Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Most nem azért de ez alapján egy rakás magyar edzõ jó edzõ mert valamikor valahol eredményt ért el a hazai lagymatag közegben. Megsüvegelendõ, de Pintér már másodjára kapott esélyt rövid idõn belül Gyõrben és senki semmilyen koncepciót nem lát a munkája mögött. Lehet, hogy szarnak nevezni gorombaság, de hogy nem áll távol a jelenlegi és közelmúltbeli tevékenységétõl az is biztos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem lõttem túl a célon. A fradinál emlékszem miket lemûvelt...undorító ember, ennyi. Nem csinált semmit, csak learatta a babérokat, még a kupát is elvette Lipcsei elõl, amihez neki SEMMI köze nem volt, ezt a játékosok meg is mondták...Az ETOnál is amikor az a fenenagy EL bravúrjai voltak, elkezdett óriási pofával a többi csapat irigységérõl beszélni, utána ki is estek a francba, és a bajnokságba is lemaradtak mindenrõl (lehet hogy a csapat nem, de õ megérdemelte ezt a kudarcot).

Egy Mezey, Herczeg vagy Garamiról elismerem, hogy remek szakember még vannak rajtuk kívül páran, de Pintér? Ne nevettess...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

"Edzõi pályafutását 1994-ben, Baján kezdte játékos-edzõként. 1997 és 1999 között Sárváron, 2000 és 2002 között Celldömölkön, majd a következõ idényben Pápán volt edzõ. 2003-ban az élvonalbeli Matáv Sopron vezetõedzõje lett, de idény közben a Ferencvároshoz szerzõdött, ahol Garami Józsefet váltotta. A Fradival bajnokságot és kupát nyert. 2004-ben visszatért Sopronba, ahol szintén kupagyõztes lett a csapattal"

Szarnak nevezni azért enyhe túlzás nem gondolod? Ha neked nem szimpatikus, az a te dolgod, de ezért csak úgy leszarozni egy olyan edzõt, embert aki a Fradival bajnok és kupagyõztes lett, majd egy másik csapattal szintén kupagyõztes...

Néha egy "cseppet" túl lõttök ám a célon...

www.smart-bus.hu

Sokra nem mennek vele, amíg nincs normális edzõjük...Pintér egy szar. Hupákol össze vissza, talán a legantipatikusabb edzõ kis hazánkban, és szakmailag se valami nagy szám.

passatgt
idegenben 1-1 itthon 3-0

Narxis
Igen

passatgt
Továbbjut-e a Honvéd az orosz Anzsi ellen az El selejtezõjében?
Összes szavazat:1224
Szavazás kezdete: 2012. 07. 15
Nem - 58%
Igen - 41%

bakkerman
kajak? 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Az edzõmeccseken pont Kronaveter volt az egyik leggyengébb 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Effe88
😄😄az igen😄

passatgt
Az egyik portál beszámolója szerint a helyi második ligában szereplõ, de a feljutásra áhítozó Göztepe együttese szeretné megszerezni Nemanja Nikolicot, a Videoton csatárát.

<#banplz>

bakkerman
az ETO-nál tudnak valamit a vezetõségben,eddig nem kutyaütõ,sokadrangú légiósokat hoztak,hanem igazi (magyar szinten) klasszisokat!
Rok Kronaveter: Cottbusban játszott,nem volt alapember,de mégiscsak egy más világból érkezik,szlovéniában kétszer is év játékosa volt!
Michal Svec: sokszoros cseh utánpótlás válogatott,és már kétszer a felnõtteknél is játszott! Slavia Praga alapembere volt már nagyon fiatalon,2008-tól most nyárig a Heerenveen játékosa volt,80 bajnokin játszott.

és még fognak jönni hozzájuk

Narxis
Megszálljuk az orosz focit. :o

Kaplan
Zseniális. Alapvetõen nincs bajom azzal, hogy Oroszországba igazolt Huszit és Dzsudzsák, de nekik nem jött be. Ez persze nem zárja ki azt, hogy Komannak és Rudolfnak ne jöhetne be, de könyörgöm, nincs alkalmasabb terület a fiaink számára..?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Skyports Italia szerint
Krilja Szovjetov

Rudee
Korcsmár meg kettõt vállalt a Brann 4 góljából.

Rudee
Gruborovics gólt lõtt ismét.

Effe88
na???

passatgt
rudolf is megy a ruszkikhoz

#17292...

