Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Az igazság az, hogy túl sok selejtezõ mérkõzést kell vívnia a magyar csapatoknak, míg más bajnokságok 5-6. helyezettjei automatikusan bent vannak az EL csoportkörben. Itt megint minden a pénzrõl szól. Aránytalan ez a helyzet, ugyanis egy magyar csapat tud játszani 2-3 jó meccset, de sajnos fejben elfáradnak, nincsenek meg azok a kvalitások, amiket nyugaton láthatunk minden hétvégén, mikor sportadóra kapcsolunk. Az nem mérvadó, sajnos, hogy valaki veretlenül nyeri a magyar NB1-et. Ez inkább szánalmas a többi csapatra nézve. Úgy gondolom, hogy egy ilyen Club Brugge semmivel se gyengébb csapat így szezon elején, mint teszem azt egy Inter, vagy egy Athletic Bilbao. A csapatok még nincsenek teljesen felpörögve, ilyenkor bárki fogható. Emlékezhetünk arra az esetre, amikor hazai pályán a Zalaegerszeg is legyûrte a nagy Manchester Unitedet. Fejben nem voltak itt az angolok, a visszavágóra viszont felpörögtek. Az ilyen "kisebb" csapatok, mint a Club Brugge ezeken a mérkõzéseken viszont beleadnak apait, anyait. Nekünk is meg kéne próbálnunk fejben felnõni a feladathoz, és akkor talán ilyen kiállításos bakik sem csúsznának be. Ugyanakkor megjegyzem, nem kellett volna ennyi gólt kapni még 10 emberrel sem.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LOOOL:

http://megverjukvvcristofelt.com

LOOOOOOOOOOOOOL
bakkerman
magyar csapat nem megy ki 3 csatárral nemzetközi meccsen,ezt jobb ha tudod. lásd válogatott,andorra,moldova meg ilyen fos szarok ellen 1 csatár

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Loki idegenben remélem 3 csatárral kezd, vesztenivaló nincs

DasIsFuck
Debrecen csalódás, de a vidi is elherdálta a lehetõségeit, 1 gólt minimum lõni kellett volna azokból a ziccerekbõl.

De van esélyük és a trabzonspor azért sztem egy fokkal erõsebb játékerõt képvisel meg úgy általában a török bajnokság is mint a Belga...
az h a Debrecen egy Brugge ellen hazai pályán ennyire képes picit szégyen fõleg az utóbbi évek legjobb és eggyértelmûen a legjobb magyar csapattól.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Én is az igazolások elcseszésében látom a fõ okot... ráadásul, ha a Varga elmegy, végük van.

www.smart-bus.hu

Én még mindig a kereten vagyok fenn akadva, nem lett volna akkora csalódás, ha értelmesebben igazolgatnak a Debrecennél. Gyakorlatilag 2 vkp posztra van 2 ember....bezzeg támadó, csatárból annyi van mint a fos abban a keretben...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kaplan
Bocs a duplázásért.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Rudee
Szerintem csak 1-2 játékos el akar már menni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Kaplan
Ahogy lentebb írtam, nekem a hozzáállással van bajom. Nem érzem bennük a tûzet, szomorú, hogy Herczeg után így "leépültek."

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Remélem a játékostársak jól megbasszák szárazon a lyukát a meccs után. Utána pedig visszahajítja a klub oda ahonnan jött... Igazi ostoba faszfej, gratulálok neki!

Effe88
mi neked a csalódás áruld már el???
az, hogy nem tud megverni egy belga él csapatot emberhátárnyban vagy mi???
mit vársz tõlük??

Effe88
szerintem se
ezt a ramos cseszte el
a felelõtlenségével

Kaplan
Istenem bazdmeg. Kurva nagy csalódás idén a Loki a nemzetközi porondon. Ez a BL-csapathoz viszonyítva nagyon csúnyán kutyaütõ csapat.

