Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
(szabályokat ismerjük már, ha kimegyünk pénzt keresni sípolgatásokkal, meg rohangálással...)
Elõnyszabály és piros jó lett volna, csak évente 1x fordul elõ kb így szerintem nem is tudta, hogy lehetõség lenne rá.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
Vezet az Eger Paks ellen, idegenben, és ezután a meccs után döntenek a paksi edzõ jövõjérõl, nyilván nem pozitív irányban😊
ZTE - Gyirmót 2-2
G.: Pavicevic (36.), Babati (59.) ill. Tóth N. (53.), Magasföldi (63.)
a török megszállás alatt a nyugat európaiak meg féltették a seggüket, de komolyabb segítséget nem kaptunk, hogy az iszlám áradatot nagyobb eséllyel megállítsuk.
kár a történelmen rágódni, most teljesen szabad ország vagyunk, állítólag, aztán mégis a béke segge alatt totyogunk.
Dum spiro, spero.
remélem a törökök fogadtatása sem lesz ellenséges, bár nem elsõsorban a trabzoniak jönnek majd, hanem a német és osztrák földön lakó bevándorlók. Õk meg kitudja milyenek 😄
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki ráér olvasshat pár érdekességet, itt.
Azt hisznek amit akarnak, egy biztos:minden nyomorúságunknak okai õk. Ha õk nem basznak meg minket 300 éven át akkor nem sodródunk a hasburgok kezére, nincs monarhia így nincs trianon se, a 2.vhában nincs okunk a balfasz németek oldalára állni. De mi basztuk el 1444-ben amikor Hunyadi Drinápoly(törökország akkori fõvárosa) elõtt volt, nem csak azé mert korának legjobb hadvezére volt hanem mert a Perzsákkal is háborúztak a törökök, akik tán még veszélyesebb ellenfelek voltak a magyaroknál is 😊 és a török császár könyörgött a békéért, ezek az ostobák meg elfogadták.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
1. Sousa a meccs után ellátogatott az egyik étteremben ünneplõ vidisták közé.
2. Az összes vidistát a Trabzon fõszurkolói kocsikkal vitték el a stadionhoz, majd a vezérszurkolójuk a 2. félidõben a kordonokon keresztül átment a vendégszektorba és együtt szurkolt a magyarokkal. (A kordokon õrködõ zsaruk jól ismerték, és simán átengedték õt)
Dum spiro, spero.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
hát a Népligettõl 200kmre normálisabbak élnek szerintem a szervezést illeti
"Augusztus 25-én este a Diósgyõri VTK és a Siófok 18.30 helyett 20.45 órakor mérkõzik meg egymással."
Remélem tanulnak a hibákból... Mind igazolás, mind taktika terén! A kiállítás után le kellett volna hozni az egyik éket, akkor nincs ez a szétesés! Két meccses a történet... Arra kellett volna törekedni, hogy ne kapjanak gólt.
www.smart-bus.hu
az ember azt hinné, hogy ha 39-40 fok meleg van, akkor este is lehetne játszani ha már refi téma ugye.....
Ramost mondjuk fél évre számûzném...
Dum spiro, spero.