Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Most nem zúg a "Pintér takarodj!"? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
gyõr meccsen leláton:

Csajom Leszel, alatta pedobear 😄

dave9004
amugy abszolut jó a meccs, ahhoz képest h kánikula van. Soha rosszabb magyar bajnokit mint ez a félidõ
dave9004
a bíró hátbarúgása stoplissal is ritka, de csak tudja mit kell tenni.
(szabályokat ismerjük már, ha kimegyünk pénzt keresni sípolgatásokkal, meg rohangálással...)
Rudee
Agykár Béla 😄

Elõnyszabály és piros jó lett volna, csak évente 1x fordul elõ kb így szerintem nem is tudta, hogy lehetõség lenne rá.

Szar Bayern, szar Bayern :)

dave9004
WTF Gyõr meccs bíró???????????
Rudee
Ezeket a bírókat jól megsütötte a nap. Ennyi piros az eddigi 4 forduló alatt nem volt, mint ma.

Effe88
ja és végig ülte a 90.percet a padon:S:S
barom a west brom edzõje

banok
Kovács Péter 2 gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
utóbbi már vert is egy gólt
Rudee
Gera csak csere a Spurs ellen. Kovács Péter viszont kezdõ Norvégiában.

Rudee
Szalai meg kezdõ a Mainz-ban. Lõhetne is 1-2 gólt 😊

banok
Stieber (Fürth) padon ül a Bayern ellen.

banok
Meg sem áll Szentpétervárig... 😊

Rudee
De már jön visszafelé, Moszkva nyugatabbra van Mahacskalától... <#nyes>

Narxis
Lõhet még 10 gólt is, sokan nem bocsájtják meg neki, hogy keletre ment focizni. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

banok
A Dzsudzsák gól

Rudee
Miért? Gólt lõ megint, adott 2 gólpasszt. Múltkor is betalált és fikázták sorban.

bakkerman
ígyvan

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
demagóg
inkább aranylabdát neki

ressy14
meglesz az elsõ gyõzelmük? <#wow2>

Dum spiro, spero.

Rudee
Dzsudzsák-gól megint, lehet szidni.

Rudee
Nem az, szerintem a fia lehet. '95-ös születésû.

bakkerman
ez gondolom nem az a Babati aki pár éve visszavonult,vagy igen??? <#fejvakaras><#wow1> nem egy gyakori név a futballban

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
én már csak azért is szeretném újra kispadon látni a Dömét, mert a nyilatkozatai mindig felvidítanak 😄

Dum spiro, spero.

Rudee
De Õ amúgy is csak megbízott edzõ. Majd viszik Détárit.

passatgt
5 forduló, meglesz a 3. edzõcsere:
Vezet az Eger Paks ellen, idegenben, és ezután a meccs után döntenek a paksi edzõ jövõjérõl, nyilván nem pozitív irányban😊

Rudee
NB2-es derbi:

ZTE - Gyirmót 2-2
G.: Pavicevic (36.), Babati (59.) ill. Tóth N. (53.), Magasföldi (63.)

ressy14
OFF

a török megszállás alatt a nyugat európaiak meg féltették a seggüket, de komolyabb segítséget nem kaptunk, hogy az iszlám áradatot nagyobb eséllyel megállítsuk.

kár a történelmen rágódni, most teljesen szabad ország vagyunk, állítólag, aztán mégis a béke segge alatt totyogunk.

Dum spiro, spero.

ressy14
akik kimentek azt mondták, hogy õk baráti viszonyban vannak velünk (szerintük a két nép már a török megszállás elõtt is vegyült), és a 150 évet õk egy hosszabb kirándulásnak fogják fel 😄

remélem a törökök fogadtatása sem lesz ellenséges, bár nem elsõsorban a trabzoniak jönnek majd, hanem a német és osztrák földön lakó bevándorlók. Õk meg kitudja milyenek 😄

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
jó kis mese.

