Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Áá, sajnos a rutin hiánya ezt okozza. Ilyen kiállítást aki összehoz, az meg is érdemli.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Zsolti9014
de szép gól volt!!! 😄

Hajrá Magyarország!

Rudee
Rendesen beakadt.

aztakurva mekkora gól...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Az MTK tuti szándékosan csinálta... ennél 100x jobbak... balfaszok.

www.smart-bus.hu

Rudee
A Gyõr a Honvéd helyett mehetett volna.

bakkerman
rohadt gyengék voltak már az elsõ meccsen is,inkább indult volna a Gyõr...köcsög uefa

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
nem érdemel ez az mtk továbbjutást...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolti9014
kár az MTK-ért, 1-2...

de a Honvéd vezet!

Hajrá Magyarország!

1:1 + piros lap...

😞

www.smart-bus.hu

passatgt
Kanta 11-es góljával vezetünk<#zavart1><#eljen>

passatgt
fáj mindenem ahogy ezt az mtk meccset nézem
de azért remélem nyernek

Rudee
Abba a gólba az egész védelem benne volt. Vagyis azok, akik hátul voltak. Stopira jól játszott, talán õk is találtak egy hasznos légióst.

Bad luck Sztopira:
A mezõny egyik legjobbja a meccsen

RÓLA KAPJÁK A GÓLT

"Vass Ádám (CFR) boldog, amiért Kolozsvárra, egy magyar városba igazolt...".
kezdõdik...
szombaton szuperkupa: Kolozsvári Vasutas - Bukaresti Dinamó 😊

egyébként ez a Sztopira gyerek egész ügyes volt tegnap, tetszett, hogy felszaladgált a támadásokkal, meg voltak jó beadásai is, csak a gólt az elején meg pont róla kapták, ha jól láttam 😄
Narxis
Valamit nyernie kellett a Vidinek is. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Igen, ezt úgy is lehet nézni, hogy semmilyen koncepció nem volt a jövõre nézve. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kaplan
Szerintem az idõjárási körülmények nem zárták ki a csoportos kupaátadást. De hát biztosan elfáradtak a srácok idõközben.. 😊))

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hogy milyen, átvette az államtitkár-tulaj, ennyi, miért ? 😊))

Kaplan
Ez amúgy milyen kupaátadás volt? <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Mi a magyarázat arra, hogy a Debrecen nyeri a bajnokságot és a kupát, de mégis van szuperkupa döntõ <#falbav><#whatever>

Jövõre remélem csak egy félidõ lesz, elég annyi :p

Kaplan
Nem kicsit lövik jól a tizenegyeseket!

Pirlo....😄

na a BL-ben és az EB-n már hozzászoktam a tizikhez...hiányoltam volna ha ma elmarad😛

LasDen
minek a hosszabbítás, ha a rendes játékidõben nem tudtak dönteni??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

biztos hogy a slovan és albán megfigyelõk kevesebb ideig tudják figyelni a minõségi focit 😛

épp ezt akartam kérdezni😄

Kaplan
Nem tudom, én is eléggé értetlenül hallgatom. Ritka nagy baromság.

mi a magyarázat rá hogy egybõl tizik jönnek hosszabbítás nélkül ha X a vége?

Kaplan
Amikor változik az állás akkor a pályamunkások mindig gyorsan átfestik a pályán található eredményjelzõt?!

nem😄

LasDen
az a mtv hd felirat tényleg belevan írva a fûbe???

Sousának hasmenése van? 😄😄

Eddig jó tempójú a Szuperkupa döntõ...bár sok a szabálytalanság, meg hát nem egy barcelona labdabiztosság, de legalább hajtanak, meg van kp.védekezés. Nem lesz könnyû dolga a leendõ külföldi ellenfeleknek.

smith09
Dettó !

