32945
Magyar Foci
  • Jakuza001
    ERdemes elolvasni ujra majd ezt az idezetet es minden szepen osszerakhato a mozaik kockakbol.

A 2012. augusztus 15-i magyar-izraeli barátságos futball meccsről az MTVA készített tévés közvetítést a Puskás Ferenc Stadionból, amit átvett az izraeli sporttévé is. Az MTVA a meccs előtti percekben más-más adást sugárzott a magyar és az izraeli tévénézők felé. Majd 6 percen át - az izraeli és a magyar himnuszok alatt - az MTVA kizárólag a legradikálisabb magyar szurkolók szektorát mutatta a nemzetközi közvetítésben. Az MTVA jóvoltából az izraeli tévé élőben adta, ahogy a radikális magyar szurkolók egy csoportja kifütyüli az izraeli himnuszt, illetve az is jól látszik a felvételen, hogy egy részük demonstratívan hátat fordít vagy ülve marad.
    Az MTVA először tagadta, majd közleményben ismerte el a hibát."

Ugye akkor nem volt veletlen amit leirta ? Meg egy adalek, ugye amit az elobbi hozzaszolasban leirtam, hogy egybol panaszkodni fognak az altaluk bitorolt media csatornakon. Nos a CNNen mar reggel az volt a hir, hogy milyen antiszemitak a magyarok es a feljelentok udvozlik a FIFA lepeset.
    Ennyit errol a mocskos huzasokrol, ahol nyilvanvalo volt, hogy ok erre jatszanak.
    Azon se lepodnek meg, ha nem egy fizetett berencuk lett volna a huhogok es futyulgetok kozott.
  • Unreal1942
    Egyébként meg ez az egész dolog megfoghatatlan. Mindig lesznek olyanok akik szélsőségesebben képviselik a véleményüket.
    Már látom is ahogy a világsajtót majd szépen bejárja, hogy egy fél lelátónyi Izraeli zászlót égetnek el ennek örömére legközelebb.
    Amiért mi leszünk a hibásak mert csak... lol
  • ReszegKoldus
    Az utolsó sorral egyetértek.
  • Unreal1942
    Most akkor az összes nácivadász szervezet, örömtáncot és ünnepi lakomát tart majd, hogy ezt is elintézték?
  • Unreal1942
    Felháborodok, ha túlmegy egy bizonyos határon. Ettől függetlenül nem rohanok a nemzetközi szövetséghez, hogy legyen nekik is zárt kapu.
    Tulajdonképpen, ha zsidók lennénk akkor simán el lehetne intézni azt is, hogy a Hollandok, Törökök, Románok ki legyenek zárva. Indokot keresünk, vagy gerjesztünk. Hiszen minket üldöznek mindenhol, pedig soha semmi oka nem volt még rá senkinek sem.
  • [HUN]FaTaL
    Ez a 90-es években volt, amit írtam, nem most.
  • [HUN]FaTaL
    Én egy szóval nem mondtam, hogy nyugaton kultúrált szurkolás zajlik. Azt is ugyanúgy büntetném, azt meg főleg, amit belinkeltél. De ne mondjátok, hogy az normális lenne, ha semmit sem szankcionálnának és anarchia lenne a focimeccseken.

A palesztin zászló, mint érv meg egyenesen nevetséges a FIFA-tól.

"Szerintem meg nem lehet egy nemzeti csapatot meg egy egész nemzetet kollektívan büntetni. "
    És attól, hogy kurvaanyázik a facebookon jobb lesz? Én sem értek egyet a döntéssel.

#20110:
    "Szabad vélemény nyilvánítás van."
    Akkor meg ne háborodj fel a román cuccokon sem, ott is az van.

#20113:
    Most már. De amit én írtam az nem mostanában volt, csak a megbélyegzés miatt hoztam fel.

Az összes magyar szent, ne röhögtess már. A cigányok többet lopnak, de lop jópár magyar is.Nézz csak körül a parlamentben. Persze ők nem cipőt meg tárgyakat lopnak, de ugyanez megy kicsiben.

