32945
Magyar Foci
  • dave9004
    vmilyen beléptetésről olvastam Szombathelyen is
  • Grenzjager
    + Pécs
    + Honvéd
    + Puskás Akadémia
  • Narxis
    Az erre mind elég lesz? Bár én még kamerákkal és beléptető kapukkal nem számoltam.
  • Narxis
    DVTK és Újpest is talán meglesz.
  • passatgt
    taoból
  • Narxis
    Igen ez kell csak miből. Loki, Vidi, Győr(itt már megvan minden) + Fradi

Nekik tuti nem lesz gond de a többiekre kíváncsi leszek.
  • Grenzjager
    jó focira áldozni kell! + beléptető kapuk kiépítése, kamera-rendszer telepítése, szurkolói kártya bevezetése mindenhol.
  • Narxis
    "Az infrastruktúra fejlesztésével 2014. június 30-ig minden NB I-es sportszervezet stadionjában természetes fűvel ellátott centerpályát kell
    kialakítani. A pályagyepnek az alábbi feltételeknek kell megfelelnie:
    ...
    A játéktér alatt olyan vízelvezető rendszernek kell lennie, amely biztosítja, hogy a pálya özönvízszerű esőzés során sem válik játékra alkalmatlanná.
    A játéktér alá olyan fűtési rendszert kell építeni, amely biztosítja, hogy a pálya mérkőzés lebonyolítására alkalmas legyen az UEFA által meghatározott
    egész szezon valamennyi játéknapján. A játéktér felett semmilyen tárgy nem lóghat be 21 méteres szint alá."

MLSZ Infrastruktúra Szabályzat 2012

Ha ezt tényleg megcsinálják köv. szezonra és senki nem kap felmentést akkor én megemelem a kalapom az MLSZ előtt. :)
  • Láma!
    és válogatott formába lendült!
  • Grenzjager
    ...annyira szurkolóbarát az MLSZ :)))
    az Eger-Diósgyőr

Eger és Miskolc között kb 30 km...
    De 19 óra így a miskolciak 120 az egriek meg 90km-t utaznak :D

a Magyar Kupa és minden MLSZ által szervezett meccsen látszik hogy kikért vannak... libakupa hétköznap 4-kor is....
    pfffff

Ez az egész magyar kupa is olyan nagyon magyaros Vácostul Siófokostul....
  • dave9004
    és gólt se kaptak, így úgy fest hamar beilleszkedett a védelembe.
  • passatgt
    hát eddig csak nyert a vidi, mióta itt játszik
  • ressy14
    Juhász Rolinak most érdekes véleménye lehet a magyar foci állapotának fejlődéséről :D
  • Narxis
    Vidi-Vác elmarad. 3-0 lesz írva a Vidinek. Nem mintha váratlan lenne...
  • dave9004
    mivel műfüvön van a sió-vasas visszavágó is, mondták h zárt kapus lesz és ne is próbáljanak szurkolók menni a meccsre, mert sehogy se lehet belátni, meg láp is van a pálya mellett :D Közben meg mindenhonnan látni lehetne a meccset.
    (mondjuk kb 30-an így is lementek siofokra :D)
  • passatgt
    hogy mi?
  • dave9004
    "Miközben a játékosaink harcolnak a legjobb négy közé jutásért, megjegyzendő a siófoki klub azon inkorrekt hozzáállása, mely szerint több ízben kijelentették, hogy a pályára nem lehet belátni, ezért szurkolók ne jöjjenek, hiszen felesleges lenne. Lelátók is vannak a helyszínen, valamint bármely pontról jól belátható a pálya."
  • LasDen #20503
    mert hát Marsi Testgyakorlók Köre....és hát tudjuk, hogy most mi a helyzet a marssal...:D
  • bakkerman
    várjál nem értem,akkora a vendégszektor a hidegkutiban? Múltkor néztem egy műsort a natgeon,ott is kutattak az MTK szurkolók után,de nem találtak egyet se a Földön. :O
  • dave9004
    akkor legyen jó idő is, meg legyen jó meccs. Köv fradi meccsen meg akkor ne csak 5000-en legyenek ezt kívánom!
  • ressy14
    az mtk - pápán is