Veretlenül nyerte velük az NB1-t... Nekem sem szimpatikus, de szerintem nem vele van a gond.

www.smart-bus.hu

Kaplan
Én is eléggé jelentéktelen figurának gondolom.

passatgt
Én Kondást tartom a hibásnak, amikor átvette a csapatot még volt lendület, és az kb mostanáig tartott, kicsit olyan semmilyennek érzem Herczeghez képest, nincs érzem, hogy bármiféle tekintélye lenne a csapatban

szabii98
A gent is kapott pár gólt, talán a loki is csodát tehet! Ez az egyetlen remény , de 1 gólt ehhez minimum lõni kellene

I met God. She's black

Kaplan
Amúgy erõs hanyatlást érzek Debrecenben, fõképp motivációs részrõl. Kicsit olyan mintha jól laktak volna. Ez viszont nem tesz jót a magyar focinak mert akkor a Vidinek nem lesz ellenfele az elkövetkezendõ pár évben.

passatgt
5 nemzetközi meccsen 1 gólt kapott a vidi, sztem a védekezéssel nincs gond...

Kaplan
A DVSC kiesett...

Ja-ja... bemákolhatnának egy gólt...

www.smart-bus.hu

szabii98
Majd kialakul, lesz valami 😊
addig is hajrá dvsc!

I met God. She's black

zaki
grat a vidinek, nagyon szép ez az eredmény.
loki meccsem meg megint ez az idióta kommentátor van, qrva idegesítõ.

A Sándor szerintem jó lenne, ha kevesebb védekezõ feladata lenne... két kurva jó védekezõ középpályás kéne nektek is...

www.smart-bus.hu

szabii98
Igazigaz , nagyon jó védõink vannak 😊
Igazság szerint, Stopirával a védõ probléma is megoldódott, most középpályások kellenének, mert Tóth és Sándor nem a legjobb, na meg Mitrovics...

I met God. She's black

Igen... kiválóan meg van szervezve a védekezésük, az már más kérdés, hogy vannak egyéni hibák. Ez már ugye képességbéli kérdés...

www.smart-bus.hu

Kaplan
Szerintem nagyon stabilak. Vannak egyéni hibák, de a nemzetközi meccseken eddig jól tömörültek.

szabii98
Eszeveszett jól védekezni? Vinicius olyanokat csinált hogy az eszem eldobom!
De legalább kihúztuk..szegény Walter, belõhette volna...
a DVSCvel mi történt?

I met God. She's black

Ja-ja... remélem ezzel most kijátszotta magát! Bár, ha a Varga elmegy... :S

www.smart-bus.hu

passatgt
akármikor játszik, 2 sárgával simán kiállítható lenne, állandóan páros lábbal ugrik a labdára

Kaplan
A Vidi eszeveszett jól tud védekezni. Támadni már nem annyira... Sajnos. De remélem, hogy lesz ez jobb is. Rettentõ lassan gondolkoznak támadásban.

Laikus szemmel is érett neki a kiállítás, nem értem a Kondás miért nem hozta le...

www.smart-bus.hu

passatgt
annyiból jó, hogy legalább idegenben nem fog játszani

passatgt
5 perc ohsszabbítás? hát ez mi a faszom idióta állat

Kurva Ramos...

www.smart-bus.hu

passatgt
Mitrovic sajna nem játszik valami jól

passatgt
nem nb1-es szint, de úgy látszik nincs jobb...
leggyengébb légiós idehaza

Rudee
Ramos vazze... egész meccsen faultol, 2 sárgával is leküldhették volna már.

Szar Bayern, szar Bayern :)

szabii98
sousa is annyit ordibál a bíróval hogy az hihetetlen 😄

I met God. She's black

passatgt
kondás nem szarozik😄

Egyébként bármi is legyen a DVSC meccs eredménye, le a kalappal, hogy felálltak két ékkel!

www.smart-bus.hu

szabii98
spanyolhonban edzõdött 😄

I met God. She's black

Kb ugyanezt eljátszotta most a Varga is a DVSC meccsen! 😊

www.smart-bus.hu

passatgt
Walter Lee, a magyar messi kicsit megforgatta a védõt😄

szabii98
hát nem.
viszont a félidõ utolsó 10 perce tényleg jó volt, támadtak, támadtunk jó volt..csak ugye air sanyi. jó nemmondom, lehet nikolics sem tudta volna ellõni, de szólni kéne sanyikának hogy nem kéne 11esre menni

I met God. She's black

Újpest tudtom szerint belga kézben van
Ez a Colman gyerek másodszorra üt bele szándékosan kézzel a labdába... egy lapot sem kapott...

www.smart-bus.hu

szabii98
talán kihúzhatjuk, de durva lesz. kicsit többet kellene vállalni :/
torghelle 45+3ban fejel majd egyet és gól lesz!<#idiota>

I met God. She's black

<#eljen>

www.smart-bus.hu