32945
Magyar Foci
-
#19760 lol nem is fehérvári :D -
#19759 abból nem nagyon van pénz az a gond, meg igazán nem jó semmire -
Grenzjager #19758 Fradi-Újpest meccs után indul a bontás.... tehát nincs pénz a bontásra sem... -
#19757 lehet hogy még azt is elvinnék....:D -
#19756 de viccen kívül, székeket, korlátokat, kerítéseket, csöveket, fát, mindent vinnének, lényegében egy beton szerkezet maradna csak amit bontani kell:D -
#19755 :DDDDD -
#19754 Bocs, félreérthető voltam, nem a fradisták a cigányok, csak ők jobb munkaerő erre a célra:) -
#19753 cigány vagy te
te suttyó setétvári -
Stadion bontása előtt ingyen vihettek a szurkólók belőle
Ezt kéne csinálni a fradi stadionnál is, cigányok 2 nap alatt elhordanák és spórolva lenne pár milliárd ft:) -
#19751 ahhoz kéne még pár milliárd:) -
#19750 jól néz ki de lehetne zárt stadion. mármint, oldalt zárt -
#19749 az a kanyar nagyon hülyén néz ki szvsz
és a főlelátót minek bontják le? -
TAO pénzekből megcsinálják ilyenre + edzőpályák is lesznek, 1 milliárd ft-ból -
Grenzjager #19747 A Kaposvár az elmúlt években hozzávetőlegesen 1,5 millió euró (közel 450 millió forint) értékben adott el játékost -
#19746 török-magyaron anno se volt óvás semmi, de gera eltiltását törölték. -
#19745 Az biztos hogy van olyan hogy valakit utólag videó felvétel alapján tiltanak el, ez most a fordítottja, mellesleg jó döntés, még jobb lenne a valódi bűnöst eltiltani de a testület valamiért nem akarja, ami addig nem baj míg nem a fradi kárára manipulálgatnak. -
#19744 az nem műhiba, ha rosszul látja, az a műhiba, ha rosszul alkalmazza a szabályokat -
#19743 Ha jogtalan kiállítás akkor bírói műhiba és óvás? Ja nem, mert a kiállítás megtörtént. Akkor szabály szerint kötelező 1 meccs.
Másoknál ezt miért nem lehet és lehetett soha?
Ha érvénytelen gólt ad meg, akkor azt meg a következő kedden levonják az eredményből?
Vicc...
-
Solt #19742 Ha nincs pénzünk valami komolyabb igazolásra a télen, akkor tényleg lecsaphatnánk rá... már, ha mentálisan belefér az elképzeléseinkbe. Gondolom a Sousa nem véletlenül hajtotta el... -
#19741 sousa küldte el innen, nem hinném, hogy meggondolná magát, hozzátok meg elfér -
Grenzjager #19740 nagyon komoly a figura.
Én Moniz helyett szívesebben láttam volna, de ez van.
.... Lencsére mondjuk lecsaphatna Kubatov, mielőtt Tarsoly, mert az ETO is csatárt keres, Lencsének meg még sok a Vidi. -
#19739 na akkor melyik? :D
gondolom azért törölték az eltiltást, mert Puhl nagyon célozgatott, hogy pár sporinak megköszönik az nb1-es szereplést. -
Grenzjager #19738 felmentve, mert nem Vinicius lépett Tóth Bencére, hanem Tóth Bence egyik csapattársa. Nem ő követte el.
Ha következetes lenne az MLSZ ha már felmentették - akkor a pápait kéne utólag elmeszelni aki rálépett...
vagy nem kellett volna felmenteni mert a bíró az úr, és a piros meg piros. -
#19737 mert nem csinált semmi?:D -
Solt #19736 Pont úgy fújnak nekik, mintha a kormány meg az mlsz csapata lenne...
-
#19735 elcsalt meccsek után a jogtalan kiállítások nem járnak későbbi eltiltással, nem tudtad? -
#19734 Mire fel?
Rá nem vonatkoznak a szabályok? Pedig már kezdtem elhinni, hogy a vidi nem is az mlsz meg a kormány csapata... -
#19733 Szalai gól -
Solt #19732 Szivics interjú. Nagyon bírom ezt a figurát... remélem egyszer lesz lehetősége valami nagyobb csapatnál! -
#19731 nyer a loki, lol:D -
#19730 Viniciust felmentették -
#19729 Jó meccs volt. -
#19728 ha most sousa nyilatkozna.... :D -
#19727 maradjunk annyiban, hogy nem a vidinek fújt a bíró:) -
#19726 Vezet a Pápa vidi piros után. -
pinnacle #19725 ritkán szoktam megrezdülni az ilyeneken, de most uhh :S ah. látszik h. reccs. :S meleg... -
#19724 -
Grenzjager #19723 ha jól láttam kicsavarodott kézfejnél nehezedett a teljes testsúlya a karjára és tört, az "áááá" kategória látványra is. Ha nem spirális törése van már szerencsés. -
#19722 *alkar törés, szerencsére nem nyílt. -
#19721 Nem szokatlan látvány számomra de még így is durva volt...