"Illetve érdekes kérdés az is, hogy Izrael amit művel.. már rég nem lenne szabad semmilyen nemzetközi sporteseményre engedni őket..."
    Ez pedig egy másik téma, ettől még sporteseményre szurkolni szokás menni, legalábbis egy bizonyos IQ felett.

Én speciel azt sem voltam képes soha megérteni, hogy egy vesztes meccs után, miért kell a metrókat meg a várost szétbaszni. Biztos furcsa vagyok, de belőlem nem vált ki ilyet semmilyen sportesemény.
  • Sippie
    Cigányok mindenhol vannak, és eljutnak mindenhova, lásd Kanada. Ausztriába mitől ne tudnának átmenni? Ahhoz még az óceánon se kell átkelni.
  • ressy14
    OFF

azért pár falunyi a kisebbségből kiköltött külföldre (Strasburg, Malmö, meg Kanadába is jó néhányan), és ezekről a helyekről finoman szólva nem azt hallani, hogy tisztességesen adózó, munkából élő állampolgárok lettek.

Az ügy másik érdekessége, hogy állítólag már novemberben elhatározták a zártkaput, egy augusztusi meccs miatt, aminek a büntetését nem a 6 izraeli meccs után következő hónapra időzítették, hanem pont a 7-dikre.
  • Jakuza001
    Elmondom neked a muvelt nyugaton az egymas megkeselese zajlik szurkolas cimen. Javaslom menj nezd meg mit muvelnek nehany helyen. A banda filmek veletlenek ugye angliaban ? Szoval nem kell ez a duma, hogy csak velunk van baj.

A ketszinuseget meg aztan vegkep utalom. Itt senki se mondta, hogy azert mert velunk ugyanezt teszik, akkor mi is megtehetjuk.
    Az egyenlo mbanasmod a lenyeg.

Megegyszer belinkelem neked.

"On Tuesday evening, Beitar Jerusalem, the most popular football team in Israel, won the League cup after beating Maccabi Haifa 2:1 in the final. Beitar’s fans celebrated the event with their typical racist songs, but this time, the channel 2 camera caught the players joining them in singing. On this link you can see Beitar’s young star, Amit Ben Shushan (who play on the Israeli national team as well), singing “I hate Salim Tuama (an Israeli Arab football star, who also plays for the national team), I hate all the Arabs”. Other players joined the songs as well.

When Beitar won the cup last year, the team’s players refused to shake the hand of (then) Arab Sports Minister, Raleb Majadele, due to of some comments he made towards the team and its fans."
  • Unreal1942
    Szerintem meg nem lehet egy nemzeti csapatot meg egy egész nemzetet kollektívan büntetni. Néhány száz vagy ezer miatt. Az megint érdekes, hogy miért kell felháborodni azon, hogy valaki zsidózik? Szabad vélemény nyilvánítás van. Tettek éppen eleget azért, hogy kiérdemeljenek néhány keresetlen szót. Palesztin zászló is bűn? Én nem háborodok fel, ha egy sport eseményen az ellenfél szurkolói otromba jelzőkkel illetnek.. vagy éppen lengetik a Török zászlót is a sajátjuk mellett.
    Illetve érdekes kérdés az is, hogy Izrael amit művel.. már rég nem lenne szabad semmilyen nemzetközi sporteseményre engedni őket...
  • banok
  • [HUN]FaTaL
    Amúgy meg nem csoda, hogy nyugaton minket a balkánhoz hasonlítanak, amikor egy eltiltás után egyből avval jön mindenki, hogy dehátaszerbekmegarománokésamoldávok.

Lehet, hogy nem zsidózni meg románozni, cigányozni kéne járni a meccsekre, hanem szurkolni és akkor nem lenne eltiltás sem. Ha meg olyan kevesen zsidóztak, akkor a biztonságiaknak kellett volna azt a pár embert kibaszni a stadionból. Még az a szerencse, hogy nem tétmeccs volt, mert akkor talán még pontlevonást is kaptunk volna.

