32945
Magyar Foci
-
#20040 jól kibasztak velünk, ilyen eseteknél max pénzbüntetés szokott lenni.
Amikor a moldávok magyar ellenes drapikat raktak ki, akkor semmi nem volt, most hogy a zsidókat verbálisan bántották, üres kapus meccs.
Vicc. -
#20039 -
#20038 csak ha Izraelnek fogják Mo.-t is nevezni -
#20037 Ok hát azért leszarnám, ha Andorra ellen kaptunk volna zártkaput. Málta ugyanaz nekik. -
#20036 amikor a románok helyeztek ki magyarszidó transzparenseket úgy emlékszem csak pénzbüntetést kaptak (vagy talán még azt sem?) nem pedig zárt kapus mérkőzést. Vagy a magyarokkal szemben az nem rasszizmus? -
#20035 meg a bolgárokkal -
#20034 jó és azért mert 20 ember elkezd zsidózni, akkor basszunk ki 30 ezerrel
értem
ráadásul csak velünk lehet ezt megcsinálni
mikor a horvátok horogkeresztet formáltak a vendég szektorban mit kaptak??
nagy büdös semmit
ezt is csak velünk lehet megcsinálni -
#20033 Nem egészen. Az utcán sem kiabálsz azt, amit akarsz, pedig oda jegy sem kell. -
#20032 ennyi erővel egy meccset se lehetne nézők előtt játszani azt ugye érzed.
Megvetted a jegyet, onnantól kezdve azt kiabálsz amit akarsz nem? -
#20031 Inkább az ilyen agyhalott barmoknak nem kéne meccsre járni. Ha egy Izrael elleni barátságos meccsen ilyen van, elképzelésem sincs mit csinálnának egy románok ellenin. Bár gondolom a visszavágó sem lesz különb... -
#20030 Fellebbezni aztán tüntetni -
#20029 Persze nekik, nem az idiótáknak, akik ordibálnak baromságokat... -
#20028 lol
nevetséges
mocskos uefa
köszönjük a zs-knek:S:SS: -
#20027 Hopp. Lassú voltam.
-
#20026 Zárt kapus lesz a Magyar-Román VB selejtező.
LINK -
#20025 A FIFA fegyelmi bizottságának döntése értelmében zárt kapuk mögött kell megrendezni március 22-én a Magyarország-Románia vb-selejtezőt.
A nemzetközi szövetség megítélése szerint a magyar szurkolók 2012. augusztus 15-én, az Izrael elleni barátságos mérkőzésen "rasszista, antiszemita, politikailag provokatív" viselkedést tanúsítottak. Emiatt az MLSZ-nek 40 ezer svájci frankot is fizetnie kell.
Az esetről a FARE, az európai labdarúgás rasszistaellenes szervezete, a bécsi zsidó kultúrális egyesület és a Simon Wiesenthal Központ tájékoztatta a FIFA-t, amely alapos vizsgálatot folytatott. A nemzetközi szövetség felhívta az MLSZ figyelmét, hogy hasonló incidensek esetén még súlyosabb szankciót, pontlevonást vagy a vb-selejtezőből való kizárást is alkalmazhat.
Szintén zárt kapuk mögött kell megrendeznie a bolgár szövetségnek a Málta elleni világbajnoki selejtezőt. -
#20024 Legyen is kizárt, hogy ilyen létrejöjjön :) -
#20023 Többet nem indulna magyar csapat a BL-ben. -
#20022 Erről ki mit gondol?
Egyébként több ilyen elképzelés is napvilágot látott már. Én a magyar mentalitást, meg a focipolitikát ismerve kizártnak tartom. -
#20021 Akkor lehet a Fradihoz megy. -
#20020 Gera súlyos térdsérülése miatt fél évre kidőlt
szerintem vége a karrierjének, hazajön esetleg még levezetni...:/ -
#20019 Engem amúgy meglepett Sousa, úgy gondoltam még 1 évet biztos lesz. Szinte biztos vagyok benne, hogy a pénz miatt de ilyen döntést tényleg motiválhat a családja is, lehet a pénzből taníttatja a gyerekeit(nem tom hány van neki) vagy szeretné megszedni magát most, hogy később olyan ajánlatokat fogadhasson el amit már nem a pénz motivál. -
#20018 mert a családja vette rá, hogy fogadja el :D egyébként én sem értem.