Rudee
Az elsõ pár percben volt 1-2 ígéretes felfutása, Pilibaitistól kapott óriási passzokat. Aztán onnantól vége volt. Szinte egy párharcot sem nyert meg, össze-vissza passzolt. Egy lövése volt, de fölé ment.
Az Eto honlapja szerint egyébként egy holland védõ kezdett, hát nem tudom.

LasDen
azé próbáld meg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Ma az Eto Slovacko elleni elsõ meccsén játszott egy brazil jobb bekk. Hát amit az mûvelt, elmondani se tudnám 😄 Félidõben le is hozta Pintér, nem lepõdnék meg, ha pár nap múlva másik csapatnál is próbálkozna azért.

Egyébként Varga Roland marha nagy gólt lõtt vagy 40-rõl és a helyére beálló Aleksidze is betalált, így jól sikerült a visszatérése a hosszú sérülés után.

banok
Ott is kell focizni, ne írjunk hülyeséget.
Csak a Monacoval szimpatikusabb jövõkép állt elõtte a szememben mint Krasznodarban....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
nemigaz bazmeg,hogy a rohadék ügynöke nem tudott keríteni neki egy nyugati klubot,még akár egy bundes2-est is...jaaa,hogy ott focizni kéne...oroszban legalább nem kell focizni,de már a gyerekeinek se lesznek anyagi gondjai

Huszti és Dzsudzsák is hatalmas karriert futott be, Priskin nagy sztár lesz, nyilván õ is 😊

Narxis
Hmm. Érdekes döntés.

Effe88
Koman Monacóból az FK Krasznodarhoz igazolt

ó helyen lesz ott, focizni úgy se tud

dave9004
nevesincsnek nevesincs 😄 2008-ban alapították 😄
Narxis
Meglepne. Pepsifocin azért még azt írták, hogy nem biztos. Majd ha bejelentik akkor elhiszem, de akkor sincs vész ha nem egy nevenincs csapathoz kerül és állandóan vagy szinte mindig játszana.

bakkerman
fúúú igazad van...szóval Conte akkora sikert ért el,mint a magyar bajnok Kondás Elemér,ami óriási elismerés 😄

passatgt
Koman megy oroszokhoz

a faszom tele van már

ressy14
nehogy már egy sz*r olasz bajnoksággal hasonlítsd a miénket össze... 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
európai bajnokságok közül csak Conte,és Kondás Elemér nyert veretlenül bajnokságot,ez azért nem kis dolog,gyakorlatilag egy lapon van említve a Loki és a Juve...

ressy14
FIFA év edzõje díj nyertese 2012: Kondás Elemér, DVSC - Hungary 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
szerintem itt elfér...ASD:ASASF

LSSAHPAUL
megvót az idei szégyen is. minden évben van, bár a Vadúzt nehéz lesz überelni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

<#nyes><#eplus2><#eljen>

LasDen
akkor......fasz kivan....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
bár lennének ennél jobbak 😞

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Effe88
de de
még szarabbak is vannak neked😄😄😄
ne tereld😄😄😄

persze, én meg a római pápa vagyok... 😄
LasDen
nekem nincsenek ilyen szar poénjaim 😄

látod látod... 😄
LasDen
whadda-

de azért ütött 😄
?AS_D:_ASD?_:ASD_SAM?D:ASDM?A:SFD:SADAS:_D:AS_D?ASD:SAD:as-d:sad

bakkerman
az MTK korai búcsújának egyszerû oka van: korán volt a meccs, este 10-kor késõbbi lett volna a búcsú...

(ez lasdenes volt bocsi)

Rudee
Ez a Diarra nem csodálom, hogy csak csere, jó nagy favágó. Meg a Diaby vagy ki szintén fura egy teremtés, nem lehetne inkább magyarokat a helyükre rakni?

Ez eddig szörnyû...a SZK döntõ elsõ félideje hajtósabb volt meg élvezhetõbb mint ezek az EL meccsek. Számolni nem lehet annyi szabálytalanság, ha passzolni lehetne, akkor is inkább ívelgetnek, tudatosságnak alig vannak jelei stb.

Nem lesz így könnyû dolga a magyar csapatoknak. De egyébként gratulálok a Honvédnak, 3-0 az 3-0...

Kétszer egymás után? Ez több mint a rutin hiánya szerintem...

www.smart-bus.hu