Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgymeg Szépvolt Fiúk!<#worship>#worship>
Idegenben már az x is jó, de a gyõzelem is, van miért hajtani!
Niko gólja nagy mák volt, de nyertünk. A középpálya írtó gyenge volt, de legalább végre harcoltak. Ha úgy játszanak Belgiumban mint a 2. félidõben, akkor nagy esélyünk van. 😊
I met God. She's black
A másik pedig a Nikolics állandó színészkedése... a saját csapatát bünteti vele. ( most a Tóth emiatt kapott sárgát )
www.smart-bus.hu
A középpálya mint úgy nem is létezik...van 3 lassú játékosunk , Oliveira-Niko-Gyurcsó hármas indulgat meg..Néha-néha Tóthnak vannak villanásai de Mitrovics és Sándor kb nincs is a pályán..:S
I met God. She's black
viszont azt látom, mintha húznánk az idõt, és Sousa nem nagyon izgul miatta, úgy látszik ez valamiféle taktika része
a védelem még úgy-úgy elmegy, a támadókkal nincs gond, de a középpálya szégyen
I met God. She's black
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
És innen csak ezt a fix idõt játszanák, amikor pedig nincs játékban a labda, óra áll. Egybõl megszûnne a sok fetrengés, hempergés, mert semmi értelme nem lenne. Mindjárt nem okozna gondot a videóbíró bevezetése, hiszen meg lehetne nézni akárhányszor egy esetet, nem lenne gond ha éppen áll a játék 2 percet.
Ja és megszûnne az hogy a hosszabbítás annak alapján változik hogy az ellenfél edzõjét Alex Ferguson-mak hívják (+8 perc) vagy Kiss Bélának (+2 perc).
Na persze a Fifa-t látva ez igazi utópia, amikor ezen a nyomorult gólbírón szenvednek már vagy 20 éve, akkor egy ilyen drasztikus változáshoz kellene vagy 200 év...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem értem miért nem lehet itt is szépen megállítani az órát mikor nincs játékban a labda.
Ezzel az idõhúzásokat is ki lehetne szûrni.
arról nem is beszélve h nagyon sok esetbe marhára nem annyit hosszabítanak a bírók mint amennyit elcsaltak a csapatok...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hajrá LOKI !!!
legutóbb is mi volt
bate-vardar 3:2 uccsó két gól a baténak 90+2,90+4. percekben😄😄
vicces😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
nem kell drasztikusan, de ha már ennyi pénzt kaszáltak most a klubok a tv jogdíjakból, az mlsz megkövetelhetné, hogy csak stadion rekonstrukcióra fordítsák.
Dum spiro, spero.
És utána ezt konzekvensen be is tartani, nem az elsõ alkalommal megváltoztatni, mikor valaki kiesik a rostán.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
transfermarkt szerint 1,3 millió eurót ér, szóval nem lehet rossz játékos és még nagyon fiatal
Az m2 közvetíti a holnapi BATE Boriszov-Debrecen (18.00) BL-selejtezõt ill. a csütörtöki Videoton-Gent (20.30) EL-selejtezõt
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.