Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Dél-Amerikához nincs köze az UEFA-nak.

Szar Bayern, szar Bayern :)

bakkerman
a maracana-t megnézném milyen állapotban van,vagy a vila belmirot,és ezekben 40-50 ezren járnak meccsre,némelyik brazil stadion életveszélyes...az UEFA meg a világítás miatt szarakodik,hát rohadjanak meg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

asszem van is egy videó egy brazil stadionról ahol ide-oda imbolyog a falelátó a tomboló szurkolóktól
ressy14
nem a kerítéshez szorultak a szurkolók (az a Hillsborough-ban volt 89-ben), hanem egy beton fal dõlt le. A stadion eleve roskadozott, a lelátó betondarabjaival dobálóztak a szurkolók.

Dél amerika más tészta, ott szarnak az ilyenekre, nincs is normális stadionjuk.

Persze érdekes kikötések vannak, de a loki vezetõsége már 6 éve ez ellen tehetett volna valamit. A pénz nem lehet kifogás, a BL csoportkörrel kaszáltak rendesen, de állítólag az utánpótlásra költötték. Tavaly mégis siránkoztak, hogy csak 1-2 pályájuk van, és az utánpótlás csapatoknak egy pályán kell osztozniuk egy idõpontban.

Dum spiro, spero.

Zenszkij
Semmi köze nem volt hozzá. Túl sok jegyet adtak el, és egyszerre túl sok embert engedtek be a stadionba, ezért odapaszírozódtak a rácshoz a szurkolók. Nem azért történt a tragédia, mert nem volt elég fényes a reflektor, vagy nem volt 200 újságírónak hely biztosítva. Dél-Amerikában ebbõl nem csinálnak ebbõl problémát. Ennyi erõvel bármikor elhelyezhetnek egy detonátort is a stadionba, sose lehet elég elõvigyázatosnak lenni sajnos.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Kösz. Ha-ha, nem mertem leírni elõzõ hozzászólásomban, hogy még a parkolóra is van szabály, de látom a tartalomjegyzékben hogy van. 😄

Át fogom olvasni mindenképp.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
meg is lett az eredménye ('85 Heysel)

Dum spiro, spero.

Zenszkij
érdekes 30 éve tudtak enélkül is BEK-et szervezni...vicc

Narxis
Jó lenne tudni a pontos kritériumokat, majd guglizok egyet hátha valahol le van írva pontokba szedve. Szerintem a stadion minden szegletére van valami szabály. :/

ressy14
azért ez cseppet sem igaz.

régebben naponta megfordultam ott, és már akkor csodálkozva néztem, az ute-t már akkor is lehagyta.

Azóta csak fejlesztettünk rajta, a vip európai szintû, médiahelységeket is kialakítottak.

ne csúsztass...

Dum spiro, spero.

szabii98
a vidi stadion nem sokban különbözik a lokiétõl, talán annyiban hogy van fedett lelátó. ahogy a képen nézem itt nincs, max ennyi a hátrány 😄

ez meg vicc:
'Puskás-stadionban vívta „hazai” meccseit a Debrecen, de a FourFourTwo információja szerint ezúttal a nemzeti stadion sem fog megfelelni az UEFA-nak, forrásunk szerint többek között a reflektorok fényereje sem kielégítõ.'
nehogymár a reflektorok miatt ne feleljen meg

I met God. She's black

Rudee
Sousa legalább nem beszari és "normális" tartalékos csapattal ment Újpestre.

Rudee
Hát igen.
Azért most volt 1-2 jó húzása (Pátkai csak pados, Lipták nem ívelget, stb), de még kéne néhány. Strestik gyenge, de játszatni kell, mert fizettek érte. Lang bizonytalan, Kamber is megoldaná azt a feladatot vélhetõen kevesebb hibával. Pilibaitis és Aleksidze meg csak az NB2-es csapatban, kész vicc.

Rudee
442 is marhaságokat ír. Ennyi erõvel válogatott meccset se lehetne rendezni az országban.
Kicsit el vannak tájolva.

Én jártam az ETO Park összes helyiségében és igen csak komolyan fel van szerelve, nem úgy, ahogy a cikkben írják. Jóformán csak az asztal alól hiányzik egy ribanc, aki félidõben leápolja a vendéget.

Zenszkij
Ebbõl is látszik, hogy még egy Romániában is jobban gazdálkodnak a csapatok, mint itthon, ahol csak a pénzek lenyúlása megy. Pedig kis befektetéssel többet nyúlhatnának le, de inkább azonnal egy ezres, mint 2 hét múlva tízezer. Ez van. Simán lehetne mindig egy magyar csapat a BL fõtáblán, már nem olyan nehézkes a bejutás, mint 5 évvel ezelõtt. Remélem felnyílnak a szemek és látunk némi pozitív fejlõdést a gazdasági területen a magyar futballban. Addig is hajrá magyarok, jussunk tovább!

banok
Ez igen nagy szégyen lenne...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Szegény Pinyõ, utálják a drukkerek, utálják a játékosok, de azért õ nem adja fel. 😄

