Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forrás Origo
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Erõs a magyar foci mint a bivaly.
Az MTK simán kiesik a Senica ellen, akit most egy ciprusi csapat ver oda vissza.
A Honvéd mindössze 0-5-el esik ki egy dagesztáni ellen.
A Debrecen szenved egy albán csapat ellen....
A Videoton meg két x-el megy tovább a Bratislava ellen.
Jön a Gent (vagy Genk, mit tudom én) egy belga csapat. Belgium kisebb mint mi, a világranglistán mögöttünk vannak, a Vidi mégis ki fog esni.
Ahogy a Debrecen is a Bate Boriszov (fehérorosz) csapat ellen.
Augusztusra nincs csapatunk.
Pedig a Honvéd remekelt, a szegény MTK szerencsétlenül esett ki, a Debrecen egyenesen parádézott, a Videoton meg küzdött.
Míg mi ezt tesszük, a kicsit komolyabb csapatok még nyaralnak <#lookaround>#lookaround>"
forrás
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Slovannak voltak szép ívelései, de ezt Stopira is szépen védekezte, + Bozsovicsnak sem remegett a keze. Szépeket védett, de volt mikor a szívbaj kerülgetett. 😄 A Gent ellen meg reménykedjünk
I met God. She's black
Gent ellen meg meglátjuk, szerintem nem erõsebb mint a Strum és azóta sokat fejlõdtünk, meglehet a továbbjutás
www.smart-bus.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Itt tovább kellett a honvédnak jutnia és a következõ mérkõzésen is nem a csodálatos,támadófocin van a hangsúly.
Persze a védekezés is veszélyes, de elõny tudtában szerintem ha nekiesik eggyik csapat a másiknak az inkább egy öngyilkos taktika mint a biztosabb védekezésre épülõ foci.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
de a slovan védõk nagyon összeszedetten védekeztek
I met God. She's black
Most a vidi,honvéd,debrecen trióra nézve hát pl a Honvédnak most az Anzsi ellen az elsõ félidõbe igenis megvolt az a 2-3 ziccer amit nemzetközi szinten aki vmit kezdeni akar annak ezeket kötelezõ kihasználni, de a vidinél is volt most nem egy olyan.
Debrecent azért nem említem, mert õk most jól játszottak és nyertek is gólokkal.
Majd a Gent elleni elsõ félidei játék megmutatja mire is lesz elég.
I met God. She's black
Azért GRATULÁLOK nekik, remélem ennél már csak jobbak lehetnek! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Stopira jó, már a Debrecen ellen is ügyeskedett.
Szar Bayern, szar Bayern :)
egy fb komment a vidi fb oldalán:
Szántó Tamás nem tudom letjatok-e,de megint a sandor Mitrovics,Toth harmas log ki a csapatbol. bar ma Toth jol jatszik! Amig o helyetteuk nem jon ertelmes kozeppalyas,addig ez lesz..szenvedes..es eronletbol gyozelem..max
Igaza van, bár Sándornak is van pár szép mozdulása, de Mitrovics csak dobálja magát....
Viszont az új védõ, Stopira jól játszik viszonylag 😄
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
A Sándornak passzolnia kellett volna üresbe a lövése helyett, a Nikolicsnak meg nem kellett volna pofára esnie. Állandóan ezt csinálja, iszonyat irritáló...
www.smart-bus.hu
de ez a slovan micsoda mocsok csapat...összevissza fújkál a bíró is 😄
Sousa kb azt gondolhatja, h mindjárt odamegy aztán felrúgja 😄😄
I met God. She's black
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szélesi Újpesten
Rudolf Gergely Nyíregyházán