Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell ezekkel a hangokkal foglalkozni. OV szereti a focit, és szeretné egy kicsit fellendíteni a magyar labdarúgást... Jól megfigyelhetõ, hogy szeretnének 4-5 olyan csapatot, ami húzóerõ lehet, lehetõleg regionálisan...

Nyilván hasznuk is lesz belõle, de részemrõl engem ez kurvára nem érdekel, ha emellett mi is jól járunk. Annyi pénz nyilván nincs, hogy mindenhova milliárdok jussanak, így akárkit támogatnak jobban, a többi visítani fog még annak ellenére is, hogy a TAO kedvezményekkel minden klub igencsak jól jár...

www.smart-bus.hu

bakkerman
Ha I. Viktor nem is rakja a pénzt a csapatba,de a MOL-on meg Garancsin keresztül biztos jut be oda "állami" pénz is,nagy ritkán...nekem idén már abszolút semmi bajom nincs a Vidivel,Loki után 2. legszebb focit játsza,és 2. legerõsebb csapat ma Magyarországon. Sousa amit tavasszal elért a csapattal,azt a pályán tette,ez látszott minden egyes Vidi meccsen,hogy egyre komolyabb lesz a csapata. Ha nyáron csak foltozgatnak a kereten,és a mag együtt marad,akkor jövõre lehet egy kibaszott jó bajnokság a Lokival,a Vidivel meg a Gyõrrel.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Azt azért kétlem, hogy OV tolná bele a sok lóvét, biztos sok mindenben benne van a keze. A Puskás Akadémiát saját zséból építette fel (vagy pályázatokkal) és szerzõdés van a Vidi és a PFLA között. De az szerintem abszolút nem igaz, hogy OV pumpálná a pénzt hozzánk, van ott rajta kívül a tulaj is, akinek van merítési lehetõsége. A MOL meg csak rásegít erre.

De aztán lehet, hogy tévedek, mégiscsak Magyarország, de nem tûnik nekem ésszerûnek Vityát a Vidi pénzmágnásaként aposztrofálni.

Dum spiro, spero.

Hát az a 3 milliárd forintnyi éves költségvetés nem csak a szponzori pénzbõl van. Nyilván erre konkrétumot nem lehet mondani, mert ez amolyan nyílt titok féle. Olyan mint, hogy az NB1ben sok a bunda meccs. Mindenki tudja, hogy így van, de nem lehet megmondani biztosra melyik az. Csak sejteni lehet.😊
ressy14
Idehozta a MOL-t szponzornak, több is van?
Nyugodtan mondhatod, nem sértõdök be, de akkor konkrétumokkal gyere.

Dum spiro, spero.

jujj, ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
ressy14
Azt azért kifejthetnéd, hogy OV miben segíti a vidit, ha azt figyelmen kívül hagyod, hogy engedi néha edzeni a csapatot Felcsúton.

Dum spiro, spero.

Benczés Miki is simán odafért volna
Narxis
Persze, kell hozzá józan paraszti ész is és, hogy pusztán tudás alapján rakja össze az ember a kezdõ 11-et, ne azért mert xy valakinek a valakije. Azért sokan magukhoz nyúlnának az örömtõl ha annyi pénzzel gazdálkodhatnának mint a Vidi. A Fradinál a Kubatovot oda rakták mutatóba, de pénzt nem adtak mellé, meg is látszik, kb. majdnem az egész csapatot el lehetne zavarni. A fradis kézis lányok pedig nem a prémium pénzért vannak ott ahol vannak hanem mert õk tényleg tehetségesek és a sportért élnek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
MOL-os pénzbõl nem is...na de Orbán Viktor személyes segítségével <#ravasz1>
nem komolyan venni, szeressük a vidit

I met God. She's black

LSSAHPAUL
<#eljen>
ám én is hozzászolnák az edzõi rangsorhoz:
1. Kondás
2. Sisa
3. Sivic
4. Pintér
5. Garami (ha nem lehet nb2-bõl akkor kájzerszóza)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

www.smart-bus.hu

ressy14
Nálam az edzõi ranglista:

1. Kondás
2. Sousa
3. Supka
4. Kis Karcsi

Egyébként valami indoklással szolgálhatnának, mégis hogyan sikerült Détárit 2-nak megszavazni. A fradi talán leggyengébb szezonjának (egyik) okozója tényleg dobogót ér.

Dum spiro, spero.

bakkerman
Elismerem a Paksot tényleg,mert nagy respekt,hogy csak magyar játékosokkal,kevés pénzbõl ott tudnak lenni,de nem éreztem ebben a szezonban annyira kiugrónak ezt a teljesítményt,hogy most dobogóra kéne rakni Kis Károlyt...

passatgt
A legjobb edzõ:
1. Kondás Elemér (Debrecen, 596 szavazat, 71,9%)
2. Détári Lajos (Ferencváros, 86 szavazat, 10,4%)
3. Kis Károly (Paks, 63 szavazat, 7,6%)
4. Horváth Károly (Siófok, 55 szavazat, 6,6%)
5. Supka Attila (Honvéd, 29 szavazat, 3,5%)

ráadásul elsõ ötben sincs...

passatgt
ja, ennyi pontot még egyszer sem szerzett a vidi bajnokságban, de azért nem fér fel a dobogóra...

