32945
Magyar Foci
-
#20320 kölcsönbe ment csak, szezon végén ha kiesnek jön vissza, ha nem marad, ennyi -
#20319 De itt szerepelt a maketteken, látványképeken és teljesen kiverte a biztosítékot a többi csapat szurkolóinál(legalábbis fórumokon mindenhol szóvá tették). :D Szerintem ez egy jó kis zrika, sokkal jobb mint a sokadik cigányozós dal. :D -
#20318 igen
utána bundes 2
de még az is jobb mint az nb1 -
#20317 Legalább egy fél évet erősebb környezetben játszik, mint a fosgyenge NB1. -
Grenzjager #20316 Szerintem senki se akar pótolni senkit senkivel:)
Nikolics is majd végül Sienábnan köt ki (kölcsönben mint SándorGy).
Vidi, Loki úgy lehetnek hogy erősítés és plusz kiadás nélkül meglesz az EL (na itt jöhet még pofára eséses edzőváltás:P), erősíteni meg majd ráérnek nyártól, a bajnoki cím mindenki szerint ETOé.
...de az ETO röhej hogy képtelen egy csatárt igazolni... bár lehet Kinkből majd csatárt faragnak :))))))))) -
#20315 igen
nagyon jó helyre került
a fix kieső, bűn gyenge fürthöz:D:D -
Solt #20314 No a Loki tavasszal mélyrepülésbe kezd... ha eladják a csapat lelkét, akkor sok jóra ne számítsanak! Kíváncsi vagyok kivel akarják pótolni...
Viszont a Varga és a válogatott szempontjából meg ideje volt! :) Sok sikert neki! -
#20313 Végre
A Bundesliga fekszik a magyaroknak, remélem jó helyre igazolt :) -
#20312 Varga Józsi -> Fürth -
#20311 1,1 milliárdért én is lebontanám egy kalapáccsal akár. -
#20310 nem kellett az edzőnek,vagy dezsinek,azt megmondták neki mehet ahova akar...2014-ig érvényes szerződése volt,de állítólag nem kértek pénzt -
#20309 a könyvboltos elkergette, vagy miért váltott? jól ment neki pécsen is. -
#20308 egy kis hír az nb2-ből,Bajzát Péter visszatér Nyíregyházára,fél plusz egyéves szerződést köt itt,hétvégén már edzőmeccsen is pályára léphet. Nyíregyieknek ez jó hír,nekem is,Petike nagyon jól tolta nálunk még 2010/2011-ben,gólkirály lett,nem rajta múlt,hogy nem jutottunk fel! -
#20307 mellette egy óriási Kulibali mellszobor,és egy a stadion oldalára festett képregény,ahogy Dombi "Bombázó" Tibike szalad a labdával,és a 16osnál hátra vágja magát :DDDDD -
karajjj #20306 Nálunk sincs a jégcsarnokra írva, hogy hogy Ez Miskolc! :D -
karajjj #20305 :D :D :D :D :D :D -
#20304 meg hogy mangalica kilója 200:D -
#20303 Ez még csak bontás. Am. ha tényleg megépül akkor remélem fent lesz rajta az Ez Debrecen felirat. -
#20302 lehet a maradék a bontás? -
#20301 Még el se kezdték építeni már is elloptak 1,1 milliárdot, ez igen. -
#20300 építésnek még nyoma nincs, csak rombolásnak :D
de optimista itt valaki :D
egyébként érdekes info, hogy az állam 12,5 milliárdot adott a stadionra, erre most mindenhol 11,4-et írnak. -
#20299 loki stadion, nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy néz ki, hogy ez megépül:D
-
#20298 Vidi: Újabb pályaedzővel bővült a szakmai stáb Jorge Mendonca személyében
Vitória Setúbal-nál volt eddig(portugál 1. osztály) -
#20297 csatár létére az nem is rossz, kivéve ha az egyetlen feladata a góllövés :D -
#20296 116m 20g
itt is lő majd egy öt gólt kb....
annyi lesz a tetejeXD -
#20295 Tudom hogy egy fecske nem csinál nyarat, de nem tűnik rossz fogásnak.
Lanzafame a Honvédnál kölcsönben -
#20294 no mán a döme is dubajozik,csak őt nem kúrják,ő kúr be az itthonról vitt házitól :D -
#20293 -
#20292 Détári mattrészegen tántorgott Dubajban :D -
#20291 -
#20290 -
#20289 a Fradi pedig megnyerte a marbellai tornát 2 győzelemmel és egy döntetlennel. -
#20288 elvileg a youtube-on fent lesz az egész meccs. -
#20287 utolsó 20 percet néztem kb de nagyon szépen játszottak, jó meccs lesz a fradi-vidi:) -
#20286 És ez a végeredmény -
Solt #20285 Remélem a tavasszal is rájár a rúd a lápi mócokra... :D -
#20284 "Oliveira parádés, körülbelül 40 méteres passzt adott Nikolicsnak, aki gyönyörűen lekezelte azt, majd higgadtan a kifutó kapus mellett a kapuba lőtte a labdát. Szenzációs gól volt!
Niko két gól, Oliveira két gólpassz."
Erre kíváncsi leszek, remélem van videó:)
Ja és Fabio Capello is nézi a meccset, csak nehogy elvigye Nikolicsot oroszokhoz:) -
Solt #20283 -
#20282 vidi 3-1-re vezet rapid bukarest ellen:) -
Grenzjager #20281 :))) Booty time, Booty time, across the USA
Nem szakmai okokból nem lett Paulo Sousa a New York Red Bulls edzője, hanem mert nem kapott amerikai munkavállalási engedélyt.