32945
Magyar Foci
-
#20680 nem vagyok agresszív, de ez a takács rita valamiért kiváltja belőlem, hogy megüssem:D -
#20679 összecsap ma az MB1 két fiatal tehetsége,Dombi Sándor és Torghelle Tibor -
Solt #20678 -
#20677 Pedig nem ez volt az eredeti célja ennek az egésznek... -
#20676 :D
ott a pont:D
úgy gondoltam hogy azokkal akikkel az MB1-ben is kezdeni szokott:D -
Solt #20675 Mindenki a kezdőjével áll ki! :D -
#20674 A Fradi például végig a kezdőjével állt ki :) -
#20673 ligakupa edzőmeccs, ifik játszanak, semmi értelme kimenni megnézni, ebből adódik, hogy tökmindegy, mikor van:) -
Grenzjager #20672 :)és kihagytam hogy a bundázó magyar játékosokat miért tiltja el az MLSZ ha közben bundázó olasznak meg játékengedélyt ad (bevallotta, 2X fogadott el pénzt)... - megértem a pécsiek kiakadását :) -
#20671 Náluk legalább ingyenes, azt is becsülni kell :D -
Grenzjager #20670 A továbbra is roppant szurkoló barát MLSZ ma 13.30-ra írta ki a Győr libakupa meccset. Biztos, hogy a szurkolókért van ez az egész? :D:D mert szerdán 13.30-kor ki megy meccsre? ingyenes :)))
amúgy meg minden klubnál ezek szerint másképp értelmezik az anonimitás jegyvásárlás megszűnését, van ahol személyi kell a vásárláshoz (jó értelmezés), van ahol külön regisztrációs kártya (rossz értelmezés) :)
szóval itt semmi sem mutat a nézőszám növekedésére. De ezt mondjuk nem is akarja az MLSZ mert nem úgy viselkedik... Fradinál és Győrnél növekedés de minden máshol szerintem csökkenés várható. -
Grenzjager #20669 Egervári kérése volt, hogy a többiekkel együtt tudjanak a diók a válogatott kerethez csatlakozni. -
#20668 inkább legyen hétfő 11, akkor még melegebb is lenne, ha már néző nem lesz.
Szurkolóbarát MLSZ, gratulálunk. -
#20667 A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága megváltoztatta a labdarúgó NB I 20. fordulójára kiírt FGSZ Siófok-Diósgyőri VTK bajnoki mérkőzés játéknapját, és kezdési időpontját, így ezt az összecsapást a tervezettől egy nappal korábban, március 17-én, vasárnap 18.30-tól játsszák a Balaton parti városban. Ezzel összefüggésben az eredetileg erre az idősávra kiírt Pécsi MFC-Matias-Kaposvári RFC meccs kezdési időpontja is megváltozott, ez a bajnoki átkerült a szokásos háromnapos forduló utolsó játéknapjára, hétfőre, 16.30-ra, ami azért lett a hét első munkanapja, mert az ezt megelőző pénteken, a március 15-i Nemzeti Ünnepen nem rendeznek futballmeccseket, így a forduló szombaton kezdődik.
hétfő 16.30
:D -
#20666 Híí igy összeolvasva nagyon durva Egervári mennyivel több mindent ért el mint a többiek... :o -
#20665 nekem a legnagyobb csalódás a Bozsik Peti
komolyan azt hittem van benne vmi plussz és tényleg nagy szaki és később is sikeres lehet edzőként -
Grenzjager #20664 az elmúlt 20 év magyar bajnok edzői
Mivel foglalkoznak manapság az elmúlt 20 év aranyérmes szakvezetői? Kazahsztántól az NB III-ig... -
#20663 sorry -
#20662 #20651 :DD -
#20661 http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/fogadasi-ugy-lanzafame-ujra-elismerte-hogy-penzt-fogadott-el-2223529
-
#20660 így van,ezekről sem szabad megfeledkezni... -
#20659 Jah de én símán ugyanúgy trutyiba nyomnám jónéhány játékos (akár válogatott) fejét is. -
#20658 Egy kalap alá venném még Kistelekit, a Tökit pofozó nézőket, Bicskeit, Koemant, a kisBozsikot is meg leginkább az olyanokat mint a Berki vagy a Jámbor meg az egyéb tulajok akik csak kifele veszik a pénzt befele soha nem teszik, valamint még mindig első helyen a magyar államot akik szépen hagyták a tömegsportot és mindenféle sporttevékenységet minimumra zülleni a rendszerváltás után. -
Grenzjager #20657 kapnának
-
Grenzjager #20656 mert Tornyi, Reszeli-S.O.S. nem jutottak ilyen magasságokba :) de kapának ők is szemetet, mint Mezey... aki 6 tonnát mondjuk, ők meg csak 3-4 tonnát kapnák.. -
Grenzjager #20655 ennyi -
#20654 Najó de miért Ő kapja a legnagyobb lebaszást? Mert nála szinte csak komolyabb szétkúrók vettek ebben részt. Kezdve a Magyar Államtól (ővé szerintem a legnagyobb felelősség), a játékosokon át, a befektetőkig és nézőkig. Bazi könnyű valakinek a nyakába varrni. Ha nyakakba akarjuk varrni akkor kollektíven mindenkiébe (volt egyáltalán pozitív ember az elmúlt 20 évben?) -
#20653 száz szónak is egy a vége,a magyar "futball" leépülésében neki is jókora szerepe volt,lehet jönni azzal,hogy bezzeg külföldön őt megbecsülik,meg meghallgatják,meg kint nagy penge,LESZAROM,itthon ő is bennevolt a futballunk szétkúrásában,csak ez a lényeg... -
Grenzjager #20652 1995 és 1996 között a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szakmai igazgatója, majd 1997-től az Edzőközpont igazgatójaként dolgozott. 1999 és 2006 között az MLSZ elnökségi tagja volt, 1999–2000-ben és 2005–2006-ban a szövetség alelnöke is egyben.
