32945
Magyar Foci
-
#19800 ez a mostani tényleg érdekes, mert inkább felfele szoktak "kerekíteni", nem lefele.
lejáratókampánynak is beillik. -
Solt #19799 Felfelé csalni is szánalmas, de lefelé, főleg úgy, hogy a rendelkezésre állnak a konkrét számok, egyenesen undorító... -
#19798 össze-vissza irkálják őket, a paksi meccsekre is simán beírják az 1000-et, aztán 200-nál nincsenek többen, játékosokkal, szertárossal, kóbor macskákkal együtt. -
Solt #19797 Nem tudom mire jó még ebben is hazudni... -
Solt #19796 Te megint miről beszélsz? Olvasd már el vazze, hogy mit írtam... :D
1: A 3 hónapos bajnoki szünet nem azt jelenti, hogy 3 hónapig nincs tétmeccs.
2: A Vidi például 07.11.-én játszotta az első tétmeccsét, a MU 08.20.-án.
3: A Vidinél maradva, az első tétmeccsük 2013.02.02.-n lesz, ez a tétmeccsek közt kevesebb mint 2 hónap.
4: A MU idén idáig 22 tétmeccset játszott, a Vidi 36 meccset, és vár még rá egy Sporting idegenben. 2013.02.02-ig a MU 35 meccset fog játszani, tehát a Videoton ezen időszakig a szünet ellenére kettővel többet játszik majd, mint a MU.
Ennyit a több meccsről...
Ezen kívül amíg nincs minden pálya alatt fűtés, addig totál felesleges erőltetni a meccseket, mert csak szétcseszik a pályát, a játék meg élvezhetetlen!
Végül pedig a Lencse nyilatkozatához egy büdös szót nem szóltam hozzá! De, ha már szóba hoztad, az ő megállapítása valóban röhejes... ennél röhejesebb már csak a festett haja, (parókája?) volt! :DD
Egyébként meg mielőtt támadsz, legalább olvasd el normálisan amit az ember leír... -
#19795 Jó ez így ahogy van, ilyen rohadt hidegben úgy se lenne néző sehol.
Az angoloknál meg szinte egész évben állandó ez a 10-15 °C, és télen se megy mínuszba.
Csak több meccs kéne, heti 2 egész szezonon át, mert ott már baj van, ha ez a lencse gyerek is 10 meccs után nekiáll sajnáltatni magát. A válogatott meccseken meg is látszik az erőnlét hiánya, amikor az nb1-es játékosok a seggükön veszik a levegőt már a 70. percben. -
#19794 -
#19793 Persze, 3 hónappal korábban kezdődik mi?
Arról nem beszélve, hogy az angol csapatok jórésze egy "picit" több meccset játszik egy szezonban. 10 meccs után ezt nyilatkozni, röhejes. -
Solt #19792 Az angolok meg akkor verik a pöcsüket, amikor nekünk már elkezdődik a bajnokság... -
Solt #19791 Sajnos a sors iróniája... ugyanez a srác feküdt alá a Moraesnek az előző fordulóban, amelynek következtében eltört a Moraes keze... -
#19790 dió-honvéd meccsen az egyik feka eltörte egy 17 éves magyar srác lábát,2 helyen is eltört szerencsétlennek a lába...valaki betudná linkelni az esetet? Jobb esetben nyár elején labdázhat... azt a betegagyút meg eltiltanám 1 évre aki ilyet tett egy fiatallal -
#19789 pedig kajak ezt nyilatkoztaXDXD
én is csak lestem:D
nagyon megterhelő lehet ám:D havi több millióért napi 2 óra edzésre és hétvégén jóesetben 90percre "dolgozni":D:D:D -
#19788 és természetesena fizetésüket ugyanúgy megkapják erre az időszakra,csak épp otthon verik a faszukat meg tömik a bejglit...az angolok meg karácsony másnapján fociznak... -
#19787 10 meccset játszott idén :D -
#19786 addig úgy sem lesz hó, úgyhogy érdekes ez a szünet... -
Solt #19785 Tőzsér
Kíváncsi lennék az indokra... olasz fociból kiindulva valószínűleg a védekezésében, vagy a taktikai fegyelmével volt gond... -
#19784 Jó egy kicsit ironizáltam. :D
De sztem az időjárás miatt se lehet rövidíteni amíg nem lesz minden nb1-es pálya alácsövezve. Folyamatos takarítás kéne amikor havazik és még sztem akkor is szar a pálya na meg rohadt hideg van. Talán pár hetet lehetne hosszabbítani ha rendben lennének a pályák. -
#19783 3.félidő
lencse pihenni szeretne, mert nagyon sok meccset játszott a szezonbanXDXD -
#19782 na de 3 hónap:DD: -
#19781 Kell ez a szünet, hogy regenerálódjanak. -
#19780 most 2013.03.01-ig szünetXD
elég siralmas azért, tudom szar idő, szar pályák stb....
de akkor se jó így -
#19779 Vidi-Újpest 1-1
Fradi-Pécs 3-2
-
Grenzjager #19778 -
#19777 A Fradi meccs után próbálkozz a mérkőzés streamjeinél -
Grenzjager #19776 a Harmadik félidő(Sport2)c. műsort melyik streamen szoktátok elkapni? -
#19775 Legalább a siófoknak nincs olyan gondja, hogy nem lövik be a büntetőket, ott van egy tuti rúgó :D -
#19774 Megint... tavaly is Melczer nyomott egy ilyet...
Persze mindez a véletlen műve, hiszen a világban is gyakori az ilyesmi, az meg hogy egy csapatnál egymás után két szezonban ugyanaz az ember, az meg egyenesen megszokott... :D
-
#19773 Mert messze még a tavaszi szezon, majd február utolsó hetében szerelik azokat, addig minek? :D -
#19772 :D ezzel kiejtették kb egymást. bár sió tavasszal mindig jobb.
Am voltam ma egerben hát még nem látok refi oszlopokat :D -
#19771 Siófokon mesterhármas 11-esből -
#19770 Szalai gól,Mainz-Hannover 2-1 emberhátrányban nyomják a hazaiak. Grat Ádi! -
#19769 Gera kezdő -
#19768 Szalai kezdő, Huszti nem. Illetve van gy Fürth-Stuttgart ahol Stieber és Hajnal is kezdő. -
#19767 Aki a Mainz-Hannover mérkőzést szeretné nézni azok számára streamek itt. -
#19766 ez igazi Lázskás gól volt! Gyengébbik lábbal is szépen helyre ment -
#19765 -
#19764 -
#19763 kezd kijönni a gödörből a Loki! -
#19762 a milan senkit nem érdekel.... -
#19761 Loki - AC Milan 2:1 és csak 1800 néző...