Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Dinamo Moszkva-CSZKA Moszkva 1-0
Dzsudzsák gyõztes gólapsszt adott

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
nagy lenne feljutnának <#wow1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
<#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

passatgt
Monaco Le Havre 1–0

beszarás😊 jelen állás szerint 5 pont a feljutó hely, bár a 3. egyel kevesebb meccset játszott

ez már idén volt egyszer hír
passatgt
orosz lapértesülés szerint Huszti->Monaco<#taps>

www.smart-bus.hu

Narxis
Jaja és, hogy még nagyobb legyen a meglepetés, kapott 100 millió Ft-ot a Vasas SC aztán bejelentik, hogy a foci szakosztály visszakerül az SC tulajdonába. Az MTK 15 millió Ft-ot kapott. Vicc.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Ennyi. Hemi külföldiként elég jól beleilleszkedett a hazai közegbe.

"– Szégyelljék magukat a kiabáló szurkolók, azok, akik azzal gyanúsították meg a játékosokat, hogy tisztességtelenül viselkedtek"

Nem normális ez az ember. Ha nem is konkrétan bundázás volt, de a játékosok mindenképp szégyellhetik magukat, Hemi meg fõleg ha nem tartja be azt amit ígért nekik.

Effe88
lényegébe ez állt az ute-honvéd mögött😄
kifizetetlen prémiumok és a játékosok úgy gondolták majd maguknak megkeresik ha nem fizet a klub😄😄😄

banok
Vagy pl Luque

szabii98
azért van pár jó boxos 😄
pl Coulibaly, papám is mindig mondja, ha a négerek megindulnak, nincs megállás 😄D

I met God. She's black

Na pont ezeket kéne megakadályozni valahogy... ott basszák majd õk is a rezet a ZS csapatban, itthon meg nézhetjük ezt a sok hulladék idegenlégióst...:S

www.smart-bus.hu

bakkerman
csak próbajátékon vannak,nem biztos hogy fel is veszik õket.

Kaplan
Nem ártott volna nekik..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

pedig örültem volna neki, ha bemutatkoznak az nb1-ben
bakkerman
Bobál Gergely,és Dávid próbajátékon vannak a Manchester Citynél,az U19-es csapatnál. A Honvéd akadémiáján játszanak jelenleg,és csak 16 évesek. Le a kalappal.

a vasasnál tényleg minden héten más befektetõt jelentettek be 😄
Narxis
Ezért kellenének stabil anyagi hátterû klubok, ez megoldaná a bundázás problémáját is hiszen akkor a legnagyobb a csábítás a csalásra amikor nem jön a fizetése a focistának. Sajnos nem vagyunk gazdaságilag olyan helyzetben, hogy minden klub mellé álljon egy Audi. Ezért kellene csökkenteni az nb1 létszámát, én elhiszem, hogy mindenki félti a saját klubját amit szeret aminek szurkol de csak a sportbulvár lapoknak adnak olvasottságot az olyan helyzetben lévõ csapatok mint a ZTE vagy a Vasas. Nem bántani akarom õket, de tragikomédia volt ahogy keresték a befektetõket. Vasasnál minden héten bejelentették a megegyezést. Honvédnál se tudom mi van, de ott is mintha Hemi elzárta volna a pénzcsapot, egy normális képességû támadót se tudtak igazolni.

Arról hallott valaki valamit, hogy a Lombard Pápa Zalaegerszegre akar költözni? 😄

dave9004
Érdekes, hogy egy légiós szemszöggel elég jó hely, mint Oroszország, meg tudta ezt csinálni és mûködik. plusz még vmi olyan, hogy egy u21-esnek minimum ülnie kell a padon. korrekt foci 😊
Kaplan
Igen, amit leírtál az tulajdonképpen az helytálló. Olyan mint a "kimegyek külföldre érettségi után mert ebben a szar országban éhen fogok dögleni" csak kicsiben. Még csak meg sem próbálnak a magyar fiatalok itthon valami maradandót alkotni, elismerem, hogy nem egyszerû és a körülmények szarok de ez a fajta gondolkodás nagyon-nagyon nem tetszik. Valószínûleg azért mert bennem van egy elég nagy fokú lokálpatriotizmus.

Ettõl függetlenül így a klubfutballunk halott lesz néhány év múlva. Hosszútávon ez nem nagyon kifizetõdõ, igazi jó kvalitású játékosokra nincs pénzünk, ezek a faszjancsik meg nem húznak ki minket a gödörbõl.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
A fradinál is ezek voltak az indokok, hogy a magyar fiatal többe kerül mint egy légiós...
Szóval lehet ebben valami.

passatgt
lehet, hogy arra gondolnak, hogy úgyis arra fognak gondolni, hogy ilyenkor úgyse bundázik senki

Narxis
Nem te írod ezt elõször és többen is feltették a kérdést, hogy miért? Gyõrnél valami igazgató aktafelelõs a Sport TV Harmadik félidõ címû mûsorában õsszel arra célozgatott, hogy azok a magyar fiatalok akik ugyanígy vagy jobban tudnak játszani több pénzt kérnek mint ezek a szerbek, afrikaiak. Hogy ez igaz-e vagy sem nem tudom de pl. én arról is olvastam, hogy a az osztrák határhoz közel lévõ magyar fiatal játékosok inkább átmennek focizni az osztrák csapatokhoz mert több pénzt kapnak mint itthon. Másrészrõl meg sokszor írják 1-1 tehetséges magyar játékos kapcsán, hogy menjen külföldre egy erõsebb bajnokságba focizni mert ott jobban tud fejlõdni, csak akkor ki marad itthon? Szóval érdekes kérdés ez, talán az MLSZ tudna rendet tenni ha bevezetné azt a szabályt, hogy egy nb1-es mérkõzésen mindkét csapatban minimum 6 magyar állampolgárságú játékosnak kellene játszania. Ezt viszont kétlem, hogy bevezetik, a Vidi ugyanis akkor gondban lenne a spanyoljaival.