na azért sáros, éás sok jót nem tett le az asztalra -
#20651 láncafém
tökéletes igazolás a honvédnak,egy igazi rutinos bundamester,rá bármikor lehet majd számítani :) Heringvéj úr meg ezzel írta le nálam magát egy életre,hogy képes ilyen játékost leigazolni,grat neki :) -
#20650 Nah Nah ez így szerintem nem igaz. Tudtommal 1997-1999 között volt az edzőközpont vezetője, arra kérték fel, hogy vezesse be az UEFA által is elfogadott edzőképzést (előtte nem volt ilyenünk). Majd valamikor 2001-től 2009-ig szintén ő volt, után 2010 végén hívták vissza ismét, hogy tegyen egy kis rendet, amit 2012-ig vállalt.
Szóval 1997 előtt még véletlen sem volt edző képző, főleg mert leginkább nem is tartózkodott itthon, ennek megfelelően a "meg mindent" sem ő csinálta.
Valamint 83-ban vette át a válogatott irányítását, amit 2 év alatt a csúcsra juttatott, majd 86-ban az ismert kudarcok után, elzavarták - az már roppant érdekes, hogy a 88-as EB-re KI SEM JUTOTTUNK (pedig ugye ha Mezey volt a hibás akkor 88-ban lehetett volna egy nagyot villantani).
Szóval én azt mondom, hogy hihetetlen sok negatív legenda kering a fasziról - és ezt mindenki mondja tovább utána olvasás vagy nézés nélkül, kvázi már igaznak elhitetve. Az olyanokat meg, hogy hivatalos FIFA instruktor volt, meg, hogy egészen a közelmúltig a FIFA és UEFA szakmai munkáját is segítette - valahogy mindig kimaradnak.
Kicsit nekem ez olyan, hogy külföldön mindenki elismeri, kíváncsiak a véleményére, előadásokra hívják, szakmai feladatokat bíznak rá, addig mi tésztás gyurizzuk, mindenhol belekötünk és elzavarjuk - olyan dolgokat fogva rá amihez semmi köze. Persze mi (az ország) híresek vagyunk arról, hogy mindent máshogy látunk mint nyugaton, csak akkor nem tudom mért nekik van mindig igazuk... -
Grenzjager #20649 Az, hogy most van egy Dzsudzsákunk arról Égerházi nevű DVSC játékosfigyelő/edző tehet (aki Sándor Tamást is felfedezte) és így tovább és egyelőre Egervárival sem értünk el eddig semmit sem.
és végülis 86 óta ő képzi az edzőket, meg mindent, ezért ő legfőbb rossz a rendszerben.. most már képezte, mert leváltották végre valahára, a fociban nem volt se rendszer- se gengszter- se semmilyen váltás :) -
#20648 Azt mondjuk nem tudom miért divat szidni Mezeyt amikor messze ő tette le eddig a legtöbbet az asztalra a "modern" korban. Ugyebár azóta senkivel nem jutottunk ki tudtommal. Egervárinál is minden elődje gyengébben szerepelt mégis Egervári kapja a legnagyobb ívet. Hogy miért azt nem tudom (meg senki nem is tudta még megmagyarázni) -
#20647 És szerintem ez így van jól. -
Grenzjager #20646 86óta az is kevés lenne :)
és akkor végre Köztársasági elnök lehetne Dr. Mezey :) -
#20645 Csak aztán vigyázz, nehogy bilibe lógjon a kezed :DDD -
#20644 akkor is itt pofázzatok majd, ha az összes többi VB selejtezőt megnyerjük, alázzuk idegenben a hollandokat, és csoportelsőként megyünk Brazíliába -
Grenzjager #20643 a 86-os mexikói hős Mezey dottore szövetségi kapitány pályaedzője a szövetségi kapitány ma... Még ha szárnyal a szerethető is.... áááá -
#20642 szir szar Premier League-ben Wenger meg Ferguson mióta ott van a csapatuknál,mert ott nincs színvonal,bezzeg nálunk,6 hónapont basszák ki az edzőket,mert egész egyszerűen annyira magas szinten folyik nálunk a labdarugás,hogy nem tudnak megmaradni a külföldiek...ez ugye a nagyon jó színvonalu hazai edzőképzésnek is köszönhető,amit az 5x edzői Aranylabdás George Mezey vezetetett még nemrég -
Grenzjager #20641 ez az MB1