Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm... kíváncsi vagyok. Sok sikert azért nem kívánok neki! 😄D

www.smart-bus.hu

passatgt
Belga válogatott, edzõként többek között:
Charleroi
Twente
Germinal Beerschot
FC Metalurh Donetsk
FC Eindhoven
Standard de Liège

szóval nem gyökér

És az ki? :S

www.smart-bus.hu

passatgt
Daerden a lila-fehérek új vezetõedzõje - hivatalos

Narxis
<#wow2>

Nem félreértetted és a hazai futballközeggel nem tudott azonosulni? Ezt hihetõbbnek tartanám, de persze az is lehet, hogy mondott ilyet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ilyenre én nem emlékszem. Még kapott is hideget meleget, mert magyarul nyilatkozott, vagy szólalt meg Román szövetségi kapitányként egy Román - Magyar válogatott meccs után. Asszem...

www.smart-bus.hu

Ez is tény, de ne érts félre, én nem a Mezeyt akarom védeni...

www.smart-bus.hu

"nem vallja magát magyarnak. "
mármint Bölöni. ilyenre nem emlékszem

bakkerman
pár éve volt ebbõl egy ügy,nem emlékeztek?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Kuman ragaszkodik Krisztihez

durva,hogy télen a kiesés elõl menekültek,ezért kellett nekik egy sztrájker,a végén meg majdnem meg lett az EL 😊

?

mooo
Azt ne feledjük,hogy akkor volt már a végén a pontelõnye a Vidinek,hogy nem nagyon kellett már megerõltetnie magukat és emiatt elég sok pontot
hullajtottak a végére.
bakkerman
Bölöni konkrétan azt mondta,hogy nem lenne magyar szöv.kap,mert nem vallja magát magyarnak.

ressy14
Kiemelkedõen nem jobb, pl Debrecenben el sem tudnék képzelni külföldi edzõt, ha ott ilyen emberek teremnek a háttércsapatoknál. Barca kicsiben.

Azt azért ne feledd, hogy Mezey is kiesett a Maribor ellen, méghozzá elég simán, illetve Mezeynek 3 év alatt sikerült a bajnoki cím.

Dum spiro, spero.

Én is valami ilyenre emlékszem... Bölönit csak a tudás szint miatt említettem... ilyen kvalitás alatt nem látom értelmét külföldi edzõnek.

www.smart-bus.hu

Narxis
Bölöni nem azt mondta, hogy nem akar hazajönni? Emlékeim szerint megkeresték õt a válogatottal is és akkor mintha valami ilyesmit mondott volna.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az lehet, de akkor sem volt ilyen kerete. A száraz tények pedig azok, hogy Sousa mester kiesett egy Sturm ellen, és most "csak" második lett.

A lényeg, hogy nem látom, hogy kiemelkedõen jobb lenne a magyar edzõi gárdánál...

Elõrelépés edzõi téren egy Bölöni szintû emberke lenne... de erre magyar klubnak egyelõre nincs pénze.

www.smart-bus.hu

ressy14
Hozzáteszem, hogy Mezey több pénzzel gazdálkodott az utolsó idényében, mint Sousa most.

Számomra teljesen egyértelmû, hogyha tavaly a Loki úgy szerepelt volna, mint idén, már áprilisban bajnokok lettek volna.

Dum spiro, spero.

Az egy dolog, de ettõl még bajnok lett, és nem állt ilyen keret a rendelkezésére. Én sem szeretem a Mezeit, de ettõl még közel sem olyan kókler, mint amilyennek beállítják.

www.smart-bus.hu

passatgt
"Tavaly pedig a Mezei ennél gyengébb kerettel lett bajnok"

61 ponttal 😊 (Idén a loki 74-et szerzett)

Eger egyre jobban "vasasizálódik" Vancsa és SimonA keze alatt.
+ Lázok? Sáfár?

Hogy felmerül magyar edzõ neve avagy sem, az szerintem nem attól függ, hogy a tulajdonos milyen nemzetiségû edzõben gondolkozik.

A portugál és Egervári összehasonlítását nem igazán értem. Ezt az eredményt az Egervári is elérte volna ezzel a kerettel, ebben egészen biztos vagyok. Tavaly pedig a Mezei ennél gyengébb kerettel lett bajnok...

Összességében én látok elõrelépést az edzõk tekintetében is...

www.smart-bus.hu

fejlõdött volna a magyar edzõi kar, ha egy Honvédnál vagy Diósgyõrnél fel se merül magyar edzõ neve?

Persze lehet hogy Supkáék a ReszeliSOS féléktõl távolabb állnak, de nem fényévekre. Csodát azért a Supka sem csinált sehol. Sisa inkább csodatevõ akkor már.

A portugál edzõ a Vidiben végülis a magyar válogatottakat nélkülözve (Lipták, Lázár, Elek) ért el jó NBI eredményt. Akkor valami azért nem kerek akkor összességében, s a portugál látszik igazolódni Egervárival szemben.

Mint edzõ eddig Döme semmit sem bizonyított sokat, sajnos. Lenne jobb? páász... Ahogy a Kispesten is Dolcetti, meg Szurgent alatt ott melózott Sisa, nálunk a Fradiban is volt egy Mucha.

