Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez a nem tudtuk, hogy feljutunk-e szöveg annyira sántít. Minden szezon elején van egy kitûzött cél, ha abban ott volt a feljutás akkor bizony számítani kell rá, el kell különíteni azt a pénzt amit feljutás esetén stadionra szánnak. Ha nem jutnak fel akkor nincs gond, a pénz megmarad, nem történt baj.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ilyesmi volt a Leeds, a Juventus, a Rangers esete is.
Hajrá Magyarország!
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
addig meg lehetne kicsit igazítani azt a versenynaptárat, lehetne délután játszani, amikor még nincs sötét, vagy valami. az hogy nem játszhatnak otthon, a játékosok és a szurkolók számára a legnagyobb kicseszés, mert õk tehetnek róla a legkevésbé. megjegyzem, sok esetben a klubvezetés sem tehet róla. ha nincs, akkor nincs.
az meg nem megoldás, hogy az amúgy is szegény, vagy kevésbé jómódú, ám lelkes, és bizonyos szinten eredményes csapatokat ellehetetlenítik.
értem én, hogy vannak szabályok, amelyeknek meg kell felelni, de egy olyan újoncnál, amely ki tudja, mikor szerepelt legutóbb az élvonalban, legyen már több a türelem.
érdekes, hogy megyei osztályokban meg tudják azt oldani, hogy nyár végén kezdõdnek a meccsek mondjuk 17.00-kor, novemberben meg 11.30-12.00, stb.
Persze, értem azokat is, akik nehezményezik a délben játszott meccseket. meg persze az is igaz, hogy a televízióknak is jobb eladni egy esti meccset - nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a tévék "hatalma". de akkor se jó ez így sehogy sem...
régen az én városomnak is volt nb1-es csapata, hozzánk is jött a fradi, a fákon is csüngtek emberek. jó, tudom, az más világ volt...
Hajrá Magyarország!
www.smart-bus.hu
Egyébként érdekes, hogy anno én láttam pl Békéscsaba-Vasas meccset vasárnap délelõtt, ahol valamilyen csoda folytán legalább 1000 vendég szurkoló is jelen volt. Pedig nekik is kellett utazniuk.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ezzel inkább a vendégszurkolók szívnak, meg azok akik inkább az esti meccseket szeretik, vagy vasárnap délben épp mást csinálnának.
Pl. volt Fradi-DVSC is ilyen idõpontban (úgy emlékszem épp azután volt ez a tüntetés), meg Újpest-Fradi reggel 8:20-as különmetróval.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Na az kéne még 😄

www.smart-bus.hu
Egyébként meg ha a 90-es évek közepén-végén tudtak délután vagy épp vasárnap délelõtt 10-11 órakor játszani, akkor most miért nem? Akkor se volt mindenhol világítás. De hát nyilván ez is érdeke valakinek. Egy újoncnak minek kelljen a több milliós nevezési díj mellé ilyenre is tízmilliókat költeni? Úgyse lesz nagy esélyük nemzetközi szereplést érõ helyen végezni. Ha mégis, akkor meg lesz idejük megoldani. Néhány "követelmény" hülyeség, úgy ahogy van. Attól, mert máshol a 4. osztályban különb stadionok vannak, mint nálunk, még nem kéne szórni a pénzt. Persze a több milliárdos nyereséget termelõ szövetség azt hiszi, hogy mindenkinek ilyen jól megy. Idióták.
Nem neked szólt konkrétan, csak általánosságban.
Igazából a végén a kapuscsere hozta meg az egyenlítést. Tujvel beállt, 2 percre rá kicsit kint állt az ötös magasságában, jó 25-rõl meg átlõtték fölötte a labdát a jobb fölsõbe. Meg se tudott mozdulni.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Az Eger egyáltalán nem játszhat otthon...
Vlore, Albánia
G:Vernes
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!