Ne már h a klubbok vagy bárki más befolyásolja h ki mikor játszik kivel? hogy melyik fordulóban ? ne már.
Az Újpest sorsolása olyan amilyen és kész én sem örülök ennek a kezdésnek. Négy forduló alatt 5 pont a maximum.
Persze mindenki nyár végén akar menni siófokra, meg tavaly végén könnyû meccset akar játszani.
A vasárnap délelõtti meccsekkel nem volt bajom, de ne ám már az legyen a probléma h 16 óra helyett 18 kor kezdõik vagy korábban.
Rudee
Ez az Andric megint jól mozgott és gyõztes gólt is lõtt a ruszkik ellen. Remélem Pintér nagymester nem csak dísznek tartja majd. Bár az erõsebb felállásban kapott szerepet.

most nézem a sporttv által szervezett szuperkupát az m1 fogja közvetíteni 😄

ligakupa van még?
Disztlt Sousa kirúgta

bakkerman
Csányi & Orbán Football Club since 2010

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
Lehetne inkább Disztl FC vagy Orbán FC, mindkét névnek több köze lenne a vidihez <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Puskás FC néven fut a Videoton II. ...ez azért csúcs,
Honvédosok mit akarnak még, mi közük van még Puskáshoz?

mindent el lehet fogadni...
csak szurker-barátnak ne hívja magát az MLSZ

Zsolti9014
tényleg nem minden áron védeni akarom az Egert, de visszakerestem a szezon eleji nyilatkozatokat.

„Egy olyan szerethetõ, egységes csapatot szeretnénk kialakítani, amely a játékával megmozdítja és kiszolgálja az egri közönséget – magyarázta Vancsa. – A helyezést illetõen jó lenne õsszel az elsõ hat között végezni, aztán majd meglátjuk, hogy miként tovább. Feljutást jelentõ teher továbbra sincs a fiúkon , de még türelmet kérünk a nézõktõl, mert össze kell csiszolódni a gárdának.”

Hajrá Magyarország!

Effe88
hosszú hétvége 16h teljesen baráti...
bár egy esti idõ pont jobb lenne mondjuk 20h de teljesen egyetértek

+1

banok
Azért ez az Újpest-Fradi miatti nyivákolás annyira szánalmas. És ha hosszúhétvégén rendezik akkor mi van? Nem kötelezõ akkor üdülni. Hozzátéve, hogy egy igazi szurkoló nem megy nyaralni a kedvenc csapata meccse idején.
Nagyon jól csinálta az MSLZ, hogy a klubok részvétele nélkül csinálta a sorsolást mert így nem tudnak belepofázni. Kicsit elszaladt a ló a klubokkal.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ennyi, ha az MLSZ szeretné fejleszteni a labdarúgást, akkor (úgy mint a Szolnok esetében is) haladékot adhatna feltörekvõ vidéki csapatoknak, ha már úgy is az erõs hátország erõs bázisokkal a cél, nem pedig csírájában elfolytani... Végülis az a gond,hogy feljutott az Eger az Bundásligába.

Abszurd, tipikus észak-balkáni magyar sztori, hogy az Egernek abban a debreceni stadionba kell játszani a meccsüket, ami végülis tulajdonképpen mindenre alkalmatlan, amiért a DVSC meg Nyíregyházán játszik, s nagyon régi hagyomány hogy az újonc otthon kezd, ami ez Eger esetében nem is Debrecen, hanem Szombathely mert így jött ki szakítva régi hagyományokkal.... na és ezek a f@szok akartak EB-t rendezni... ezek...

majd ha egy Újpest-Fradi (aug.19. 16h) meccset ami legnézetebb, legvonzóbb magyar meccs minden szinten, nem egy hosszú 7végének a közepébe okádják... na akkor elhinném hogy az MLSZ a szurkolókért is szeretne valamit tenni nem csak a befektwetõkért, tv-ékért...

addig ia lehet filózni, hogy a Mezõkövesd-Nyíregyháza meccsen, melyik csapatra jó tenni 150.000 eurót Szingapúrban, mint befektetés viccen kívûl ....ennyi.

mikor õsszel nálunk volt az Eger, egy annyira összevásárolt, szedett-vedett csapat lépett pályára, hogy tényleg nem lehetett számítani feljutásra, az összeszokottság minimális jeleit sem lehetett látni, pedig akkor már október volt, és azt is tegyük hozzá, hogy az Eger 1 éve jutott fel az NB2-be és rögtön bajnokok lettek, ilyen se sûrûn van