Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dzsudzsák gyõztes gólapsszt adott
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
beszarás😊 jelen állás szerint 5 pont a feljutó hely, bár a 3. egyel kevesebb meccset játszott
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"– Szégyelljék magukat a kiabáló szurkolók, azok, akik azzal gyanúsították meg a játékosokat, hogy tisztességtelenül viselkedtek"
Nem normális ez az ember. Ha nem is konkrétan bundázás volt, de a játékosok mindenképp szégyellhetik magukat, Hemi meg fõleg ha nem tartja be azt amit ígért nekik.
kifizetetlen prémiumok és a játékosok úgy gondolták majd maguknak megkeresik ha nem fizet a klub😄😄😄
pl Coulibaly, papám is mindig mondja, ha a négerek megindulnak, nincs megállás 😄D
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Arról hallott valaki valamit, hogy a Lombard Pápa Zalaegerszegre akar költözni? 😄
Ettõl függetlenül így a klubfutballunk halott lesz néhány év múlva. Hosszútávon ez nem nagyon kifizetõdõ, igazi jó kvalitású játékosokra nincs pénzünk, ezek a faszjancsik meg nem húznak ki minket a gödörbõl.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szóval lehet ebben valami.
Mellesleg aki valaha játszott tétmeccset, az tudja nagyon jól, hogy milyen az, amikor semmi nem jön össze. Ha a Botis olyan játékos lenne, aki nem hibázik, akkor nem itt játszana.
www.smart-bus.hu
A másik meg az, hogy, ha a botrány közepén még valaki képes bundázni, az egy kitömni való barom. Szerintem most farok behúzás van az iparágban. 😊
www.smart-bus.hu
meg egy Botis nem nyer párharcot jaja. Hajdu meg nyúlszökkenéssel lefekszik a kapu mellé.
😄
meg le is szarom😄
de ha bunda van szóljanak legalább nekem😊
"ráadásul úgy, hogy büntetõ marad ki! 😄D"
hát pont ez az
ivancsics még véletlenül se akarta belõni majd lesd meg a tizi😊
Teljesen várható volt az Újpest gyõzelme... már a DVSC elleni kupameccsen is sokkal szervezettebbek voltak mint idáig, most meg találkoztak azzal a Honvéddal, aki a 3 meghatározó támadójának elvesztése óta egy kalap fos.
Plusz ott ült a lelátón a valószínûsíthetõ új edzõjük, akinek nyilván odatették magukat... nem hiába kúsztak másztak.
Ha ez bunda volt, akkor a Dortmund - Bayern is az volt...
www.smart-bus.hu
ami nem baj csak elõtt szólhatnának 2,2es odsz volt a lilákra
házat rá raktam volna😊
Faragó mondjuk megmondta hogy nagyon kell a pont az Újpestnek,és a Honvéd ehhez segítõ kezet nyújt. <#nevetes1>#nevetes1>
ha most nyomozó lennék tuti este már meglátogatnám az ivancsicséket egy kis kihalgatásra😄😄
www.smart-bus.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)