• passatgt
    teltház lesz fradi-újpest meccsen
  • Grenzjager
    :))))"Ma pályabejárást tartottak az illetékesek, ezeken többé-kevésbé mindent rendben találtak, a vendégszektornál lévő illemhelyeket még biztosan megfelelő állapotba kell hozni. Kedden újabb ellenőrzések várhatóak, például a villanyvilágítás kapcsán, és ha komoly „akadályozó” tényezők nem merülnek fel, akkor a Vác lesz majd az Eger hazai pályája,"

na most melyik szektorba mennek a váciak, melyikbe az egriek, melyikbe a diósgyőriek? Meg mitől egri vagy váci? Marshall FC, remélem lesznek fizetett drukkerek is :)
  • Grenzjager
    Na most a pojáca berkiék által Vácott működtetett NB2-es Vác mellett
    az EGER a legfrisebb hírek szerint VÁCRA KÖLTÖZIK :D:D:D:D::D
    Bravó Marshall úr (ex-Vác tulaj, új Eger tulaj :)
    Nem hittem volna hogy így lesz kinyírva ez a két csapat, de ez már tragikomédia, illetve hogy angolszász nyíltan ilyen.
  • ressy14
    berki eredetileg pincér lenne és még felsőfokú végzettsége sincs állítólag...
  • bakkerman
    hát bazdmeg ezen csak nevetni lehet már komolyan :ASSD:ASASF:asSAFAG ezek az emberek kajak így születnek,hogy a vérük helyén is pénz folyik. Néha kipróbálnám milyen egy ilyen geci,gátlástalan,törtető embernek lenni,csak lehet hánynék magamtól...
  • passatgt
    Husztit műteni kell, hetekig nem játszhat:(
  • ressy14
    amikor a nevére nem méltó berki a fradit "erősítette", akkor csodálkoztam, hogy élve eltudott onnan jönni. Sajnáltam is, hogy valóban így lett.
  • passatgt
    "Emlékszem, amikor idejöttem Berki Krisztián a csillagokat is oda ígérte. Mondta, csak az MLSZ kijátszása miatt kell amatőr szerződés, de lesz pénz. Héger József viszont tavaly áprilisban kijelentette, egyetlen fillért sem tesz a váci fociba. Legalább ezt be is tartja. Az angol pénzét eltette, mi tőle nyolc hónapja egyetlen fillért sem kaptunk. Úgy, hogy az angol majd 100 milliót utalt eddig. Hatalmas lenyúlás folyik Vácon. Volt olyan edző, akinek két szerződése volt, az egyikben 150 ezer, a másikban 700 ezer forint szerepelt. Ezt juttatták el az angolnak, aki utalta minden hónapban a 700 ezret, de az edző csak 150 ezret kapott – ha megkapta. A többit Berki és Héger tette el. Volt olyan buszsofőrt, akinek Berki azt mondta, csak akkor szállíthatja tovább a csapatot, ha az 500 ezer helyett másfél millióról állít ki számlát. A buszos ezért pluszban kapott még 150-200 ezer forintot, a többit Berki és Héger tette el."

:D
  • karajjj
    és ha összeakadnak egy másik zöldfehér csapattal, akkor miben játszanak? mert a hazai csapat abban van, amiben akar, kötelezni nem lehet őket, hogy ne legyetek zöldben, vagy fehérben
  • Zenszkij
    Ez a Klopp jó fej, hogy esélyt ad neki. Ezért tart itt a Dortmund, mert jól neveli a fiataljait. Sok sikert!!
  • bakkerman
    nem kis dolog ez,a világ jelenlegi egyik legjobb csapatában pályára léphetetett olyan nevek között akikér a fél világ sorban áll,és már most klasszisok! Sok sikert neki!!!
  • Narxis
    Sok sikert!
  • DasIsFuck
  • Kaplan
    Ebben a percben mutatkozott be Bajner Bálint a Bundesligában, sok sikert neki!
  • Láma!
    Mellesleg megjegyzem, ha megnézted azt a mezt a shopban, akkor láthattad hogy sötétzöld, nem fekete:)
  • Narxis
    baszki :DDD ránézésre valamilyen mezőgazdasági területnek is elmenne
  • dave9004
    hát ugye esett a hó, persze időpont is kínos (jo tavaly ilyenkor már bajnokik mentek) de itt egy kép, miután az MLSZ kiadta h kötelező mindent megtenni a pályáért. Havas volt előtte.
    ilyen volt meccs előtt a pálya a takarítás után (kapubol nézve)
  • Effe88
    nem a műfű a lényeg
    hanem, hogy edzőpályán játszanak nem a "fő" staionban érted:D
    egy magyar kupáról beszélünk
    nem egy honvéd-román 6.osztály barátságos felkészülési mérkőzésről:D
  • dave9004
    :) Franciaországban nem egy műfüves pályán ligue 1 csapat játszik, itthon valszeg ez lehetetlen lesz még úgy 2814-ig :D