisszabonban és Basel vereség a Genk ellen.
  • passatgt
    genknek nem sok köze volt a meccshez, sajna most nem volt jó a helyzetkihasználás

nem baj, sportingot megverjük, hátha Sousa miatt elviccelik a meccset és akkor hajrá genk, aztán meglátjuk mi lesz:)
  • passatgt
    hozzá se ért de egyből fetrengett...
  • Grenzjager
    na a belga csak szívószállal fog sörözni este az már tuti
  • Solt
    Bejött a Sanyi, áll a bál! :D