32945
Magyar Foci
  • banok
  • DasIsFuck
    na a vidi meglőtte ma a bajnokság 4!!! legszebb gólját egy meccsen, bravó és felüdülés volt a játékukat nézni a Sousa éra után.
  • szabii98
  • Effe88
    ugye:D
    szar lehet így élni:D
  • ReszegKoldus
    A hangján én is meglepődtem...
  • Effe88
    ez egy kislány?:D:D
  • ReszegKoldus
    Bozsik Stadionban mennyi piszoár marad egyben?
  • banok
    Lencse 2 gól
  • banok
    Szalai padon kezd ma
  • ressy14
    Ionescu és Otten sérült, Alempijevic eltiltott.
  • Láma!
    A kezdő:
    Jova-Besic, Junior Fell, Gyömbér, Sváb – Józsi, Cukic -Jenner, Aborah, Martinus- Böde

A pad:

1 RANILOVIC MARKO
    5 BÖNIG PHILIPP
    10 PERIC MILAN
    16 CSILUS TAMÁS
    17 BATIK BENCE
    39 OROSZ MÁRK
    77 JUHA HAKOLA
  • Láma!
    Ezen a kezdőn meglepődnék:)
  • ressy14
    Mindig és Soha blog szerint:

Jova - Jovanovic, Besic, Fell, Sváb - Józsi, Gyömbér - Jenner, Cukic, Somalia - Böde.
  • narumon
    Azért írtam, hogy várható kezdő. Tudod amit kilogikáznak - általában szokott sikerülni. Csak azért mert nekem pl ebben a pillanatban fogalmam sincs, hogy ki sérült illetve az újak közül ki van olyan állapotban, hogy akár kezdő lehessen. Szóval nem a kezdő 11-et kérdeztem hanem a várható kezdőt.
  • ressy14
    1 órával a meccs előtt kell leadni a kezdő 11 névsorát, addig nem szokás kikotyogni.
  • narumon
    Azért ez a Paks most messze van a retektől. Persze nem világverő csapat, node nevek alapján azért jobb mint az Újpest. Mégis mit vártál? Szerintem országos 2-es volt ez a meccs. (Még ha nem is 6 góllal de abban benne van a hülye bíró is.)
  • narumon
    Kiváncsi leszek mit nyújtanak ma a pápa ellen. Van már várható kezdő?
  • bakkerman
    tegnapi ujpest-pakson valamelyik lila védő holnap megy is az új autójáért...lesz miből khmmm
  • Narxis
    Sztem ettől még simán lehet abból egy jó meccs, majd kiderül az elején, hogy az újpestiek mennyire szarnak bele. Ha jól tudom újpesti részről nem lesz szervezett szurkolás. Az UVB már korábban bedobta a törülközőt a szurkolói kártyák és a kamerázás miatt.
  • Zenszkij
    Kicsit elragadtattam magam, ezért elnézést a Paks meg a lila drukkerektől is. Csak elkeserít, hogy a Derby előtt így lejáratják magukat, ezzel is csökkentve a mérkőzés nívóját.
  • Narxis
    Mindenhol ezt olvasom, de sztem itt szó nincs bundáról. :D Ősszel is harmatos volt ez a csapat és télen se sokat költöttek erősítésre, számomra ez az edző meg olyan mint az az angol rakodómunkás akit a Fradihoz hozott az angol üzletember. :D De komolyan.

A Fradi viszont rengeteget erősödött, összekovácsolódott csapat képét mutatják.
  • passatgt
    továbblőtte őket:)
  • ressy14
    a 11-es párbajban?
  • passatgt
    Köteles gól
  • Zenszkij
    Én meg tudod mit mondok ezek a tetvek ellenünk összeszedik magukat, rohadék egy bundabanda lilák, nem tetszik nekik, hogy az új vezér rendet akar tenni. Egy retek Paks hatot ver nekik, mi meg majd örüljünk ha egy vérszegény góllal győzünk. Minimum egy 10-0-al nyugodnék meg :D.
  • Grenzjager
    ...nem hiszem hogy nem fért volna oda Lázok neve mellé mind a 4 időpont.
  • banok
    Szerintem se stimmel valami a háttérben...
  • banok
  • Narxis
    Szerintem ott igen csak komoly gondok vannak. Egy kiállítás még nem hozhat egy 6-0-s vereséget. A Fradi ízekre fogja szedni ezt az Újpestet kb. a 10 perc alatt.
  • ressy14
    Jól készülnek a derbyre. Ha ott is leégnek, akkor nagy balhé lesz.
  • banok
    Az Újpestet nagyon alázza a Paks.
  • ressy14
    A Fradi - Rapid meccs után szerintem tárt karokkal fogadják ezen kispesti szurkolókat az Albert Stadionban egy kis bontási munkára :D
  • Solt
    Ezt nem is vettem észre... micsoda kirekesztő viselkedés! :D
  • ReszegKoldus
    Gondolom a roppant félelemkeltő feliratra utalnak vele. :D
  • Solt
    Én azt hittem tele van pingálva horogkereszttel a rötyi... :D Nem tudom honnan jött ez... :)
  • ReszegKoldus
    Ezt a nyilas meg rasszista dolgot nem tudom honnan vették, nem lehet Petőfit idézni vagy mi?
  • Solt
    Hivatalos reakció
  • [HUN]FaTaL
    Az ilyen barmoknak nem stadiont kellene építeni, hanem egy nagy betonlófaszt a seggükbe.
  • ReszegKoldus
    Ezekben legalább nem áll a peremig a húgy...már :D
  • Narxis
    Győr - Kispest meccs után a vendég mellékhelyiség