32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #20480 mert felesleges, fogyasztói divat társadalom része szerintem, a tradíciók pedig fontosak.
nekem ez a leosztás tetszene
hazai csíkos zöld-fehér
vendég tiszta zöld vagy tiszta fehér
3.mez tiszta zöld vagy tiszta fehér
és nem jöhet olyan szitu hogy narancssárgában vagy feketében kéne játszani.
De az ETO lángzöld se kutya :)) -
#20479 műfüves edzőpályán -
#20478 azért az komoly egy magyar kupa!!(negyeddöntő?) meccset a műfüves edző meccsen játszanak, mintha valami barátságos felkészülési mérkőzés lenne
kemény -
Solt #20477 Gyönyörű az a fekete mez, nekem nagyon tetszik... -
#20476 (Csak érdeklődésképpen megkérdezhetem, hogy miért nem tetszett nektek a fekete mez? Az oké, hogy tradíció, meg minden, de a fehér és a zöld színekből max 2 fajta mezt tudtak összerakni, a harmadiknak muszáj volt másmilyennek lennie. Sok csapatnál alkalmaznak feketét 3rd kit-nek, szerintem elegáns és frankó volt az is.) -
Grenzjager #20475 Magyar Kupa meccsek:
Vác-Videoton
-
(mocskos Berki!)
Honvéd-Győr
lángzöld mez... (zöld? na egy fokkal jobb mint a Fradi fekete meze)
Vasas-Siófok
-
#20474 bevallom őszintén nem :D de lehozták,mostmár tudom -
Grenzjager #20473 Pászkány Árpád a CFR Kolozsvár tulaja magyar játékosokról, és az edzőkről (nso) -
#20472 végignézted a videót?:D -
#20471 uhh,elég csúnyán félrelépett a lövés után,ilyenekből szoktak lenni a keresztszalag szakadások,meg térd kifordulások...végül lekellett cserélni? :S -
Grenzjager #20470 -
#20469 Nevessünk, az legalább egészséges. :D -
#20468 ami ebben az országban megy,és most nem csak konkrétan erre az ügyre gondolok,már nincsenek szavak. Egyszerűen nem tud az ember már mit mondani...nevessen,vagy anyázzon már teljesen mind1 :DD -
#20467 Huszti góóóól büntetőből, 2-1 a Hannovernek! Viszont úgy néz ki, hogy bele is sérült a büntetőrúgásban, és le kell cserélni :(
(szöveg innen) -
#20466 nevetséges, hogy egy tanulatlan felszolgálóból(aszem érettségije sincs:D) milliomost csináltunk a FradinálS:S::S
és ott folytatja ahol abba hagyta nálunk
komolyan szégyen ami itt megy -
#20465 Én épp azt kérdeztem volna mikor döglik már meg végre, de a börtön se rossz :) -
#20464 ezt a bk-t nem kéne már börtönbe baszni? -
#20463 Szép...
Egyébként Szalai ill. Huszti gólpassz. -
#20462 Így már annak tekinthető. -
#20461 És ebben mi a botrány? -
#20460 Vác - Vidi 0-3:) -
#20459 Botrány: Elmarad a Vác-Videoton kupameccs! -
#20458 Nehéz lesz megrendezni a hétvégi mérkőzéseket?
Az Ultras Újpest nem kér többet a magyar futballból
Miriuta a román Pro Sport napilap címlapjára került -
#20457 Iványi... -
karajjj #20456 vidinek 3 szponzoros meze van, nemzetközi porondon mivel csak 1 nagy szponzor lehet a mezen, ezért a mol volt rajta, nb1-ben a máltai szeretetszolgálat logóját használják, meg van még egy harmadik asszem a kupában ahol a mol és a strabag is rajta van, bár lehet, hogy nem jól emlékszek -
#20455 egéybként vidinek már nem a mol a mezszponzora? -
#20454 én mindig írom itt, hogy ő a leggyengébb légiós az nb1-ben, de mindenki "insteníti" :D -
#20453 Ramos az egyik legostobább játékos azok közül akik Magyarországon játszanak. -
#20452 na fasza :) -
#20451 én ezt még januárban megmondta,hogy a nagy hármas valamelyikénél fog kikötni a sok kamu pletyka után -
#20450 Hát a Vidi ezzel a konstrukcióval nagyon jól járt. Juhász meg gondolom azért választotta őket mert a Videotonnak nagyobb esélye van kijutni nemzetközi porondra. -
#20449 épp ezért nem értem miért a Vidit választotta, ha elvileg a fizetését a belgák állják. Egy Fradiban vagy Diósgyőrben végignyomta volna kezdőként a tavaszt, itt meg a meccsek többségén padozni fog. Na mindegy, majd meglátjuk mire jut. Azt azért sejteni lehet, hogy többet lesz pályán, mint brüsszelben volt :D -
Grenzjager #20448 vagy az NBIII:) A Vidi2-ben. És még így is jól jár :) -
#20447 1-2 hónap biztos kell majd neki, hogy szintre hozza magát, aztán majd megküzd a Vini - Caneira duóval a posztért, vagy Caneira megy ki jobboldalra (mint 1-2 meccsen Sousa alatt) és lesz egy Vini - Juhász belső sor. -
Grenzjager #20446 Azt hittem Buzsáky fog a Videotonban kikötni, s Juhász meg Fradi... -
Solt #20445 Alapember lesz nálatok, figyeld meg. :) -
#20444 jaja a Fradiba többet játszana szerintem, de így is jobb, mint a kecseg anderlecht. -
Solt #20443 Fradiba kellett volna jönnie, de így is sem rossz... sok sikert neki! :) -
#20442 Csak nehogy lesérüljön még az első pályára lépése előtt.... -
#20441 Juhász Roland a Videotonba igazol - hivatalos
ollé