Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
és kihagytam érkezõknél Somodi Bencét, szóval:
6 külföldi ment el és 6 magyar ment el
3 külföldi jött és 3 magyar jött

Hmmm való igaz...felépül a magyar Inter. Egyébként tényleg, nem vagyok vidista így nem figyeltem oda minden megmozdulásra. Max Lencse távozása az ami megragadta a figyelmem. Inkább az érkezõk csaptak nagyobb "zajt".

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

passatgt
értem én, én csak azt jeleztem, hogy messze nem vásárol össze 2 keretnyi játékost, ez nem is tudom honnan jött

ressy14
az oké, hogy a támogatókat idehozta a Zorbán, de egy milliomos a tulajunk, lassan visszaforgatja a pénzt amit eddig belefektetett, az EL meg mégtöbb szponzort fog idecsábítani.

Dum spiro, spero.

szabii98
Renato Neto kölcsönbe jött csak, Peric is kölcsönbe ment.
Kaká bundes játékos volt, ottvolt az APOEL nyolcaddöntõs keretében.

I met God. She's black

szabii98
szerintem is könnyen továbblehet jutni, de ugyanolyan jól kell játszani mint tegnap

I met God. She's black

passatgt
nem nagyon vagy képben
Elment: Milan Peric, Jeff Silva, Vasilios Apostolopoulos, Filip Pajovic, Tamás Vaskó, László Lencse, Ákos Elek, Evandro Brandão, Dénes Szakály, András Gosztonyi, Attila Polonkai, Goran Vujovic

Ez 12 játékos

Jött: Kaká, Renato Neto, Adrián Szekeres, Zsolt Haraszti, Stopira

Nem arról van szó, fasza ez így meg minden. De ha 2014-ben nem úgy alakulna a dolog, hogy Fehérváron továbbra is meglegyen a támogatás, akkor mi marad?

Viszont arra gondoltam, hogy sikeres EL szereplés ugye vonzana pénzt az UEFA-tól, illetve talán plusz befektetõk jönnének, és így folytonos jó csapat alakulhatna ki.
Debrecenben is örülnék valami hasonlónak, talán ha kész az új stadion beindulna ott is valami plusz pénz beáramlás, mert sajnos ez az év nemzetközi szinten nem lett annyira sikeres 😞

Effe88
+1
simán meglehet a továbbjutás egy kis szerencsével
de azért egy inter vagy liverpool vagy vmi nevesebb csapa azért jó lett volna
bevétel szempontjából legalább is tuti

jószar csoport 😄 legalább jött volna valami nevesebb csapat
ressy14
egyébként ha körülnéznél, hogy az európa ligás csapatok milyen bõ kerettel dolgoznak, még ezt is kevésnek tartanád

Dum spiro, spero.

ressy14
és még így is karcsú a keret...
most már van 4 belsõ védõnk, ami kell is.
2 csatárral viszont még mindig kevesek vagyunk

Dum spiro, spero.

gercse
"többi meccs meg 0-0 lesz" <#taps><#idiota><#hehe><#vigyor>
ki is nézem ebbõl a csapatból 😄

Hmmm, az oké, hogy a "kedvezõ politikai helyzetnek" köszönhetõen VAN PÉZ Fehérváron, de azért ez már durva. Már lassan két EL-csoportkörre alkalmas játékoskeretet felvásárolnak.

zaki
itthon megverjük 1-0-ra a genket, többi meccs meg 0-0 lesz 😄
sima liba

passatgt
Ezt meg nem írta még senki:

A vidi.hu kedden kora este jelentette be, hogy Claudio Bezerra da Silva, mûvésznevén Kaká Székesfehérváron folytatja. A 31 esztendõs védõ - aki csak névrokona nevesebb honfitársának - hazájában lett profi, 2006-ban került át Európába, a portugál Académica játékosa lett.

Kakát két év után a Hertha BSC szerzõdtette, 15 mérkõzésen szerepelt a berlinieknél. Ezt követõen a ciprusi Omonia, a Braga és az APOEL együtteséhez került kölcsönbe. A portugál csapatban csereként pályára lépett a Porto ellen elbukott Európa Liga-döntõben, míg a görögökkel szerepelt a Bajnokok Ligájában.

passatgt
legyen csoportelsõ sporting, nekünk meg kell 1 gyõzelem, 5 döntetlen és 8 ponttal simán továbbjuthatunk 2. helyen😄

ressy14
plusz 2-3 X és már jók is vagyunk 😄

mondjuk azt sajnálom, hogy nem kaptunk közelebbit (pl. Udinese, Plzen, Praha) arra kimentem volna idegenbe is.

