32945
Magyar Foci
  • ressy14
    jól kibasztak velünk, ilyen eseteknél max pénzbüntetés szokott lenni.
    Amikor a moldávok magyar ellenes drapikat raktak ki, akkor semmi nem volt, most hogy a zsidókat verbálisan bántották, üres kapus meccs.
    Vicc.
  • Narxis
  • dave9004
    csak ha Izraelnek fogják Mo.-t is nevezni
  • Casillas
    Ok hát azért leszarnám, ha Andorra ellen kaptunk volna zártkaput. Málta ugyanaz nekik.
  • Sippie
    amikor a románok helyeztek ki magyarszidó transzparenseket úgy emlékszem csak pénzbüntetést kaptak (vagy talán még azt sem?) nem pedig zárt kapus mérkőzést. Vagy a magyarokkal szemben az nem rasszizmus?
  • dave9004
    meg a bolgárokkal
  • Effe88
    jó és azért mert 20 ember elkezd zsidózni, akkor basszunk ki 30 ezerrel
    értem
    ráadásul csak velünk lehet ezt megcsinálni

mikor a horvátok horogkeresztet formáltak a vendég szektorban mit kaptak??
    nagy büdös semmit
    ezt is csak velünk lehet megcsinálni
  • [HUN]FaTaL
    Nem egészen. Az utcán sem kiabálsz azt, amit akarsz, pedig oda jegy sem kell.
  • dave9004
    ennyi erővel egy meccset se lehetne nézők előtt játszani azt ugye érzed.
    Megvetted a jegyet, onnantól kezdve azt kiabálsz amit akarsz nem?
  • [HUN]FaTaL
    Inkább az ilyen agyhalott barmoknak nem kéne meccsre járni. Ha egy Izrael elleni barátságos meccsen ilyen van, elképzelésem sincs mit csinálnának egy románok ellenin. Bár gondolom a visszavágó sem lesz különb...
  • dave9004
    Fellebbezni aztán tüntetni
  • [HUN]FaTaL
    Persze nekik, nem az idiótáknak, akik ordibálnak baromságokat...
  • Effe88
    lol
    nevetséges
    mocskos uefa
    köszönjük a zs-knek:S:SS:
  • xRAIDERx
    Hopp. Lassú voltam.
  • xRAIDERx
    Zárt kapus lesz a Magyar-Román VB selejtező.
    LINK
  • [HUN]FaTaL
    A FIFA fegyelmi bizottságának döntése értelmében zárt kapuk mögött kell megrendezni március 22-én a Magyarország-Románia vb-selejtezőt.

A nemzetközi szövetség megítélése szerint a magyar szurkolók 2012. augusztus 15-én, az Izrael elleni barátságos mérkőzésen "rasszista, antiszemita, politikailag provokatív" viselkedést tanúsítottak. Emiatt az MLSZ-nek 40 ezer svájci frankot is fizetnie kell.

Az esetről a FARE, az európai labdarúgás rasszistaellenes szervezete, a bécsi zsidó kultúrális egyesület és a Simon Wiesenthal Központ tájékoztatta a FIFA-t, amely alapos vizsgálatot folytatott. A nemzetközi szövetség felhívta az MLSZ figyelmét, hogy hasonló incidensek esetén még súlyosabb szankciót, pontlevonást vagy a vb-selejtezőből való kizárást is alkalmazhat.

Szintén zárt kapuk mögött kell megrendeznie a bolgár szövetségnek a Málta elleni világbajnoki selejtezőt.
  • ReszegKoldus
    Legyen is kizárt, hogy ilyen létrejöjjön :)
  • xRAIDERx
    Többet nem indulna magyar csapat a BL-ben.
  • DaemoonHunter
    Erről ki mit gondol?
    Egyébként több ilyen elképzelés is napvilágot látott már. Én a magyar mentalitást, meg a focipolitikát ismerve kizártnak tartom.
  • Narxis
    Akkor lehet a Fradihoz megy.
  • passatgt
    Gera súlyos térdsérülése miatt fél évre kidőlt

szerintem vége a karrierjének, hazajön esetleg még levezetni...:/
  • Narxis
    Engem amúgy meglepett Sousa, úgy gondoltam még 1 évet biztos lesz. Szinte biztos vagyok benne, hogy a pénz miatt de ilyen döntést tényleg motiválhat a családja is, lehet a pénzből taníttatja a gyerekeit(nem tom hány van neki) vagy szeretné megszedni magát most, hogy később olyan ajánlatokat fogadhasson el amit már nem a pénz motivál.
  • ressy14
    mert a családja vette rá, hogy fogadja el :D egyébként én sem értem.

