32945
Magyar Foci
  • passatgt
    hát nemtom, majd meglátjuk

mindenesetre jobb, mintha Aczél lett volna mondjuk:D
  • ressy14
    A Vidi új edzője, hivatalos
  • banok
    48 perce megy a Roda-NEC Nijmegen meccs ami 1-0-ra. Kádár, Németh, Babos padon...
  • banok
    Topligás meccsekről nem linkelünk youtube-os videót mert ott írtják azokat

Schalke-Hannover 5-4 Huszti Szabolcs két góljával
  • passatgt
    Huszti 2 gól:

• Narxis
    1 ilyen meccs nem árt, de többségében hasonló képességűekkel kell edzeni, ez az én véleményem.
  • ressy14
    beárazták az ukránokat rendesen, böde remekelt, már látom a holnapi nso cikket: "A Dinamo Kijev bejelentkezett a madocsai Messiért" :D
  • passatgt
    ftv-dinamo kijev 3-2
  • Solt
    Egy kemény alapozás után kell a gálameccs... egy kis kikapcsolás, megjön az önbizalom, stb...
  • ressy14
    most pont hogy gyengébb csapatokkal kéne játszanunk, mert tavasszal ha minden igaz nem kell meccselnünk egy sportinggal vagy basellel sem.
    Persze azért nem ilyen gálameccseket kellene nyomatni.
  • ressy14
    a fradi edzőmeccseit adja a sport tv ugyanebből az edzőközpontból, de a vidi közvetítési jogát nem hiszem hogy megvették volna. tavaly volt stream a neten, majd kiderül idén lesz-e.
  • Narxis
    Na ez má jobb lesz, Rapid Bukarestre kíváncsi leszek, remélem közvetítik akár neten is.
  • passatgt
    Dnipro Dnipropetrovszk, Dinamo Moszkva, Rapid Bukarest, Cluj

ezekkel játszanak még
  • Narxis
    Győzött a spanyol másodosztály a 4. osztály ellen. Nem gond ha van 1 ilyen meccs de a többi legyen már komolyabb ellenfelek ellen, mondjuk az első osztály alsóházából és jó lenne ha közvetítené valamelyik csatorna.
  • passatgt
    5 gólt rúgtak utolsó 20 percben:D
  • Effe88
    ok
    thx
  • LasDen #20224
    nincs még kinevezve edző....a portugál meg tagadja, hogy ide jönne...

de egyes hírek szerint Valdes jön ide játékos edzőnek :O
  • Effe88
    ja de most ki az edző??
    conszenszaó lett végül?
  • Effe88
    jó és van jelentősége??:
    ne röhögtess már:D
  • szabii98
    Azt is figyeld hogy az a csapat nem Megye 1esnek számítana, ha magyar színvonalat néznénk hanem nb2 közép talán :D max
  • Effe88
    nevetségesXD
  • ressy14
    az eredményt elnézve így lett volna fair az egész meccsen
  • bakkerman
    erről a meccsről azt olvastam,hogy a meccs utolsó 20-30 percében szándékosan 10 emberrel volt kint a Vidi,hogy gyakorolják az emberhátrányos szituációkat. Nem tudom mi igaz belőle,de ez elég sportszerűtlen még egy barátságos meccsen is.
  • ressy14
    akkor az mtknak és a vasasnak mivel pestiek kötelezném, hogy az új(?) puskásban játsszák a hazai meccseiket, ott jól mutatna az 500 néző.
  • Narxis
    Vagy egy régi 10.000-es helyett egy új 5000-esben. :D Sok jó ember kis helyen is elfér így érdekeltek lesznek a klubok abban, hogy csak a jó embereket engedjék be. :D
  • LasDen #20215
    mert jobban néz ki, ha egy új 10.000-es stadionban vannak 500-an, mint egy régiben....
  • ressy14
    győr, fehérvár, kispest, újpest, dvtk, kaposvár: ezeknek megfelelő a mostani is
  • ressy14
    egy-két stadionra ráférne tényleg, de 19-re? vicc ez is.

fradi, loki, pécs, paks, haladás, kecskemét. Ezekre ráférne egy modernebb, a többi kuka. Siófoknak, mtk-nak, pápának minek kéne korszerűsíteni?
  • ReszegKoldus
    Hidegkuti Stadiont le is bonthatják akkor, a pályára rá lehet látni a villamosmegállókból is, amennyi embernek hely kell az elfér ott is :)
  • passatgt
    Videoton – CD El Palo 17-0 (6-0)

Spanyol 4. osztály, de akkor is:)
  • bakkerman
    abszolút
  • karajjj
    hoppá, nem erre szokták mondani, hogy ha nem megy a kupi, akkor nem a bútorokat kéne lecserélni?
  • ressy14
    ma már holnap van, vagy még csak ma? :D
  • Grenzjager
    Dzsudzsinyhu menekülne MOCKBA-ból, a manager meg szokás szerint sz@rt kavar.

ma már máma van már? :)
  • Zsolti9014
    Viszont akkor így csak kikapcsolom a holnap reggeli ébresztőt, amit szombatra szántam. :)
  • LasDen #20205
    időutazó vagy :D
  • Monoton
    De már a sport365 is bővítette a cikket :D "Sokat gondolkodtunk blablabla ..."
  • Zsolti9014
    Nabaszki, már megint hülye vagyok. Nem tudom, ez a hét nekem ilyen volt, mindig egy nappal előrébb jártam fejben. :)

Akkor ezért bocs, azzal együtt péntek reggelre időzíthették volna. :P
  • LasDen #20202
    nálad már péntek este van??? cool..:D
  • Zsolti9014
    Érdekes egyébként, hogy mi haszna lehet péntek estére bedobni egy ilyen hírt. Egyrészt hosszabb távon biztos nem kifizetődő a médiumnak, ha légből kapott álhíreket terjeszt, másrészt ha rövid távon akarnak olvasottságot növelni, akkor meg miért nem napközben hozták le, amikor több a potenciális olvasó.

Más szempontból meg lehet, hogy tényleg kaptak valami "jóakarótól" egy ilyen fülest, aztán meg beindultak, hogy na, mekkora lesz ezt mindenki előtt lehozni.

Harmadik szempont (a legkevésbé valószínű), hogy az ügynök egyelőre terel, mert még nem akarják kiadni az információt.