32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #20400 Váczi Zoli......fúúú de őszinte
-
#20399 Huszti gólpassz. -
#20398 :D -
#20397 im watching you...
-
#20396 Más lett. -
#20395 miii a rák ez a logó??:D -
#20394 már csakl fociba kéne....:D -
#20393 jó lesz az székelynek is. -
#20392 hokiban is vertük románokat, 7-0 :D (jéghoki) -
#20391 -
#20390 és hogy fokozzam az izgalmakat ma aranygaluska volt ebédre -
#20389 és márc 14-én elkezdik bontani az Albert stadiont. -
#20388 A csakfoci.hu információi szerint a zöld-fehérek Evander Sno-t, a NEC Nijmegen 25 éves, egyszeres holland és kétszeres skót bajnok középpályását vennék kölcsön az idény végéig.
lol, ez remélem összejön -
Grenzjager #20387 szerette a piát, de még részegen is jó volt, és amit mai állapotokról mond meg nagyon is igaz.... visszasírjuk végülis :) -
#20386 meg kivágott póló,feszülős buzi farmer,rózsafüzér nyakba,csillogós fülbevaló,szolibarna bőr. 18 éves magyar "futballista" jellemzői -
#20385 "Régen egy ünnepnap volt minden meccs, ma már nem. Most az a lényeg, hogy rajta legyen a gyereken mez, a Balotelli-séró legyen belőve, legyen egy 70 ezres cipője, és akkor azt hiszi, hogy jó játékos, de hát nem lesz az."
ez mennyire így van -
#20384 "zárta mondandóját a legenda"
Ezért megérte elolvasni :D -
Grenzjager #20383 -
Grenzjager #20382 Az alkohol volt a csapategység kulcsa - vallja a volt válogatott .....
Détári a magyar-román meccsre:
+Sebőköt meg Miriutát román prosport szerint bundaügy miatt fogják nyaggatni a friccek...
tisztul a foci, de legalább vicces :) -
#20381 -
Grenzjager #20380 OFF újabb két perc :) Lance Armstrong őszintén Döméről durva off volt naa.... -
#20379 1-1 lett a fehéroroszok elleni meccs, azért az szégyen, hogy 2013ban nem lehet nézni egy országban a válogatott meccsét, akármilyen okból is
Szabics rúgta a magyar gólt -
#20378 Szerintem is. -
#20377 Egy Schalke vagy Dortmund jólenne neki,Lewandowski-t úgyis elviszi nyáron Pep a bajorokhoz,vagy egy PL csapat,szóval ott lenne helye -
#20376 Magyaroknak nem igazán jött be az olasz liga, szerintem maradjon a bundesligában, vagy PL :) -
#20375 Arsenal-ba kéne mennie. -
#20374 Az olasz calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal beszámolója szerint a Fiorentina nyári kiszemeltjei között szerepel Szalai Ádám.
A portál információi szerint a firenzeiek spanyol megfigyelőjének, Eduardo Macíának nagyon tetszik a Bundesligában remeklő csatár játéka.
A spanyol szakember ráadásul már korábban is figyelemmel kísérte a magyar futballista pályafutását, amikor még a Real Madrid Castilla játékosa volt.
Szalai Ádám ebben az idényben 11 bajnoki gólnál jár, és kiváló teljesítményével több klub figyelmét is felkeltette, a nemzetközi sajtóban az Arsenal, a Dortmund, a Napoli és a Lazio nevét is emlegették már vele kapcsoltban. -
#20373 Kár, pedig megnéztem volna a PL-ben. Jó lenne, ha elvinné valami nyugati klub a nyáron :) -
#20372 aztakurva azért megnéztem volna Lázskát mit alkotott volna Suarezzel -
#20371 – Nyugodtan elárulhatja, volt-e valós alapjuk a távozásáról szóló híreknek.
– Volt. Nem rajtam múlt, a Dinamo nem engedett el.
– A Liverpoolba sem?
– Oda sem. Erről azonban nem mondhatok többet, nem az én tisztem. Bocsánat, annyi mégis kikívánkozik belőlem, hogy bár idehaza már sokan leírtak, a jelek szerint néhány tekintélyes külföldi klubnál még hisznek bennem.
Hm, akkor nem volt kacsa, csak dinamo keresztbe tett -
#20370 Állítólag Vidi-ba jön:
nem ügyetlen, van bent pár szép gól, pl 2:20 -
#20369 Igen tudom, és ezt is írtam, amire ő reagált hogy a legerősebb csapatuk a Cluj. -
Grenzjager #20368 Filipovics Vargáról, Husztiról, Geráról, Juhászról, Nikolicsról -
#20367 embeeeeer,akárki is csinálta,köszönöm neki ezt a 3 percet ma is nevettem egy jót ADF:ASDSGDadsdsg -
Grenzjager #20366 napi móka
-
Grenzjager #20365 ??
kéziben a Fradi BL meccset játszott Romániában a Valceat verte egy góllal,
az 1907-ben alapított(!), Pászkány Árpád tulajdonú Kolozsvári Vasutas/CFR meg edzőmeccsen verte a Fradit egy góllal Spanyoliában.
A kolozsvári magyar ultrák, KVSC, Erdély címer drapival
Vass Ádám most 3 hétig mankózik, nem volt teljes a korábbi törött csont összeforrása és rásérült:(
(+a marosi Sepsi László még az első keretnél) -
#20364 Nem játszik, megint lesérült, nem is nevezték az EL keretbe. -
#20363 megint lesérült -
#20362 Játszik ő, csak sérült volt.
-
#20361 CFR Cluj kézilabdában?