én is azon gondolkodom, h Sousa miért nem került még dobogóra sem, valszeg úgy érvelt ellene mindenki, hogy "könnyû a MOL-os pénzekbõl jó csapatot csinálni", pedig hát ez kurvára nem igaz...

bakkerman
edzõknél nálam kapásból dobogón van Sousa...ha õsszel nem ragadnak be,akkor a tavaszi teljesítményük alapján még a bajnoki címért is küzdhettek volna! Détári vicc...

ressy14
A szezon legjobbjai

Détári a 2. legjobb edzõ, beszarok...<#nevetes2>

Dum spiro, spero.

igaz, kiverték a Partizant
dave9004
tavaly EL-csoportköröztek 😄
De a Loki még így is erõsebb náluk ezerszer.
Ludogoretstõl (tele brazillal), Sarajevotól, meg a Vardartól (emlékezzünk a Rabotnicskire) tartanék.
Az izraelit nem ismerem, de tapasztalatból jobbnak kell lenni a lokinak.
Hát nagyon nem. Shamrock Rovers idáig egyetlen egyszer nyert BL-selejtezõt a Wikipedia-oldaluk szerint.
Rudee
Írektõl klubszinten nem félteném õket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Zeljeznicar, Shamrock, + Hapoel - ezekkel biztos, hogy szoros meccset játszanának, de szerintem a shamrock sima 3-0 val küldené otthon õket haza..

passatgt
bár, 32 éves meg mostanában nem játszott sokat, de azért sztem erõsítés lenne

passatgt
Ibrahima Sidibevel tárgyalnak, azért ketten elõl kulibával nem lennének szarok szerintem

Rudee
Én izraeli, bolgár és norvég ellenfelet nem szeretnék. Mondjuk egy albán túra a Skenderbeu ellen nagyon jó kezdés lehetne.

bakkerman
a szlávoktól meg a Moldetól félteném a Lokit,de a többi elvileg sima ügy

passatgt
Debrecen nagyon egyben van, Kondáson meg meglepõdtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményeket tud produkálni

Narxis
KulaBÁ wléggé hullámzó szokott lenni teljesítményben. Remélem tényleg csak fél gõzzel játszottak mert akkor kinéz megint egy csoportba jutás a BL-ben. 😊

LSSAHPAUL
Ha együtt tudják tartani ezt a csapatot Kulibalival akkor nagy baj már nem lesz! Azért azt vegyétek észre hogy a loki kb fél gõzzel játszik, ha 100-on játszanának 5 alatt egy magyar csapat se menne haza Debrecenbõl 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
Az Eger és az MTK jutott fel az NB I-be, de az egrieknek nincs világításuk a stadionban, így is játszhatnak majd otthon õsszel?

Dum spiro, spero.

passatgt
Sousa 3 évig 100% marad, ha nem esnek ki nb1-bõl, legalábbis ezt mondta a tulaj😊

Narxis
Majd szeptembertõl lesz ha Sousa marad a helyén. Tavaszra nagyon összeérett a Vidi gárdája, sokkal kiforrottabbnak látom a játékukat, szerintem könnyedén fogják venni az EL akadályokat is.

Ha a Gyõrnél se kapkodnának és Pintér helyett mondjuk Sisa Tibit ültetnék a padra akkor ott is lehetne azokból a légiósokból egy igazán jó(magyar szinten) csapatot verbuválni és nem olyan hullámzó teljesítményût mint most volt.

A Lokinak is erõsíteni kell, mindenképp a támadójátékon.

Rudee
Június 25-én lesz egyébként az EL és a BL elsõ és második selejtezõinek sorsolása.

Rudee
MTK lehetséges ellenfeleit elnézve még a Honvéddal jól is járnának. Fordítva már nem igaz persze. Kár, hogy utána egyik se lesz kiemelt, így egy Vidi-Honvéd/MTK már nem jönne össze.

passatgt
"Az EL-ben akár Honvéd-MTK meccs is összejöhet."

1 kört akkor 100% hogy menne egy magyar csapat😊

remélem nem kerülnek össze, mert akkor 4 helyett csak 3 csapatunk lesz BL/EL csoportkörben

Rudee
A kiemelés elég összetett dolog. Az se mindegy, hogy más országban ki a bajnok vagy indulást érõ helyezett.
Pl a bolgár bajnok mindig is elõttünk volt. Idén nem lesz, mivel nemzetközi porondon tök újonc a Ludogorets.

A Debrecen lehetséges ellenfelei a második selejtezõ körben:
Buducnost Podgorica
Flora Tallinn
Hapoel Kiryat Shmona
KR Reykjavik
Ludogorets Razgrad
Molde FK
Neftchi Baku
Shakhtyor Karaganda
Shamrock Rovers
Skënderbeu Korçë
The New Saints
Ulisses Yerevan
Vardar Skopje
Zeljeznicar Sarajevo
+ az elsõ selejtezõbõl továbbjutó 3 csapat

Az EL-ben akár Honvéd-MTK meccs is összejöhet.

dave9004
mondjuk ez a kiemelés....
Emiatt a loki legyen mindig a bajnok, mert más csapatot nem fognak kiemelni😄 a Debrecen se kiemeltként kezdte 😊
Jó sorsolással EL-csoportkör lehet.
(Kár hogy még mindig stadion híján vannak :S)
passatgt
ugyanakkora verseny van csak más szinten

Narxis
Sajnos itt a Lokinak nincs ellenfele, a Vidi elcseszte az õszt, a gyõri morálnak meg betett az edzõváltás. A többiek meg futottak ezen csapatok után.

A Juvénak viszont grat ott azért van verseny.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Ámen. Abból a szempontból mindenképpen jó, hogy a Loki lett a bajnok, hogy õk kiemeltek a selejtezõk elején. Aztán más kérdés, hogy élnek-e vele...

banok
+1

Remélem a Loki folytatja a BL-ben is. Minimum EL csoportkört várok tõlük.

passatgt
igen? akkor kapjam be nem tudok számolni😄

tehát loki és juve lett verelenül bajnok😊

A Juve miért? Ott is vége a bajnokságnak.

passatgt
megnéztem, egész európában csak a loki lett veretlenül bajnok, a Juve még kérdéses

LasDen
+1

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár