32945
Magyar Foci
-
#21241 Máris nem kell foglalkozni a kamutizenegyesek sokaságával amik mostanában történnek. Játékvezetés kezd nevetségessé válni tavasszal, eltűnnek az ultrák a pálya mellől.
De mi most nekifogunk üldözni a "rasszistákat" meg a dobálókat, meg 3 napon belül elítélni őket meg kitiltani a maradék embereket a stadionból.
Ez a fontos, mindenki maradjon a tv előtt.
Európában a kb 50 uefa tagországban sehol nem lesz így felkapva ez a "huhogás" csak itt, ahol pont a többséget alázzák és büntetik a legjobban. -
#21240 Kikaptak a pápától, akik még gólt se lőttek tavasszal (igaz tulajdonképpen most sem), egyből meg akarják venni a lokit :D -
#21239 Ukrán milliárdos veszi meg a Lokit?
Na látjátok ez kell ide! Jönnek az eredmények, jönnek a befektetők! -
geo91 #21238 azt olvastam első blikkre, hogy "hallgassuk el a rasszismust" :DDD -
Grenzjager #21237 Unalmas...
Abba kéne hagyni már ezt a rohadt rimánkodást, mintha a Fradi lenne a rasszizmus legnagyobb áldozata. Talán arra kéne kampány hogy nem kéne cigányozni a miskolciakat, szombathelyieket, debrecenieket, pécsieket, székesfehérváriakat, kecskemétieket, békéscsabaiakat.... és csak utána kéne siránkozni hogy jujjj micsoda holokausztnál is szörnyűbb huhogás történt Szombathelyen ahol tombol a rasszizmus... -
#21236 igen,nekemis ez ugrott be elsőre -
Zenszkij #21235 korrekt, nagyon jó -
Solt #21234 -
#21233 mikor lett ez a legnagyobb gondja a magyar focinak a bundázás, mutyizás és hulladék színvonal helyett? -
#21232 Rettentő profi videó, épül a klub arculat is, a csapat, a stadion is. Egyre biztatóbb itt minden! :) Hajrá FRADI! -
#21231 -
Grenzjager #21230 De a legjobb, hogy 0-4 után gratulált Kipircsnek a riporter :) -
Grenzjager #21229 Vannak szabályok, amiket be kéne tartani! -
#21228 Hát azért az már tényleg elég durva hogy ilyenek kommentátorok lehetnek, az oké hogy a nézők egy része esetleg nem ismeri a szabályokat, de legalább a kommentátor lenne képben :)
Amúgy kifejezetten gyatra sajnos a K.barcika védelme, támadásban még vannak is szép mozzanataik.
A nyíregy meg pozitív csalódás. -
karajjj #21227 csak kár, hogy nem 0:2 van :D -
#21226 csak a kommentátor nem ismeri a szabályokat :D(2. gól szerinte les :D)
jó meccs amúgy. -
#21225 Jó kis meccs ez a Nyíregy-K.barcika, hajtós, szép játék, 'bizisten jobb, pörgősebb mint jópár mb1-es összecsapás. -
Grenzjager #21224 Zoran Kuntics: Hat magyar játékos mellé kell öt külföldi
Ezt az arányt mondjuk az NBII-re sokallanám. -
Grenzjager #21223 a ragozásba meg a javításba belehülyültem hogy meccsen nem élveztek...:)
durva azért ha két gyereket megölnek a zebrán kapnak ennyit...
azt nem értem egyedül hogy a stadionon belüli elkövetők nagyját eddig is megtalálták volna ha akarták volna, erre huliganizmus szempontjából továbbra is a kis embereket találják meg, demonizálják őket, majd vasra verik. -
Solt #21222 Neki semmit, de Te jobban tennéd, ha nem kiragadnál részeket a mondandómból, hanem egészében néznéd amit leírtam! :)
Tudod, hogy Fradi drukker vagyok, no meg azért ekkora marhaságokat még én sem írok le, szóval eleve nem értem, hogy miképpen tudsz olyat még csak feltételezni is rólam, hogy a Gera itthon nyújtott teljesítményét kritizáljam... :)
Rossz napod volt? -
#21221 ha továbbra sem megy, segítek, Gera és Dzsudzsák az ellenpélda Németh K.-ra. -
#21220 Az egész mondatot olvasd már:
"Lásd Gera, Dzsudzsák vs Németh Krisztián" -
#21219 "...még azt a keveset sem láthatjuk tőlük, amit tudnak. Lásd Gera,..."
