Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no mégis lehetnek meccsek Egerben<#eljen>

Rudee
Na ott tuti a kiesés.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
El igen, de itt BLrõl van szó 😊

Épp ütik Dzsudzsiékat, 1-0-ra vezet a Volga D:

passatgt
ha nem mennek túl, akkor sincs nagy gond, mert mehetnek EL rájátszásba, szóval van mégegy esély😊

dave9004
de ha már ott esnek ki, akkor garantált EL csoportkör (ha a bate-vardaron tulmennek ugye)
Rudee
Miért lenne esélyük rögtön a csoportkörre? Ha most meg a fehérorosz/macedón pár gyõztesén is túljutnak, akkor is van még egy kör, ahol már nem igazán lehet szerencsés a sorsolás.

dave9004
elsõ lehetõség a skenderbeu 😄 amit nem sikerült még megverni.
A vereség után itt egy fórum pocskondiázta a Debrecent velem ellentétben, de mostmár hogy tudjuk a sorsolást egybõl csoportköresélyes a loki 😄 azért vicces
Rudee
Elõször a mostani ellenfelek ellen kell továbbjutni. Vidinek talán meg lesz, aztán jöhetnének a belgák.

Rudee
De ismerem, a tavalyihoz képest gyengébbek. Ráadásul akkor nekik is jó volt a sorsolásuk, azért jutottak a csoportkörbe...

Casillas
ugye nem tudod a többi lehetõséget?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

dave9004
ugye nem ismered a BATE-t?
Kaplan
Slovan Bratislava (szlovák)/Videoton (magyar)–Differdange 03 (luxemburgi)/AA Gent (belga)

Lokomotiv Plovdiv (bolgár)/Vitesse (holland)–Anzsi Mahacskala (orosz)/Budapest Honvéd (magyar)

A sorsolások elsõre nem lehetetlenítettek el minket, jó lenne menni minél több kört..!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Nagy mákja van a Debrecennek, már ha tovább megy. Ráadásul ezt a párost is idegenben kezdhetné.

Kaplan
FC BATE Boriszov (fehérorosz)/FK Vardar (macedón)–KS Skënderbeu (albán)/Debreceni VSC (magyar)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szép gólok voltak

Narxis
Ez már olyan szintû találgatás mintha azt írnám, hogy biztos minél tovább akarnak jutni az EL-ben mert nagyobb neve lenne a csapatnak és talán többen igazolnának oda merthogy a pénz az biztos nem akadály és akkor így nagyobb eséllyel próbálkozhatnának a BL indulásban. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
el nélkül sincs rá esélyük
passatgt
amúgy az nem lehet hogy az anzsi nem is akar továbbjutni?
ugye õk BL-ben akarnak mindenképp menni, viszont ha most EL-ben baszkodnak egész évben, akkor megint lemaradnak a BL selejtezõs helyekrõl a bajnokságban

passatgt
kurva életbe hogy nincs tv közvetítés

dave9004
1-1
1:1

www.smart-bus.hu

dave9004
Slovan vezet :S
passatgt
szerinte az elsõ 5 magyar csapat költségvetése egyenlõ az anjival szóval.... 😄

dave9004
jó kis meccs.
Szorosat vártam ugye mert a ruszki bajnokság nem az a gólzáporos fajta, nemtom ki mennyit nézi, de én azért néztem párat sport klubon.
Max egyet még ló az anzsi. Közel közel lesz a honvéd, de ugyanez lesz sajna sztem itthon is 1-2anzsi gól, több nem, vagy itthon már csak nyugis X meccs lesz 😊
(a szakértõ blamálhatja az anzsit, szart sem ért hozzá)
passatgt
kell a gól, mert ha itthon 2-1 van az már nem jó...

inkább legyen 2-1

ressy14
jó lenne, ha tudnánk tartani az 1:0-át, legalább az itthoni meccsnek még lenne tétje, teltház elõtt.

Dum spiro, spero.