Sérgio Conceição most meg lenyilatkozta , hogy nem jön ide, mert pihenni akar, és pár hetet eltölteni egy nagyobb klubnál tanulás céljából.
    Most ő is kamuzik vagy mi a franc? :D
  • bakkerman
    a lényeg itt az,hogy minek kamuzik olyat,hogy családi okok miatt?? Megkereste őt az ünnepek előtt a Red Bulls,gondolom mondtak egy irányt a lehetséges fizetéséről,a lehetőségekről,és ő rögtön eldöntötte hogy mi lesz. Szerintem 1 napot nem gondolkodott rajta,mondjuk én se nagyon filóztam volna rajta..
  • ressy14
    hát azért gondolom new yorkba szívesebben követi őt a család, mint egy magyar vidéki városba :D
  • Grenzjager
    Mert Székesfehérvárról messze van Sousa liszaboni családja.

Szerencsére New York-ból nincs olyan messze Liszabon.
    Szép kiscsalád.
  • bakkerman
    A Nemzeti Sport Online információi szerint a szaúd-arábiai Ittihad FC (al-Ittihad) labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását a Videoton válogatott kerettag középpályása, Sándor György.

A tárgyalások tényét a dzsiddai csapat részéről Mohammed al-Fajez klubelnök is megerősítette a szaúdi médiának, elmondva, már csak az aláírás hiányzik a szerződésről.
    HIRDETÉS
    „Sándor szerződtetése után még egy légiós csatárt szeretnénk igazolni, és jó néhány jelöltünk van – megpróbáljuk a legmegfelelőbbet megtalálni” – mondta.
    A nyolcszoros szaúdi bajnok, kétszeres ázsiai BL-győztes patinás Ittihad korábban olyan játékosokat is a soraiban tudott, mint az olasz Roberto Donadoni, a holland Rob Witschge vagy a szlovén Milenko Acimovic. Az Ittihad jelenleg a 7. helyen áll a szaúdi élvonalban, keretének legismertebb futballistája a harmincnyolcszoros kameruni válogatott Modeste M'bami.

még az unokáinak is meglenne oldva az anyagi biztonsága ha odaigazolna
  • LasDen #20013
    azt hittem a 3 évet kitölti, de így se csodálkozok...elérte amit akart...felhívta magára a figyelmet, így nagyobb csapathoz megy....
  • ressy14
    ha nem a bognár gyuri jön ide, telesírom a párnámat :D
  • passatgt
    ja és hivatalos, hogy Sousa távozik, családi okok miatt
  • passatgt
    szerintem nem véletlen, hogy Aczél felmondott 3 nap után....:D
  • bakkerman
    és ha tényleg ő lesz az új edző,akkor továbbra is lehet vinni fehérvárra a nevesebb nyugati pléjákat
  • bakkerman
    nem kis játékos volt ő se!
  • ressy14
    állítólag már meg is van az utódja: Sergio Conceicao, aki az első ligás Olhanensénél dolgozik.
    most már kíváncsi leszek mi lesz, a vezetőség beleszeretett ebbe az ibériai latin srácokba :D
  • bakkerman
    van benne valami amit mondasz :DD
  • Grenzjager
    egy igazi edzőnek aki fejlődni akar csak Torghelle Sanyit edzeni a kitűnő feladat, kész futballistákkal dolgozni könnyű, celeb meló.
  • bakkerman
    kis kontraszt lenne azért,decemberben még a genetikailag sérült ErSanyit edzette,januárban meg Thierry Henryt :D
  • bakkerman
    amerikai lapok szerint Sousa lehet a NY Red Bulls új edzője.
  • Grenzjager
    Gera lesérült.....
  • Grenzjager
    ó ez olyan olyan tipikus :)
    Aczél Zoltán három nap után felmondott az SZTK-nál