32945
Magyar Foci
  • [HUN]FaTaL
    "A klub érdeke, hogy játszassa minél fiatalabban az arra érdemesebbet"
    Így van. Éppen ezért, ha akarja játszatja, ha akarja nem. Nem kell kötelezővé tenni, mert semmi értelme. A klub el tudja azt is dönteni, hogy kit hány évesen ad el és hova. Sehol a világon nincs ilyen, hogyha nem játszottál eleget a hazai bajnokságban, akkor nem igazolhatsz el.

Inkább az edzőképzést kéne megreformálni, mert az valami borzalom, hogy van 20 hozzá nem értő edző kb. és ezek cserélgetik egymás között a csapatokat, néha 1-2 munkanélküli aztán forog a belterjes szar. Szerencsére a külföldi edzőkkel ez talán változni fog.
  • bakkerman
    ja,hogy nem lenne pálya...de LENNE PÁLYA,ha azt a kikúrt sok pénzt,amit a sokadrangú román,szerb,afrikai kutyaütőkre kibasznak a klubok,inkább pályafütésbe fektetnék,meg pálya gondozásba,akkor még mikuláskor is lehetne bajnokit rendezni
  • Solt
    Írtam én olyat, hogy idegenlégiósok nélkül?
  • szabii98
    idegenlégiósok nélkül nem lesz olyan sikerünk, mint a Vidi csoportkör pl
  • Solt
    Mi ebben a vicc? A klub érdeke, hogy játszassa minél fiatalabban az arra érdemesebbet, ha pénzt akar látni belőle. Még mindig jobb, ha itthon játszanak 50 NB1-s meccset, mintha kint valamelyik nagyobb klub csikó csapatában játszogatnak... Ilyen szabályok mellett mondjuk a Bobál ikrek már rég a Honvéd első csapatában lennének. Nekik is jobb lenne, nekünk is, a klubnak is. Ők fiatalon kapnának meccsrutint, mi tehetséges magyar fiatalokat látnánk a pályákon, a klub meg drágában tudja azt eladni, aki letesz valamit az asztalra már itthon is...

Abból lett kint is jó játékos, aki azért itthon már letett valamit az asztalra... a túl fiatalon kintre igazoltak döntő többsége megmaradt ígéretnek, vagy még annak sem.

Picit gondold már végig amit leírtam, mielőtt nevetségesnek állítod be! ;)
  • [HUN]FaTaL
    " külföldre csak az igazolhat, aki szerepelt legalább 50 NB1-s meccsen"

Ne vicceljünk már. :D Elkallódnak, most se játszanak. Padot koptatni felesleges itthonhagyni őket.
  • Solt
    10 csapat, 4 nemzetközi kupa indulási jog, utolsó kettő egyből kiesik, következő kettő osztályozót játszik.

Minden csapatban legalább 3 U21-s magyar játékos, külföldre csak az igazolhat, aki szerepelt legalább 50 NB1-s meccsen (ezeknek legalább a felén 90 percet), idegenlégiós meg csak olyan jöhet, aki szerepelt legalább valamely korosztályos válogatottban.

Így hirtelen ennyi! :)
  • Narxis
    Igen, az utánpótlásban kell változtatni, de edzőképzésben se ártana.
  • ressy14
    kitolhatod a bajnokságot, csak nem lesz pálya ahol meccset lehetne rendezni :D

6-8 klubos bajnokság meg csak az óvodák között vannak.

Elég lenne, ha az aranylábú tini focistapalántákból kiirtanák ezt az alibizős stílust, már többre mennénk.
  • DasIsFuck
    hivatalos úton nem:D
  • bakkerman
    két kupánk?? ligakupában ifik játszanak,akik bajnokikon játszanak egyébként meg pihennek a ligakupa forduló alkalmával,és otthon recskáznak. Meg kell növelni a fordulók számát,ki kell tolni november végéig az őszi bajnokságot,és tavasszal meg már februárban kezdeni,plusz sokkal több hétközi fordulót berakni. És akkor még talán azt is mondhatnánk,hogy megdolgoznak a pénzükért...
  • DasIsFuck
    meg kell futni az átlagot,teljesíteni kell az átlagot.

Akik ezeket nem tudják teljesíteni azokra nincs szükség.
    Nézhető,izgalmas és európai mércével nézve megfelelő színvonalú bajnokságot akarunk nem pedig kacatot.

ha meg erre csak 6 vagy 8 klubb képes akkor csak annyi kell.
    Aki be akarna kerülni annak teljeítenie kellene a feltételeket és akkor nem lenne büntetés.

• Narxis
    El se jutnál az MLSZ elnök jelölésig ilyen tervekkel.
  • DasIsFuck
    2 kupánk amiből az eggyik ritka a másik meg vicc kategória.

