32945
Magyar Foci
  • Effe88
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/a-szegyenteljes-paks-elleni-vereseg-daerden-allasaba-kerult-2223499

na dearden elment:D
    de akkor minek kezdték el vele a téli felkészüléstXDXD
    na mindegy
    ők tudják

amúgy ha valami akkor ez a bajnokság a nagy BETŰS BOHÓC LIGA:D

AZ IDÉNY EDDIGI EDZŐVÁLTÁSAI
    2012. augusztus 1.: Kis Károly helyett Máté Csaba (Paks, ideiglenesen)
    2012. augusztus 20-21.: Détári Lajos helyett Ricardo Moniz (FTC)
    2012. augusztus 27.: Bene Ferenc helyett Kovács László (Pápa, ideiglenesen)
    2012. augusztus 30.: Máté Csaba helyett Tomiszlav Szivics (Paks)
    2012. szeptember 1.: Kovács László helyett Zsivóczky Gyula (Pápa)
    2012. szeptember 17.: Török László helyett Szabó István (Kecskemét, megbízottként)
    2012. szeptember 28.: Szabó István helyett Horváth Ferenc (Kecskemét)
    2012. november 22.: Sisa Tibor helyett Szentes Lázár (Diósgyőri VTK)
    2013. január 4-5.: Supka Attila helyett Lőrincz Emil (vezetőedző)/Márton Gábor (edző) (Pécs)
    2013. január 7.: Paulo Sousa helyett José Gomes január 20-án (Videoton)
    2013. február 14.: Simon Antal helyett Mészáros Ferenc? (Egri FC)
    2013. március 5.: Jos Daerden helyett Marc Leliévre (Újpest, ideiglenesen

ilyen szerintem sehol nincs
    és ez évről évre így van:D
  • Grenzjager
  • bakkerman
  • Effe88
    isteniXD
  • szabii98
    nagyonnnagy oldal :D
  • Effe88
    trollfociiiiiiiiiXD
  • szabii98
  • ReszegKoldus
    Eszerint jó sok embernek van kártyája
  • ressy14
    A Fradi - Újpest meccsen 18 ezer néző, azaz teltház lesz. A kapu mögött leszerelték a székeket, ezzel létrehozva egy állószektort, így még több jegyet adhattak el oda.

Fasza hangulat lehet majd, bárcsak minden magyar MB1-es meccsen a jegyhiány lenne a legnagyobb gond.

Aztán azokat a székeket már vissza se szerelik, mert elkezdik bontani az Üllőit, úgy néz ki a rapid még sem jön el.
  • ReszegKoldus
    Türelmetlenek
  • narumon
    Szerintem is ez még egy civilizált megoldás. Az iq0 az inkább a verjük szét a székházat meg a buszt és társai szoktak lenni.
  • Effe88
    miért iq-0???
    nem vertek szét semmit, véleményük meg lehet
  • Narxis
    Biztos bérletesek voltak, nálam is elszakadna a cérna ha kiadnék egy rakás pénzt és ilyen nézhetetlen focival rukkolnának elő hétről-hétre(most itt az őszre is gondolok), az eredmény meg hab a tortán.
  • passatgt

IQ-0 ute drukkerek egy csoportjának műve
  • bakkerman
    mehet vissza targoncásnak mauríciuszra
  • Solt
    És? :)
  • Grenzjager
    -y :)
  • Solt
    A gond az, hogy ilyen játékosnak, lehetnek nagy igényei. Minden szerénység nélkül állíthatom, hogy anno angyalföldön a grundon különbek voltunk ennél a gyereknél, és jó páran közülünk megrúgták volna a 15-20 gólt az NB1-ben... persze ehhez kitartás is kellett volna, ami nem volt erősségünk. No meg a buli is fontosabb volt... sajnos... :S
  • Grenzjager
    Coulibaly nem rosszabbította megy a nyáron lejáró szerződését, és formája miatt Kondás már a Kecskemét elleni keretbe se nevezte.
  • bakkerman
    *kapott
  • bakkerman
    nb2-be meg nem tudnák megadni az ő fizuját,gondolom a Fradinál meg a Lokinál se kis fizut kap,ezt nem tudnák teljesíteni nb2-es klubok
  • Solt
    Na igen, NB2-ben talán villanthatna... :D
  • ressy14
    mi a bajod a magyar Torres-szel? Nálatok is nagyot alkotott :D

