Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyik magyar csatorna sem fogja közvetíteni a Vidi meccsét?

bakkerman
meccs elején valahogy találni kell egy gólt,és akkor no para,10 ezer(??) nézõ elõtt úgy befognak fosni az albánok ebben a szép stadionban,hogy csak na!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Felszívják magukat a visszavágóra, volt már ilyen szitu.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

[HUN]FaTaL
lol 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

a lokin látszott, hogy az nb1-re készültek, ugye legtöbbször az van, hogy átmennek az ellenfél térfelére és ott gurigáznak, az ellen még védekezik, ahogy csak tud, de itt meg az albánok már a védõktõl elvették a labdát a saját 16-osuknál, azok meg csak néztek, hogy most mi is van
bakkerman
bûngyenge volt a Debrecen tegnap,de igazából az a legrosszabb,hogyha ugyanezt a "játékot" fogják mutatni a visszavágón is,akkor ez a sokkal gyengébb,de szívvel-lélekkel hajtó albán csapat továbbjut

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hát bazmeg, ez tényleg bohóc csapat 😄

[HUN]FaTaL
Ennél jobban már nem nagyon lehet 😄 Illetve, de: ha itthon is kikapnak.

http://goo.gl/gd6Zi5

ez volt a nap elsõ kellemetlen meglepetése
Oziris666
Magyar csaptoknak eleve vissza kéne mondani az indulás jogát, mert csak mindig jobban égetik magukat évröl évre...

remélem kiesnek, nehogy már Nyíregyházán jussanak tovább 😊)))

lolbaszki, a debreceni mez comic sans-szal van feliratozva? 😄
Nagy szerencséje a Debrecennek hogy ezeket az Albánokat kapták akiknek a lelkesedése kb. ötször nagyobb mint a játéktudásuk. Mert egy kicsit jobb ellen már csak formalitás lenne a visszavágó.
Ezektõl valószínû nem tudnak annyit kapni hogy ne legyen remény. Bár ha esetleg 2-0 a vége, akkor már itthon is meredek lesz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha itthon legázolják õket, akkor lehet bundára gyanakodni! 😄

www.smart-bus.hu

csõ, debrecen, csõ...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
durva már lehetne vagy 3:0 a hazaiaknak

McFrost
Majd kíváncsi leszek, hogy a Csacskamacska is elbaszta-e az alapozást a Honvéd ellen.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Effe88
igen ebbe is van vmi amit mondasz
de hát ha ennyi van ma bennük lehet tényleg elcseszték az alapozást
de a lokinak szerintem a 0:0 is jó idegenbe

McFrost
Jó, figyelek!
Ne értsd félre, de a fociról kellene szólni a dologról, nem a kifogásokról. Lehet szarul játszani, aláírom! De szarul, lélektelenül, meg félvállról egyszerre már nem igazán....s ha csak mindenki hajtana mint az állat, még ha nem is tudunk focizni, sokkal elõrébb lennénk!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Jó, hát végül is vannak csodák 😄

www.smart-bus.hu

Effe88
jó hát figyelj
dudelange egy luxemburgi verte meg ma a alzbugor 1:0 ra
akkor a loki is játszhat szarul ráadásul a 0:0 is jó nekik sõt még egy 1:0 is

McFrost
Akkor ugyanazt nézzük 😄

Nem fostam be, csak rossz nézni... 😄

www.smart-bus.hu

passatgt
azért van még 150 perc, nem kell befosni

Komolyan? 😄

Ha életük elsõ nemzetközi meccse lenne, egy szót nem szólnék... rutinos csapat, jó játékosokkal. És szenvednek egy olyan csapat ellen, aki az nb1 sereghajtója lenne...

www.smart-bus.hu

Miért érzem azt, hogy a Herczeg-féle "BL Debrecen" már vagy 2-3 góllal vezetne a mostani ellen?

McFrost
Mindig van mire fogni.....

Ez benne van... remélem így van, és nem bunda...

www.smart-bus.hu

passatgt
nyugi, ez az mtk meccs ismétlése, loki meccs késõbb lesz😊

McFrost
Igen, ezért tartunk itt! A foci több dologból áll, nem csak a mezekbõl, hajtani kell, megszakadni, passzolni....