Narxis
Azon igen csak meglepõdnék ha Gyõrben nem lehetne azt a meccset lejátszani. A többi stadionnál talán tényleg bele lehet kötni ha akarnak, talán még a Vidié is jó lenne. Nehéz kérdés mikor már a fényerõre is van elõírás. 😄

én mondjuk nem értem hogy a nyír1-i miért nem alkalmasabb mint pl a pozsonyi stadion?

passatgt
puskásban simán játszani fognak, nem kell kelteni feszültséget

Casillas
ez nem nagy arc, hanem realitás 😛

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rudee
Kíváncsian várom Pinyõ nyilatkozatát, ha nem tudják megverni a Haladást 😊

Rudee
Koman kezdõként bõ egy órát játszott a nagy skalpot begyûjtõ Krasnodar-ban <#eljen>

Kovács Péter a szünetben állt be a Stromsgodset csapatába, a hajrában sikerült egyenlíteniük.

Szentpéteri a padról nézte végig a Lahti MyPa elleni vereségét.

Király nem kapott gólt a Bundesliga II nyitányán az újonc Regensburg ellen.

Vanczák kezdõ a Basel ellen.

Rudee
Kronaveter <#worship>

DasIsFuck
hát most az európai kupák miatt szerintem eggyáltalán nem számított ez a vereség.
azért az fontosabb.
bajnokság meg nem most dõl el.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

passatgt
hát azért idegenben, 1-0-ra kikapni kaposvártól 3. csapattal ami kb soha nem játszott együtt, szerintem nem rossz eredmény

úgyse most fog eldõlni bajnokság, videoton nyilván veszt pontot majd holnap, õk is valami ZS csapattal állnak ki

LSSAHPAUL
Szerintem túlértékelte a 3. dvsc lineup-ot. Csak azt nem értem amikor látta hogy ez nb2-es szint akkor miért cserélt 3 szintén nb2-es játékost be... vagy már akkora arca van hogy úgy gondolta hagy játszon most olyan aki sose játszik, ígyis úgyis megnyerjük a bajnokságot 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Rudee
Ez a Kondás igen nyomorult.
Van egy rakás jó játékosuk, akik úgyse játszanak a BATE ellen. Sokuk még a padra se fér oda. Mégis ilyen kerettel megy bajnokira. Meg is érdemelték, remélem még lesz nekik 4-5 hasonló meccsük.

passatgt
Lokinál elég sokan pihennek😄

bakkerman
nagyon szurkolok mindkét csapatnak,remélem a jövõhét folyamán a visszavágók után olyan videók kerülnek ide be,ahogy ünnepel a két csapat!! <#worship><#eljen>

Rudee
Priskin kezdõ és a csapata második gólját szerzi.

passatgt
idegenben Torghellével kezdenék mivel úgyis védekezni fogunk, õ szerintem jobban védekezik mint Nikolic, plusz kontráknál jobban letudja kötni a belsõ védõket így a szélen Gyurcsónak és Oliveiranak több helye lenne

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
<#nevetes1>

Dum spiro, spero.

Ámen! 😊

Casillas
nem hiszem, hogy olyan messzire vinné a Loki a hazai meccsét valaha <#zavart1>

ressy14
még bl csoportmeccset is rendezhetnének itt, és fognak is 😄

Dum spiro, spero.

a Vidi stadionja megfelel az EL-playoff követelményeknek?

passatgt
nem kell beszarni egyik csapattól sem, okos játékkal ezen a szinten verhetõ mindegyik, egyszer legalábbis, annyi meg pont elég

bakkerman
a felsorolt csapatok közül az elsõ hét kapásból egy ötössel ütné ki Sousa-ékat...papíron.

bakkerman
nagyobb csoda lenne egy Vidi EL fõtábla mint egy debreceni BL-be jutás

az Inter se olaszokkal nyert BL-t<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rudee
Vaskó
Videoton -> Kecskemét

Azt az egyet azért sajnálom, hogy alig marad magyar a fehérvári keretben.

Casillas
Ja, azért EL, hülye vagyok. <#zavart1>

Casillas
A Bate kiesik, sajnálom.

Kaplan
Szerény felsorolás. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
elõreláthatólag ezeket kaphatná a vidi:

Inter, Liverpool, Marseille, Sporting, CSZKA, PSV, Bordeaux, Twente, Bordeaux, Stuttgart, Harkov, Bilbao, Alkmaar, Hannover, Lazio, Heerenveen, Trabzon, Newcastle, Fener, Apoel, Hapoel, Brugge/Köbenhavn, Paok, Anortoszisz, Levante, Genk, Partizan, Sparta Praha, Rosenborg, Young Boys, Bate

Dum spiro, spero.

bakkerman
az biztos,mekkora dolog lenne szerdán látni játszani a Lokit a BL fõtáblán,csütörtökön meg a Videotont <#papakacsint><#vigyor2><#vigyor2> jól áll mindkét csapat,de a neheze csak most jön...