Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dél amerika más tészta, ott szarnak az ilyenekre, nincs is normális stadionjuk.
Persze érdekes kikötések vannak, de a loki vezetõsége már 6 éve ez ellen tehetett volna valamit. A pénz nem lehet kifogás, a BL csoportkörrel kaszáltak rendesen, de állítólag az utánpótlásra költötték. Tavaly mégis siránkoztak, hogy csak 1-2 pályájuk van, és az utánpótlás csapatoknak egy pályán kell osztozniuk egy idõpontban.
Dum spiro, spero.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Át fogom olvasni mindenképp.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
régebben naponta megfordultam ott, és már akkor csodálkozva néztem, az ute-t már akkor is lehagyta.
Azóta csak fejlesztettünk rajta, a vip európai szintû, médiahelységeket is kialakítottak.
ne csúsztass...
Dum spiro, spero.
ez meg vicc:
'Puskás-stadionban vívta „hazai” meccseit a Debrecen, de a FourFourTwo információja szerint ezúttal a nemzeti stadion sem fog megfelelni az UEFA-nak, forrásunk szerint többek között a reflektorok fényereje sem kielégítõ.'
nehogymár a reflektorok miatt ne feleljen meg
I met God. She's black
Szar Bayern, szar Bayern :)
Azért most volt 1-2 jó húzása (Pátkai csak pados, Lipták nem ívelget, stb), de még kéne néhány. Strestik gyenge, de játszatni kell, mert fizettek érte. Lang bizonytalan, Kamber is megoldaná azt a feladatot vélhetõen kevesebb hibával. Pilibaitis és Aleksidze meg csak az NB2-es csapatban, kész vicc.
Kicsit el vannak tájolva.
Én jártam az ETO Park összes helyiségében és igen csak komolyan fel van szerelve, nem úgy, ahogy a cikkben írják. Jóformán csak az asztal alól hiányzik egy ribanc, aki félidõben leápolja a vendéget.
Kovács Péter a szünetben állt be a Stromsgodset csapatába, a hajrában sikerült egyenlíteniük.
Szentpéteri a padról nézte végig a Lahti MyPa elleni vereségét.
Király nem kapott gólt a Bundesliga II nyitányán az újonc Regensburg ellen.
Vanczák kezdõ a Basel ellen.
azért az fontosabb.
bajnokság meg nem most dõl el.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
úgyse most fog eldõlni bajnokság, videoton nyilván veszt pontot majd holnap, õk is valami ZS csapattal állnak ki
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Van egy rakás jó játékosuk, akik úgyse játszanak a BATE ellen. Sokuk még a padra se fér oda. Mégis ilyen kerettel megy bajnokira. Meg is érdemelték, remélem még lesz nekik 4-5 hasonló meccsük.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Videoton -> Kecskemét
Azt az egyet azért sajnálom, hogy alig marad magyar a fehérvári keretben.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Inter, Liverpool, Marseille, Sporting, CSZKA, PSV, Bordeaux, Twente, Bordeaux, Stuttgart, Harkov, Bilbao, Alkmaar, Hannover, Lazio, Heerenveen, Trabzon, Newcastle, Fener, Apoel, Hapoel, Brugge/Köbenhavn, Paok, Anortoszisz, Levante, Genk, Partizan, Sparta Praha, Rosenborg, Young Boys, Bate
Dum spiro, spero.