Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
"A játékosok is korrektek voltak, és megköszönték az egész szezonost biztatást."

Dum spiro, spero.

SZÉP VOLT CSAJOK!!!
Ez azért tetszett. <#nevetes1>

jó szar volt megint a Fradi, Kubatov meg annak örül, hogy már csak egy meccs van hátra, úgy csinál, mintha nem õ építette volna ezt a csapatot 😄
Rudee
Kovács-gól a Fredrikstad ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Casillas
A valóságban meg a legjobbak, na bumm.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

dave9004
nem
passatgt
Óriási elismerés érte Vanczák Vilmost, a Sion magyar válogatott légiósát. A hátvéd bekerült egy 50 tagú zsûri választása alapján bekerült a szezon legjobb három futballistája közé, és arra is van esélye, hogy május 28-án õ vehesse át egy berni gálán az évad legjobbjának járó díjat. Mindezt a labdarúgó többek között annak köszönheti, hogy jelenleg védõ létére a harmadik helyen áll a pontvadászat góllövõlistáján.

fu, én azt hittem itt lehet ingyen reklámozni más oldalt.
szabii98
'Bogdán sikersztorit írt Angliában'

Jó hogy így gondolják 😄

I met God. She's black

Effe88
Németh K. gól a Waalwijkban

dave9004
én nem bánnám, ha egy jó védõ aki válogatott, kezdõként akár itthon focizzon.
Ugyanis el lehet mondani, hogy azért itthon játszó válogatottak szinte semmivel se rosszabbak a légiósoknál. (pláne azoknál akik cserepadon is ritkán ülnek)
ressy14
lol még nincs konkrét hír, de ti már a kifogásait keresitek 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
az indok az lesz,hogy újra akarja építeni a karrierjét,na meg a Vidi EL induló lesz,satöbbi...amivel nincsen baj,csak akkor ne ködösítsen se õ se az ügynöke,hogy márpedig õk külföldben gondolkodnak...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nagyon magyarázták, hogy ááá nem... 😄
Narxis
sanszos :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
Kádárral nem hosszabbít a Newcastle (vagy fordítva,nem tudom), így nyáron szabadon igazolható lesz,jelenleg FELCSÚTON EDZ. 1 hónapot adok maximum,és jönni fog a hír,hogy leigazolta a Videoton.

passatgt
Azonos pontszám esetén a sorrend az alábbiak szerint kerül meghatározásra:
1. a bajnokságban elért több gyõzelem;
2. a bajnoki mérkõzések gólkülönbsége;
3. a bajnoki mérkõzéseken rúgott több gól;
4. az egymás ellen játszott bajnoki mérkõzések pontkülönbsége;
5. az egymás ellen játszott bajnoki mérkõzések gólkülönbsége;
6. az egymás ellen játszott bajnoki mérkõzéseken az idegenben lõtt több gól;
7. a bajnokság fair play értékelésében elért jobb helyezés;
8. sorsolás.

ReszegKoldus
Gyõzelmek száma, rúgott gól, gólkülönbség, egymás elleni eredmény stb

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

4. Honvéd 43p
5. KTE 41p
6. Paks 41p
7. DVTK 40p
======================

Honvéd - Debrecen
Pécs - Honvéd

KTE - Újpest
Siófok - KTE

ZTE - Paks
Paks - FTC

Szombathelyi H… - DVTK
DVTK - Vasas

nagyon sanszos a KTE 6 pont, de akkor a Honvédnak fontos lenne X-elni a Lokival,
aztán kérdéses, hogy megint "elröhögik-e" a meccset a fradisták, ezúttal a Paks ellen...,
Szombathelyen egy kisebb rangadó a miskolciakkal,
aztán az "öltözködési szokások" is még beleszólhatnak bizonyos partikba, lehet hogy valakik fázni fognak, de ráfázni nem...

végül is nem lesz izgalommentes a hajráááá

...
amúgy pontegyenlõség esetén mi a szabály?

passatgt
A vidinek 3 kört kell menni, Mtk és 4. helyezettnek meg 4 kört

Durva lenne ha mindenki bejutna😊

passatgt
De a lényegen nem változtat, legalább 2 párharcot kell nyerni és akkor ott vannak a eu porondon😊

passatgt
Igen, de a loki a 2. Körrel kezdi, de valóban rosszul mondtam, a 2. Körtõl számoltam az elsõt😊

BL-ben, ha a 3. selejtezõkörben kiesel akkor mehetsz Európa Liga Play Off-ra, ha a BL rájátszásban esel ki, akkor mehetsz egyenesen az EL fõtáblájára.

ha a 2.-ban esel ki,akkor nincs semmi, kiestél.