A magyar focinak fel kell vennie azt a sebességet amit a többi európai bajnokság felvett.
    Ehhez meg erőltetett menet kell,kényszer és szigor.

nem egyengetni kell ezeket a klubboakt, hanem egy jó erőset beléjük rúgni.
    Egészen addig amíg meg nem tanulják a leckét.

Ha szeretnénk olyan bajnokságot ami legalább ott van másodvonalú európai ligába akkor ezt kellene tenni.
    főleg ha ezt enm majd 20 év múlva jelszóval.
  • ressy14
    plusz ha büntetni akarod a kevés futómennyiséget vagy a sok szabálytalanságot, a szerencsétlen csóró klubok miből fizetnék ki? A játékosokra nem tudják áthárítani.
  • DasIsFuck
    mert mi bajuk lehetne velük?
    Ha lenne nemzetközi forduló akkor mondjuk lehetne csúsztatni a bajnokságot, ha lenne érdekeltségünk nemzetközi téren.
  • ressy14
    egyébként a hétközi fordulós dolog baromság, van már 2 kupánk is ennek a helyettesítésére. Most meg olyan sűrű a tavaszi szezon programja, hogy ezt az elmaradt fordulót is alig bírták berakni valahova.
  • DasIsFuck
    a kényszer nagy úr szerintem.
  • ressy14
    és ezekre az uefa és a fifa is rábólintana, mi? :D
  • ReszegKoldus
    Csődbe mennének a csapatok, ha a pályán kívüli dolgok mellett a pályán történő (vagy inkább nem történő) dolgokért is pénzbüntetés járna :D
  • DasIsFuck
    Az jutott eszembe, hogy be kéne vezetni azt, hogy a bajnokság péntek,szombat,kedd,szerda ritmusba folyjon.
    Így szerintem a nemzetközi ritmusba jobban bele lehetne rázódni.

Illetve én ha vezér lennék az mlsz-be akkor csinálnék jutalom/büntető rendszert pl a meccsek iramára,játékosok futási átlagára,szabáyltalanságokra bontva.
    egy bizonyos szint alatt pénzbüntetés érné meccsenként a klubbokat,egy bizonyos szint felett meg pénzjutalom.
    Szerintem agy pár év alatt nagyon sokat lehetne a bajnokság színvonalán dobni.
  • ReszegKoldus
    Sokan nézték így is, ott csüngtek a stadion melletti házak ablakaiban, hogy láthassák ezt a szuperrangadót. :)
  • [HUN]FaTaL
    Jogos, elnéztem, azt hittem 6-kor kezdődik, de az a pápa meccs. :D
  • dave9004
    duna tv
  • passatgt
    tv nem közvetíti haladás mecsset? vagy csak én nem találom
  • ReszegKoldus
    1-et, Pápa-DVSC :D
  • dave9004
    este hattól-nyolcig hány BL-meccset adnak?
  • Solt
    Konkrétan engem jobban érdekel, mint a BL meccsek! :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem ütközhet meccs a hazai bajnokikon semmilyen UEFA meccsel. Amúgy meg nem hiszem, hogy sokan néznének hali-vidit a BL időpontjában.
  • dave9004
    ezt a hali-vidi-t is többen néznék két órával később szerintem.
    na mind1
  • Narxis
    Az mondjuk tényleg szánalmas volt. :/
  • passatgt
    két dolog:
    -próbáljátok meg magatokat eltolni nyaknál fogva, nem kellemes érzés
    -ha juhász fogja meg a spori nyakát, fél évre eltiltják:D

ettől függetlenül ez egy nagy faszság:D
  • ressy14
    :D

Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a Sanyit is elmerné így lökni? :D
  • Effe88
    :D:D
    a jó kis mb1
  • ReszegKoldus
    Szerencsétlennek veszélyben forgott az élete, utána percekig levegőért kapkodott, úgy megszorongatta a szadista játékvezető. Juhász nyakán a mai napig látszódnak az atrocitás nyomai.
  • passatgt
    hádé
  • ressy14
    csak elakarta onnan lökni a Rolit, nem látok benne fojtogatási szándékot, persze fordított esetben a játékost meccsekről tiltanák el.

A klubunk részéről nem kellett volna semmilyen közleményt vagy vizsgálati kérelmet kiadni. Inkább a hétközi fordulóval foglalkozzon mindenki.

Eger - Paks lesz, mi meg itt buzizunk ezzel? :D
  • Grenzjager
  • Grenzjager
    nekem ez jutott eszembe... :)))
    ...ne fogd a nyakam, tudod milyen érzékeny....
  • passatgt
    szerintem nem tetézi, mert ha kiderül, hogy semmi nem volt, akkor az nso megint hazudott:)