32945
Magyar Foci
  • ressy14
    ez a mostani tényleg érdekes, mert inkább felfele szoktak "kerekíteni", nem lefele.
    lejáratókampánynak is beillik.
  • Solt
    Felfelé csalni is szánalmas, de lefelé, főleg úgy, hogy a rendelkezésre állnak a konkrét számok, egyenesen undorító...
  • ressy14
    össze-vissza irkálják őket, a paksi meccsekre is simán beírják az 1000-et, aztán 200-nál nincsenek többen, játékosokkal, szertárossal, kóbor macskákkal együtt.
  • Solt
    Nem tudom mire jó még ebben is hazudni...
  • Solt
    Te megint miről beszélsz? Olvasd már el vazze, hogy mit írtam... :D

1: A 3 hónapos bajnoki szünet nem azt jelenti, hogy 3 hónapig nincs tétmeccs.

2: A Vidi például 07.11.-én játszotta az első tétmeccsét, a MU 08.20.-án.

3: A Vidinél maradva, az első tétmeccsük 2013.02.02.-n lesz, ez a tétmeccsek közt kevesebb mint 2 hónap.

4: A MU idén idáig 22 tétmeccset játszott, a Vidi 36 meccset, és vár még rá egy Sporting idegenben. 2013.02.02-ig a MU 35 meccset fog játszani, tehát a Videoton ezen időszakig a szünet ellenére kettővel többet játszik majd, mint a MU.

Ennyit a több meccsről...

Ezen kívül amíg nincs minden pálya alatt fűtés, addig totál felesleges erőltetni a meccseket, mert csak szétcseszik a pályát, a játék meg élvezhetetlen!

Végül pedig a Lencse nyilatkozatához egy büdös szót nem szóltam hozzá! De, ha már szóba hoztad, az ő megállapítása valóban röhejes... ennél röhejesebb már csak a festett haja, (parókája?) volt! :DD

Egyébként meg mielőtt támadsz, legalább olvasd el normálisan amit az ember leír...
  • ressy14
    Jó ez így ahogy van, ilyen rohadt hidegben úgy se lenne néző sehol.
    Az angoloknál meg szinte egész évben állandó ez a 10-15 °C, és télen se megy mínuszba.

Csak több meccs kéne, heti 2 egész szezonon át, mert ott már baj van, ha ez a lencse gyerek is 10 meccs után nekiáll sajnáltatni magát. A válogatott meccseken meg is látszik az erőnlét hiánya, amikor az nb1-es játékosok a seggükön veszik a levegőt már a 70. percben.
  • ressy14
  • [HUN]FaTaL
    Persze, 3 hónappal korábban kezdődik mi?

Arról nem beszélve, hogy az angol csapatok jórésze egy "picit" több meccset játszik egy szezonban. 10 meccs után ezt nyilatkozni, röhejes.
  • Solt
    Az angolok meg akkor verik a pöcsüket, amikor nekünk már elkezdődik a bajnokság...
  • Solt
    Sajnos a sors iróniája... ugyanez a srác feküdt alá a Moraesnek az előző fordulóban, amelynek következtében eltört a Moraes keze...
  • bakkerman
    dió-honvéd meccsen az egyik feka eltörte egy 17 éves magyar srác lábát,2 helyen is eltört szerencsétlennek a lába...valaki betudná linkelni az esetet? Jobb esetben nyár elején labdázhat... azt a betegagyút meg eltiltanám 1 évre aki ilyet tett egy fiatallal
  • Effe88
    pedig kajak ezt nyilatkoztaXDXD

én is csak lestem:D
    nagyon megterhelő lehet ám:D havi több millióért napi 2 óra edzésre és hétvégén jóesetben 90percre "dolgozni":D:D:D
  • bakkerman
    és természetesena fizetésüket ugyanúgy megkapják erre az időszakra,csak épp otthon verik a faszukat meg tömik a bejglit...az angolok meg karácsony másnapján fociznak...
  • ressy14
    10 meccset játszott idén :D
  • szabii98
    addig úgy sem lesz hó, úgyhogy érdekes ez a szünet...
  • Solt
    Tőzsér

Kíváncsi lennék az indokra... olasz fociból kiindulva valószínűleg a védekezésében, vagy a taktikai fegyelmével volt gond...
  • Narxis
    Jó egy kicsit ironizáltam. :D

De sztem az időjárás miatt se lehet rövidíteni amíg nem lesz minden nb1-es pálya alácsövezve. Folyamatos takarítás kéne amikor havazik és még sztem akkor is szar a pálya na meg rohadt hideg van. Talán pár hetet lehetne hosszabbítani ha rendben lennének a pályák.
  • Effe88
    3.félidő

lencse pihenni szeretne, mert nagyon sok meccset játszott a szezonbanXDXD
  • Effe88
    na de 3 hónap:DD:
  • Narxis
    Kell ez a szünet, hogy regenerálódjanak.
  • Effe88
    most 2013.03.01-ig szünetXD

elég siralmas azért, tudom szar idő, szar pályák stb....
    de akkor se jó így
  • szabii98
    Vidi-Újpest 1-1
    Fradi-Pécs 3-2
  • Grenzjager
  • banok
    A Fradi meccs után próbálkozz a mérkőzés streamjeinél
  • Grenzjager
    a Harmadik félidő(Sport2)c. műsort melyik streamen szoktátok elkapni?
  • ReszegKoldus
    Legalább a siófoknak nincs olyan gondja, hogy nem lövik be a büntetőket, ott van egy tuti rúgó :D
  • Láma!
    Megint... tavaly is Melczer nyomott egy ilyet...

Persze mindez a véletlen műve, hiszen a világban is gyakori az ilyesmi, az meg hogy egy csapatnál egymás után két szezonban ugyanaz az ember, az meg egyenesen megszokott... :D

• ReszegKoldus
    Mert messze még a tavaszi szezon, majd február utolsó hetében szerelik azokat, addig minek? :D
  • dave9004
    :D ezzel kiejtették kb egymást. bár sió tavasszal mindig jobb.
    Am voltam ma egerben hát még nem látok refi oszlopokat :D
  • ReszegKoldus
    Siófokon mesterhármas 11-esből
  • bakkerman
    Szalai gól,Mainz-Hannover 2-1 emberhátrányban nyomják a hazaiak. Grat Ádi!
  • banok
    Gera kezdő
  • banok
    Szalai kezdő, Huszti nem. Illetve van gy Fürth-Stuttgart ahol Stieber és Hajnal is kezdő.
  • banok
    Aki a Mainz-Hannover mérkőzést szeretné nézni azok számára streamek itt.
  • bakkerman
    ez igazi Lázskás gól volt! Gyengébbik lábbal is szépen helyre ment
  • passatgt
  • jAsOn VoOrHeEs
  • bakkerman
    kezd kijönni a gödörből a Loki!
  • LasDen #19762
    a milan senkit nem érdekel....
  • ressy14
    Loki - AC Milan 2:1 és csak 1800 néző...