Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Ha így folytatja, akkor nem lesz szükség a helyére igazolni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
egyébként nekem is ez jutott eszembe,nyáron kinyitja a pénztárcát a tulaj,és akkor lehet a lig án-ban már csak pados lenne,de ne legyen igazam!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
Dzsudzsák kezdõ az Anzsi ellen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Moriarty vagy! 😊

www.smart-bus.hu

Effe88
Futács gól

LasDen
egész türhetõ...mer???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
hát reméljük 😊
ha nem kezd majd el alibizni, akkor talán még oda is befér. De ez még picit messze van.

Dum spiro, spero.

Rossz napod van?

www.smart-bus.hu

LasDen
de vajon akkor még szükség volna-e komanra???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Jó lenne a mi válogatottunk szempontjából, ha még most feljutnának. A Ligue 1-ben több komolyabb meccset nyomnának.

Dum spiro, spero.

bakkerman
télen amikor odament Voli,akkor azt nyilatkozta,hogy az edzõi stáb egy nagy célt tûzött ki,hogy maradjanak bent mindenáron,és jövõre meg irány vissza az élvonalba,ehhez képest még reális esélyük van hogy idén feljussanak 😊

ressy14
Pár fordulóval ezelõtt még kiesésre álltak, nem semmi munka mehet ott, a pénzbefektetéssel együttvéve

Dum spiro, spero.

Láma!
ugy látszik ott a befektetõ tényleg azt akarja hogy legyen csapat, nem csak pénzt mosni😊

passatgt
megint nyert Monaco, Koman ismét végig játszótt, 2. gólban is benne volt, így feljöttek 9. helyre és már csak 8 pontra vannak feljutó helytõl 8 meccsel a vége elõtt😊

bakkerman
valószínûleg

ressy14
Szerintem ez klubonként eltérõ.

Dum spiro, spero.

bakkerman
lehet cigizni,tegnap volt a kaposvár-dió meccs,és az álló szektorokban,és a leszékezett szektorokban is cigiztek

LasDen
nagy dolog...

Narxis
Vagy ott a vízágyú, eloltják azzal. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Beküld pár rohamrendõrt és kiemelik a dohányzó egyént. 😊

dave9004
jah megnézném, azt az ÁNTSZ ellenõrt, aki egyszercsak villantja a kártyát és megbünteti a fél fradi b-közepet😄 vagy bármelyiket meccs közben 😄
Casillas
ezt most úgy írod, mintha eddig szabad lett volna verekedni, gyújtogatni, székeket kitépni és dobálni 😄 most hogy tilos, biztos megszûnik majd 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

nyílt láng használata??
már a dohányzás is tilos a stadionokban 😊

zaki
ez gondolom a felcsúti stadion látványterve <#idiota>

ressy14
Majd mindenki visz magának összecsukhatós horgászszéket 😄

Am ez hányadik terv ebben az évezredben?

Dum spiro, spero.

Casillas
Fasza, ennek a székeit biztos szívesebben gyújtják majd fel maguk alatt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

[HUN]FaTaL
A belgák mennek az u17-es ebre...

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt

nagyon pöpec

Narxis
Egyetértek, folyamatosan romlik a focink. Néha megcsillan a remény amikor van állami hátszél, de amúgy 0. Ennek a pénznek a többszörösét költik el akár egy PSV Eindhoven-nél is ami európai szinten csak egy középcsapat. Azt az 1-2 tehetséget meg biztatjuk arra, hogy menjen külföldre amint van rá alkalma csak aztán nem értem, hogy miért panaszkodnak páran, hogy tele vagyunk légiósokkal és rossz a színvonal.

passatgt
kéziben az átlag nézõszám 600-1000 körül mozog
szarok a 90-es évekre

[HUN]FaTaL
3000 nézõ még kézilabda meccsre is kevés, ne röhögtess már. Az anyagi helyzet stabil, de még a 90-es évek hulladék focijához képest se vagyunk sehol. Az a Fradi sem volt már valami erõs, ami kijutott a BLbe és ott ikszelt a Real Madriddal, meg megverte a Grashopperst, de a komplett mostani nb1nél sokkal erõsebb volt.

passatgt
loki megjárta bl-t, el-t, vidi, gyõr, dvtk, loki stabil anyagi helyzetben van és "nyugatiasodik", kezdenek épülni a stadionok, egyre több nézõ van(2009-ben 2700, 2010-ben 3000, az aktuális szezonban már majdnem 4000 az átlag nézõszám) stb...

Idén majd a válogatott viríthat,ha tud,(ami nehezebb lesz mint a mostani EB selejtezõ csoport volt) de ez másik topic.

