Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Torghelle hamar el fog fáradni ebben a birkózásban.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Narxis
"Nem merünk tanulni, nem vagyunk befogadóak. Mindig mindent nagyon jól tudunk, és nem fogadjuk el, hogyha valaki esetleg egy fejlettebb futballközegbõl érkezik, akkor õ valami jót is tud hozni."

Ez nettó baromság. Én azt a kettõsséget nem tudom megérteni ami a külföldi edzõk felé megy. Vagy istenítik õket pedig még le se szállt a repülõrõl vagy pár meccs után szidják mint a bokrot. Sousa felé megvan a bizalom mert az eredmények õt igazolják viszont anyagilag is biztosítva van. Nem tudta volna hozni ezeket az eredményeket ha nem igazolhatja le a spanyoljait. Ami botrány van körülötte az a mentalitásának köszönhetõ.

A többi részével egyetértek, én olyan szempontból egy kicsit maradi vagyok, hogy nem tudom sajátnak érezni azt a csapatot amelyikben több a külföldi mint a magyar de ez már legyen az én bajom.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BRACE YOURSELVES..."bírói buziskodás" is coming

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

szabii98
érdekes, és valóban, igaza van.

I met God. She's black

ressy14
<#eljen>

Picit vehemensen kezeli a dolgokat, biztos ilyen a mentalitása, de ez nagyon korrekt nyilatkozat.

Dum spiro, spero.

passatgt

Rudee
Most az államadósság növöget 😄

Narxis
2014-ig rendezve van a számla.

passatgt
Rudolf szabadon igazolható

Loki, vidi? 10 napra jöhetne úgy, mint Mohl Dávid😊

mióta állambácsi beszállt pár helyen, azóta nincs ilyen probléma
Ja, amúgy...pár éve még mindenki jelentgette be a pénzügyi gondjait, most ez mintha annyira nem látszódna...Vidi, Honvéd, Újpest, Fradiéknál nem úgy tûnik mintha csõd közelben lennének.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Effe88
jó nyílván nem
max portásnak vagy takarítónakD😄:

bakkerman
mégsincs akkora szarban anyagilag a Fradi

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
gondolom a wigannél nem vezetõedzõnek akarták...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Moniz:

"Többek között az angol elsõ osztályú Wigan is csábította, de végül a Fradi mellett döntött"

LSSAHPAUL
Ezelõtt pár évvel pont ezt csinálta az mlsz, bezáratta a kapukat egy db petárda robbantásáért, miután letelt az elzárás megint robbantgattak megint bezárták, szal ezek az elemek simán leszarják hogy megbüntetik a 'csapatjukat' érdekes de ezt az mlsz is belátta, pedig csak rosszat tudok mondani az mlsz-re, itt egy kivétel 😊
Jah apropó 10 méteren belül 4x motoztak meg, mégis miért? mert az elõzõ 3 béna? vagy mit gondoltak idõközben teleportáltam magamnak dolgokat? Bezzeg a füstgránát és pedárda átjutott, de sógoromnál volt egy bicska, nem engedték be, elkellet ásnia a stadion mellett mint egy kutya és csak akkor jöhetett be.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Narxis
Nem az van, hogy ez a koma a technikai tudást preferálja? Persze a futás is alap dolog, még az nb1-ben is.

DasIsFuck
szerintem fontos lenne azoknak az embereknek a tudatára adni akik szurkolnak egy csapat mellett, hogy ha szétverik a város belvárosát vagy akármilyét azzal nem érnek el mást, csak azt, hogy mégtöbb büntetést kap a csapat.

És éppen azért lenen jó az egész zárt kapus rendszer, hogy igenis azok akik elkövetik ezt érezzék át azt, hogy sok ezer más szurkolónak ugyan úgy tönkre teszik akár a szórakozását vagy azt hogy kiemessenek meccsre, a csapat jövõjét is...

Néhány ilyen eggyesületet be is lehetne tiltani, elrettentõ példa gyanánt..több éves börtönöket osztogatni...
Aztán elõbb utóbb rájönnének, hogy amit csinálnak az nem helyes.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

<#eljen>

www.smart-bus.hu

passatgt
„A Debrecen nagyon fontos mérkõzésre készül, számukra a tét az Európa-liga csoportköre, ám balhátvéd poszton átmeneti hiánnyal kell jelenleg megküzdeniük. Õk Mohl Dávidra gondoltak a jelen helyzetben megoldásként, ezzel kerestek meg minket is, mi pedig úgy ítéltük meg, van lehetõségünk segíteni. A magyar futball érdekeit szem elõtt tartva járultunk hozzá Mohl Dávid Európa-liga-szerepléséhez, akinek így csak a Gyõr elleni bajnokit kell kihagynia. Neki és a Debrecennek is sok sikert kívánunk a nemzetközi megméretéshez” – nyilatkozta Rózsa Pál a kecskemétiek hivatalos honlapjának, a kecskemetite.hu-nak.