Mondtam 😊 tehát 3-4 pontot kell ledolgoznia a Honvéddal szemben és Diósgyõr indul az EL-ben gyerekek <#taps><#idiota>

passatgt
3 kör már bl fõtábla, ha a 2. körben kiesnek, akkor EL Play-Off, ha a 3. körben esnek ki akkor EL fõtábla

szóval a loki most kurvajó helyzetben van viszonylag

ressy14
3 körön kell túljutniuk és EL csoportkör, azt hiszem

Dum spiro, spero.

ha olyan fázisban esnek ki a BL-bõl hogy még EL-ágra kerülhetnek

ressy14
Hát azért a Lokinak még halvány reményei lehetnek. Egy EL csoportot kinézek belõlük.

Dum spiro, spero.

csoportba?? Ezek?

ressy14
Sajnálom õket, már csak azért is mert acélosabb csapat, mint a Honvéd/Kecsó/Paks/Dió kvartett. Talán tovább vinnék, mint õk. Hozzáteszem, örülhetünk, ha megint egy csapatunk legalább csoportkörös lesz.

Dum spiro, spero.

Narxis

Rudee
A "pontokat" öt évre visszamenõleg nézik minden szezonban.

passatgt
most jön jól, hogy bejutottak annó bl-be baromi nagy mákkal, mert ha jól tudom most kapták meg a pontokat. Jövõre meg megint jó lesz, akkor meg az EL pontok miatt😊

Rudee
Kis szerencsével még a harmadik körben is kiemelt lehet a Debrecen.

LasDen
„Helyesbítenék, mindhárom gólban benne voltam – kritizálta saját teljesítményét a válogatott kapus a Nemzeti Sportnak. – Tisztában vagyok a képességeimmel, és azt gondolom, a második találatnál is hibáztam. Viszont az elsõ és a harmadik hibám tényleg minõsíthetetlen. Az elsõnél el kellett volna rúgnom a labdát, de nem láttam a védõ mögül elõugró Benajunt, a harmadiknál pedig szerencsétlenül öklöztem, talán meg kellett volna fognom a labdát."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Lenyugtatta a népet. 😄

ez mivoltez?

ressy14
ciki <#eplus2>

Dum spiro, spero.

passatgt
Rablás miatt indult büntetõeljárás öt gyõri focidrukkerrel szemben, akik a vasárnapi Videoton FC – Gyõri ETO labdarugó-mérkõzés után megtámadtak három fehérvári fiatalembert, akiktõl elvették Vidi sáljaikat. Az elkövetõkre a bejelentést követõ néhány percben a nyomozók találtak rá.

<#banplz>

passatgt
Loki:

Õket például biztosan elkerüli a Loki: Basel (svájci), BATE (fehérorosz), Salzburg (osztrák), Dinamo Zagreb (horvát), Partizan (szerb), Helsingborg (svéd), Maribor (szlovén), Liberec (cseh), Slask Wroclaw (lengyel), HJK Helsinki (finn), AEL Limassol (ciprusi)
Velük például játszhat: Zeljeznicar (bosnyák), Molde (norvég), KR (izlandi), TNS (walesi), Flora Tallinn (észt), Neftchi Baku (azeri), Karagandy (kazah), Skenderbeu (albán), Vardar Skopje (macedón), Ulisses (örmény), az elsõ selejtezõkör gyõztesei

Nagyon remélem, hogy BL nem is, de legalább egy EL össze fog jönni

[HUN]FaTaL
Remek lenne, padozna a west bromban Fülöp helyett 😄

Inkább akkor védjen a Championshipben.

http://goo.gl/gd6Zi5

Fülöppel csinál egy helycserés támadást 😊

bakkerman
<#worship><#worship><#eljen>

Rudee
Magától tuti hogy maradna, inkább az a kérdés, hogy ilyen tavasz után hány kérõje lesz. Biztos lenne az az összeg, amiért a Bolton is hajlana az eladására.

kérdés, hogy marad-e a másodosztályban is a csapatnál
A Bolton szurkolói Bogdánt választották a szezon legjobbjának

Rudee
Lehet rosszul emlékszem, de mintha korábban is pont az Arsenal ellen lett volna valami nagyobb hibája.

Rudee
Az a baj, hogy lassan egy éve már hogy szinte sehol se véd. Adták volna kölcsön a Championship-be. Ezért szar második számú kapusnak lenni.

Rudee
Amíg nem hivatalos a gyõriek kizárása, addig jó lesz az 17-nek.

Rudee
A sok Mr X-szel elmennének Kazahsztánba aztán Borat lõne mesterhármast nekik. Igazából a versengõk közül egyik se érne el semmit. A Paks legalább magyarokkal képviselhetné hazánkat, de a Bp. Hemingway FC sajnos meg fogja tartani a helyét. Azért remélem az ETO esetében szem elõtt tartják, hogy nem õk, hanem az MLSZ hibázott.