Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Meg lehet oldani. Nem kell eladni a TV-seknek a meccs közvetítési jogokat és akkor tényleg bármikor lehet a meccs. Reggel, délben este és még lehet a stadionokba is többen mennének ki. 😊

Nekem ez a nem tudtuk, hogy feljutunk-e szöveg annyira sántít. Minden szezon elején van egy kitûzött cél, ha abban ott volt a feljutás akkor bizony számítani kell rá, el kell különíteni azt a pénzt amit feljutás esetén stadionra szánnak. Ha nem jutnak fel akkor nincs gond, a pénz megmarad, nem történt baj.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rudee
Kovács Péter is betalált, nagyon megy az északi légiósainknak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Gruborovics megint gólt lõtt a JJK-ban.

Rudee
Az MLSZ tele van gerinctelen férgekkel, 90%-uk érdekbõl van ott. A Gyõr esetében is kussoltak, pedig õk küldték tovább az UEFA-nak a hiányos/hibás papírokat a ragyogó "ellenõrzésük" után. Oda kellett volna állni, hogy igen, elbasztuk.

Zsolti9014
mondjuk eleve a hányinger kerülget olyankor is, amikor a vezetõk hibái (vagy olyan hiányosságok, amelyekrõl õk sem tehetnek) miatt kizárással, pontlevonással sújtanak klubokat. persze a pénzbüntetés se jobb semmivel. a megfelelõ embereket kellene olyankor elõszedni, és kivonni a forgalomból...

ilyesmi volt a Leeds, a Juventus, a Rangers esete is.

Hajrá Magyarország!

LSSAHPAUL
Mi is a jelmondatuk valami rend és fegyelem és törvényesség? Akkor hogy lehet az hogy pont a fradit tették le nb2-be, elõtte és utána is voltak olyanok akik nem teljesítették a kritériumot. Szóval nyugodtan lehet most megint szemet-hunyni egyet, senki nem fog vergõdni emiatt, mert tudjuk hogy korruptak. Egyébként szvsz azért tették le a fradit hogy feldobják a keleti csoport meccseit, ami sikerült, sõt túl jól is, azzal (joggal) nem kalkuláltak hogy nem bír visszajönni egybõl a keleti csoportból..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Zsolti9014
ez elég szomorú. sehogysem tudok igazat adni az mlsz-nek, hiszen az eger ugyebár - mint elõttem többen leírták - a szezon felénél még a középmezõnyben volt, nem lehetett számítani a feljutásra. ilyenkor az lenne az etikus, ha fél szezont kapnának legalább még arra, hogy megteremtsék a szükséges feltételeket, illetve ha nem áll rendelkezésre a megfelelõ összeg, akkor az mlsz nyújthatna valamiféle kölcsönt, amely a csapatok számára nem kizsákmányoló.

addig meg lehetne kicsit igazítani azt a versenynaptárat, lehetne délután játszani, amikor még nincs sötét, vagy valami. az hogy nem játszhatnak otthon, a játékosok és a szurkolók számára a legnagyobb kicseszés, mert õk tehetnek róla a legkevésbé. megjegyzem, sok esetben a klubvezetés sem tehet róla. ha nincs, akkor nincs.

az meg nem megoldás, hogy az amúgy is szegény, vagy kevésbé jómódú, ám lelkes, és bizonyos szinten eredményes csapatokat ellehetetlenítik.

értem én, hogy vannak szabályok, amelyeknek meg kell felelni, de egy olyan újoncnál, amely ki tudja, mikor szerepelt legutóbb az élvonalban, legyen már több a türelem.

érdekes, hogy megyei osztályokban meg tudják azt oldani, hogy nyár végén kezdõdnek a meccsek mondjuk 17.00-kor, novemberben meg 11.30-12.00, stb.