Effe88
ez a knézy olyan hülye mint a segg
aszondja: samba a gól szerzõ ja még sem jucilej az a másik brazilD:😄😄
jó hogy samba kongói😄😄

passatgt
bazz az a néger védõ anjiban mekkora állat van vagy 150 kiló

Casillas
ja hát ezt eddig is tudtam, de akkor viszont #17387

Vidi hivatalos:

Klubunk cáfolja az NSO értesülését
Nincs semmilyen megállapodás a Videoton FC és a DVTK között Elek Ákossal kapcsolatban, a labdarúgó továbbra is a Vidi játékosa.
én speciel megcsináltatnám, ha járnék diósgyõr meccsre, ha ez kell, hogy beengedjenek, akkor miért ne? aki balhézni megy, azt megértem, hogy nem akar kártyát... 😄

amúgymeg túl magas a honvéd szorzója és túl alacsony a mahacskaláé, szerintem x lesz 😄
szabii98
persze hogy ellenzik..

I met God. She's black

Narxis
Nekem nincs bajom a kártyával, de szerintem ez amolyan lázadás a "rendszer" ellen. Ugye a kártyát regisztrálni kell, név, lakcím, fénykép(?) és az ilyeneket általában a szurkolói csoportok, az ultrák mindig ellenzik.

Casillas
miért, miben korlátozza õket a kártya? (tényleg nem vágom, "milyen tulajdonságai" vannak)

Narxis
A szabadságuk korlátozásának tartják.

bejelentették a szurkoló csoportok közösen, hogy ha bevezetik, akkor nem mennek meccsre, bár még mindig nem értem, hogy mi vele a baj, lehet, hogy én vagyok a hülye
A Dióknál Gosztonyi után Elek is a Vidibõl?
Leisztinger mágnás akkor belehúz a Székesfehérvári mellõzöttekbõl rendesen.
Borsodban is már lesz szurker kártya, pápá magas borsodi nézõszám? ...amikor a Fradi kapta sokan nem értették hogy a harang értük is szól.

Narxis
Mikor termelt nyereséget? Még az Orbán-éra elõtt a Loki dicsekedhetett azzal, hogy nullszaldósok. Feltûnõ is volt a Kisteleki uralom alatt, hogy mindenért büntetnek, most úgy látom ebbõl a gyakorlatból Csányi visszább vett.

Összeségében nem meglepõ.

bakkerman
ha a visszavágó után Mészáros kigurul egy új RS6-al akkor az gyanús lenne? 😄DDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
Amúgy fura, hogy ezek az albánok játszhattak abban a hulladékban amit stadionnak neveznek...
egy meccs után mindenki temeti õket 😄 sztem továbbmennek. Ha túl simán, akkor az odavágó miatt Mészárost megint elviszik a zsaruk 😄
Narxis
lol 😄

a Fradinak kb annyi esélye van a bajnoki címre, mint a Lokinak egy EL csoportkörre
LSSAHPAUL
Olyan távolinak tûnik a Levszki elleni Loki meccs. Hihetetlen mekkora szint különbség van az akkori Loki és a mostani között. Egyetlen jó abban hogy ilyen szar lett a Loki hogy a Fradinak 1 csapattal kevesebbel kell megküzdeni a bajnoki címért.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

vidi facebook:

Információ szurkolóinknak az SK Slovan Bratislava - Videoton FC meccs TV-s közvetítésével kapcsolatban:

A szlovák klub továbbra sem értékesítette a csütörtöki meccs TV-s jogait, így egyre valószínûbb, hogy egyik TV csatornán sem lesz élõben látható a pozsonyi meccsünk. Természetesen azonnal jelezzük, ha változik a helyzet, nézzétek a vidi.hu-t és a hivatalos Facebook-oldalunkat is!

Csütörtökön este pedig mindenki, aki nem utazott ki a csapattal Pozsonyba, a vidi.hu online-közvetítésén nyomon követheti a meccs történéseit!