<#worship><#worship><#worship>

passatgt
ismerkedés a labdával😄

arcokra nézve kicsit olyan, mintha azt mondanák, hogy "bazz, ezt azt akarja, hogy fussunk"

jaj látom már megelõztél😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rudee
Nincs annyi rendõr az országban, hogy egy idõbe foglalkozzanak a gyíkokkal 😄D

ressy14
a stadion bezárással megint a klubjukat sújtják meg a normális szurkolókat. Olyan lehetne, mint angliában, hogy ha valakit elfognak egy ilyen vandalizmus közben, azt 2-3 évig kitiltani a meccsekrõl, és kötelezõen meg kéne jelennie a rendõrségen minden meccsnapon, hogy tuti ne balhézzon az utcán se.

Dum spiro, spero.

Narxis
Jó mondjuk ez túlzás de nem értem, hogy mit árt egy busz vagy egy metrószerelvény... beszólt vagy mi? Essenek egymásnak a szurkolók vagy még jobb az amikor megbeszélik és kimennek az erdõbe, mezõre és ott verik szét egymást. Ez utóbbit abszolút támogatom mert nem zavarnak vele senkit.

Rudee
Akkor 5-6 forduló után sehol se lehetne nézõ, mert balhéznak mindenhol. Csak kevésbé látványosan.

DasIsFuck
ez nem az mlsz felelõsége vagy a rendõrségé.
ezt megköszönheted azoknak a csoportoknak akik állandóan ezeket provokálják.
Itt nem az mlsz-nek kéne csinálnia vmit, hanem a szurkolóknak kellene rájönniük h a balhé sehova nem vezet sõt csak ártanak a klubbjuknak.

Az ilyen esetek után az érintett csapatokat egész szezonos zárt kapus büntetéssel sújtanám.
vagy az ilyen rendbontókat 10 éves börtönbüntetéssel sújtani.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

szarból õ sem tud várat építeni 😄
LasDen
kíváncsi leszek erre a Monizra..a többi külföldivel ellentétben sokkal kompetensebbnek néz ki....talán ezt a szezont túl éli...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LSSAHPAUL
Akkor ezért vártuk 2 órán keresztül hiába.
Egyébként nyilván csak elítélni lehet a vandálokat, de azért az MLSZ se semmi, nem tudom volt e valaki köztetek az ute szektorban, úgy sütött a nap hogy este ránézésre lefogadtam volna pár tagra hogy na ez is ott volt 😄 nem nevetséges, fogok írni panaszlevelet. Meg a könnygázra is, közön nem volt a bulihoz, erre én is kaptam, vagy ne csináljanak semmit vagy találjanak olyan eszközt amivel a normális szurkolóknak nem ártanak.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

az az újonc a pár évvel ezelõtt komplett Kazincbarcikát tudja a soraiban, akik anno a kupában 8 közé jutottak párszor
Ricardo Moniz:

Moniz 1
Moniz 2
Moniz 3

"Moniz is one of the few proteges of the skills training guru Wiel Coerver which is aimed at improving technical ability over tactical ability. He was previously academy coach at PSV Eindhoven." - wiki

a nagy kékek párszor megütve, földre teperés után vitték be Urbán Flóriánt a IV. kerületi kocsmájából... mert szóvá tette ahogy feleségét igazoltatták....

..egyre több a rendõr rendbontó
acab

Zenszkij
"A BRFK garázdaság miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást indított és nagy erõkkel keresi az elkövetõket" És ha megvannak mi történik? Ejnyebejnye és kapnak egy hello kittys pólót. Viccország gyenge törvények.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
<#eljen>

Pinyõ lesz a 3.

mooo
Második.Kis Károly is közös megegyezéssel távozott.
passatgt
Erre meg megint óriási szükség volt...

passatgt
na, megvan az elsõ edzõváltás az nb1-ben, lehet tippelni a végére mennyi lesz😊

Narxis
neeee 😞

mooo
Détári távozik Pedig úgy szerettem a nyilatkozatait 😞
Narxis
Max 1 de az se 100%.

szabii98

effe, nembírod elviselni hogy a bíró nekünk fúj??😛

I met God. She's black

Rudee
Szalai dupla a német kupában, norvégpknál meg Kovács talált be.

én kint voltam anyám TV-bõl nézte õ is kérdezte hogy miért nem volt hangunk ezek szerint a jól beállított hangmikrofon miatt 😄

passatgt
hát elsõ félidõben már járt volna pár😊

Effe88
a vidinek minden fordulóban jár egy tizi???<#nevetes1><#zavart2><#zavart2>

ReszegKoldus
Pancs Air Sanyi segítségével azért sikerült egyenlíteni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Felcserélték a pályaválasztási jogot... Fehérváron játszanak...

www.smart-bus.hu