Persze, értem azokat is, akik nehezményezik a délben játszott meccseket. meg persze az is igaz, hogy a televízióknak is jobb eladni egy esti meccset - nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a tévék "hatalma". de akkor se jó ez így sehogy sem...

régen az én városomnak is volt nb1-es csapata, hozzánk is jött a fradi, a fákon is csüngtek emberek. jó, tudom, az más világ volt...

Hajrá Magyarország!

Öregszünk!!! 😊)

www.smart-bus.hu

Narxis
Most agyon leszek itt köpködve de szerintem ez egy újabb érv, hogy csökkentsék az nb1 létszámát. Mindig van 1 vagy 2 klub akiknél vért kell izzadni, hogy alkalmasak legyenek az nb1-re anyagilag.

Narxis
😮 egyetértünk? :p

Narxis
Ez igaz, én is annak vagyok a híve, hogy inkább játszunk erõs ellenfelek ellen mint, hogy lõjünk egy hetest valamilyen falusi brigádnak. Engem nem is érdekel ha 7-0-ra is kapunk ki edzõmeccsen csak legyenek következmények, vonják le a tanulságot a hibákból. Ugyanez igaz a válogatottra is.

Narxis
TV miatt van ilyenkor sajnos. :/

Rudee
Akkor is voltak rangadók. Aki akar, az ki megy. Én közel 70km-t utaztam havonta 2x is, pedig idõm nem nagyon volt már. De mégis meg tudtam tenni.
Egyébként érdekes, hogy anno én láttam pl Békéscsaba-Vasas meccset vasárnap délelõtt, ahol valamilyen csoda folytán legalább 1000 vendég szurkoló is jelen volt. Pedig nekik is kellett utazniuk.

Effe88
te meg nyilván nem jártál még meccsen fõleg nem rangadókon😊

Rudee
11:30kor az RTL-es korszak volt. Az nem ért semmit. Én a korábbi szezonokról beszéltem. Nyilván akkori meccset nem láttál.

Effe88
ja kurva jó volt<#levele>
tényleg
Fradi-újpest 11:30 kor
álom voltS::SS:S::SS:

Casillas
Ok hát középmezõnyben teleltek, nyilván õk se gondolták komolyan az utolsó pár fordulóig, hogy bajnokok lesznek, egy ilyen komplett felújítás meg nem két hét meló.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

narumon
Hát kivételesen azt mondom, hogy most az MLSZ-nek van igaza. Jámborék tudták mi a feltétel, símán elkezdhették volna már elõbb a munkálatokat. Most meg Jámbor eljátsza a meglepõdött, sértõdött tulajt. Mintha újdonságot hallott volna.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

ReszegKoldus
Ha végig ennyi meccset adnak a tévében, akkor úgyis csak az megy ki, akit tényleg érdekel, a mazochisták 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rudee
Legalább csak azok mennének meccsre, akiket tényleg érdekel. A sok nyomorult meg boldogíthatná otthon a családját.

ReszegKoldus
Persze, a tévé elõtt lehet jó, nem is azok tiltakoztak ez ellen régen se, akik tévén akarták nézni 😊

Ezzel inkább a vendégszurkolók szívnak, meg azok akik inkább az esti meccseket szeretik, vagy vasárnap délben épp mást csinálnának.
Pl. volt Fradi-DVSC is ilyen idõpontban (úgy emlékszem épp azután volt ez a tüntetés), meg Újpest-Fradi reggel 8:20-as különmetróval.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rudee
Miért? Régen azok voltak a legjobb meccsek. És nem az RTL Klubos meccsek, ez "kicsit" korábban volt. Emlékszem, hogy felkeltem, kajáltam aztán mentem is a TV elé tizenéves fejjel.

ReszegKoldus
"vasárnap délelõtt 10-11 órakor játszani"

Na az kéne még 😄

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Rudee
Õk legalább normális ellenfelet választanak, talán eredménye is lesz. Egyébként nem játszottak rosszul.

Rudee
MLSZ ugyanúgy ludas, nem kellett volna ígérgetni sem.

