Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Charleroi
Twente
Germinal Beerschot
FC Metalurh Donetsk
FC Eindhoven
Standard de Liège
szóval nem gyökér
www.smart-bus.hu
Nem félreértetted és a hazai futballközeggel nem tudott azonosulni? Ezt hihetõbbnek tartanám, de persze az is lehet, hogy mondott ilyet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
mármint Bölöni. ilyenre nem emlékszem
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
durva,hogy télen a kiesés elõl menekültek,ezért kellett nekik egy sztrájker,a végén meg majdnem meg lett az EL 😊
hullajtottak a végére.
Azt azért ne feledd, hogy Mezey is kiesett a Maribor ellen, méghozzá elég simán, illetve Mezeynek 3 év alatt sikerült a bajnoki cím.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A lényeg, hogy nem látom, hogy kiemelkedõen jobb lenne a magyar edzõi gárdánál...
Elõrelépés edzõi téren egy Bölöni szintû emberke lenne... de erre magyar klubnak egyelõre nincs pénze.
www.smart-bus.hu
Számomra teljesen egyértelmû, hogyha tavaly a Loki úgy szerepelt volna, mint idén, már áprilisban bajnokok lettek volna.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
61 ponttal 😊 (Idén a loki 74-et szerzett)
www.smart-bus.hu
+ Lázok? Sáfár?
A portugál és Egervári összehasonlítását nem igazán értem. Ezt az eredményt az Egervári is elérte volna ezzel a kerettel, ebben egészen biztos vagyok. Tavaly pedig a Mezei ennél gyengébb kerettel lett bajnok...
Összességében én látok elõrelépést az edzõk tekintetében is...
www.smart-bus.hu
Persze lehet hogy Supkáék a ReszeliSOS féléktõl távolabb állnak, de nem fényévekre. Csodát azért a Supka sem csinált sehol. Sisa inkább csodatevõ akkor már.
A portugál edzõ a Vidiben végülis a magyar válogatottakat nélkülözve (Lipták, Lázár, Elek) ért el jó NBI eredményt. Akkor valami azért nem kerek akkor összességében, s a portugál látszik igazolódni Egervárival szemben.
Mint edzõ eddig Döme semmit sem bizonyított sokat, sajnos. Lenne jobb? páász... Ahogy a Kispesten is Dolcetti, meg Szurgent alatt ott melózott Sisa, nálunk a Fradiban is volt egy Mucha.
Vannak jó magyar edzõk, de fejlõdést nem látok.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Détárit jelen pillanatban nagy jószívûség az elõtte lévõkhöz hasonlítani. Nincs bajom vele, de a következõ szezonban ha nem juttok el az elsõ 5-be, akkor csalódás lesz ismételten.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Video5on: portugál edzõ
Honvéd: olasz edzõ
Újpest: belga edzõ
DVTK: spanyolban gondolkodnak, a mr.X
mert így a kettõ nem megy, hogy mezey sleppje diktál, miközben csúfosan leszerepel..
+ Bölöni lépett Szalnokibõl (5. hely, EL.), s már keresi õt az Olympiakos 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a másodosztályban 😄DDDDDDDDDDD
Dum spiro, spero.
hát kíváncsi leszek, remélem nem fogja a catenaccio-t erõltetni, mint mint az elõzõ honfitársa....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A Budapest Honvéd új vezetõedzõje Marco Rossi. Játékosként sok évet töltött az olasz labdarúgásban. Marco a Torino futballcsapatában nevelkedett, és ott az 1983/84-es idényben mutatkozott be az elsõ osztályban. Mint játékos játszott a Bresciában és a Sampdoriában is. Idegenlégiósként a mexikói America és a német Eintracht Frankfurt csapatában játszott. Pályaedzõként kezdte karrierjét a görög elsõ osztályú Panahaiki csapatánál, majd az olasz hivatásos ligák alsóbb osztályú csapataiban volt vezetõedzõ. 2010-tõl Roberto Mancini konzulense, egész Európa területén keresi és választja ki a Manchester City részére a tehetséges, fiatal játékosokat. Olasz anyanyelve mellett jól beszél angolul és spanyolul is, és szeretne minél elõbb magyarul is megtanulni. Munkája mellett 2010-tõl tanít az Olasz Edzõképzõ Akadémián is. Reméljük, stábunk, a játékosok, és szurkolóink sok szeretettel fogadják majd az új vezetõedzõt.
amúgy kíváncsi leszek az utódjára... na meg hogy kikkel erõsítünk az el selejtezõkig...