32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #21281 nagyon jó lenne Böde mögé, mellé:) -
#21280 Oda van beépítve az a modul, amin keresztül viktor a vidi 2013 nevű játékot irányítja. -
#21279 nem jut eszembe hogy hívják, nyak alatti részen:) -
#21278 A halántékukon is mez van?
-
#21277 régebben kérdeztem, de senki nem válaszolt, szerintetek miért van egy púp néhány vidi játékos halántékánál a mez alatt? -
#21276 meccs képe alapján vidi kihagy 60e ajtó-ablak helyzetet, győr meg megint bemákol felszabadításból egy gólt:D -
Solt #21275 Nagyon szépen játszik a Vidi... a Kovács gyerek meg iszonyat ügyes. -
Grenzjager #21274 most "könnyű" :)) mert a Győr-Fehérvár mindig rangadó mint a ZTE-Hali vagy DVTK-DVSC. -
Grenzjager #21273 9400 néző. és Sanyi kezdő -
#21272 Egész jó az iram a meccsen, ha ilyen lenne mindegyik talán gyakrabban néznék NB1-es meccseket. -
#21271 lehet az a beceneve, kitudja:) -
#21270 Nem az az érdekes igazán... -
#21269 jobb felül az értékelőt pontozták le, szóval nem túl releváns -
-
#21267 Szerintem tízezer se lesz.
Ha belegondolok, hogy '97 őszén mikor nagyon futott nekik szekér és őszi bajnokok voltak (Fehér Miklós, Korsós György, Mracskó... edző: Reszeli Soós, szakmai igazgató: Bicskei Bertalan) akkor szinte minden hazai meccsükön tízezres nézőszám volt. -
#21266 Így van, nyerjen csak ma a vidi :) -
#21265 Torghellét meginterjúvolták:
– Mit szól ahhoz, hogy óriási népszerűségnek örvend a Facebookon, a TrollFoci internetes közösség tagjai között?
– Tisztában vagyok ezekkel, a játékostársak mindig mondják meg küldik, hogy ilyen fotó, olyan fotó... Jó dolog ez, hiszen foglalkoznak velem az emberek, ebből látszik, hogy nem egy utolsó szürke kisegér vagyok. Örülök ennek, ha pedig ezek a képek szórakoztatják a szurkolókat, akkor együtt nevetek velük egy-egy új művön, szóval ez engem abszolút nem zavar. Amíg foglalkoznak velem, addig tényező vagyok.
respect Xanyi !:D -
Grenzjager #21264 Tervezett kezdőcsapatok:
Győri ETO FC: Stevanovic - Svec, Lipták, Takács, Völgyi - Kamber, Kronaveter, Trajkovic - Varga, Kvilitaia, Kink
Videoton FC: Bozovic - Szolnoki, Vinicius, Caneira, Stopira - Tóth, Mitrovic - Alvarez, Kovács, Gyurcsó - Nikolics
(Mitrovics volt egyszer szerb válogatott, és Stopira 8-szor - vmikor volt téma a Vidi válogatottjai és ők mintha kimaradtak volna)
Amúgy szerintem nagyon jó meccs lesz. Eddig nálam Fradi nélkül az idei top meccs az ETO-Újpest, és nem a lilák veresége hanem a "forgatókönyv", tempó miatt. -
#21263 tippem 2-3, lesz tizenegyes és kiállítás is -
#21262 Annyi sztem nem lesz. :D -
#21261 és 14 ezer néző? :D -
#21260 Ma 16.30 Győr - Vidi
Az év rangadója, jobban várom mint a Fradi - Újpestet vártam.... :D szvsz kiegyenlítettebb küzdelem lesz viszont ugyanúgy paprikás hangulatú. -
Csesza #21259 -
#21258 miért,egy szpari-újpest II meccsen az "aki nem ugrál az büdös miskolci" rigmus ? :DDDDD -
#21257 de uncsi vagy -
Grenzjager #21256 A lényegét én se értem, meg azt se hogy kinek szól a huhogás ellenző kampány, mert pont a Fradi tábor nem huhog, mert az eszem se tudom mikor volt hogy ne lett volna négerünk. Ha a rasszizmus ellen szól a kampány, akkor nem a huhogást kéne lovagolni. Mert így csak egy üres show ez az egész. ha huhogás van levonul a csapat, cigányozni meg alap, ergo a cigány gyűlölet nem rasszizmus, vagy csak a négereket nem szabad szidni?
nem értem Kubatovot....
szerintem regisztrálni kéne a huhogás ellenzőit is, mert úgy hatásosabb. -
#21255 á biztos rosszul hallottad, a siófokiak voltak. -
#21254 megy ott faszszópózás, mocskos lilázás rendesen. Minden második daluk szól csak a fradiról :D
Jó dolog ez a videó kampányosdi amit csináltak, csak az orruknál tovább nem látnak a vezetők, úgy néz ki. Hogyha lefordítanák Moniznak a fradi tábor rigmusait, nem hiszem hogy tetszene neki. -
#21253 A keddi epizód előzetese volt. -
#21252 kispesti cigányok, basszátok az anyátok
ez hogyan kapcsolódik a siófok meccshez?:D -
#21251 loooool -
#21250 -
#21249 neeeeeeeeeeeeeee -
#21248 Most látta meg a csapatban lévő potenciált a pápa elleni meccsen :D -
#21247 "Debrecenben járt a Sahtar Donyeck tulajdonosa, Rinat Ahmetov, aki találkozott klubunk vezetőivel, majd megtekintette a Loki egyik mérkőzését. Az ukrán milliárdos a találkozó után felült a magángépére, és hazarepült.
Mindez történt 2005. szeptember 29-én, amikor a DVSC az UEFA-kupában a Sahtar Donyeck együttesét fogadta az Oláh Gábor utcai stadionban."
A Borsban megjelent „Ukrán milliárdos veszi meg a Lokit?” című cikk – mint azt a klubvezetőktől megtudtuk – "az évtized legnagyobb kacsája". -
#21246 Én már 1 csapatnak is örülnék, ha minden évben legalább csoportkörig jutna :) -
#21245 Jöjjenek csak a pénzes emberek, akik vállalkozást látnak a fociban nem csak kivenni szeretnének a klubokból.
Szuper lenne minden évben 2-3 magyar csapatnak szurkolni a BL vagy EL csoportkörben. -
#21244 Mert kis hazánkba nagy hagyománya van, hogy a kisebbséget tekintsük a többségnek.
-
#21243 nyílvánvaló,hogy csak Eli bá'-t akarják megbuktatni,amint ő elmegy ismét jók lesznek -
#21242 Jó most tavasszal nem megy nekik de kapják az új stadiont és az akadémia is stabil lábakon áll.