Mit kellett volna még mutatnia ahhoz, hogy Angliába menjen? -
#21218 indiai bajnokit érdemes egyszer megnézni, fél percenként van egy hanggránát -
#21217 (Egyébként a hanggránátnál és petárdánál nagyobb baromságot keresve sem tudna bevinni a szurkoló, durran egy nagyot aztán semmi látványos adaléka nincs a dolognak, esetenként szívinfarktust kapok a váratlansága miatt. Eddig kizárólag a fradi - zte meccs előtti pokol imitációs koreonál láttam értelmét.) -
#21216 A vendégszektorból repült be a cucc, arcról ismerem őket, hát nem mondanám huligánnak őket, inkább részegeknek :D
Ha még akarsz találni beperelésre alkalmas személyeket, én felkeresném az öngyújtót árusító sarki bolt eladóját is, vagy egyből bezáratnám az öngyújtógyárat.
Ezúton szeretnék elnézést kérni egész Miskolc lakosságától, hogy a szurkolóink miatt ment el a kedvük a meccsre járástól. -
Grenzjager #21215 Tuti jó lesz a magyar foci, a hírek szerint azok a diósgyőri huligánok akiket elítéltek a DVTK-Vidin történtek miatt, amúgy csákberényiek, ami erősen Fejér megye :D.
Amelyik a petárdát az üres szektorba dobta: két év felfüggesztettet,
aki tüzet adott a petárdához: egy év felfüggesztettet kapott.
milyen gyors tárgyalás és ítélet sitysuty. Kár hogy ezt a szigort sehol máshol nem lehet látni az országban. Lett volna egy harmadik akkor az már csoportosan elkövetett...
konklúzió: Egyértelműen a fehérvári huligánok miatt nem tudtak a miskolci nagycsaládok élvezni a meccset.
DVTK helyében meg perelném az MTI-t mert nem DVTK szurkolók voltak az elítélt huligánok, ez aljas rágalom :) -
#21214 Stopira a zöld-foki szigetek egyik erőssége -
Solt #21213 Én nem korlátoznám a számukat, csupán a minőségükre kéne valami fokmérő minimumot felállítani. Ha élne az a szabály, hogy legalább 3 U21-s magyar játékos pályán van egy időben, akkor engem az sem zavarna, ha a többi 8 játékos külföldi... feltéve, ha azok minőségi játékosok! Ha erre egy klubnak van pénze, hajrá...
Az lenne a lényeg, hogy a fiatal tehetségeknek itthon biztosítva legyen a játéklehetőség, és ne kerüljenek fillérekért külföldre még azelőtt, hogy itthon bármit is megmutattak volna magukból... -
#21212 Inkább esetleg olyan szabályt lehetne behozni, hogy csak annyi idegenlégióst lehet szerződtetni, amennyi magyart abban az átigazolási szezonban szerződtettek. -
Solt #21211 A felsoroltak közül csak Vinícius nem volt válogatott...
Az igazán kiemelkedő idegenlégiósok döntő többsége szerepelt legalább valamely korosztályos válogatottban. Nyilván van pár kivétel, de nem ez a jellemző. -
#21210 egy légiós minőségét nem feltétlen az dönti el, hogy játszott-e valaha valamelyik korosztályos válogatottban.
Csak a mi példánkon, Caneira-n és Bozsovicson kívül nem hiszem, hogy lenne valamelyiknek is legalább 1 válogatottbeli meccse, pedig javarészt minőségibbek a magyar játékosoknál (Oliveira, Vinicius, Stopira, stb.) -
Solt #21209 Beszéltük anno amikor Varga távozott, hogy ezzel a Loki aláírta a szar szereplését... így is lett. Ő volt a motor abban a csapatban. Előre is jó volt, meg védekezésben is. Ilyen figurát pótlás nélkül kivenni a csapatból öngyilkosság... tele vannak kreatív játékosokkal, csak éppen védekezni nem tud egyik sem a középpályán... a védelmük meg vicc kategória. Remélem észbe kapnak... -
Solt #21208 Felhozzák, de nem igazán gyakorlat az, hogy játszassák is rendszeresen. Nem sok 21 év alatti magyar tehetséget találsz a csapatokban. Az igaz, hogy a magyar játékosok egy része drága, de a fiatalok nem tartoznak ezek közé. Mondjuk az tény, hogy az utóbbi pár évben azért bátrabban nyúlnak hozzájuk...
Szerintem azzal, hogy csak olyan külföldi jöhetne, aki legalább korosztályos válogatott volt, elég rendesen megcsappanna az idegenlégiósok száma! :) -
#21207 :DDD
-
#21206 vidi ellen nem volt olyan rossz, kezd azért belelendülni -
#21205 még a végén megsajnálom,hogy évi 400 millió helyett csak 200-at tud belerakni a klubba a vagyonából -
Grenzjager #21204 Nagy a baj Debrecenben. Amióta a nyerőgépek biznicnek vége azóta nincsenek nagyon bevételei Szima cégeinek. -
karajjj #21203 most lehet én vagyok a hülye, de mai napig nem értem, hogy miért kellett nekik Pölö... :D -
#21202 Akkor meg maradjon így ahogy van. Az a legjobb.