32945
Magyar Foci
-
#20440 valamit nagyon tud üzleti téren ez a csávó,abszolút vezetőségben a helye -
#20439 Pályaedzőnek kinevezni de azonnal! -
#20438 hogy erre senki nem gondolt eddig :OO -
-
Grenzjager #20436 vigadjunk is a napi bunda után :)
-
Solt #20435 Így néznél ki, akkor neked is lenne! :D -
#20434 arról nem is beszélve,hogy egy kibaszott Merci SLK-ja van ennek a hölgynek... -
#20433 persze hogy tudott Bettácska a dolgokról,neki is érdeke volt,jól jön mindig egy pár új magassarkú -
Grenzjager #20432 *sok góllal szívunk, legyen zseton fröccsre -
Grenzjager #20431 Horváth Gábor (Siófok, REAC, DVTK) barátnője, Lipcsei Bettina (SportTV) Détárira vallott a bunda-ügyben
bár szerintem Kenesei figyelmeztetése után csak Döme is megtette a meccset, hogy ha már sok pénzzel szívunk legyen zseton fröccsre :))) tehát nem ő vette rá a játékosokat. S ez így utolsó verzió életszerű?
-
#20430 Veria–Aszterasz Tripolisz 1–2
Lencse szerezte a győztes gólt -
Monoton #20429 Nagyon jó formában van. -
#20428 Huszti is kezdő és gólt szerzett!!! -
#20427 Tőzsér kezdő a Genoában és gólpasszt adott. -
#20426 Düsseldorf-Fürth 1-0 ::: összefoglaló Varga József piros lapjával
-
#20425 ahhoz azért kell tehetség 38 perc alatt kizúgatni magát -
#20424 Sajnos sosem a hidegfejűségről volt híres :D -
#20423 Varga piros:D -
#20422 Bajner Bálint ott lesz a kispadon a Frankfurt ellen a Dortmunddal -
#20421 ha az a Schulz nem lenne akkora láma még jól is kijöhettek volna a meccsből, így már bravúr lenne tovább menni :S -
#20420 Huszti gól. -
#20419 Az szép. -
Grenzjager #20418 A váci angol tulaj lelépett Vácról, és megvette az Egert, így mondjuk az nb2 6.hely Vác elég nagy pácban lesz. Sok mindenkit kirúg Egerből, nyilván edzőt is, jön a pécsi Mészáros, világítás ugyanott ahol volt ..
na így kell kinyírni 2 csapatot egyszerre -
#20417 sajnos, pedig nagyon sokszor a nagy pénzes csapatok simán padoztatják miközbe 10-en,20-on milliókért veszik meg.
-
#20416 a lényeg,hogy akik külföldön nyomják,azok TÉNYLEGESEN játszanak is hétről hétre,akár egy Mainzban,akár egy magasabban rangsorolt csapatban,a válogatott szempontjából ez lényegtelen,egy válogatottnak az az érdeke,hogy az alap mag tagjai foglalkoztatva legyenek,rendelkezzenek mecsrutinnal,formában legyenek! Arra akarok kitérni,hogy nem feltétlenül kell Szalainak eligazolnia a Mainzból,ha évről évre letud hozni 10-15 gólt,és a csapata is EL helyekért harcol esetleg,akkor az sokkal jobb a válogatottnak,mintha elmenne egy Dortmundba,de padozna,és meccsenként kapna 20 percet...csak ugye ahol óriási pénzek vannak,forognak kockán,ott a józan ész,és a logika lófaszt nem ér. -
#20415 vegyék meg Dzudzsit.
Schalkénál úgyis van pénz:D
de érdekes, hogy nagy átalakításokról beszélnek mikor azért az ősz nem volt olyan rossz:D
persze a tél előtt+idén hát búcsúzhatnak a bl szerepléstől és még a el-ért is nagyot kell menniük.
de végül is Szalainak az nagy előrelépés lenne és maradna a német közegbe.
de megfordult az a fejembe, hogy tényleg jó lenne ha magyarok nagy sztárklubbokba kerülnének?
