32945
Magyar Foci
-
#20600 -
#20599 na a vidi meglőtte ma a bajnokság 4!!! legszebb gólját egy meccsen, bravó és felüdülés volt a játékukat nézni a Sousa éra után. -
#20598 -
#20597 ugye:D
szar lehet így élni:D -
#20596 A hangján én is meglepődtem... -
#20595 ez egy kislány?:D:D -
#20594 Bozsik Stadionban mennyi piszoár marad egyben? -
#20593 Lencse 2 gól -
#20592 Szalai padon kezd ma -
#20591 Ionescu és Otten sérült, Alempijevic eltiltott. -
#20590 A kezdő:
Jova-Besic, Junior Fell, Gyömbér, Sváb – Józsi, Cukic -Jenner, Aborah, Martinus- Böde
A pad:
1 RANILOVIC MARKO
5 BÖNIG PHILIPP
10 PERIC MILAN
16 CSILUS TAMÁS
17 BATIK BENCE
39 OROSZ MÁRK
77 JUHA HAKOLA -
#20589 Ezen a kezdőn meglepődnék:) -
#20588 Mindig és Soha blog szerint:
Jova - Jovanovic, Besic, Fell, Sváb - Józsi, Gyömbér - Jenner, Cukic, Somalia - Böde. -
#20587 Azért írtam, hogy várható kezdő. Tudod amit kilogikáznak - általában szokott sikerülni. Csak azért mert nekem pl ebben a pillanatban fogalmam sincs, hogy ki sérült illetve az újak közül ki van olyan állapotban, hogy akár kezdő lehessen. Szóval nem a kezdő 11-et kérdeztem hanem a várható kezdőt. -
#20586 1 órával a meccs előtt kell leadni a kezdő 11 névsorát, addig nem szokás kikotyogni. -
#20585 Azért ez a Paks most messze van a retektől. Persze nem világverő csapat, node nevek alapján azért jobb mint az Újpest. Mégis mit vártál? Szerintem országos 2-es volt ez a meccs. (Még ha nem is 6 góllal de abban benne van a hülye bíró is.) -
#20584 Kiváncsi leszek mit nyújtanak ma a pápa ellen. Van már várható kezdő? -
#20583 tegnapi ujpest-pakson valamelyik lila védő holnap megy is az új autójáért...lesz miből khmmm -
#20582 Sztem ettől még simán lehet abból egy jó meccs, majd kiderül az elején, hogy az újpestiek mennyire szarnak bele. Ha jól tudom újpesti részről nem lesz szervezett szurkolás. Az UVB már korábban bedobta a törülközőt a szurkolói kártyák és a kamerázás miatt. -
Zenszkij #20581 Kicsit elragadtattam magam, ezért elnézést a Paks meg a lila drukkerektől is. Csak elkeserít, hogy a Derby előtt így lejáratják magukat, ezzel is csökkentve a mérkőzés nívóját. -
#20580 Mindenhol ezt olvasom, de sztem itt szó nincs bundáról. :D Ősszel is harmatos volt ez a csapat és télen se sokat költöttek erősítésre, számomra ez az edző meg olyan mint az az angol rakodómunkás akit a Fradihoz hozott az angol üzletember. :D De komolyan.
A Fradi viszont rengeteget erősödött, összekovácsolódott csapat képét mutatják. -
#20579 továbblőtte őket:) -
#20578 a 11-es párbajban? -
#20577 Köteles gól -
Zenszkij #20576 Én meg tudod mit mondok ezek a tetvek ellenünk összeszedik magukat, rohadék egy bundabanda lilák, nem tetszik nekik, hogy az új vezér rendet akar tenni. Egy retek Paks hatot ver nekik, mi meg majd örüljünk ha egy vérszegény góllal győzünk. Minimum egy 10-0-al nyugodnék meg :D. -
Grenzjager #20575 ...nem hiszem hogy nem fért volna oda Lázok neve mellé mind a 4 időpont.
-
#20574 Szerintem se stimmel valami a háttérben... -
#20573 -
#20572 Szerintem ott igen csak komoly gondok vannak. Egy kiállítás még nem hozhat egy 6-0-s vereséget. A Fradi ízekre fogja szedni ezt az Újpestet kb. a 10 perc alatt. -
#20571 Jól készülnek a derbyre. Ha ott is leégnek, akkor nagy balhé lesz. -
#20570 Az Újpestet nagyon alázza a Paks. -
#20569 A Fradi - Rapid meccs után szerintem tárt karokkal fogadják ezen kispesti szurkolókat az Albert Stadionban egy kis bontási munkára :D -
Solt #20568 Ezt nem is vettem észre... micsoda kirekesztő viselkedés! :D -
#20567 Gondolom a roppant félelemkeltő feliratra utalnak vele. :D -
Solt #20566 Én azt hittem tele van pingálva horogkereszttel a rötyi... :D Nem tudom honnan jött ez... :) -
#20565 Ezt a nyilas meg rasszista dolgot nem tudom honnan vették, nem lehet Petőfit idézni vagy mi? -
Solt #20564 Hivatalos reakció -
#20563 Az ilyen barmoknak nem stadiont kellene építeni, hanem egy nagy betonlófaszt a seggükbe. -
#20562 Ezekben legalább nem áll a peremig a húgy...már :D -
#20561 Győr - Kispest meccs után a vendég mellékhelyiség