32945
Magyar Foci
-
#20560 30 - 40 ezer ember a 60-es évek óta nem volt magyar bajnokin. A Fradi meccsein voltak csak 15 - 16 ezer néző, a többin kb a mostaniak duplája.
A márc. 12-ei Fradi - Újpest meccsre már nem lehet jegyet kapni, ami kb. 12 - 14 ezer nézőt jelent. A Hali - ZTE meccseken is teltház közeli nézőszámok szoktak lenni.
A bundás témához csak annyit, hogy szerintem be kéne tiltani az összes netes fogadóirodát, és min. 3-as kötésekben lehetne fogadni a meccsekre. Az ilyen "ki lövi az első szögletet" típusú eseményekre meg egyszerűen el kéne törölni. -
#20559 igen,ez így már igaz! -
#20558 A nézőszám problémára nincs egyfaktoros megoldás. Ez rengeteg kisebb-nagyobb problémából áll össze ami halmozódott és súlyosbodott az elmúlt évtizedek során, a stadion állapotától kezdve, a gazdasági helyzeten keresztül a foci minőségig minden számít ebben és biztos vagyok benne, hogy a bundabotrány se a nézőszámot növelte, hiába azt látjuk, hogy szankcionálják és nyomoznak utána, becsapva érzi magát a szurkoló/néző és csökkent a bizalma a magyar fociban. -
#20557 a világ szégyene,hogy u19-es magyar bajnokikra lehet fogadni...nem akarom,hogy úgy tűnjön mindenben a rosszat látom,de ugyanmár,mennyiből tart egy U19-es MTK-s kapusnak,vagy Haladás kapusnak beregisztrálnia az anyja nevével,meg adataival a bwinre,és megfogadnia a meccsét az összespórolt pénzével...ilyen ez a mai világ,és nem csak nekem fordult ez meg a fejemben biztos vagyok benne!! -
Grenzjager #20556 úgy fogalmazok, hogy a videóbíróval a megvesztegetett bírók munkáját lehet nehezíteni :)))) -
Grenzjager #20555 ez igaz konkrétan,
pillanatnyilag globálisan gondolkodtam :)))
mert azért a foci bunda nem magyar találmány és az elmúlt években német és olasz meccsek is súlyosan benne voltak. -
#20554 videóbíró lófaszt nem ér,amikor te Malajziában megfogadod 30 millió forinttal,hogy mennyi szöglet lesz a meccsen,vagy megkeresik a kapust,hogy hozzon már össze egy büntető+piroslapos szituációt... -
#20553 u19-es magyar meccsre élőben tudok fogadni bet365-öön. Szted hogy maradhatna ez tiszta ? :D -
#20552 Nemtudom, nekem élőben Vasas meccsen (mondhattok bmit h hova járok:D) sokkal élvezhetőbb és gyorsabbnak is látszik egymeccs mint a tv-ben unott részrehajló kommentátorok előtt.
És tudom h szar a csapat, de őket szeretem, megvan a lehetőségem h megnézzem kedvenc csapatomat, akkor megteszem. Aki szurkol vkinek és lehetőségei megvannak az sztem kijárhat nyugodtan nem bánja meg nagyon. max az idegeskedés ha veszít az ember benne van :)
Most ha van kedvenc csapatom, akkor se megyek ki mert roszabbul játszanak nem bajnokok? (vidit bajnokként se látogatják, ami vhol a város szégyene is, mert mit csináljon még a vidi, hogy kimenjenek, BL győzelem? :D)
-
#20551 Ezekben a bunda meccsekben nem csak a bíró van benne hanem a játékosok is. Azt meg nem tudja a videobíró sem kiszúrni. -
Grenzjager #20550 na ehhez az kéne a videóbíró, mert amig akár egy bíró is úgy dönt ahogy csak akar addig lesz bunda, főleg úgy ha a Mezőkövesd-Kazincbarcika NB2-es meccsre tudok Szingapúrban fogadni.... -
#20549 Ha lengyeleknek megfelel az a foci amit ők játszanak akkor csak tessék. Úgy látszik idehaza azért nem mindenki van így a klub focival. Engem nem csak a bunda meccs riaszt el hanem a játék stílusa is. Egyszerűen rossz (bocsi ha megbántok ezzel bárkit is). Szeretem az angol, a spanyol a német focit de még hollandot is szoktam nézni. Sajna a magyar ettől messze jár :( -
#20548 hát jegyek már nincsenek a fradi-ujpestre. Jól elüldözték a családokat a meccsről mi? :D családi szektor telt meg kb a b közép után.
máshol még ennél is szarabb a foci mégis többen kijárnak (lengyelek kb ott vannak ahol mi, nézz nézőszámokat)
Nem a szurkolókat kéne visszafogni, hanem a bundameccseket, engem csak az risztana el a meccsektől, ha tudnám, hogy hiába szurkolok, kapok szívinfarktust meccsenként, ha közben rég eladták zsebpénzért.
Tiszta focit többen néznének. Jegyárak is nevetségesek sok helyen.