Persze én is túlzónak tartom a zártkaput, pénzbüntetés elég lett volna. De nézzetek körül a FIFA fb oldalán miket írnak, a nagytöbbség rendesen alátámasztja, hogy megérdemeltük.

Az meg egy igazi idióta volt, aki a mai politikai/gazdasági környezetben leszervezett ide egy Izrael elleni barátságos meccset.
  • [HUN]FaTaL
    Cigány el se jut külföldre, Bécsben lehetett pl. látni egy időben a Maria Hilfén magyarul kiírva, hogy "Magyar ne lopj". Kicsit sem ciki, én szégyelltem magam... És oda nem igazán a cigányok járnak.

#20106: Nem mind ilyen. Az hogy a nagyrésze ilyen, annak meg nagyrészt történelmi okai vannak (pl. hogy nem nagyon csinálhattak mást a kereskedésen kívül).

És még mielőtt valaki nekem esne, nem vagyok zsidó :)
  • toysoldier
    nem baromság, ilyenek a zsidók.

"Ti vagytok a legjobban felháborodva, mikor nyugaton azt olvasni, hogy az összes magyar lop."

azok nem magyarok
  • Sippie
    Azé, mert összekevernek a cigányokkal. Az tényleg sértő :P
  • [HUN]FaTaL
    "a zsidók alapjáraton ilyen emberek,élhet Magyarországon,Romániába,Svájcban,Amerikában."

Ez egy hatalmas baromság.

Ti vagytok a legjobban felháborodva, mikor nyugaton azt olvasni, hogy az összes magyar lop.
  • garadas20
    Nem mondok inkább erre semmit.
  • Narxis
    Nem szabad kockáztatni. :) Azt mondták a következőnél pontlevonás lesz.
  • bakkerman
    " zsidóknál is vannak olyan paraziták, akik másokon akarnak hasznot húzni, mint ahogy bármely más országban..."

a zsidók alapjáraton ilyen emberek,élhet Magyarországon,Romániába,Svájcban,Amerikában.
  • garadas20
    Az a probléma ezzel, hogy a foci valamilyen szinten a politikát is képviseli és sok olyan nemzet van, aki vagy elnyomott, vagy sok ellensége van és ezeket a meccsekre is kiviszik. Most nálunk volt ez, meg a bolgároknál, hogy nem nézték jó szemmel, hogy honosítanak egyfolytában. Ennyi erővel a környező országokkal nem lenne értelme játszani, mert tudjuk, hogy a trianoni békediktátum hogy keletkezett és ezt semelyik fél nem fogadta el teljesen, sok ember meg mesterségesen vagy csak életszemlélet alapján gerjeszti a feszültségeket. Izraeli meccset szervezhetnek nekünk, nekem nincs konkrétan bajom a zsidókkal, nekem azokkal van bajom akik kollektíven utálnak valakit vagy ok nélkül. A zsidóknál is vannak olyan paraziták, akik másokon akarnak hasznot húzni, mint ahogy bármely más országban, hiszen olyan társadalmi struktúrában élünk ami leszarja az egyéniséget és gépként tekint rád, csak a hasznot látja mindenben és ami nem profitál abba nem rak pénzt. Az olyanokat kell kiszűrni, akik nem alkalmasak szurkolásra, be kell tartani bizonyos szabályokat, de beleszólási jogot kell kérni a formálásnál, mert elvileg tagok vagyunk és közösen hoznánk meg bizonyos lépéseket, de az MLSZ mint ahogy sokan már írtátok nem teljesen kompetens a témakör rendezésére.
  • Jakuza001
    Ilyenkor mondom en azt, hogy persze amikor ok csinaljak ezt nincs kovetkezmenye.
  • passatgt
    stadion elé óriáskivetítő és mikrofonok, belül meg a hangosbemondóra rákötni a kinti szurkolást és probléma megoldva:)
  • WuFraZselic
    biztos óriási feladat lett volna kivezettetni a biztonságiakkal azt a párszáz embert, és ezáltal elkerülni a mostani helyzetet...
  • Grenzjager
    A zárt kapus magyar-román margójára
    "Az meg külön szép, hogy a meccsen történtek miatt sem az izraeli szövetség, sem a kint lévő ellenőrök nem tettek panaszt. Jött viszont a FARE, a Simon Wiesenthal Center, meg egy bécsi (!) izraelita közösség és bemószerolták a csúnya, antiszemita, kirekesztő magyarokat, akik közül néhányan (urambocsá’) fütyülni, sőt a pályának hátat fordítani merészeltek az izraeli himnusz alatt, hovatovább néhány palesztin zászlót is felfedeztek a lelátókon."
  • Büdös Bohóc
    jaok
  • Ferrari23
  • Jakuza001
    Azert sok esetben sajnos a penzpocsekolas meg igaz is lehet, ha a teljesitmeny es a labdarugok dijazasanak az osszefuggeseit nezzuk itthon sajnos.
    Persze ilyenkor osztonosen osszemossak altalaban a kulfodi premizalassal keresetekkel a magyar labdarugok helyzetet, hogy a kulfoldi kulbbok euroban merve is tobbszoroset kolthetik a jatekosokra stb, de azert tulzas, hogy idehaza vannak olyan labdarugok, akiknek nem is kell jatszania ahhoz, hogy felvegyen a 7 milliot, ugy hogy csak jatszania se kell egy olyan bajnoksagban ahol a szivonal valljuk meg a beka hatsoja alatt van neha.
    Azert ez eleg nagy tulzas sajnos es ilyen ertelemben penzpocsekolas.

