Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
A vereség után itt egy fórum pocskondiázta a Debrecent velem ellentétben, de mostmár hogy tudjuk a sorsolást egybõl csoportköresélyes a loki 😄 azért vicces
Lokomotiv Plovdiv (bolgár)/Vitesse (holland)–Anzsi Mahacskala (orosz)/Budapest Honvéd (magyar)
A sorsolások elsõre nem lehetetlenítettek el minket, jó lenne menni minél több kört..!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ugye õk BL-ben akarnak mindenképp menni, viszont ha most EL-ben baszkodnak egész évben, akkor megint lemaradnak a BL selejtezõs helyekrõl a bajnokságban
www.smart-bus.hu
Szorosat vártam ugye mert a ruszki bajnokság nem az a gólzáporos fajta, nemtom ki mennyit nézi, de én azért néztem párat sport klubon.
Max egyet még ló az anzsi. Közel közel lesz a honvéd, de ugyanez lesz sajna sztem itthon is 1-2anzsi gól, több nem, vagy itthon már csak nyugis X meccs lesz 😊
(a szakértõ blamálhatja az anzsit, szart sem ért hozzá)
Dum spiro, spero.
aszondja: samba a gól szerzõ ja még sem jucilej az a másik brazilD:😄😄
jó hogy samba kongói😄😄
Klubunk cáfolja az NSO értesülését
Nincs semmilyen megállapodás a Videoton FC és a DVTK között Elek Ákossal kapcsolatban, a labdarúgó továbbra is a Vidi játékosa.
amúgymeg túl magas a honvéd szorzója és túl alacsony a mahacskaláé, szerintem x lesz 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Leisztinger mágnás akkor belehúz a Székesfehérvári mellõzöttekbõl rendesen.
Borsodban is már lesz szurker kártya, pápá magas borsodi nézõszám? ...amikor a Fradi kapta sokan nem értették hogy a harang értük is szól.
Összeségében nem meglepõ.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egy meccs után mindenki temeti õket 😄 sztem továbbmennek. Ha túl simán, akkor az odavágó miatt Mészárost megint elviszik a zsaruk 😄
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Információ szurkolóinknak az SK Slovan Bratislava - Videoton FC meccs TV-s közvetítésével kapcsolatban:
A szlovák klub továbbra sem értékesítette a csütörtöki meccs TV-s jogait, így egyre valószínûbb, hogy egyik TV csatornán sem lesz élõben látható a pozsonyi meccsünk. Természetesen azonnal jelezzük, ha változik a helyzet, nézzétek a vidi.hu-t és a hivatalos Facebook-oldalunkat is!
Csütörtökön este pedig mindenki, aki nem utazott ki a csapattal Pozsonyba, a vidi.hu online-közvetítésén nyomon követheti a meccs történéseit!