32945
Magyar Foci
-
#20000 Nem is lenne rossz ez a Juhász --> Sunderland elképzelés, bár azért az Evertonnak jobban örülnék, meg nem csak én...
Mindenesetre Ukrajnát elkerülhetné. -
Grenzjager #19999 Hogy min akadnak sportvezetők? :D:d
Szánalmas Szabó, zavarja hogy nem tudja átb@szni a belgát...
mondjuk szerintem a fia egy utolsó lúzer, magyar átlag alatti.
"mi lenne, ha kifizetné Bencét a 2014 nyaráig élő szerződése szerint, és elköszönnénk egymástól," lolkabolka, biztos mielőtt jött volna a belga Tolnaival kozmetikáztak a szerződésen eztazt, most meg a gyaúrnak kéne zsé :)
-
#19998 A korábbi Újpest elnök a menesztett fiáért harcol -
#19997 "de ugye még mindig Mezey a number one edző itthon???"
nem :(((( -
#19996 persze:D
filkor,németh k,simon ádám, tb...:) -
#19995 pepszifoci szerint elmegy sousa -
#19994 neee...így estére nem jött jól ez a hír :( vége a Dezső-Atika szerelemnek,ezt nem tudom feldolgozni,édes istenem mi jöhet még :SSSSS de ugye még mindig Mezey a number one edző itthon??? Még egy csalódást nem bírnék ki
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#19993 Hát ezaz, senki se tudja. Ha eljárás folyik ellene akkor nem szabadna elvileg alkalmazni ha meg nem akkor nincs miről beszélni.
PMFC: már megint szakítottak Supka Attilával, aki nem tud róla -
#19992 nagyon tudatosan építgetik szép lassan a srácot....remélem lesz belőle valami és nem jön haza néhány év múlva.... -
#19991 Bajner Bálint is tagja a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund spanyolországi edzőtáborba utazó huszonkét fős keretének -
#19990 hát vallottak ellene többen is, szóval kitudja -
#19989 Ez Aczél Zoltánt mennyiben érinti? Ellene is? -
#19988 most lesz vádemelés nemsokára -
#19987 Inkább az a no komment, hogy ez az ügy már 1 éve lóg a levegőben. Most akkor ártatlan vagy bűnős? Bundaügyben azt olvastam legutóbb, hogy lezárták a nyomozást. -
Grenzjager #19986 Ez a szégyen.
Tehát van Lippai, meg Horváth Nememlékszem a keresztnevére akik még eltiltás alatt vannak, meg Aczél se ülhet a kispadra, csak mellé a rendezői székre.... ez igen. MLSZ rendet tett... most már tuti 100% tiszta a magyar futball, tuti, és hát az NBII-es meccsekre sem fogadnak már szingapúrban... ááááá ez csak rágalom lehet :)
-
#19985 acélzoli
ez basszameg no komment kategória -
Grenzjager #19984 fiktív interjú :))) -
#19983 :dddd -
#19982 ez is jóXD
"Dzsuki! Gyere vissza a Lokiba! Ott most ugyis osszegyujtik a legendakat. Es az nem ferhet hozza ketseg, hogy te is egy LEGENDA vagy. Sot, igy legalabb sokkal tobbet fogsz tudni majd menni az uj haverod (Szijjarto Mindenhezertek Mindentmegmagyarazok Petike)footsal meccseire is! Szoval, gyere!!!!" -
#19981 kinek kéne ez a nímand
jó helyen van ő ott
majd hamarosan mehet egy panathinakoszba aztán vissza a lokihoz -
#19980 :SADDSD
zseniális kommentek lesznek itt fél órán belül szerintem :DDDD
"Lassan több kocsid van, mint ahány gólt szerzel, vagy asszisztot kiosztol. :D" -
Grenzjager #19979 Juhász -> Dnepr, fél év kölcsön (442) -
#19978 az elég korrekt PA -
#19977 átlagnál kicsit jobb edző, de egy hisztis b@rom, aki a játékos pályafutásából él.
efem is megmondja ca126 pa135 -
#19976 legkarakteresebb,legegyedibb edző jelenleg itthon,és magyar viszonylatban tényleg nagy taktikus ez nyílvánvaló -
#19975 a fehérvári Mourinho
:DDDDDDDDDDD amúgy jó cikk,a címen meg annyira már nem lepődök meg,mit is vártam az nso-tól... -
#19974 :S:D:A:SDA:D
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Grenzjager #19973
trollfoci -
#19972 vagy több -
#19971 inkább egy arc műtét kéne szegénynekXD -
#19970 ma van dzsudzsák lázska szülinapja,vajon meglepi magát egy új bentleyvel? -
#19969 WBA-Norwich (2-1) összefoglaló Gera góljával
-
#19968 csórit mindig lecserélik -
Zséé #19967 Gera gól! :) -
#19966 jaja
sanszos nagyon
-
#19965 Ahogy a Donyeck is megtette volna ha nem a Dortmundot kapja... igy nehezebb lesz :D -
#19964 Dnipro,Metallist brutálisak lesznek EL-ben tavasszal,valamelyik tuti 4 közé jut -
#19963 a fél ukrán válogatott vs vidi ja tuti vidi win. Sajnos nem tudjuk meg mi lett volna, pláne azért mert a Vidi nem kiemelt lett volna, a Basel meg kiemelt volt :) -
#19962 *sikerült fordítania az olaszoknak -
#19961 jaja
brutális a dnipro
baselt is simán kiveri
vidit meg agyonverte volna:D