Vannak jó magyar edzõk, de fejlõdést nem látok.

a lófaszt, magától lépett, lett egy nyugdíjas állása, ami ugyanúgy tejel, még lehet, hogy jobban is
Kaplan
Õ maga választotta ezt a lemondása után.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
szépen leterelték😄😄

Kaplan
Ha jól tudom akkor a DVSC utánpótlás csapatainál dolgozik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
herczeggel mi lett amúgy?😄😄😄

Igen, jó edzõnek tartom! Azért a Kaposvárral letett valamit az asztalra, plusz a Fradival az a 3. hely sem volt piskóta!

www.smart-bus.hu

ressy14
Ezek szerint akkor Prukner is jó edzõ, mert 3. lett a hasonló erõsségû kerettel.

Dum spiro, spero.

Én azért soroltam ide, mert kihozta ebbõl a fosból amit lehetett, ráadásul bátran felvállalta a 3 védõs rendszert... De tény, hogy még bizonyítania kell.

www.smart-bus.hu

ressy14
+ Herczeg a lokinál anno. 3 bajnoki cím, BL csoportkör.

Détárit jelen pillanatban nagy jószívûség az elõtte lévõkhöz hasonlítani. Nincs bajom vele, de a következõ szezonban ha nem juttok el az elsõ 5-be, akkor csalódás lesz ismételten.

Dum spiro, spero.

Szart se ér? 😊 Kondás, Supka, Sisa, Détári? Azért a szarnál többet érnek, ráadásul a tananyagot, az elvárást tudtommal az UEFA állítja össze.

www.smart-bus.hu

ki kéne már mondani hogy a dottore mezey féle kuruzsló tanfolyam sz@rt se ér...

Video5on: portugál edzõ
Honvéd: olasz edzõ
Újpest: belga edzõ
DVTK: spanyolban gondolkodnak, a mr.X

mert így a kettõ nem megy, hogy mezey sleppje diktál, miközben csúfosan leszerepel..

+ Bölöni lépett Szalnokibõl (5. hely, EL.), s már keresi õt az Olympiakos 😊

LasDen
hát ha az elsõ osztályban nem megy...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
az a cél😊

bakkerman
akkor végre bajnokcsapatot csinálhat!!

a másodosztályban 😄DDDDDDDDDDD

passatgt
A nyártól Claudio Ranieri lesz az AS Monaco labdarúgócsapatának edzõje.

bakkerman
még addig simán nyerhet egy bajnokságot a honvéddal!!!!4444négyfourvier

ressy14
Supka mégsem távozik Kispestrõl

A szerzõdése június 31-ig szól.

Dum spiro, spero.

óóó szóle mijjjó 😛

meg az mtk-nál
bakkerman
ma Magyarországon szerintem elég lenne mindkét kezem ahhoz,hogy összeszámoljam,hány olyan stabil kezdõjátékos van,aki a saját klubja akadémiájáról való. Haladásnál vannak ilyenek

Effe88
büdös életbe nem lesz bajnok a pécs😄😄
max az nb2ben

ez a city-s kötelék viszont sokat mondó, tuti hogy amint lesz valami újabb tehetség az akadémián az nem a nagycsapatban, hanem angliában fog kikötni...
a névrõl elõször azt hittem a genoa csk-ja visszavonul és jön hozzánk... 😄

hát kíváncsi leszek, remélem nem fogja a catenaccio-t erõltetni, mint mint az elõzõ honfitársa....
LasDen
nah...mikor lentebb írtad, hogy csank, nekem egybõl azt jutott eszembe, hogy megint hoznak valami noname edzõt...bejött 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

meg is van az edzõ az új edzõ:

A Budapest Honvéd új vezetõedzõje Marco Rossi. Játékosként sok évet töltött az olasz labdarúgásban. Marco a Torino futballcsapatában nevelkedett, és ott az 1983/84-es idényben mutatkozott be az elsõ osztályban. Mint játékos játszott a Bresciában és a Sampdoriában is. Idegenlégiósként a mexikói America és a német Eintracht Frankfurt csapatában játszott. Pályaedzõként kezdte karrierjét a görög elsõ osztályú Panahaiki csapatánál, majd az olasz hivatásos ligák alsóbb osztályú csapataiban volt vezetõedzõ. 2010-tõl Roberto Mancini konzulense, egész Európa területén keresi és választja ki a Manchester City részére a tehetséges, fiatal játékosokat. Olasz anyanyelve mellett jól beszél angolul és spanyolul is, és szeretne minél elõbb magyarul is megtanulni. Munkája mellett 2010-tõl tanít az Olasz Edzõképzõ Akadémián is. Reméljük, stábunk, a játékosok, és szurkolóink sok szeretettel fogadják majd az új vezetõedzõt.
ma barátságos meccset játszik a csapat a maláj u22-es válogatottal a Bozsikban 17:00-tól, ingyenes, akinek van kedve és ideje kijöhet, Supka búcsúmeccse lesz, elvileg még õ fog ülni a kispadon.

amúgy kíváncsi leszek az utódjára... na meg hogy kikkel erõsítünk az el selejtezõkig...