Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nettó baromság. Én azt a kettõsséget nem tudom megérteni ami a külföldi edzõk felé megy. Vagy istenítik õket pedig még le se szállt a repülõrõl vagy pár meccs után szidják mint a bokrot. Sousa felé megvan a bizalom mert az eredmények õt igazolják viszont anyagilag is biztosítva van. Nem tudta volna hozni ezeket az eredményeket ha nem igazolhatja le a spanyoljait. Ami botrány van körülötte az a mentalitásának köszönhetõ.
A többi részével egyetértek, én olyan szempontból egy kicsit maradi vagyok, hogy nem tudom sajátnak érezni azt a csapatot amelyikben több a külföldi mint a magyar de ez már legyen az én bajom.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Picit vehemensen kezeli a dolgokat, biztos ilyen a mentalitása, de ez nagyon korrekt nyilatkozat.
Dum spiro, spero.
http://pepsifoci.hu/node/120275
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Többek között az angol elsõ osztályú Wigan is csábította, de végül a Fradi mellett döntött"

Jah apropó 10 méteren belül 4x motoztak meg, mégis miért? mert az elõzõ 3 béna? vagy mit gondoltak idõközben teleportáltam magamnak dolgokat? Bezzeg a füstgránát és pedárda átjutott, de sógoromnál volt egy bicska, nem engedték be, elkellet ásnia a stadion mellett mint egy kutya és csak akkor jöhetett be.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
És éppen azért lenen jó az egész zárt kapus rendszer, hogy igenis azok akik elkövetik ezt érezzék át azt, hogy sok ezer más szurkolónak ugyan úgy tönkre teszik akár a szórakozását vagy azt hogy kiemessenek meccsre, a csapat jövõjét is...
Néhány ilyen eggyesületet be is lehetne tiltani, elrettentõ példa gyanánt..több éves börtönöket osztogatni...
Aztán elõbb utóbb rájönnének, hogy amit csinálnak az nem helyes.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
www.smart-bus.hu
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
arcokra nézve kicsit olyan, mintha azt mondanák, hogy "bazz, ezt azt akarja, hogy fussunk"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Dum spiro, spero.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezt megköszönheted azoknak a csoportoknak akik állandóan ezeket provokálják.
Itt nem az mlsz-nek kéne csinálnia vmit, hanem a szurkolóknak kellene rájönniük h a balhé sehova nem vezet sõt csak ártanak a klubbjuknak.
Az ilyen esetek után az érintett csapatokat egész szezonos zárt kapus büntetéssel sújtanám.
vagy az ilyen rendbontókat 10 éves börtönbüntetéssel sújtani.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként nyilván csak elítélni lehet a vandálokat, de azért az MLSZ se semmi, nem tudom volt e valaki köztetek az ute szektorban, úgy sütött a nap hogy este ránézésre lefogadtam volna pár tagra hogy na ez is ott volt 😄 nem nevetséges, fogok írni panaszlevelet. Meg a könnygázra is, közön nem volt a bulihoz, erre én is kaptam, vagy ne csináljanak semmit vagy találjanak olyan eszközt amivel a normális szurkolóknak nem ártanak.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
..egyre több a rendõr rendbontó
acab
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
www.smart-bus.hu