32945
Magyar Foci
-
#20640 http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-szegyenteljes-paks-elleni-vereseg-daerden-allasaba-kerult-2223499
na dearden elment:D
de akkor minek kezdték el vele a téli felkészüléstXDXD
na mindegy
ők tudják
amúgy ha valami akkor ez a bajnokság a nagy BETŰS BOHÓC LIGA:D
AZ IDÉNY EDDIGI EDZŐVÁLTÁSAI
2012. augusztus 1.: Kis Károly helyett Máté Csaba (Paks, ideiglenesen)
2012. augusztus 20-21.: Détári Lajos helyett Ricardo Moniz (FTC)
2012. augusztus 27.: Bene Ferenc helyett Kovács László (Pápa, ideiglenesen)
2012. augusztus 30.: Máté Csaba helyett Tomiszlav Szivics (Paks)
2012. szeptember 1.: Kovács László helyett Zsivóczky Gyula (Pápa)
2012. szeptember 17.: Török László helyett Szabó István (Kecskemét, megbízottként)
2012. szeptember 28.: Szabó István helyett Horváth Ferenc (Kecskemét)
2012. november 22.: Sisa Tibor helyett Szentes Lázár (Diósgyőri VTK)
2013. január 4-5.: Supka Attila helyett Lőrincz Emil (vezetőedző)/Márton Gábor (edző) (Pécs)
2013. január 7.: Paulo Sousa helyett José Gomes január 20-án (Videoton)
2013. február 14.: Simon Antal helyett Mészáros Ferenc? (Egri FC)
2013. március 5.: Jos Daerden helyett Marc Leliévre (Újpest, ideiglenesen
ilyen szerintem sehol nincs
és ez évről évre így van:D -
Grenzjager #20639 -
#20638 -
#20637 isteniXD -
#20636 nagyonnnagy oldal :D -
#20635 trollfociiiiiiiiiXD -
#20634 -
#20633 Eszerint jó sok embernek van kártyája -
#20632 A Fradi - Újpest meccsen 18 ezer néző, azaz teltház lesz. A kapu mögött leszerelték a székeket, ezzel létrehozva egy állószektort, így még több jegyet adhattak el oda.
Fasza hangulat lehet majd, bárcsak minden magyar MB1-es meccsen a jegyhiány lenne a legnagyobb gond.
Aztán azokat a székeket már vissza se szerelik, mert elkezdik bontani az Üllőit, úgy néz ki a rapid még sem jön el. -
#20631 Türelmetlenek -
#20630 Szerintem is ez még egy civilizált megoldás. Az iq0 az inkább a verjük szét a székházat meg a buszt és társai szoktak lenni. -
#20629 miért iq-0???
nem vertek szét semmit, véleményük meg lehet
-
#20628 Biztos bérletesek voltak, nálam is elszakadna a cérna ha kiadnék egy rakás pénzt és ilyen nézhetetlen focival rukkolnának elő hétről-hétre(most itt az őszre is gondolok), az eredmény meg hab a tortán. -
IQ-0 ute drukkerek egy csoportjának műve -
#20626 mehet vissza targoncásnak mauríciuszra -
Solt #20625 És? :) -
Grenzjager #20624 -y :) -
Solt #20623 A gond az, hogy ilyen játékosnak, lehetnek nagy igényei. Minden szerénység nélkül állíthatom, hogy anno angyalföldön a grundon különbek voltunk ennél a gyereknél, és jó páran közülünk megrúgták volna a 15-20 gólt az NB1-ben... persze ehhez kitartás is kellett volna, ami nem volt erősségünk. No meg a buli is fontosabb volt... sajnos... :S -
Grenzjager #20622 Coulibaly nem rosszabbította megy a nyáron lejáró szerződését, és formája miatt Kondás már a Kecskemét elleni keretbe se nevezte. -
#20621 *kapott -
#20620 nb2-be meg nem tudnák megadni az ő fizuját,gondolom a Fradinál meg a Lokinál se kis fizut kap,ezt nem tudnák teljesíteni nb2-es klubok -