En jobban orulnek annak, ha ezeket a penzeket beletolnak az utanpotlasba, mert csak ugy fejlodhetunk igazan. Ha rengeteg penzt odatolunk es elkezdunk jo szakemerekkel, akar kulfoldiekkel ott egy szisztematikus es nem ad hoc modra zajlo, tervszeru es magas szinvonalu munkat.
  • Grenzjager
    amúgy meg az egész stadionzárás kreált ügy, mert miért 2013 januárjában??
  • Láma!
    Zárt kapus meccs = nézők nélkül. Se hazai, se vendég.
  • bakkerman
    majd kiderül mi igaz a hírekből,az viszont figyelemre méltó,hogy kinntvan a hír transfermarkton is!!
  • Büdös Bohóc
    Valahogy sejtettem, hogy miért került top 10-be a topik a napokban... Egyébként a románok bemehetnek? Én a helyükben nekik is megtiltanám :D Végülis az meg már csak szervezői döntés.
  • Grenzjager
    itt most éppen nyomtatott karakterekben a magyar focival foglalkozol, több hozzászólásban ...mégis foglalkoztat valamennyire, van arra utaló magatartásod, hogy többször egymás után közre adod - egy esetben okokat megnevezve (pénzügyi) - hogy miért nem érdekel a magyar foci. Ez mi ha nem csírája az érdeklődésnek ... vagy annál több is akár
  • Grenzjager
    "Hát pedig a magyar foci nem más mint felesleges pénzpocséklás."
    Ha ennek a mondatnak a helyességét/helytelenségét nézem, ettől függetlenül magyar foci az magyar foci, Gera Zoltánnal és nélküle, tömött lelátókkal és zárt stadionokkal, csak egy nemzetközi körre képes vagy ennél sokkal többre képes magyarországi csapatokkal, pénz kidobással vagy legálisan és svarcban pénzt a tulajnak termeló társaság ...de attól még MAGYAR FOCI van :)
  • Büdös Bohóc
    miért akarnád magad elvetetni?
  • Ferrari23
    Nem is foglalkozom :), de attól még véleményem lehet.
  • 9csöves9
    nem kötelező foglalkozni vele
  • Ferrari23
    Hát pedig a magyar foci nem más mint felesleges pénzpocséklás.
  • Narxis
    ejnye
  • Grenzjager
    kár hogy ilyen korban már nem lehet abortuszt végrehajtani...