32945
Magyar Foci
-
#19720 mi volt? pont nem láttam -
#19719 moraoes karjadurva -
#19718 Spartak M. - Dinamo M. 1:5 Dzsudzsi gólpassz. -
#19717 -
#19716 azigen! -
Bogdán nem gyengén nyomja:D -
#19714 Vadócz gól
-
#19713 Az utsó pirost nem értettem, a kecskemétiek szabálytalankodtak, kaptak egy sárgát, szabadrugáshoz készülődött a fradi erre kiállították a 2. játékost is tőlük, de hogy miért, el se tudom képzelni.
Egyébként kb ezt vártam a meccstől, azzal a kivétellel hogy fogadni is mertem volna hogy a fradi győzni fog. -
#19712 kecskemét-fradi mecssen mi volt? most nézem 3 piros:D -
#19711 Stieber, Huszti, Szalai kezdő - egyik sem áll jól
A Sunderland-WBA meccsen Gera végig pályán volt és biza gólt szerzett. :) -
#19710 -
#19709 Hát nem izgultam a végeredményen. Látszik h itt nem lesz még foci (Debrecenben) egy darabig. -
#19708 bajnoki rangadó, naná hogy csodameccs. a keménykedés jó volt a szünetben :D -
#19707 akkor nemcsak én nézem ezt a csodameccset :D -
#19706 -
Zséé #19705 M1-en ripoter szemtől szembe le Verebes Istvánozta a Mágust :DDDDd -
#19704 http://www.dailymotion.com/video/xvcge5_sund0-1wba-spherachannel_sport -
#19703 Gera gól. -
Grenzjager #19702 Beismerem, a "korrekt" szó használata nem volt a lehető legjobb szó,
a Détári Vs Moniz ügyben egyértelmű nem vagyok Détári oldalán. Az anyagi javak hirtelen feltűnése a Fradinál, ill Moniz apró megtűrt alázása klub vezetés felé( - megsüvegelendő ahogy hazaküldte a csapatot edzésről) számomra hirtelen történtek. de summa summárum atomlové van most a Fradinál. Ez jó. -
ha minden igaz, féltáv körül vagyunk :) -
#19700 hát, asszem supka is kereshet magának új csapatot:) -
Solt #19699 Kiss felvetésére reagáltam a cikkből...
"Kiss hozzátette, hogy amíg Moniz elődjének, Détári Lajosnak kétforintos játékosokat sem tudtak hozni a Fradinál, a holland edzőnek beszerzik a több ezer eurósokat is, ugyanakkor szerinte a Ferencváros semmivel nem jutott előrébb."
Kiss felvetésére, hogy vajon nála miben jobb, inkább nem is reagálok! Ő magyaráz Sousa viselkedését illetően, erre ideböfög egy ilyen diplomatikusnak cseppet sem nevezhető valamit... belém baszta az ideget! :D -
Grenzjager #19698 ez most nagyon détári vs monizra jön le -
Solt #19697 A korrekttől ez nagyon messze van!
Azok a több ezer eurós játékosok akiket idehozott, mind ingyen jött, azért, mert a Moniz garancia a számukra. Minden tiszteletem ellenére, valószínűleg a Döme kedvéért szartak volna idejönni. E mellet a Moniznak már van neve, van mögötte igazolt teljesítmény, amit Döméről max a sarki restiben mondanának el...
Tán ezért tudott úgy cselekedni ahogy jónak látja, mert van tekintélye a vezetők előtt is... Arról már nem is beszélve, hogy vele már van arculata a csapatnak... legalább látni, hogy mit akarnak, mivel próbálkoznak...
Kb ugyanez igaz a Sousára is... sok játékos miatta jött ide, van neve, van tekintélye, és vannak jó kapcsolatai...
Ez a szerencsétlen pont abba a két emberbe kötött bele, akik az elmúlt évtized legjobb történései a magyar fociban... -
#19696 Balhé az öregfiúk focitornán -
Grenzjager #19695 Nem Monizra, vagy a Détári-Moniz cserére, hanem önmagában az anyagi lehetőségekről.