[HUN]FaTaL
A klubokról van szó. A válogatottban van valamennyi, bár azért túlságosan sok ott sem. Inkább szerencsénk volt egy csomó meccsen (hazai moldáv, hazai svéd, idegenbeli finn).

ressy14
Nehogy azt mondd, hogy nem látsz elõrelépést az elmúlt 4-5 évben. Ha csak a válogatottra gondolsz, már látsz is. Jó lenne, ha a bajnokságunk színvonala is tovább fejlõdne, és lenne pár csapatunk, amelyek állandóan EL vagy neadj' Isten BL csoportkörösek lennének.

Dum spiro, spero.

Magyar foci topic Top 10-be.
gyorsan dobjatok valami új témát. <#nevetes1>

olvasom, olvasom hsz-okat

s sok a "lenne" 😊

[HUN]FaTaL
Milyen elõrelépésrõl beszélsz? Mesélj 😄

Így van. <#eljen>
Mert ebben az országban mindenki ért a focihoz. <#nevetes1>
És természetesen én sem ellenzem hogy fejlõdjön a hazai foci, sõt ellenkezõleg, csak én nem láttam 20-25 év alatt ebbõl semmit. Lehet hogy rosszkor születtem.

Jó bizony... így is olyan jó érzés, ha jó hírek jönnek róluk kintrõl... milyen jó lenne, ha sokkal több ilyen lenne.

És igen, nem vagyunk egyformák, és ez így is van rendjén. Amíg normális keretek közt, normális hangnemben zajlik az eszmecsere, addig értelme is van...

www.smart-bus.hu

Ha ezt elérnénk mint a "Brazilok" lehet hogy lenne jövõje a hazai focinak. Jó lenne.

Meg is van erre az igény... pár éven belül szerintem ebben lesz elõrelépés. A DVSC jó példát mutat, remélem lesznek követõik. Az MLSZ meg hozhatna szabályt a fiatalok kötelezõ szerepeltetésére... Plusz jó lenne a Brazíliában is alkalmazott, 18 év alatti játékos nem igazolhat külföldre szabály megfontolása is...

www.smart-bus.hu

A bundázás ellen szerintem elkezdõdött a fellépés... no meg ez a bundázás is olyan, hogy a legapróbb furcsaság után már mindenki bundát kiállt. Tegnap a Bayern mit mûvelt? Ha ezt a valamelyik magyar csapat teszi, mindenki bundát kiállt, holott a fociban pont az a szép, hogy van amikor minden befelé, és van amikor minden kifelé pattan...

A stadion az alap, ha rendben vannak a körülmények, hamarabb kimennek az emberek még a szar meccsre is, mintha a romhalmazba kell menni. No meg, stadiont könnyebb építeni egyik pillanatról a másikra, mint focit. Valahol meg el kell kezdeni...

Én itthon már senkinek nem hiszek el semmit, de úgy látom, hogy a focit tekintve most jó az irány.

www.smart-bus.hu

passatgt
aki nem látja az elõrelépst a magyar fociban az utbbi 2-3 évben, az vak...

de igazatok van, inkább bontsuk el a maradék értelmes stadiont is, a focisták, edzõk, foci közelében dolgozók meg szarjanak sünt és az így keletkezett pénzt adjuk a magyar vízalatti rögbi válogatottnak, mert abban jók vagyunk<#banplz>

Ott a pont, most akartam írni én is.
És nem csak az NB1-ben hanem mindenhol a világon
Egyébként nem vagyunk egyformák, én így látom a másik úgy,nincs ezzel baj.

Az azt megelõzõ évtizedek eredményei után ez valahol érthetõ.

www.smart-bus.hu

[HUN]FaTaL
Jaa. 😊 Az egy "kicsit" magasabb színvonalú. 😊

Persze, hogy nem lehet. De nem tolok egy valag lóvét oda, ahol bundáznak meg szétlopják az egészet. Elõbb a bajnokságot kéne rendberakni, meg az akadémiákat. Aztán lehet stadionról álmodozni meg ilyenek. Mert, ha lesz normális foci lesz nézõ is.

Építhetnek 20 ezres stadiont is, abban sem lesznek többen.

De én, de nekem saját vállalkozásom van, idegenforgalommal foglalkozom... 😊)

Van igazság abban amit mondasz, de ezeket a dolgokat nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni. Az akadémiák után a következõ lépésnek annak kéne lennie, hogy kötelezõ lenne minimum 3, de inkább 5 u21-s korú magyar játékost játszatni az NB1-ben.

www.smart-bus.hu

ressy14
Miért beteg a magyar futball? 1974-es kiadás.
Akkor sem volt nekünk/nekik elég semmi. Hofi abban az idõben mindig le "falábúzta" a magyar válogatott tagjait, pedig minden VB-n játszottunk, és Európa egyik legjobbja voltunk. *sóhaj

Dum spiro, spero.