32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #20720 Valaki magyarázza el, hogy minek kell a szurkolói kártya??
Miért nem elég hogy csak személyi igazolvánnyal tudsz jegyet venni, ami névre szól, és fotó készül?
Miért kell így lajstromba venni az ország összes szurkolóját? Minek kell listázni, összeírni, adatok gyűjteni folyamatosan, a névre szóló jegyvásárláson túl? minek? kinek az érdeke és miért érdeke ez? -
#20719 Azt értem, csak azt nem értem, hogy ez miért zavarja őket. Szerintem ez mindenhol így működik, legalábbis nyugat-európában biztosan. Vagy csak simán félnek a következményektől? Nem kell balhézni és nincs gond... -
#20718 Személyes adatok megadása plusz a kamerázás zavarja az ultrákat. -
#20717 Valaki magyarázza már el, hogy mi a problémájuk... Nem teljesen értem -
#20716 -
#20715 Áá nem arra gondoltam, olyanom még volt is, a szurkolói kártyával ellentétben :D
Közben találtam róla ilyeneket:
Teremből is rendelhető a szurkolói kártya
Szurkolói kártya ősztől -
#20714 Lehet, hogy nem 10, hanem 9 vagy 8 éve is volt már ilyen fényképes kártya, csak akkor végül valamiért nem lett elengedhetetlen a jegyvásárláshoz. -
#20713 Szerintem a klubkártyára gondol. Nekem is volt, semmi előny/hátrány nem járt vele, csak volt egy plasztiklap hogy klubtag vagy. -
#20712 Nem hiszem hogy pont a Fradi szurkolókból halt volna ki a magyar virtus :D -
Grenzjager #20711 ? -
Grenzjager #20710 Én ezért becsülöm a diókat, hogy ők össze tudtak fogni.
Nem tudjuk még milyen hatása lesz, mit érnek el, drukkolok nekik,de mi Fradisták azt se tudjuk mondani, hogy megtettünk mindent a kártya ellen. megpróbáltuk egyáltalán a tiltakozást a szurkolói kártya ellen?...mert az összefogás hiányában erőtlen semmiség volt ami volt összességében)
amúgy pl volt egyszer hogy kimentünk páran másnaposan, angyalföldi lakásban történő ébredés után, adhoc egy Vasas-MTK-ra, amit a meccs előtt 2 órával döntöttünk el. Csak nézni egy meccset minden izgalmi hatás nélkül, ülni, nézni,relax:) Kártyákkal elveszik a jogot ettől.
De adhoc én se tudok kivinni senkit egy Fradi meccsre. Ez jobban fájó az előzőnél.
Ok, megszűnik az anonimitás és csak névre szóló jegyet lehet venni személyi igazolvánnyal, belépéskor fotó stb. Ez rendben.
De minek a szurkolói kártya???
-
Zenszkij #20709 ennyi :D -
#20708 Fradinál már kb 10 éve is volt szurkolói kártya (legfeljebb akkor még nem volt ennyire "szigorú" a rendszer). Majd meglátjuk ezek mennyire lesznek kitartóak 10 év múlva :D -
#20707 A többiek kitartóbbak, bennük még él a magyar virtus. -
Zenszkij #20706 viszont a Győr bajnoki címébe én nem törődtem bele. Milyen szép lenne valami csoda folytán beelőzni őket! Hajrá Fradi! -
#20705 A fradisták is beletörődtek/elfogadták a szurkolói kártyát a csoportokat is beleértve.
Nem tudom minek erőlködnek a többiek...:) -
Grenzjager #20704 lesznek diósgyőri szurkolók,
csak a csoportok kérik a helyüket hagyják üresen, mert a csoportok csak idegenben fognak Diósgyőr meccsre járni. -
Grenzjager #20703 győri tavaszi hangoló
-
#20702 Ja, az újpestiről tudtam. Úgy látszik mindenhol lesz ilyen tiltakozás ahol van még szervezett szurkolás. Valahol megértem őket, de szerintem nem fogják ezt már visszavonni. -
#20701 erről a linkelt cikknél többet nem tudok, csak annyit, hogy a diósgyőri és az újpesti szurkolócsoport is felfüggeszti a tevékenységét (szurkolás, drapériák kihelyezése, koreográfiák). A lilák a derbyn is csendben lesznek, amíg a miskolciak olyan stadionba nem mennek, ahol kiépített kamerarendszer van, ergo a sajátjukba sem. -
#20700 Mekkora marhaság...mármint az a része, hogy kevesebb adatot kell megadniuk :D
-
#20699 azt a kevés de azért még meglévő hangulatot is kiölik 1-2 éven belül a pályákról. Aztán majd mehetnek a családok :D -
#20698 Közben megadták a linket máshol: ezért
hmmm, hát érdekes -
#20697 bocs, DVTK-Haladás -
#20696 Haladás-DVTK meccsen nem lesznek diósgyőri szurkolók? Tud erről valaki valamit? -
#20695 a hangulathoz csak annyit, hogy ez a szép, új világ. Jobb lesz ha hozzászokunk. -
Blum #20694 Na hazaertem a Kaposvar meccsrol....apam mekkora egy szanalom. Legutobb kb. 5 eve voltam kint meccsen,ma raszantuk magunkat faterral,hogy kinezunk de 20 perc utan szetuntuk az agyunkat.
Egy megye 2-es focicsapat szurkolotabora is izgalmasabb annal,amit a kaposvari publikum csinal. Mindenki all a kezeben egy korso sorrel,karomkodik,nyakon kopkodi a masikat szotyival es kesz.
A meccset illetoen: Nem volt ez rossz meccs meg kaposvar "szurkolokent" sem,de a hazai csapat vedelme nevetseges. Bevallom oszinten,en lent a grundon anno eleg botlabunak szamitottam ha focizasrol volt szo,de ennyi penzert szvsz en is eljatszanek igy...ha nem jobban. -
commissioner #20693 a honvéd bunkerfocija ellenére is elég jó meccs volt -
#20692 paks-honvéd 0-3
kíváncsi leszek a zseniális Szivics most miről fog beszélni -
#20691 Értem én a viccet és szeretem is, de azért ez már lassan az ízléstelenség határát súrolja. :D -
#20690 te állat -
#20689 ne viccelj, úgy élvezhetek bele hogy nem kell tartásdíjat fizetni később... :D :D :D -
#20688 szereted terhessel csinálni? :D -
#20687 szerintem cuki,beszélni nem tud,de nyílván amire nekem kellene nem is kell... -
#20686 annak én is megcsapkodnám az arcát... a péniszemmel :D -
#20685 ha már van Puhlpitus rovat, akkor lesz vmi fogadós téma is biztos.
LEgalábbis vendég focistaként v edzőként megkérdezném tőle élőben, hogy akkor hogy is volt ez? -
#20684 iq light vagy -
#20683 Vasárnap eszembe jutott, hogy azt nem akarják kirúgni? Bundás Betta -
#20682 :DDDD -
#20681 hát én inkább már a Lipcsei Bettát ütném, mert néha olyan baromságokat mond, hogy csak fogom a fejem. De inkább őt büntetésből letérdeltetném, na nem a sarokba