32945
Magyar Foci
-
#21121 az ns elkezdte terjeszteni ezt a faszságot, a klub meg tovább tetézi. mindig van amin rágcsálni lehet, pedig tök felesleges. -
#21120 Hát ez kész -
#21119 meg amikor a John Csank még a zetét irányítva azt nyilatkozta,hogy annyira nem örül az EL szereplésnek,mert 2 héttel hamarabb kell megkezdeni az alapozást...érdekes cikk volt emlékszem rá -
#21118 hát tavaly külön öröm volt nézni, ahogy a 4. helyre esélyes 4 csapat miként próbálta elkerülni a 4. helyet :D
-
#21117 Balhé Cigándon: az edző rúgta fel a gólt érő kontra előtt a csatárt -
#21116 Ez csak ilyen magyaros előre mentegetőzés ha kikapnak. Irapuato óta ez megy. -
#21115 Ámen. Pontosan erről van szó, ezért felesleges bármilyen hozzállást látatlanban elképzelni egy adott csapatról. :) -
#21114 már hogyne szarnák le?
Folyamatosan sír mindenki, hogy utazni kell, meg korán kezdeni az EL miatt.
-
#21113 Egyetértenék veled, ha az általam említett El meccseken a pályára lépő 20-on X éves mtk-s fiatalok csúsztak-másztak volna. De nem, csak lötyögtek.
Különben is felesleges itt ecsetelgetni a lehetséges jövőbeni történéseket, aki odaér a végén az el selejtezős helyekre, az el is indul majd rajta. -
#21112 Nem hinném, egész más ez a mai MTK, pont az a legnagyobb bajuk, hogy minden évben eladták a tehetségeiket, de hát valamiből élni kell. -
#21111 Nem, a teljesítménye és az elért pontjai alapján kell megítélni de úgy éreztem te egész mást akarsz kihozni belőle. Ha nem akkor bocs.
Még annyit, hogy szerintem egyik magyar csapat se szarna le egy EL-t. -
#21110 egyébként lefogadom, ha odaérnek a dobogóra az mtk-sok, akkor ugyanolyan alibi focit fognak produkálni mint 2-3 éve a szlovák középcsapat ellen. -
#21109 hát mi alapján ítéljünk meg egy csapatot? a mezszíne alapján? :D -
#21108 lokinak meg valaki szóljon már, hogy a comic sans nem menő:D -
#21107 Sztem nem szarják le csak nem olyan erősek mint azt a tabella mutatja, én sokszor bizonytalannak éreztem a játékuk csak a hazai közegben ez még nem hátrány. Egyébként meg rém egyszerű, el kell érni az EL induló pozíciót. Nem szeretem amikor nem a teljesítménye alapján ítélnek meg egy csapatot. -
#21106 Lejárt. -
#21105 mtk nem leszarja
ennyit tudnak
szurkolók nélkül kurva nehéz sport ez
amúgy a győr már indulhat a nemzetközi kupákba?
az az eltiltás lejárt már? -
#21104 egyébkénk se értük volna be őket. ez az eto nem fog 12 pontot (most már 15-öt) veszíteni, az mtk pedig súlytalan ahhoz, hogy befogja a győrieket.
csak az mtk ne induljon az el-ben, mert ugyanúgy leszarják mint tavaly. -
#21103 hát igen, b-közép nélkül marad a "tisztességes családbarát közönség ugye"
ezt hallhattuk -
#21102 szerintem jogos volt a tizi, + még első félidőben amikor mitroviccal szabálytalankodtak, az szerintem belül volt
+ rudolf is mehetett volna zuhanyozni azért idő előtt, pedig nem játszott most rosszul kivételesen:)
viszont így valszeg győrt már nem éri be a vidi -
#21101 a meccs vége egyébként undorító volt mindkét részről és a szurkolók részéről is... -
#21100 ami előtte volt kétes szitu az meg nem lett befujva (vissza se játszva egyszer se.)
Tizi járt, szerencséje volt a dióknak -
#21099 -
#21098 Lakatos Márió (aki valami fura oknál fogva Paraiba feliratú mezben játszik) hogy örült a befújt 11-esnek -
Zenszkij #21097 csürhe Videoton, jogtalan 11-es, és elmaradt kiállítás, de kikaptak :D YESSS -
#21096 over 3,5-et játszott a spori az olasszal :D -
#21095 De legalább megvan a -2 pont a lokinak
Azért egy ilyen 11-est befújni...ez az esés még az 50 évvel ezelőtti háborús filmekben is ciki lett volna. -
#21094 Ez a honvédos olasz kamatoztatja itt az otthon tanultakat :D -
#21093 Szalai büntetőt hibáz... :( -
#21092 "Sánta kapus húsz méterre kifutva" :D
Amúgy ilyesmi szerelés volt már az NFL-ben is :)
-
#21091 Szentes Lázár (DVTK): - Azzal kezdem, hogy Magyarország legjobb formában lévő csapata látogat hozzánk, akik rengeteg gólt szereztek a meccseiken. Azt azonban megígérhetem, hogy mindent megteszünk a győzelemért. Hogy mi szól mellettünk? Valamibe kapaszkodnunk kell, például abba, hogy milyen teljesítményt nyújt a csapat. Győrben jól játszottunk, viszont kikaptunk. Negatív és pozitív dolgok vesznek körül, s nekem ki kell emelnem a játékosokat a negatívból, s a pozitívba kell kapaszkodni. A Győr elleni meccsnek volt annyi pozitív hozadéka, ami elég lehet a Videoton ellen. Úgy gondolom, hogy saját magunkban bízhatunk, csak magunkra számíthatunk. Olyanok vagyunk, mint a főnixmadár, minden vereség után meghalunk, de aztán feltámadunk, és remélhetőleg egyre erősebbek leszünk. (dvtk.eu)
ezek a nyilatkozatok...:D -
Janika114 #21090 http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130406-az-edzo-szerelte-a-csatart-az-nb-iiias-rangadon.html
Vannak érdekes dolgok még azért, ilyenért megbüntethetnék a klubbot is sztem, legközelebb mi lesz a néző szereli le a csatárt... -
#21089 váááá :D
-
#21088 :DDD -
#21087 détári -
#21086 -
Grenzjager #21085 Egyénileg eldönti a bíró hogy sértő e számára a szurkolás vagy nem,
egyénileg eldönti, hogy a bekiabálások sértik e a fair play szellemét (pl. Mocskos Kiskunlacháza! -ez nagyon sértheti, egyéni véleményezés) ... kb így.A biztonság érdekében mindenhova regisztrációt!.... :) -
#21084 Moniz se szereti a baglyokat :) -
#21083 Gondoltam ez mindenkire egyformán érvényes, de lehet van valami apró betűs rész, amiből kiderül, hogy ebben a fordulóban csak az április 6-án Vas megyében lejátszandó NB1-es mérkőzésekre vonatkozik :D
Egyébként is azért vannak kevesen a meccsen, mert a családok nem mernek kimenni ezek miatt a szurkolói megnyilvánulások miatt! :D
Amúgy mi ez az alreg? :) -
IrEfMoZs #21082 azt a 2 embert is kizáratnád akik kint vannak a meccsen?:D:D