amúgy tényleg szomorú, hogy a bajnokcsapat igazolja le, holott az NB2-es szintet is épphogy megüti. Herczeg tuti nem hívta volna Debrecenbe.
  • Solt
    A Lokinál a Varga hiányát nagyon fogják érezni, szakmailag meg ott írta le magát nálam a Kondás, amikor leigazolta a Pölöskeyt...
  • bakkerman
    igen,ezért mondom,hogy én annyira nem örülnék az MTK dobogós helyezésének,de ugyanakkor Garami mestert természetesen tisztelem meg nagy edzőnek tartom
  • Narxis
    A Lokinál sincs minden rendben, nekem elég kiábrándító volt a játékuk, persze kifogást mindig lehet találni, hogy pl. majd belerázódnak stb. Egyedül a Vidi volt meggyőző, Győr is olyan so-so volt de persze még sok forduló van hátra, meglátjuk. Ja Fradi is jó volt bár a Pápa nem igazi ellenfél.
  • ressy14
    ha az mtk kijutna megint az el-be, félő, hogy nem veszik majd annyira komolyan, előre gondolva a továbbjutással járó anyagi vonzatra. Lásd a szlovák csapat ellen nem rég.

Az ETO-nak, a Fradinak, a Lokinak és a Vidinek is jóval komolyabbak a nemzetközi céljaik.
  • Solt
    Hatalmas fazon, és kiváló edző! Remélem sokáig színesíti a bajnokságunkat... mindegy nekem hol dolgozik, csak a lilákhoz ne menjen... :)
  • xRAIDERx
    Nagyon jó szakembernek tartom, több ilyen ember kellene és lehet hogy nem lenne ennyire élettelen a magyar foci.
  • Grenzjager
    Szivics komoly:))) - Nem vagytok másnaposak a tegnapi hat-null után? - Másnaposak?? Reggel kilenckor már edzést tartottam, most fejeztük be a gyakorlást. Azzal kezdtem, hogy nagyon leb...tam a játékosokat, csak néztek ki a fejükből.

:)))
    - Könyves, Eppel, Lázok, Tököli... Nem sok magyar edző játszat egyszerre négy csatárt.
    - Én már csak így látom a futballt.
  • xRAIDERx
    Lencse nyilatkozta a meccs után.
    "Egyébként a tulajdonos a meccs előtt megmondta, hogy két gólt szerzek."
    Mekkora bunda lehetett.
  • LasDen #20609
    de ha a bajnokságban képtelenek kvalifikálni magukat akkor így jártak...sok van még, oda érhetnek. részemről le a kalappal Garami előtt, hogy visszatértek és ilyen kompetitív csapatot rakott azonnal össze....
  • bakkerman
    de ha kijut a Videoton Fradi,Loki hármasból kettő,nekik azért nyáron nagyobb esélyük lenne,jó igazolásokkal...
  • Narxis
    Ejnye... az jusson ki aki a szabályok szerint érdemes rá, ne süllyedjünk vissza a múltba.
  • bakkerman
    jól néz ki a tabella,csak az MTK-t kéne kiszedni onnan,még véletlenül se jussanak ki az EL-be! Lesznek nagy csaták 2.-3. helyért
  • Grenzjager
    de majd a szurkolói kártya után ennyien se lesznek. na pont ez hiányzik a magyar focinak...
  • Grenzjager
    mert családbarát...
  • narumon
    Egyetértek. Viszont, hogy a Honvédnek meg nincsenek szurkolói ez tök gáz. Néhány száz ember lézengett, pedig azért annyira nem rossz csapat.. :(
  • narumon
    És a Leonardoval mizújs? Én rá vagyok a legkíváncsibb.
  • passatgt
    egyik gól szebb mint a másik:)