Solt #20619 Na igen, NB2-ben talán villanthatna... :D -
#20618 mi a bajod a magyar Torres-szel? Nálatok is nagyot alkotott :D
amúgy tényleg szomorú, hogy a bajnokcsapat igazolja le, holott az NB2-es szintet is épphogy megüti. Herczeg tuti nem hívta volna Debrecenbe. -
Solt #20617 A Lokinál a Varga hiányát nagyon fogják érezni, szakmailag meg ott írta le magát nálam a Kondás, amikor leigazolta a Pölöskeyt... -
#20616 igen,ezért mondom,hogy én annyira nem örülnék az MTK dobogós helyezésének,de ugyanakkor Garami mestert természetesen tisztelem meg nagy edzőnek tartom -
#20615 A Lokinál sincs minden rendben, nekem elég kiábrándító volt a játékuk, persze kifogást mindig lehet találni, hogy pl. majd belerázódnak stb. Egyedül a Vidi volt meggyőző, Győr is olyan so-so volt de persze még sok forduló van hátra, meglátjuk. Ja Fradi is jó volt bár a Pápa nem igazi ellenfél. -
#20614 ha az mtk kijutna megint az el-be, félő, hogy nem veszik majd annyira komolyan, előre gondolva a továbbjutással járó anyagi vonzatra. Lásd a szlovák csapat ellen nem rég.
Az ETO-nak, a Fradinak, a Lokinak és a Vidinek is jóval komolyabbak a nemzetközi céljaik. -
Solt #20613 Hatalmas fazon, és kiváló edző! Remélem sokáig színesíti a bajnokságunkat... mindegy nekem hol dolgozik, csak a lilákhoz ne menjen... :) -
#20612 Nagyon jó szakembernek tartom, több ilyen ember kellene és lehet hogy nem lenne ennyire élettelen a magyar foci. -
Grenzjager #20611 Szivics komoly:))) - Nem vagytok másnaposak a tegnapi hat-null után? - Másnaposak?? Reggel kilenckor már edzést tartottam, most fejeztük be a gyakorlást. Azzal kezdtem, hogy nagyon leb...tam a játékosokat, csak néztek ki a fejükből.
:)))
- Könyves, Eppel, Lázok, Tököli... Nem sok magyar edző játszat egyszerre négy csatárt.
- Én már csak így látom a futballt. -
#20610 Lencse nyilatkozta a meccs után.
"Egyébként a tulajdonos a meccs előtt megmondta, hogy két gólt szerzek."
Mekkora bunda lehetett. -
#20609 de ha a bajnokságban képtelenek kvalifikálni magukat akkor így jártak...sok van még, oda érhetnek. részemről le a kalappal Garami előtt, hogy visszatértek és ilyen kompetitív csapatot rakott azonnal össze.... -
#20608 de ha kijut a Videoton Fradi,Loki hármasból kettő,nekik azért nyáron nagyobb esélyük lenne,jó igazolásokkal... -
#20607 Ejnye... az jusson ki aki a szabályok szerint érdemes rá, ne süllyedjünk vissza a múltba. -
#20606 jól néz ki a tabella,csak az MTK-t kéne kiszedni onnan,még véletlenül se jussanak ki az EL-be! Lesznek nagy csaták 2.-3. helyért -
Grenzjager #20605 de majd a szurkolói kártya után ennyien se lesznek. na pont ez hiányzik a magyar focinak... -
Grenzjager #20604 mert családbarát... -
#20603 Egyetértek. Viszont, hogy a Honvédnek meg nincsenek szurkolói ez tök gáz. Néhány száz ember lézengett, pedig azért annyira nem rossz csapat.. :( -
#20602 És a Leonardoval mizújs? Én rá vagyok a legkíváncsibb. -
#20601 egyik gól szebb mint a másik:)