Az benne van hogy fröccsösre nem mertek pénzt bízni - akkor minek hozták - lásd ahogy Garancsi lové bízott Mezeyre, repült is aztán Mezey, mert akiket hozatott Svédországból fika alatt voltak végül. Nagy a kontraszt. De valami tényleg ellentmondásos a Fradinál, fröccsös és moniz stílusától függetlenül.
Sousának volt egy pár rossz belépője végülis bizonyos körökbe. Olyan körök ezek akik folyamatosan züllesztik a magyar focit és edzőképzés után eljutnak arra, hogy nem 90 percig tart a meccs, a focit gólra játszák...stb.
mintahogy Sousa mögött is áll valaki, mert/tudott beszólni, Moniz viselkedik, de fröccsös nem merte volna hazaküldeni a felnőtt csapatot hogy nics edzés, mert a vezetőség fizuval tartozik a játékosoknak. -
#19694 korrekt? csak hisztizik, mert őt nem hívják sehova se. A maldív szigeteken az év edzője volt, arra veri magát?
Moniz többet csinált ezalatt a pár hónap alatt, mint a fröccsös összesen. Van játéka a fradinak, és ezt csak a hülyék nem látják. -
Grenzjager #19693 A szart is eladjuk édesnek korrekt vélemény a helyzetről -
#19692 A sporting vidi elleni meccs után a Benficával fog játszani, szóval valszeg arra fognak pihenni a legtöbben, remélem így simán hozni fogja a vidi a meccset.
Genk meg nemtom, azt nyilatkozta, hogy az 1 pontért fognak játszani, de nem hiszem, hogy ha lesz lehetőségük nem fogják belőni, szóval hátha:)
Ja és mennyire kár ez a 91. perces gól baseltől, ha maradt volna 2-0 akkor jó lenne az x is genk meccsen:( -
[URL=http://pepsifoci.hu/node/128083]Sousa: "Néha mintha a Chelsea vagy a MU edzője lennék" - reálisan nézné a Vidi erejét[/URL] -
#19690 az a legnagyobb gond, hogy felállt védelem ellen nem tudunk mit kezdeni, kontrában jók vagyunk, de amikor ellenfél vezet, semmi nem jön össze(és ez az nb1-ben is így van), idegenben a genk ellen és a basel ellen is ez volt, ezen kéne majd javítani valahogy -
#19689 ne legyél negatív
genk megveri baselt mint a szart, mi meg 3-1-re a sportingot és megyünk tovább:) -
#19688 Elég nekik az X. -
#19687 nem olyan biztos az a basel győzelem, nem jut eszembe melyik csapat, de bl-ben is csoportelsőként kitömtek valakit ráadásul idegenben, semmit nem jelent...
meg kell verni a sportingot és akkor mindent megtettek a srácok, de már így is büszkék lehetünk rájuk:) -
#19686 Az edző a hibás, gyakorolni kellett volna a szabadrúgást. Vagy ha gyakorolták akkor meg látni kellett volna hogy senki se bírja eltalálni a kaput és igazolni kellett volna valakit pl Buzsákit vagy Lipcseit :) Peti tuti hogy nemhogy a kaput eltalálta volna de még be is akasztotta volna legalább az egyiket ha nem kettőt. -
#19685 Innen már szinte lehetetlen a továbbjutás :( A Genknek 11 pontja van, a Baselnek 8 (nyertek most a Sporting ellen), a Vidinek 6.
A Genk nem hiszem, hogy túl sok erőfeszítést vinne az utolsó, szinte tét nélküli meccsbe, így szinte biztos Basel győzelem, vagy minimum X. Utóbbi esetben is hiába nyer Lisszabonban a Vidi, az egymás elleni eredmény miatt a Basel jutna tovább.
Tehát egyetlen esetben lehet továbbjutni: Győzelem Lisszabonban és Basel vereség a Genk ellen. -
#19684 genknek nem sok köze volt a meccshez, sajna most nem volt jó a helyzetkihasználás
nem baj, sportingot megverjük, hátha Sousa miatt elviccelik a meccset és akkor hajrá genk, aztán meglátjuk mi lesz:) -
#19683 hozzá se ért de egyből fetrengett... -
Grenzjager #19682 na a belga csak szívószállal fog sörözni este az már tuti -
Solt #19681 Bejött a Sanyi, áll a bál! :D