Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ezektõl valószínû nem tudnak annyit kapni hogy ne legyen remény. Bár ha esetleg 2-0 a vége, akkor már itthon is meredek lesz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
www.smart-bus.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
de hát ha ennyi van ma bennük lehet tényleg elcseszték az alapozást
de a lokinak szerintem a 0:0 is jó idegenbe
Ne értsd félre, de a fociról kellene szólni a dologról, nem a kifogásokról. Lehet szarul játszani, aláírom! De szarul, lélektelenül, meg félvállról egyszerre már nem igazán....s ha csak mindenki hajtana mint az állat, még ha nem is tudunk focizni, sokkal elõrébb lennénk!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
www.smart-bus.hu
dudelange egy luxemburgi verte meg ma a alzbugor 1:0 ra
akkor a loki is játszhat szarul ráadásul a 0:0 is jó nekik sõt még egy 1:0 is
www.smart-bus.hu
Ha életük elsõ nemzetközi meccse lenne, egy szót nem szólnék... rutinos csapat, jó játékosokkal. És szenvednek egy olyan csapat ellen, aki az nb1 sereghajtója lenne...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És ilyenkor jön a kisördög a sok bundaszarság miatt... nem lepne meg, ha kikapnának egy góllal, itthon meg kitömnék õket.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Svec meg még nem írt alá. Bár a csehek ellen nem is volt nagy produkciója.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Szóval akkor, te most a szakmai, vagy az emberi tulajdonságait szaroztad?
www.smart-bus.hu
Korábban azt írtad, hogy nem jött át amit írtál a számomra, de úgy látom neked se amit én, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni...a személyiség elemzést sem kérek, viszont biztos van olyan a fórumon aki akar. 😊
Szerintem ez elég egyértelmûen a szakmai részre utal. Én pedig arra utaltam, hogy a stílusában biztos lehet kivetni valót találni, de a szakmai tevékenységét szarnak titulálni egy olyan embernek, aki bajnokságot, és két kupát nyert, szerintem "enyhe" túlzás.
A meccset ne keverjük ide szerintem... asszem tisztában vagyok vele, hogy mi zajlik meccseken... 😊
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Magadat minõsíted, ettõl szerencsére én nem leszek kevesebb.
Én kérek elnézést, hogy megemlítettem.
www.smart-bus.hu
Nekem jobb kifejezés nem jutott eszembe arról a fazonról - esetleg még a felfuvalkodott pöcs - de már nem számít. Azt hittem egy szimpla trágár kifejezés a mai világban nem okoz ekkora traumát...De ígérem legközelebb ügyelek a stílusra, hogy nehogy ismét ez okozzon problémát!
Az, hogy nem szimpatikus, az egy dolog... de szarnak nevezni... erõs túlzás.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu