Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elek végül csak Miskolcra igazolt... 😄
szabii98
Azért nem lenne nehéz megfogni az Anzsit...1-0ra nyertek csak, és itt lehet lesz annyi szurkoló , hogy bátorítsák a csapatot és nyerjenek! A remény megvan.

I met God. She's black

szegény Eto'o, a sok lúzer biztos lefárasztotta... <#eplus2><#beka2><#idiota>

Azért hajrá Honvéd😊

Samuel Eto'o pedig az egyik legjobb csatár, akit ismerek<#wave> Bár már tényleg kifele megy

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ránéztem a többi játékos adatlapjára is, hát a fél keretnek eto'o-s képe van kinn profil/borítóképnek... <#banplz>
Rudee
Elekrõl ma megegyezett a Videoton és a Diósgyõr. Hát érdekes igazolás.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Narxis
A tisztes helytállás mindenképp elvárható, hajtsanak a pályán ameddig csak tudnak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rudee
Szerintem nincs esélyük. Úgy érzem elsõre túlzottan lebecsülték õket az oroszok, most viszont játszani fognak.

Narxis
Magyar szurkolók többsége nem tudja helyén kezelni az eredményeket. Amikor nyerünk akkor jöhet a Barcelona is, amikor vesztünk akkor szar minden. Errõl valahogy le kéne szokni mert baromi idegesítõ mindkét véglet.

Ez a Honvéd ezzel a kerettel TALÁN megfoghatja az Anzsit, de nem kötelezõ gyõzelem. Nyilván úgy értem, hogy gyõzni mennek ki a pályára de nem szabad úgy elvárni tõlük a gyõzelmet mint a Lokinál tegnap.

Rudee
Vardar-BATE 0-0, így Fehéroroszországban játszik a Debrecen.

Narxis
Lehet azért sztárolják mert elment egy a képességeihez képest lazább csapatba és bajnokságba mégis kurva sok pénzt keres. 😄

Rudee
Nem, most talán tényleg hisznek a továbbjutásban a szurkolók. De sajnos ennek is az lesz a vége, hogy kiesik a Honvéd aztán a bajnokikra se mennek ki a nagy csalódottság miatt.

Narxis
Bezony és még Eto'o is marad.

Eto'o az Eto'o

cesc fábregas

az a baj hogy még a játékosaink is sztárolják... pedig már nem a régi, csak egy kis bátorság kéne és le lehetne szedni a pályáról...

Casillas
meg pár ezren azt hiszik, hogy ott van még Dzsudzsák, nem? 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

bakkerman
ha most geci akarnék lenni,akkor csak annyit mondanék Samuel Eto'o...<#idiota><#zavart1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

holnap teltház lesz a Bozsikban! néhány jegy van már csak.
bakkerman
akármelyiküket kapja a Loki,nagyon kemény 2 meccsük lesz,én bevallom õszintén jobban tartanék a Vardartól,ha esetleg ma õk mennek tovább. Macedón futballt nem ismerjük,harcosak,vadak,kemény ellenfél lenne. Mondjuk a BATE meg évrõl évre valamelyik sorozat fõtábláján van...de ezen a szinten már nincsenek könnyû meccsek,ezt el kell fogadni!

Rudee
Elsõ meccsen biztos nem játszanának, ami nem lenne hátrány. Fõleg az, hogy Bressan is Londonban van. Igaz, így a hiányzókkal megeshet, hogy este búcsúznak is.

Casillas
örülök, hogy még Nyíregyen is ilyen jó atmoszféra volt, grat a szurkolóknak is! 😊
egyébként visszatérve a múlt hetire egy kicsit, lehet, hogy kaphattunk volna 3-4-et odakint, de itthon meg simán verhettünk volna egy hatost, szóval szavuk nem lehet.
egyébként a fehérorosz olimpiai válogatott keretében 6-an is szerepelnek a BATE-ból, akik lehet hogy nem is szerepelnek a BL-selejtezõben, ha továbbjutnak.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

dave9004
pedig az albán bajnokság megelõzi a magyart 😄😄😄
<#hehe><#hehe><#szomoru2>
bakkerman
nagyon jó meccs volt a tegnapi emberek! néhol egészen fineszesen,szépen játszott a loki,de a meccs nagy részében is taktikusan,fegyelmezetten LEFOCIZTA a skenderbeut a csapat! TV-bõl nem tudom látszott-e,de a 3. gólnál körbe-körbe futkosott Kondás a technikai zónában,és azt üvöltözte ki a nézõtérre,hogy "ez a debrecen!" 😄DD

Narxis
Papírforma, semmi meglepetés.

grat<#eljen> Ezek után a BL fõtáblán az angol bajnokot is simán elverik<#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DaemoonHunter
remélem formába jönnek, mert ennél több kell a továbbiakban, gyorsabb és okosabb játék, illetve a helyzeteket ki kellene használni. a védelem meg néha eléggé bakiparádé, összességében azért most elegendõ volt ez is a szép gyõzelemhez😊

Na ezt tudja a Debrecen! Gratulálok nekik, a harmadik gólért meg külön köszönet... 😊

( azért a védelembe még elkélne egy kis erõsítés... )

www.smart-bus.hu

DasIsFuck
jó meccs volt, jól játszott a debrecen az utolsó gól különösen szép volt, de azért valljuk be védekezés az ismeretlen fogalom volt nekünk most...
azért elég kiábrándító így nézve😞

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Rudee
Azért Bouadla és Sidibe kell ebbe a csapatba. Jó lenne, ha holnap a Vardar nyerne.

passatgt
bicaj😄

Rudee
Na az szép volt.

Effe88
jobb késõn mint soha<#papakacsint>

OFF:
most tûnt fel, hogy ez a csapat Szkander bégrõl (Kasztrióta Györgyrõl) kapta a nevét, aki egy albán nemzeti hõs volt Hunyadi János szövetségese...

Effe88
na innen lesz para
szerintem 2-1 lesz

2-0

Rudee
Na végre, bent a második.

Rudee
Az Junior (volt) 😄

Effe88
ááá végül is csak 10 ezer km-ert vagy mennyit😄😄😄

jaj bocs, csipás volt a szemem reggel mikor olvastam a telómon xASAD

Azoknak is a Red Bull a szponzoruk szóval sokat nem tévedtem xD

passatgt
Ramos a leggyengébb légiós az nb1-ben

Effe88
Tim Cahill a new yorki red bullhoz igazolt nem a salzburgihoz😄😄

Cahillt meg leigazolták. Ledöbbentem mikor meghallottam mondom pislogok?

1-0 a Lokinak, jó lenne elverni az albánokat és akkor valamelyest módosítok a kijelentésemen😄

Rudee
Filkor csereként, Emanuelson-t váltva 21 percet játszott a Milan Schalke elleni meccsén.

Effe88
milyen jó az iram!<#eljen>

Rudee
Kéne még egy gól, mert ennyi helyzetet valóban nem lehet büntetlenül kihagyni.

szabii98
1-0, az igen jó eddig ..
Hajrá Loki!!😊

I met God. She's black

Effe88
most is mi maradt ki
5 méterrõl középrõl mellé fejelte😄

[HUN]FaTaL
Jobb mint az elõzõ meccs 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88