32945
Magyar Foci
  • Rudee
    Akkor nem kértek volna európai licenszet sem.
  • dave9004
    Az nb1 vége kb arról szól minden évben, hogy aki nem akar EL közelében lenni az a végén folyamat bukik. Mtk amit leművelt év végén az fájdalmas volt. És az erőnlétre fogták ugyh sok esélyük nincs kazahban se.
  • LasDen #31698
    csak a magyar fociban nincs optimális eset...
  • Rudee
    Persze, ha a legelitebb szállodába kell vinni a lányokat, akkor sokba kerül. Főleg mikor megy egy 50 fős társaság, amire semmi szükség. Optimális esetben nem drága.
  • LasDen #31696
    akkor inkább ne játszanak, ha úgy sem motiváltak abban, hogy továbbjussanak...
  • bakkerman
    Nem terul meg,egyszer mondta valaki hogy ha elso korben valaki utazik az isten hata moge hiaba jutnak tovabb annyi penzt elvisz az utazas meg a szallas hogy meg legalabb 1 kort kene menni (egy kozelebbi ellenfellel szemben) hogy kijojjenek nullaba vagy picit pluszba.
  • Rudee
    Bese ott van az MTK-ból, rá biztos kapnak pénzt.
  • Jim Morrison
    Mlsz kap egy csomo lovet most eb miatt, amibol nem mind a valogatott jatekosainak megy. Talan csurran mtk nak is...
  • Rudee
    És szerinted leadnák? Továbbjutás esetén megtérül az ár, utána meg kapnak egy olyan csapatot, ahol néző is lenne.
  • dave9004
    MTK-nál azt is figyelembe kell venni, hogy már a kazah út túl drága lesz dajcséknak, utána megint elmenni a kaukázusig már megrokkantja a csapatot.
  • Rudee
    Nem rossz ez a sorsolás szerintem.

A Fradinak játékkal is tovább kell jutnia, nem is lenne baj, ha játszanának.
    Az MTK dolga a legnehezebb, az kétségtelen. De ez a kazah nem olyan erős, mint pár éve. Ezt mutatja a tavalyi kiesésük is az első körben. Továbbjutás esetén könnyebb lenne az azeri-grúz párharc továbbjutója ellen.

A Debrecennél nem kérdés, hogy oda-vissza verni kell a La Fiorita-t. Méghozzá gólokkal. Nekik a következő körben a fehérorosz Zhodino juthat, az se egy lehetetlen küldetés.

A Vidinél szintúgy a továbbjutás lehet csak elfogadható az első párban, utána a Cukaricki (már ha továbbjut) kemény lehet, de nem verhetetlen.
  • bakkerman
    Na az mtk jol belehuzott esnek is ki :D A Fradi is necces lesz mar ha egyaltalan lesz meccs ugye
  • karajjj
    pedig már kezdtem örülni
  • LasDen #31687
    krumpli, burgonya :D
  • passatgt
    *dvsc
  • LasDen #31685
    vidi, dvtk és fradi megy tovább. emmán valami...
  • dave9004
    Videoton - Zaria Balti (moldovai)
    Debrecen - La Fiorita (San Marinó-i)
    MTK - Aktobe (kazah)

FTC-Skenderbeu (de lehet nem lesz meccs mert bundatárgyalás van albánéknál)

fradi nagyot mákolt most, MTK elsőkörös búcsú
  • karajjj
    Vagy Gyirmóton, és akkor egyből MB1!
  • argo001
    Majd a Kozármislenyben.
  • bakkerman
    Ez akkor lenne hihető történet hogyha mostmár egy közép-vagy nyugat európai élbajnokság kiscsapatában tudna elhelyezkedni kezdőként
  • LasDen #31680
    megtanult mindent az U19-ben, amit lehetett és most tovább áll. Teljesen érthető....
  • ReszegKoldus
    Jók az ilyen "közös megegyezéssel szerződést bontottunk" jellegű mesék :)
  • karajjj
    Tajti: Nem kivágtak, eljöttem a Barcelonától

Erről ez jut eszembe:

Az agresszív kismalac biciklizni tanul, majd a végén elesik. Pont arra jár a nyuszika:
    - Jaj kismalac, megütötted magad? Jól vagy? Nagyon fájt?
    - Kuss! Én így szoktam leszállni.
  • AnuluWork #31677
    Ez kicsit Dániel Péteres ... :)
  • Kaplan
    Igen, rákerestem, így már megvan, köszönöm!
  • Rudee
    Ott van egy cikk, de nem hivatalos a dolog.
  • Kaplan
    Ehhez van valami forrás? NSO-n nem találtam semmit, de lehet, hogy csak felületes voltam.
  • ReszegKoldus
    No Tajti, No Party
  • karajjj
    Jó lesz majd az MTK-ba.
  • LasDen #31671
    Egy újabb siker a magyar utánpótlásban...
    Tajtit elzavarta a Barca...
  • karajjj
    Hát ezt elég gyorsan törölték... :D
  • karajjj
    Ha valaki esetleg lemaradt volna.
  • Rudee
    Pont ezt a Pintért, illetve nagy tudását lehetne említeni a spanyol-grúz kapcsán is. Anno, győri trónkodása idején játszott a keze alatt a grúz Kvilitaia.
    Az a játékos, aki idén a magyarnál nem sokkal gyengébb (ha egyáltalán gyengébb) grúz bajnokságban több gólt lőtt, mint ahány meccset kis hazánkban játszott. Bajnok lett, gólkirály és most már válogatott is. És még csak 22 éves. Lehet, hogy játszatni kellett volna? Úgy látszik.
  • bakkerman
    Őszinte nyilatkozat volt ez teny es az latszik hogy egy nagy teher jott le most rola hogy sikerult feljuttatnia egy csapatot ugy hogy szezon kozben vette csak at oket, ez tenyleg tiszteletre melto de azert amikert ot bantjak a szurkolok azokert o "tett is"...es tovabbra se latom azt a szakmai tudast nala amiert o egyaltalan kaphatott egy valogatottat.
  • passatgt
    Azért sajnálom, ez elég őszinte reakció volt a sok piszkálódás után. NB1-hez nem rossz edző amúgy.
  • karajjj
    Ennek a beszélgetésnek minden szavát aranyba kellene önteni! A riporternek foggalma se nincs, hogy eszik-e vagy isszák az mb2-t (a bajnoki címről kérdez, közben a másodikok lettek csak), Pinyő úgy nyilatkozik, mint egy ötéves, majd jön egy fenomenális elköszönés.
  • LasDen #31664
    "Azt tehát nem tudjuk meg, mi hangzott el az öltözőben, amikor a válogatott a bukaresti 0-3-as valamint az 1-8-as késbe szalad éppen bele."

Ez pedig egy fontos pillanat lenne. Vagy hogy Pintér nem engedte be a kamerát. Kapunk egy képet, ami közelebb visz a dolgokhoz, de fontos pillanatok maradnak ki, amik még többet adhatnának. Persze majd utána lehet értékelni teljesen, de ez így már nem túl jó kezdés...
  • passatgt
    Honnan tudjátok? Még nem lehet megnézni.
  • LasDen #31662
    a fontosabb dolgok kimaradtak belőle....
  • karajjj
    Á, így is pont azért szidják, mert túl sok benne a káromkodás. Szerintem Pinyő nem akarta kiadni a tolódás titkát.