Effe88
lehet elszúrták az alapozást
és fáradtak

Nem. Ennél sokkal jobbak, csak egyszerûen nem fociznak... hogy mi az oka, azt nem tudom, de látványosan rosszul játszanak önmagukhoz képest is.

www.smart-bus.hu

McFrost
Miért? Itt tartunk ma....

Botrány rosszul játszik a Debrecen... döbbenet amit mûvelnek... 😞(

És ilyenkor jön a kisördög a sok bundaszarság miatt... nem lepne meg, ha kikapnának egy góllal, itthon meg kitömnék õket.

www.smart-bus.hu

Ha nem szedi össze magát a DVSC, akkor kitömik... 5 perc telt el, és kb 2 gólt lõhettek volna már az Albánok... átjáróház a védelem. :S

www.smart-bus.hu

LasDen
Kulibali lõ egy gólt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
helyes

Várható volt... 😊

www.smart-bus.hu

Casillas

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rudee
A Montpellier elleni továbbjutás az övé volt és az elég nagy tény azért. Kissé hülye elképzelései vannak, de szakmailag teljesen rendben van.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Igen. Látszik rajta, hogy nem béna fickó, de a Pintér féle 4-6-0ás felállás az még neki is idegen 😄

Svec meg még nem írt alá. Bár a csehek ellen nem is volt nagy produkciója.

Szar Bayern, szar Bayern :)

passatgt
A holland De Limburger címû lap szerint Németh Krisztián tárgyal a Rodával, és már nagyon közel a megegyezés.

Lehet, hogy nem jött át, de annak biztos oka van. Derítsük ki, hogy mi... 😊

Szóval akkor, te most a szakmai, vagy az emberi tulajdonságait szaroztad?

www.smart-bus.hu

"de a szakmai tevékenységét szarnak titulálni egy olyan embernek, aki bajnokságot, és két kupát nyert, szerintem "enyhe" túlzás. "

Korábban azt írtad, hogy nem jött át amit írtál a számomra, de úgy látom neked se amit én, innentõl kezdve nincs mirõl beszélni...a személyiség elemzést sem kérek, viszont biztos van olyan a fórumon aki akar. 😊

"Sokra nem mennek vele, amíg nincs normális edzõjük...Pintér egy szar"

Szerintem ez elég egyértelmûen a szakmai részre utal. Én pedig arra utaltam, hogy a stílusában biztos lehet kivetni valót találni, de a szakmai tevékenységét szarnak titulálni egy olyan embernek, aki bajnokságot, és két kupát nyert, szerintem "enyhe" túlzás.

A meccset ne keverjük ide szerintem... asszem tisztában vagyok vele, hogy mi zajlik meccseken... 😊

www.smart-bus.hu

Narxis
Kevered a személyes véleményt a szakmai eredményével. A jelzõt meg kár megemlíteni fociszurkolóknál, itt ezek a kifejezések mindennaposak. Sõt, meccsen ennél cifrábbakat mondanak oda egymásnak játékosok, edzõk, szurkolók. Nem kell fennakadni rajta szvsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nekem hulla mindegy, ha úgy érzed, hogy ez nálad belefér, és ezen semmi kivetnivaló nincs, akkor hajrá...

Magadat minõsíted, ettõl szerencsére én nem leszek kevesebb.

Én kérek elnézést, hogy megemlítettem.

www.smart-bus.hu

De átjött, de attól függetlenül, tartom amit mondtam...az és kész, ha nem tetszik, így jártál...Általános Real-Barca mocskolódáskor érzem azt, hogy a szar jelzõ erõs egymás edzõire, játékosaira (ott ugye BL, VB, EB gyõztes címet viselõ játékosok, edzõk vannak, hadd ne soroljam föl), sõt még különb jelzõket is használnak.
Nekem jobb kifejezés nem jutott eszembe arról a fazonról - esetleg még a felfuvalkodott pöcs - de már nem számít. Azt hittem egy szimpla trágár kifejezés a mai világban nem okoz ekkora traumát...De ígérem legközelebb ügyelek a stílusra, hogy nehogy ismét ez okozzon problémát!

Ha úgy látjátok, hogy a "szar" minõsítés, és jelzõ helytálló vele szemben, akkor én kérek elnézést.

Az, hogy nem szimpatikus, az egy dolog... de szarnak nevezni... erõs túlzás.

www.smart-bus.hu

Látom nem ment át a mondanivalóm! 😊 Sebaj...

www.smart-bus.hu