Egyébként meg ha a 90-es évek közepén-végén tudtak délután vagy épp vasárnap délelõtt 10-11 órakor játszani, akkor most miért nem? Akkor se volt mindenhol világítás. De hát nyilván ez is érdeke valakinek. Egy újoncnak minek kelljen a több milliós nevezési díj mellé ilyenre is tízmilliókat költeni? Úgyse lesz nagy esélyük nemzetközi szereplést érõ helyen végezni. Ha mégis, akkor meg lesz idejük megoldani. Néhány "követelmény" hülyeség, úgy ahogy van. Attól, mert máshol a 4. osztályban különb stadionok vannak, mint nálunk, még nem kéne szórni a pénzt. Persze a több milliárdos nyereséget termelõ szövetség azt hiszi, hogy mindenkinek ilyen jól megy. Idióták.

Narxis
Szolnoknak se lett volna szabad engedni. Most mindig menni fog a visszamutogatás? Valahol el kell kezdeni a szabályok betartatását mert az NB1 követelményei fényévekre vannak az UEFA követelményeitõl, nem is véletlen, hogy 2 vagy 3 stadion alkalmas ma Magyarországon a nemzetközi meccsek lebonyolítására. Itt az egri tulaj a sáros mert szerintem abban bízott, hogy szemet hunynak az MLSZ-nél.

Narxis
Semmi extra. Nagyon nem kéne hypeolni ezeket az edzõmeccs eredményeket. Állítom, hogy egy vereségbõl többet tanul az edzõ mint abból, hogy mondjuk 5-0-ra kitöm valamilyen papíron erõsebb csapatot. Ha viszont tényleg vesztünk akkor derüljenek is ki a hibák, derüljön ki, hogy ki a gyenge láncszem stb. Persze értem, hogy a magyar szurkoló már az edzõmeccs eredményein is tud nevetni vagy sírni, de itt most a hibák feltárása a legfontosabb.

Nem neked szólt konkrétan, csak általánosságban.

Rudee
Folyamatosan cserélt Sousa, szünetben csak kettõt.
Igazából a végén a kapuscsere hozta meg az egyenlítést. Tujvel beállt, 2 percre rá kicsit kint állt az ötös magasságában, jó 25-rõl meg átlõtték fölötte a labdát a jobb fölsõbe. Meg se tudott mozdulni.

passatgt
2-2 lett, gondolom félidõbe sok csere volt szóval szép eredmény<#eljen>

bakkerman
egyenesen ciprusról!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Meccs közben az is kiderült, hogy Gyurcsó a csehek ellen gólt lõtt a Népstadionban <#falbav>

Rudee
A kommentátor azt mondja, hogy csatárokat cserélt szünetben a Vidi. André Alves az egyik, aki beállt <#idiota>

Rudee
Partizan-Videoton 0-2 a félidõben <#eljen>

Casillas
Elmehetnek ezek a búsba most már komolyan. Akkor minek megy most is a pályafelújítás folyamatosan, le se telt még a határidõ meg semmi... Szánalom.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

erre azt mondta a tulaj, hogy lehet, hogy kiszáll a fociból, mert ez már kibaszás, de valahol meg is tudom érteni, mert gondoljunk csak a szolnokra... egy szezont lenyomtak otthon, pedig ott sem volt villanyfény
az MLSZ elmegy megint csányistúl a jóédes...
Az Eger egyáltalán nem játszhat otthon...

Lovrencsics gólja és gólpassza

+z

KF Flamurtari - Budapest Honvéd FC 0-1 (0-0)
Vlore, Albánia
G:Vernes
Rudee
Lovrencsics lõtte a Lech második gólját az EL selejtezõn.

bazmeg Kanta...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

47' Flamurtari 0 - 1 Honvéd FC
megoldotta az MTK😄
na ez szivacs:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

dave9004
MTK vezet.
bakkerman
baloldaliról lesüt,hogy brazil 😄D laza csávó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
A Máltáról érkezõ brazil gólzsákok.

dave9004
Gruborovics gólt lõtt a Stabaek ellen egyébként.