Sérgio Conceição most meg lenyilatkozta , hogy nem jön ide, mert pihenni akar, és pár hetet eltölteni egy nagyobb klubnál tanulás céljából.
Most ő is kamuzik vagy mi a franc? :D -
#20017 a lényeg itt az,hogy minek kamuzik olyat,hogy családi okok miatt?? Megkereste őt az ünnepek előtt a Red Bulls,gondolom mondtak egy irányt a lehetséges fizetéséről,a lehetőségekről,és ő rögtön eldöntötte hogy mi lesz. Szerintem 1 napot nem gondolkodott rajta,mondjuk én se nagyon filóztam volna rajta.. -
#20016 hát azért gondolom new yorkba szívesebben követi őt a család, mint egy magyar vidéki városba :D -
Grenzjager #20015 Mert Székesfehérvárról messze van Sousa liszaboni családja.
Szerencsére New York-ból nincs olyan messze Liszabon.
Szép kiscsalád. -
#20014 A Nemzeti Sport Online információi szerint a szaúd-arábiai Ittihad FC (al-Ittihad) labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását a Videoton válogatott kerettag középpályása, Sándor György.
A tárgyalások tényét a dzsiddai csapat részéről Mohammed al-Fajez klubelnök is megerősítette a szaúdi médiának, elmondva, már csak az aláírás hiányzik a szerződésről.
HIRDETÉS
„Sándor szerződtetése után még egy légiós csatárt szeretnénk igazolni, és jó néhány jelöltünk van – megpróbáljuk a legmegfelelőbbet megtalálni” – mondta.
A nyolcszoros szaúdi bajnok, kétszeres ázsiai BL-győztes patinás Ittihad korábban olyan játékosokat is a soraiban tudott, mint az olasz Roberto Donadoni, a holland Rob Witschge vagy a szlovén Milenko Acimovic. Az Ittihad jelenleg a 7. helyen áll a szaúdi élvonalban, keretének legismertebb futballistája a harmincnyolcszoros kameruni válogatott Modeste M'bami.
még az unokáinak is meglenne oldva az anyagi biztonsága ha odaigazolna -
#20013 azt hittem a 3 évet kitölti, de így se csodálkozok...elérte amit akart...felhívta magára a figyelmet, így nagyobb csapathoz megy.... -
#20012 ha nem a bognár gyuri jön ide, telesírom a párnámat :D -
#20011 ja és hivatalos, hogy Sousa távozik, családi okok miatt -
#20010 szerintem nem véletlen, hogy Aczél felmondott 3 nap után....:D -
#20009 és ha tényleg ő lesz az új edző,akkor továbbra is lehet vinni fehérvárra a nevesebb nyugati pléjákat -
#20008 nem kis játékos volt ő se! -
#20007 állítólag már meg is van az utódja: Sergio Conceicao, aki az első ligás Olhanensénél dolgozik.
most már kíváncsi leszek mi lesz, a vezetőség beleszeretett ebbe az ibériai latin srácokba :D -
#20006 van benne valami amit mondasz :DD -
Grenzjager #20005 egy igazi edzőnek aki fejlődni akar csak Torghelle Sanyit edzeni a kitűnő feladat, kész futballistákkal dolgozni könnyű, celeb meló. -
#20004 kis kontraszt lenne azért,decemberben még a genetikailag sérült ErSanyit edzette,januárban meg Thierry Henryt :D -
#20003 amerikai lapok szerint Sousa lehet a NY Red Bulls új edzője. -
Grenzjager #20002 Gera lesérült..... -
Grenzjager #20001 ó ez olyan olyan tipikus :)
Aczél Zoltán három nap után felmondott az SZTK-nál