32945
Magyar Foci
-
#20760 a szakmai igazgatójuk mondta is, hogy azokat a belógókat szeretnék kiszűrni ezzel, na de akkor ilyen ketrecet kell alkalmazni? értelmes országokban mindenhol olyan van, mint amit lejjebb linkeltem. Feltételezem ezzel a sorozatos ketrec építéssel valaki ismerőse jó sok pénzt kapott... ja bocsi nálunk nincs ilyen. -
#20759 azért ez sem néz ki valami széles dolognak...
szabi: Fehérváron a sima háromágú tökverőnél van kártya/bérlet/jegy olvasó is, nem hinném, hogy ide telepítenének ilyen börtön cuccot. -
Grenzjager #20758 na igen, eső után hogy bokáig érő víz volt a ketrecben...
olyan magyaros az egész -
Grenzjager #20757 mi már megszoktuk nagyon rég megszoktuk, jegy érintéssel lehet menni a ketrecbe, legtöbb esetben min. 2X secu szemle után, érkezvén az utolsó secu meetingre a ketrecből.
Diósgyőrben amúgy azt nem értik, hogy az hogy van, hogy van kb 8ezer néző van, és 5ezer jegyet adtak el + bérletesek....
-
#20756 a fehérvári mértnem jó?:D
lesz egy olyan is, + egy ilyen ahol a szurkolói cucc kell vagy mi? ekkora baromság még a biszem-baszom ligákban sincs szvsz :D -
#20755 Annyira odavannak a Barcáért is (khmm bakkerman...), pedig ők hány MB1-et nyertek meg? Még a Csepel is nyert 4-et... -
#20754 De ezt ugye csak olyan stadionokba fogják kiépíteni, ahol eddig semmilyen beléptető rendszer nem volt. Itt nálunk sima tökverők vannak, ahol egy jól megtermett ember is kényelmesen át tud menni. Egyáltalán az ilyen 3 ágú biszem-baszom hererák generátorok miért nem elegendőek? Abba a diósgyőri cuccba még alapanyag is sokkal több kell.
-
Grenzjager #20753 de nem az a manager ill. edző aki az MB.I-ben lesz bajnok??
a többi elbújhat.
50 millió fonton csücsülve miután meg mondta az arab sejk hogy kit kell megvenni, nyugodt biztonságos tőkeerős bajnokságot szervező szövetséggel a tréner mögött, több tízezres állandóan meccsre járó tömeggel bazi könnyű bajnokságot nyerni, na de az MB1et megnyerni maga a művészet. -
#20752 Megjegyzendő, hogy a Fradinál ilyen is van már ~10 éve, de az emberekre van méretezve emlékeim szerint :D -
#20751 Ezt a remek focit nem érdemli ám meg mindenki! Így kell szűrni a sok, tolakodó meccsrejáró embert. :D -
#20750 Szánalmas...
Egy közepes színvonalú strandon jobb beléptető rendszer van :D
Aztán nem csodálkoznék ha el kell majd bontani az egészet a picsbe mert senki épeszű nem fog meccsre járni.
pl Angliában létezik egyáltalán ilyen? Vagy a franciáknál? Csak azt nem értem minek ennyi szabályozás, úgy kb az egész nemzetre nézve, sőt az egész unióra bár ezt nem kéne ide hozni de kezdem úgy érezni hogy rohadtul túlszabályzott itt minden... -
#20749 A?D?_SSD_SA:DF?DSA?SD_FS:A -
#20748 elbújhat a sok ficken fucken bajnokság...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20747 atyaég -
#20746 direkt megnéztem a NS-t mit ír a diósgyőri tegnapi hangulatról. Még így is 8-ast adott, meg se említve a kintmaradókat. :D
-
Akkor ott is jó lehetett a hangulat. :D -
#20744 Ráadásul olyat lehetett olvasni róla, hogy egy "fúrógép" :D -
#20743 De ez az edző a régi-új ideiglenes edző aki ráadásul eddig is ott volt Újpesten Jos Daerden mellett. -
#20742 A Fradinál is így volt, csak előbb még volt gyorsan egy 2:0-ás vereség a Honvéd ellen :) -
#20741 mondjuk az elég jellemző, hogy ha egy csapatnál elküldik az edzőt, akkor utána néhány meccset behúznak..... -
#20740 A derbyhangulat szerintem a szurkolókra lesz nagyobb hatással, persze a teltház minden igazi focistát doppingol valamennyire. Az edzőváltás Újpesten kevés, én úgy látom, hogy ott a kerettel is gond van, erősíteni kellett volna. Meg 1 hét alatt nem sokat lehet változtatni, sőt szinte semmit, éppenhogy átbeszélték a komolyabb hibákat. 4-0-ra nyer majd a Fradi ha számszerűsítve kellene tippelnem. :D -
#20739 és az edzőváltás?