LasDen
ez így nem teljesen igaz...a magyar királyok és nemesek is vétettek nem egy hibát a hosszú évek során, amik ugyanúgy az ismert végkifejlett felé sodórták országunkat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LSSAHPAUL
Ezek az idióta törökök tényleg azt hiszik hogy a magyar és a török testvérnép. Valszeg integilencia hiány miatt, nincs normális töriórájuk.
Aki ráér olvasshat pár érdekességet, itt.
Azt hisznek amit akarnak, egy biztos:minden nyomorúságunknak okai õk. Ha õk nem basznak meg minket 300 éven át akkor nem sodródunk a hasburgok kezére, nincs monarhia így nincs trianon se, a 2.vhában nincs okunk a balfasz németek oldalára állni. De mi basztuk el 1444-ben amikor Hunyadi Drinápoly(törökország akkori fõvárosa) elõtt volt, nem csak azé mert korának legjobb hadvezére volt hanem mert a Perzsákkal is háborúztak a törökök, akik tán még veszélyesebb ellenfelek voltak a magyaroknál is 😊 és a török császár könyörgött a békéért, ezek az ostobák meg elfogadták.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

passatgt
és lehet tudni, hogy miért? mármint a 2. pont😄

Rudee
Én a régi BL és UEFA kupa rendszert szerettem. Jó hogy kell a sok csapat a nagyobb nemzetektõl, de lehetne max 2-re (+ a címvédõ esetleg) sorozatonként. Akkor is voltak jó meccsek és legalább az esélyünk is jobb lenne.

Részemrõl nem annyira... 😊)

www.smart-bus.hu

ressy14
és mi õket? 😄

Dum spiro, spero.

A törökök bírnak minket...

www.smart-bus.hu

ressy14
Két érdekesség a tegnapi meccsrõl:
1. Sousa a meccs után ellátogatott az egyik étteremben ünneplõ vidisták közé.
2. Az összes vidistát a Trabzon fõszurkolói kocsikkal vitték el a stadionhoz, majd a vezérszurkolójuk a 2. félidõben a kordonokon keresztül átment a vendégszektorba és együtt szurkolt a magyarokkal. (A kordokon õrködõ zsaruk jól ismerték, és simán átengedték õt)

Dum spiro, spero.

Stopira 😄....Depor hmmm

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

passatgt
Amúgy a Stopira gyereket nemvágom honnan szedték össze, baromi jó, jövõre tuti elviszi valamelyik nagy csapat. Bírom amikor mindig megkérdezi a bírót, hogy onnan bedobhatja e a labdát😄

Argentin bajnokság már smafu? 😊
hát a Népligettõl 200kmre normálisabbak élnek szerintem a szervezést illeti
"Augusztus 25-én este a Diósgyõri VTK és a Siófok 18.30 helyett 20.45 órakor mérkõzik meg egymással."

Túlzóak az elvárások! A Bruges játékosai háromszor annyit érnek mint a Loki játékosai! Már a döntetlen is egy jó eredmény lett volna... Ehhez képest egyenlõ létszámnál helyenként jobbak voltak...

Remélem tanulnak a hibákból... Mind igazolás, mind taktika terén! A kiállítás után le kellett volna hozni az egyik éket, akkor nincs ez a szétesés! Két meccses a történet... Arra kellett volna törekedni, hogy ne kapjanak gólt.

www.smart-bus.hu

de akkor én pl a népligettõl 200 km-re már nem tudnám nézni, mert akkor már a spanyol bajnokikat adják, vagy a fasz se tudja 😄
ressy14
Üdvözöllek Magyarországon! <#wave>

Dum spiro, spero.

off, nbI -> a reflektorok faják legyenek, különben úgy járnak mint Eger (nem úgy mint Szolnok) .... de akkor az év egyik legmelegebb napján miért vannak 16h-kor meccsek (Népligetben már eszméletlen dolog hogy ezt a 14h-ból varázsolták, de még ott a többi)...

az ember azt hinné, hogy ha 39-40 fok meleg van, akkor este is lehetne játszani ha már refi téma ugye.....

na ezért kár volt bajnoknak lennie a Lokinak.... durván siralmas.
Ramost mondjuk fél évre számûzném...

passatgt
az hogy 2 csapatunk a playoffban van már sokat számít, pl jövõre valamelyik selejtezõben másik csapatunk is kiemelt lesz

ressy14
Egy kinti loki gyõzelem még javítana a szégyenérzeten, de a továbbjutás lehetetlen.

Dum spiro, spero.

Narxis
Ott kellene kezdeni, hogy nem halasztunk bajnoki mérkõzést azért mert 2-3 nappal elõtte játszik valamilyen nemzetközi meccset a csapat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.