Narxis
Elég cinkes volt ez a Honvéd részérõl.

Elmondta a végén.

Mellesleg aki valaha játszott tétmeccset, az tudja nagyon jól, hogy milyen az, amikor semmi nem jön össze. Ha a Botis olyan játékos lenne, aki nem hibázik, akkor nem itt játszana.

www.smart-bus.hu

Néztem a meccset, szerintem nem volt bunda... 😊 Ha nincs a büntetõ, akkor is kikap a Honvéd. Támadók hiányában totál esetleges a játékuk... egyedül pontrúgásból veszélyesek. ( egyébként szerintem a Balajczát ki kellett volna állítani )

A másik meg az, hogy, ha a botrány közepén még valaki képes bundázni, az egy kitömni való barom. Szerintem most farok behúzás van az iparágban. 😊

www.smart-bus.hu

dave9004
akkor miért hozta le Ivancsicsot?
meg egy Botis nem nyer párharcot jaja. Hajdu meg nyúlszökkenéssel lefekszik a kapu mellé.
passatgt
Azért egy-egy jó Matías Porcari- illetve Kabát Péter-lövés jutott a következõ 30 percre, mint a futball külföldön is mûvelt válfajára emlékeztetõ dolog, majd a 79. minutumban végre „jól szórakoztunk": Simon Krisztián beadása után a Honvéd-védelemnek jelentõs erõfeszítésébe került, hogy Rajczi Pétert otthagyják a kapu elõtt egy fél méterre a labdával, de jelentjük, sikerült: 2–0.

😄

Effe88
nem tudom mi az igazság😄
meg le is szarom😄
de ha bunda van szóljanak legalább nekem😊

"ráadásul úgy, hogy büntetõ marad ki! 😄D"
hát pont ez az
ivancsics még véletlenül se akarta belõni majd lesd meg a tizi😊

Na persze... a bunda botrány közepén egy Újpest - Honvéd meccset csak úgy megbundáznak, ráadásul úgy, hogy büntetõ marad ki! 😄D Túl sok tv-t néztek.

Teljesen várható volt az Újpest gyõzelme... már a DVSC elleni kupameccsen is sokkal szervezettebbek voltak mint idáig, most meg találkoztak azzal a Honvéddal, aki a 3 meghatározó támadójának elvesztése óta egy kalap fos.

Plusz ott ült a lelátón a valószínûsíthetõ új edzõjük, akinek nyilván odatették magukat... nem hiába kúsztak másztak.

Ha ez bunda volt, akkor a Dortmund - Bayern is az volt...

www.smart-bus.hu

szégyen és gyalázat ez az egész...
dave9004
Ennél kevésbé voltak látványosak a Sió meccsek amiért komoly embereket vittek el.
Kaplan
Én egy dolog miatt vagyok rettenetesen szomorú. Gyakorlatilag a Debrecenen kívül egyetlen csapatnál sem látom még a halvány szikráját sem annak, hogy milyen focit akarnak játszani. Elképesztõ fejetlenség uralkodik mindenhol.

Effe88
az bizony egy 3-4 játékost fix megvettek a honvédból😄😄
ami nem baj csak elõtt szólhatnának 2,2es odsz volt a lilákra
házat rá raktam volna😊

Akkora bunda az Újpest-Honvéd hogy öröm nézni.
Faragó mondjuk megmondta hogy nagyon kell a pont az Újpestnek,és a Honvéd ehhez segítõ kezet nyújt. <#nevetes1>

Effe88
honvéd ezt simán leadta😄😄
ha most nyomozó lennék tuti este már meglátogatnám az ivancsicséket egy kis kihalgatásra😄😄

<#taps><#eljen>

www.smart-bus.hu

Kaplan
Ritkán nézek végig majdnem egy teljes fordulót a magyar bajnokságból. Ezen a hétvégén volt szerencsém hozzá. Ennyi kritikán aluli, használhatatlan, huszadrangú, semmirekellõ, nevesincs idegenlégióst mint ami a magyar bajnokságban van... Komolyan mondom, az összeset ki kellene baszni a jó büdös picsába és magyar fiatalokkal feltölteni a csapatokat. Nem elég, hogy szarok és semmi értelme õket fizetni illetve a pályán tartani de még a szurkoló egy kicsit sem tudja magáénak érezni az adott klubot miattuk. Fujj, hányinger.

banok
Kovács Péter gól

ressy14
lehet megérezte a bundaszagot 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
bazz ivancsicsot le is hozta supka a 38.percbe😄😄

passatgt
Németh sérülés miatt nem játszott, remélem nincs nagy gond

+1

Effe88
olyan bundázós volt?!
Vagy csak nekem tûnt annak??😄

dave9004
Ez az Ivancsics tizenegyes elég hercegfalvisra sikeredett
Rudee
A finn bajnoki nyitányon Szentpéteri védi a Lahti kapuját, míg a JJK-ban kezdõ Gruborovics. Az ellenfelüknél szintén kezdõ a Debrecenbõl távozó Zahovaiko.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
ámen!