32945
Magyar Foci
-
#20200 Még a liverpoolnak se kell :) -
Monoton #20199 Liverpool - Dzsudzsák Balázsék sajnálják az átigazolási álhírt.
Dzsudzsák Balázshoz közeli forrásból a sport365.hu arról értesült, hogy a 27 éves, 49-szeres magyar válogatott szélsőt a Liverpool megvásárolta az orosz klubtól, amely egy évvel ezelőtt 19 millió eurót fizetett a korábbi debreceni futballistáért az Anzsi Mahacskalának.
Honlapunk elérte a játékos mendzserét, Vörösbaranyi Józsefet, aki határozottan cáfolta a hírt, elmondta, sajnálja, hogy az újságíróknak ilyen álhírek adnak munkát. Hozzátette, Dzsudzsák Balázs jelenleg is a Dinamo Moszkva spanyolországi edzőtáborában tartózkodik.
/nb1.hu/ -
#20198 Csak kérned kellett! :P -
#20197 akkor már inkább jöjjön vissza a lokiba, nekünk nem kell, már így is szar a pool... -
Monoton #20196 Még a Blikk se hozta le, úgy hogy ... -
#20195 Fene se tudja. Szerintem hápog. Ha valami lenne azt már nso is lehozta volna. -
#20194 a spursbe ne is jöjjön ilyen...
a pool meg egy rakás szar... -
#20193 azért egy pool jobb mint egy gyinyamó moszkva
féltékeny vagy mer nem a spursbe akar menni mi? -
#20192 én elhiszem -
#20191 na pff...ennél már nincs lejebb... -
#20190 Dzsudzsák fantasztikus csapatba igazolt -
#20189 ez egy bohóc
-
#20188 pedig jó játékosnak indult.... -
karajjj #20187 a rokonok meg itthon biztos szlovákba járnak véletlenül tippmixelni... :D -
#20186 És elhiheted,nem egy lepukkant Golffal jár,és a bankszámlája is minimum 8 számjegyű pénzmennyiséget tartalmaz. -
#20185 Egy újabb nagy magyar tehetség csodálatos pályafutása...
24 évesen 9 db csapat, 103 meccs, 2 gól, 2 gólpassz. Nem semmi. Legalább a frizurája mindig divatos. -
IXEMGabeo #20184 ennek a láncolata az, hogy folyamatosan a protekciósok tudnak érvényesülni -
#20183 az nettó?
vagy még a 46% le jön róla? -
karajjj #20182 beltenyészet -
Solt #20181 Az egész ország ettől szenved... pont ez megy minden téren! A kommunizmus alatt gyökeret vert élősködők szívják a vérünket mindenhol... ami nem az ő kutyájuk kölyke, az halálra van ítélve. Semmi nem számít, csak az önös anyagi érdekük...
Fő portástól felfelé mindenkit lámpavasra kellett volna húzni, akinek bármilyen köze is volt a diktatúrához. Biztos lettek volna ártatlan áldozatok, de így meg egy egész ország az áldozat... és ez így is fog maradni, mert egymás kölykeinek a kezébe adják a stafétát... -
#20180 Majdnem minden évben volt ilyen elmélkedés, hogy mi a baja a magyar focinak, némelyik kapott nagyobb publicitást de soha nem történt semmilyen változtatás. Egyébként nagyon jó az 50 fős zenekar hasonlat, kb. ennyi embert biztos el kéne zavarni felsőbb körökből de úgy összetartanak mint a politikusok vagy a rendőrök. -
#20179 Na igen, a magyar edzok okosak es az eredmenyeikrol beszelnek, mikor kb semmi eredmenyt nem tudnak felmutatni nemzetkozi szinten. -
#20178 Szalai a Mainz legjobban kereső játékosa,évi 800 ezer euróval -
Grenzjager #20177 Kubatov(FTC) évzáró beszéde miatt kiakadt az edzői kar Mezeytől Egerváriig... (hihi:P)
Kritikusan elemezve az elmúlt évtizedeket
-
karajjj #20176 öcsém ezt hívják poénnak... -
#20175 1. gól :D:ASD:AS:D -
#20174 magasra nőtt a műfű... -
#20173 Így 4-ből 4 gól pontrúgásból -
első gól:DDD -
#20171 énis csak pislogok :DDDDDDDDDD -
#20170 írod ezt az sg-n... grat :D
-
#20169 index meg a tech cikkek, lol :D -
geo91 #20168 azért nem kéne ilyen elutasítónak lenni :D én is felnézek néhanapján az indexre, igaz főleg a tech/tudomány rovat miatt -
geo91 #20167 igen, én is mintha olvastam volna ott ezt régebben -
#20166 attól még a blue brothers egyik tagjával csinálták az interjút, eredetileg az ultras liberinek készült. -
#20165 Szent Korona Rádió weboldala kösz nem. -
#20164 11. Hány zsidó származású tagotok van? – Inkább azt kérdezd meg hány nincs. (kb én + 2 tag).
Szurkolóik 80%-a tuti zsidó, a többi meg csak a véletlen műve :D
Ezzel nincs is gond, régen legalább jártak meccsre, csak mostanában feledkeznek meg róla. (Állítólag 5000 bérletesük van, akik így támogatják a csapatot, meccsre viszont nem járnak.)
bónuszkép xD :
-
#20163 Ja mert szerinted az MTK-nak csak zsidók szurkolnak...?! /facepalm -
karajjj #20162 aha, szóval ezért nincs senki az MTK meccsen! -
Grenzjager #20161 "Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod." - Voltaire