-
#20547 Ja hát igen, mert mondjuk egy UTE - Fradi rangadón az a 6-7 ezer ember az rengeteg igaz? Volt idő idehaza amikor 30-40 ezer ember járt ki. A baj nem csak az egyes szurkolói csoportok mentalitással van, hanem azzal, hogy vacak a magyar klub foci. Ezen kéne az MLSZ-nek változtatnia akkor talán több lenne az átlag néző szám ezer főnél egy meccs alatt. -
Grenzjager #20546 Fradistáknak is van sportszerűtlen daluk a liláknak,
a liláknak is van sportszerűtlen dala a fradistáknak...
az a baj hogy mindig minden az MLSZ-en múlik majd hogy éppen aktuálisan mit fog sportszerűtlennek találni... focimeccsen pedig felfokozott állapotban van a szurkolók egy része, ami természetes, akinek ez nem tetszik az menjen bélyeggyűjtő rendezvényre, és ilyenkor előfordul az ellenfél zrikálása, sőt bizony még a szidása is. Szinte hihetetlen.
A rasszizmus dolgot is rég el kéne már felejteni. Mikor melyik fekete játékos tett panaszt ilyen miatt? mikor melyik hol volt szidva bőrszíne miatt? -
#20545 Azért az szomorú, hogy az mlsz még mindig nem veszi észre, hogy a nagyobb rangadókra, ahol mind rendbontás/bunyó, mind pedig verbális karate valószínűsíthető, nagyságrendekkel több ember megy ki, köztük nem kevés család. De majd akkor fognak erre ráébredni, ha párszáz néző fog lézengeni az üres stadionokban, és most nem elsősorban a Siófokra és társaira gondolok. -
#20544 -n -
#20543 El kéne már felejtenie azt a mesét az mlsz-nek, hogy az tartja vissza a családokat, hogy 40-50-nen (vagy tök mindegy hányan) mit kiabálnak a meccsen :) -
#20542 nem járok, de látok meccseket...és nem csak a zsidózásra gondoltam konkrétan, hanem rá és társaira...
de akkor tévedtem a mennyiséget illetően. 40-50? akkor őket ki kell baszni és szevasztopol.... -
#20541 nem mindegy, hogy van valaki a stadionban v nincs? a minőség így se úgy se lesz jobb.... -
Solt #20540 Nem jársz meccsre, de tudod, hogy elhangzik, főleg nem egyszer... Én járok meccsre, és tény, hogy mondjuk az MTK ellen elhangzik, de a többi meccsekre ez egyáltalán nem jellemző, főleg nem tömegesen, és rendszeresen. Szó sincs olyan mértékről, hogy erre ilyen szabályokat kelljen hozni... Ez megint arra lesz jó, hogy majd 40-50 provokátor fasz gerjesztheti a hangulatot, meg miattuk lehet majd szankcionálni... -
#20539 szerintem a jövő évi költségvetésbe beleveszik egy új UTE stadion építését, mert most, hogy az ultrák tiltakoznak, már kicsi lesz a meglévő stadion a hirtelen tömegesen megjelenő családoknak. -
#20538 nem járok meccsre, mert nem igazán érdekel, és nincs is hova kijárni....
de elhangzik nem egyszer....és gondolom nem is seggükből szedték... -
Solt #20537 Nyilván ez a fő ok, hiszen nem telik el úgy meccs, hogy a buzi zsidók rigmus ne hangozzon el tömegesen 17,5 másodpercenként. Gondolom jó sokat jársz meccsre... -
#20536 Mennyi marhaságot hord össze ez az mlsz :D -
Grenzjager #20535 :)
MTK-ra eddig is özönlöttek a családok, mert ott nyugi van volt és lesz.
...legalább idén már nem fogja zavarni az újpesti családokat a szervezett szurkolás, Miskolcon pedig már semmilyen ultra nem fogja zavarni a családokat, legfeljebb idegenbeli DVTK meccsen. Majd tavasszal kiderül, hogy jönnek e családok:))) -
#20534 Csak ha ezután sem jönnek a családok a családbarát stadionokba. -
#20533 gondolom sokan felháborodnak majd, hogy hogy merik meggátolni őket a buzi zsidózásban... -
Solt #20532 Egyelőre... -
Grenzjager #20531 chipet nem is operáltatnak a szurkolókba? -
#20530 Megszakítás, felfüggesztés és beszüntetés -
#20529 -
#20528 yeeeee -
Grenzjager #20527 vicces...
de nyilván sovány vigasz egy egri szurkolónak
Hál'Istennek ma folytatódik az MB1:)))))))) -
karajjj #20526 csak kérned kellett... :D nesze neked fizetett drukkerek -
#20525 állítólag a bajnoki 3. helyezéssel kijutnának az óceániai BL-be,ahol az első selejtezőkörben a "Vanuatu Rákhalász FC" várhat rájuk -
#20524 Vasárnap derül ki, hogy kit kapnak az elődöntőben. Ha nem a Bayernt, akkor van esélyük döntőt játszani. Fasza csávó ez a Moniz, jövőre talán már az FA kupában is elindulnak :D -
#20523 Mindenhol, csak a Fradi mindenhol! -
#20522 Banoktól, facebookról:
-
#20521 Nikolic gólja