Annak ellenére, hogy az aktuális csapatukba folyamatosan játszanak,jó teljesítményt nyújtanak,szeretik a szurkolók,a csapat bízik bennük...
Vagy csak a becsületünk és vágyaink mondogatják ezt.
Mert pl Szalai esete is ok a Mainz egy "kis" csapat, de pl folyamatosan az élbolyba a nemzetközi kupákért mennek már évek óta egy Bundesligába ami jelenleg európa 3. helyén rangsorlt bajnoksága.
Ott van Huszti példája, hogy egy elvileg szakmailag előrelépésként elkönyvelt átigazolása valójában pont az ellenkezőjét hozta és miután visszatért a "kis" csapatba, megint nagyot teljesített.
Szalaival átigazolásával is ez a fő félelmem, hogy nem biztos, hogy egy Liverpoolba mondjuk játszani tud folyamatosan vagy lehet csak nem lesz jó neki a közeg..
Azért nem véletlen, hogy a magyarok rendre a Bundesligába futnak be és nem spanyol,olasz vagy angol bajnokságba..angliába is csak Gera az aki tényleg befutott, ott is főképp csak a másodvonalba jutottak el sokan.
és az angol klubbok meg inkább vesznek afrikából,amerikából és egyéb országokból játékosokat.
Szerintem pl több esélye van egy BL2-ben szereplő magyarnak a bundesligába kerülni mintsem egy championshipbe szereplőnek a PL-be.
Én így látom.
Olaszországban is némely másodosztálybeliekről hallani, Spanyolországból meg csak az osasunara emlékszem, de ők is kiestek akkor.
de pl Varga példája is bizonyítja ezt, hogy rögtön be tudott illeszkedni,bíztak benne,bekerült első meccsére.
Nem tudom miért, de szerintem ennek területi és történelmi okai vannak.
de ott van Dárdai példája vagy Király példája..Király ok, hogy másodvonalba játszik, de ha az 1860 fent lenne az első osztályba akkor is ő védene.
Eddig úgy néz ki, hogy Németország jó kiugró a magyar futballistáknak csak onnan tovább lépés nem annyira jött be.
De Hollandia is jó, csak onnan nem nagyon látunk előrelpést.
Dzsudzsák is vissza lépett egy szintel. -
#20414 Szalai-t most épp a Schalkéval hozták szóba,idén szarul szerepelnek a kékek,és nyáron nagy átalakítás lesz a csapaton belül,és folyamatosan figyeli őt a Schalke megfigyelője. Német lapok szerint... -
#20413 ha már bunda, nem magyar foci de hétvégén a samp roma meccsen az a roma 11es mekkora kamu volt már, tuti bunda :D -
#20412 így van,állítólag 1-2 védőt keresett meg a hálózat közvetitője,hogy "igyekezzenek" nagyobb gólkülönbséggel kikapni,és a 20. percben már 3-0 volt,plusz a második félidőben a ZTE kapusa röhejesen kiállíttatta magát...simán eltudom képzelni,és akkor nem volt gyanús,hogy a MU 5-0-ra küldte haza a magyar csapatot -
#20411 Ehhez kár volt bundázni, alapból kikaptak volna annyival, akármit csinálnak :D -
#20410 én is nehezen tudom...de az interpol még nem erősítette meg hogy gyanús lenne-e a meccs nekik
a sztori szerint amúgy a ztenek 3 góllal kellett minimum kikapnia és hogy millió fontok forogtak kockán ezen....
(mondjuk nem tudom mi volt ezen olyan kockázatos, eléggé egyértelmű volt :D) -
#20409 A visszavágó? Nehéz elképzelni. -
#20408 -
#20407 A Bajnokok Ligája selejtezőjében 2002 őszén játszott Manchester United–Zalaegerszegi TE FC mérkőzés is gyanúba keveredett a fogadási botrány kapcsán – írja a brit The Sun egy szerbiai közvetítőre hivatkozva. -
#20406 Szinte mindenben egyetértek vele. -
#20405 -
#20404 jól alakul ez a szezon számára... -
#20403 -
Solt #20402 -
#20401 Szalai gól