Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
veretlenül lett bajnok a loki, az azért nem gyenge

Casillas
Baromi szánalmas és unalmas már minden többgólos és/vagy meglepetés eredményt követõen bundát fröcsögni véres szájjal, ráadásul úgy, hogy egyik meccset se láttad.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

mai meccsek gólátlaga eddig kereken 5 😄
hát, srácok, így kellett volna az egész idényben hajtani!

Rudee
Szerintem pont a bajnokság végén nem kell félni a bundától. Nyilván mind a 4 csapatnál felajánlottak egy kis prémiumot az EL indulásért és máris képesek gólt lõni. Vagy mondjuk Ivancsics és a Honvédosok a 11eseket <#zavart1>

Összeségében várható volt, hogy a Honvéd mehet a nemzetközi porondra. Nagy kérdés hogy ki vezeti õket és persze hogy mennyire tudnak erõsíteni. Bár én hozzájuk sem fûzök nagy reményeket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
majd két év múlva elõkerülnek,addig a résztvevõk meg elplázázzák a pénzt,meg pár telitankkal megajándékozzák az X5/Q7-eseiket...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ezek a meccsek biztos, hogy nem bundák. Látszott hogy küzd mindenki, az EL-ért. Utolsó meccsen senki nem fog kockáztatni..

tobias88
Kicsit gyanúsak ezek a meccsek gecc <#idiota>
Évközben mindig sima meccsek vannak, most meg:
Pécs-Honvéd 3-4
Paks-Fradi 4-2
Diósgyõr-Vasas 3-2

Bundákkal tele vagyunk mostanság...
ReszegKoldus
Honvéd is indulni akar 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Fene a szájukat...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

4-2, indulni akarnak.. sajnos..

közben vezet a kecsó, egy tizenegyesbõl, amihez persze piros is társult..

passatgt
tuti öngól volt😄

3-2..akkor csak akarnak indulni..

ReszegKoldus
Nem.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Közben Paks 2 : 2 Fradi.. remélem így marad.

pontosan..hála istennek <#idiota>

passatgt
paks és a honvéd versenyt fut, hogy ne jussanak EL-be😊

Beszarok 😄DDD Paks ellen fordítanak 3 perc alatt, Honvéd ellen 14 perc alatt, sió-kecsó 0-0 Diósgyõr meg megy 2-vel és mindezt 25 perc alatt..

Jelenleg a DIÓSGYÕR áll Európa Ligás helyen 😄 remélem minden marad így

Rudee
Gruborovics megint gólt lõtt.

Rudee
Itt látható, hogy a BL selejtezõknél hogy voltak régiókra osztva tavaly a csapatok.

bakkerman
igazad van! megoldás lehetne a régiókra való felosztás,de akkor sajnos megint nem sok esélyünk lenne,mert a szomszédos országok csapatai ellen kevesebb sanszunk lenne mint egy kazah,örmény,feröeri ellen...ördögi kör ez,ha nincs pénz,nincs foci,ennyi.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jogos lenne a hõbörgés a kluboktól, ha a Kazah, Feröeri, stb... csapatoknak a mieink rugdosnák az 5-6 gólokat, és "nyûg" lenne az egész.
Csak hogy errõl szó sincs, és már az eredmény ha szoros meccsen tovább megy a csapat.
Úgyhogy inkább örülni kéne hogy ezekkel játszhat a csapat évente 1-2 nemzetközi meccset, nem itt siránkozni. Úgy is hamar befejezõdik a "EL menetelés (ahogy a sajtó hívni szokta)" aztán marad a jó kis hazai belterjes bajnokság minimum egy évig.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LSSAHPAUL
Kíváncsi vagyok az idén ki übereli a Vadúzi szégyent 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Rudee
Elsõ selejtezõben még úgy szokták. Csak sajnos annyira keleten vagyunk, hogy az azeri, örmény meg kazah csapatok is velünk vannak egy helyen.

gabber_saviola
Szabógyurika nem amcsi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Narxis
Jaja, pár éve még volt valami intertoto kupa a BL-en és UEFA kupán kívül, oda ugyanezek miatt nem mentek csapatok. Figyelembe kellene venni a régiókat is EL-nél.

az EL-rõl: nb1ben senki se akar 4. lenni, mivel az EL-ben min 2 kört kell menni h nyereséges legyen, fõleg h a selejtezõben kazahsztáni, libanoni, feröer turát simán kell tolni.