és a "derbyhangulat"? -
#20738 Független nézőként én is azt mondom, hogy kegyetlenül ki lesznek tömve a lilák. Jelenleg az Újpest FC minden csak nem futball csapat. -
#20737 független szurkolóként őszintén szólva nem sok esélyt látok újpesti pontszerzésre, nagy kakiban vannak a lilák. Habár lehet, hogy felszívják magukat. De ez országos 1-es szvsz. -
#20736 *szavaznátok :) -
#20735 Facebokos szavazás a holnapi Fradi-Újpest kapcsán csipáznám a ha szavaznának -
#20734 szerencsétlen nikolicnak akkor nem megy be semmi amikor egervári nézi a meccset:D -
#20733 Még érthető is lenne a kártyázás eg kamerázás, ha tényleg olyan szurkolók lennének. De egyáltalán nem ilyenek. Most azért ennyi pénzt beleerőltetni, hogy egy görögtűzért életfogytigra büntetnek meg bírószapulásért pontlevonás meg helyben lincselés állvanézésért lassan? :D
Mikor emberek (v állatok inkább) 1-2 ezerért gyilkolnak szabadon az országban, sztem nem a görögtüzező-káromkodó futballszerető ember a gond. -
#20732 Én így voltam már Siófok meccsen. Idén lesz 10 éve... -
Szóval akkor a C lehetőség ellen tiltakoznak a diósgyőri és újpesti ultrák. Mondjuk ez így jogos. -
Grenzjager #20730 A, vagy megveszed s nem kérnek semmit, Pl Vasas, Siófok
B, személyi igazolvánnyal névre szóló jegyet veszel, fotó is készül rólad
C, külön regisztrálni kell egy szurkoló kártyára, és csak ezzel valamint személyi igazolvány vehetsz jegyet
na most momentán ez a 3 keveredik.
A törvény annyit ír elő szerintem h X ideig csak névre szóló jeggyel lehet menni meccsre.... Ezért a C (mint a Fradinál) vérlázító listázás.
-
#20729 Vajon a Diósgyőr tulaja mikor jön rá, hogy játékosokat venni nem elég, kellene hozzájuk egy edző is. Amit a második félidőben produkáltak ez megint valami siralmas volt... -
#20728 én életemben talán először és utoljára akkor voltam nb1-es meccsen, mikor még létezett a Stadler fc :D -
#20727 hát én Fehérvári létemre nem tudom hogyan megy ez, mert bérletes vagyok, még 4 éve minden adatomat elkértek, azóta csak újítanom kell. De eddig a jegyvásárlásnál nálunk nem kellett semmilyen igazolványt vagy kártyát odaadnod.
De ha van olyan klub, ahol már kártya nélkül nem lehet jegyet venni (pl. Fradi), akkor az elszomorító és sok szempontból értelmetlen.
Grenzjäger pontosabb infókat tud szerintem mondani. -
#20726 Valaki írja má le, hogy most akkor hogy megy az új szabályok szerint a jegyvásárlás. :D Igen, fotelszurkoló vagyok.
Most akkor oda kell adni a pénzt és a személyit plusz a szurkolókártyát? Amit a jeggyel együtt visszakapunk csak ők lemásolják? Vagy hogy van ez? -
#20725 Pesten van romkocsma turizmus, miért ne lehetne romstadion turizmus is? :D -
#20724 hát a Siófok a nyári (nyár közeli) időszakban elveszti így a nézőinek a felét, igen, azokat a német turistákat, akik lejönnek csobbani a balcsira :D -
#20723 Igen, óriási nálunk a futball-túrizmus, inkább az itteni meccsekt választják egy Old Trafford vagy Camp Nou helyett
Ez valószínűleg azért van, mert ilyen roskadozó fos stadionok máshol a világon nincsenek. -
#20722 Arról nem is beszélve, hogy így alaposan kiszúrnak az ide látogató, magas szintű futballt kedvelőkkel, akiknek nincs szurkolói kártyájuk és csak azért zarándokolnak ide, hogy megnézhessenek 1-1 fantasztikus rangadót -
#20721 Én nem akarom elhinni, hogy értelmes helyeken van ilyen baromság, hogy csak kártyával lehet jegyet venni :D