Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy Mezey, Herczeg vagy Garamiról elismerem, hogy remek szakember még vannak rajtuk kívül páran, de Pintér? Ne nevettess...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Szarnak nevezni azért enyhe túlzás nem gondolod? Ha neked nem szimpatikus, az a te dolgod, de ezért csak úgy leszarozni egy olyan edzõt, embert aki a Fradival bajnok és kupagyõztes lett, majd egy másik csapattal szintén kupagyõztes...
Néha egy "cseppet" túl lõttök ám a célon...
www.smart-bus.hu
Összes szavazat:1224
Szavazás kezdete: 2012. 07. 15
Nem - 58%
Igen - 41%
<#banplz>#banplz>
Rok Kronaveter: Cottbusban játszott,nem volt alapember,de mégiscsak egy más világból érkezik,szlovéniában kétszer is év játékosa volt!
Michal Svec: sokszoros cseh utánpótlás válogatott,és már kétszer a felnõtteknél is játszott! Slavia Praga alapembere volt már nagyon fiatalon,2008-tól most nyárig a Heerenveen játékosa volt,80 bajnokin játszott.
és még fognak jönni hozzájuk
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Krilja Szovjetov
Az Eto honlapja szerint egyébként egy holland védõ kezdett, hát nem tudom.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként Varga Roland marha nagy gólt lõtt vagy 40-rõl és a helyére beálló Aleksidze is betalált, így jól sikerült a visszatérése a hosszú sérülés után.
Csak a Monacoval szimpatikusabb jövõkép állt elõtte a szememben mint Krasznodarban....
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(ez lasdenes volt bocsi)
Nem lesz így könnyû dolga a magyar csapatoknak. De egyébként gratulálok a Honvédnak, 3-0 az 3-0...
www.smart-bus.hu