Rudee
Lehet, csak sajnos nem fognak.

ressy14
Elõször várjuk meg a sorsolást, utána lehet okoskodni, hogy van-e esélyünk továbbmenni vagy sem.

Dum spiro, spero.

passatgt
annyit nem lehet vagy mi?

Rudee
Hova? Csoportkörbe? Ahhoz nekik 3 ellenfelet kéne kiejteni.

passatgt
nem kell parázni, simán bejutnak

Rudee
Nézegetve az EL-ben induló csapatokat nem túl merész dolog kijelenteni, hogy a Vidi beszopta rendesen. Azzal hogy az MLSZ az ezüstérmest támogatja a kupagyõztessel szemben és õk kapcsolódnak be késõbb, nem jártak túl jól. Bár fordítva se lenne könnyû dolguk, de egy verhetõ ellenfél elleni 2 meccs talán felrázná õket. Na most a fehérváriak így a 2. selejtezõben kapcsolódnak be, íme néhány a lehetséges ellenfelek közül: Twente, Lech Poznan, Rosenborg, Anzhi, Elfsborg. Persze vannak könnyebbnek nevezhetõ jelöltek is, de a szerencse nagyon ritkán áll a sorsoláskor a magyar klubok mellé.

Rudee
Finnországban Gruborovics gyõztes gólt szerzett, Szentpéteri pedig gyõztes meccsen húzta le a rolót.

ressy14
A Diók és a Pécs jól elqrta a tavaszt. Pedig még a dobogóért mehettek volna.

Dum spiro, spero.

passatgt
tavaszi

Narxis
Durva. Mondjuk az is baj, hogy a Honvéd õsz óta csak gyengült és nincs rendes támadójátéka. Így tényleg felesleges kilépni külföldre, csakhogy ez is Hemi hibája, pótolni kellett volna a távozókat(Torghelle meg a néger gyerek?).

ressy14
Pfff....érdekes, a többi amcsi nem hiszem, hogy így áll hozzá a dolgokhoz. Ezzel csak a szurkolókat hergeli.

Dum spiro, spero.

ja, hallottam... fasznak vette meg akkor a csapatot...

kb. annyi volt hogy "szeretnénk elutazni kazahsztánba meg üzbegisztánba..." persze mindezt nem kevés szarkazmussal.
Narxis
Honvédnál valami Hemi nyilatkozatot emlegetnek ami alapján biztos, hogy nem akarnak indulni. Tudja valaki idézni vagy linkelni?

ressy14
Le is lehet mondani. Nem kötelezõ. De szerintem csak 3-4 csapat van, akik komolyan akarnak indulni 😞

Dum spiro, spero.

Narxis
Nem akarnak sokat/távolra utazni. Inkább nyaralnának... 😊

dave9004
durva, hogy egy EL-re hajtó, vagy pont annak elkerüléséért hajtó csapat se nyer a hétvégén. szégyen, hogy ilyen focit kell néznie az embernek.
ReszegKoldus
Úgy nézem a zte-nek meglesz a 9. 1:1-es meccse hazai pályán...az is valami <#vigyor>

Kegyetlen! 😄 Azért borbélyhoz elmehetne...

www.smart-bus.hu

passatgt
na sikerült, hát nem gyenge😄

mondjuk szerintem csak vissza akarta kanalazni középre, de ettõl függetlenül is szép😊

passatgt
mire kell nyomni?

Rudee
Azért egész komoly gól volt ez.

A következõ szezonra azt a 4-5 játékost tartanám meg a többi mehetne a lecsóba.
SZÉGYEN VOLT!!!!
És nem azért kritizálok mert nem szeretem a fradit.