Dum spiro, spero.

ressy14
itthon 2 meccset hozni kéne, és akkor lenne esély továbbmenni

Dum spiro, spero.

passatgt
de most tényleg, sztem a genk az ua mint a gent, basel szerintem gyengébb mint trabzonspor, sporting mondjuk talán erõsebb,de az is inkább egyszint trabzonnal

ressy14
Sousa biztos örül, hogy bizonyíthat a portugálok elõtt 😄

Dum spiro, spero.

LOL...a sportingból jött Neto, majd adhat néhány belsõ infót 😄DD

bakkerman
beszarás msot nézem a 4-es kalapban ott van a Neftci is,azeri csapat basszus...na azok is hogy a faszba jutottak be <#wow1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

zaki
megkaptuk a leggyengébb csoportot :o

passatgt
bocs, brugge helyet sporting, de így is😄

LasDen
nekem is ez jutott szembe 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

aí caramba

passatgt
genk, basel brugge

kurvajó, csoportelsõként megyünk tovébb

hm, Sporting, Basel, Genk... lehetett volna rosszabb is
na, a B csoport egész jó lenne a Vidinek
ressy14
már a bate elleni hazai meccsen is olyanokat hibáztak a védõk, hogy csak fogtam a fejem. Szvsz a tavalyi vidi védelem és a mostani között ég és föld a különbség. Nem volt Horváth G vagy Lipták, akik miatt gólokat kaphatnánk.
Akik meg tényleg erre a szintre odaérnének, azok már rég külföldön profiskodnak.

Az általad említett loki játékosok közül bodnár, varga és rudolf ér valamit, szakály is talán, ha jó napja van, a többi nemzetközileg kuka.

Dum spiro, spero.

Egyelõre hulla mindegy, hogy mennyi magyar van a kezdõben... örüljünk neki, hogy egyáltalán ott vannak.

Egyébként meg ott a Gyurcsó, Sanyííí, Kovács, Tóth, Sándor, stb...

Majd pár év múlva talán jönnek a fiatalok az akadémiákról. Remélhetõleg a hiányposztokra is rágyúrnak.

www.smart-bus.hu

Effe88
dehogy nem
simán lehetne
de ennek így nincs értelme, hogy 2 magyar van a kezdõben vagy még annyi sem<#levele>

2004/05-ös szezonba
Fradi-Milwall kezdõbe, szûcs,gyepes,balog,rósa,zováth,tõzsér,lipcsei
vagy 09/10es bl
levski-loki kezdõben bodnár,mészáros,máték,cvizkovics,varga,kis,szakály,rudolf

az hogy most a loki kikapott azt egyedül az elsõ meccsén ramos faszságának köszönheti
amíg 11-11 en voltak addig méltó ellenfelei voltak a belgáknak
kiállítás után viszont szétestek
visszavágó meg formalitás volt

ressy14
máshogyan sajnos nem lehet. A loki ennek a lehetõ legjobb példája.

Dum spiro, spero.

Effe88
grat a vidinek
de azért szomorú és elgondolkoztató , hogy szinte alig van magyar a kezdõben

www.smart-bus.hu

LasDen
Spursre nem tennék, hogy behúzzák...tavaly is teljesen elszórakozták az EL-t mer nem érdekelte õket és ez esélyes, hogy idén is így lesz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WuFraZselic
mindenképp jó lenne Atletico/Inter/Tottenham vagy Lyon mert ezek nagy eséllyel behúzzak az összes meccset, és akkor "belefér" ellenük a vereség a Vidinek is

Köbenhavn
Steaua/Partizan
Vidi
és az elején említett 3/4 csapat egyike továbbjutási esélyek szempontjából elég jó lenne

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

szabii98
és amúgy, a Brugge nem egy nagyon nagy csapat, vezettek ugyan a loki ellen, de lehet azért is, mert a loki úgy gondolta, és szerintem mindenki, hogy az lesz a könnyebb meccs, lebecsülték õket. Szerintem a Vidi nehezen, de megverné õket.

I met God. She's black

szabii98
amit én mondok,
Inter(hogy legyenek végre sztárok is, igaz a Bilbaonak vagy az Atlécio Madridnak jobban örülnék)
Brugge
Plzen/Partizan(talán meglehetnek)

Ebbõl a csoportból nem lenne lehetetlen továbbjutni. Persze, nem vagyok telhetetlen, nagyon örülök ennek is, de azért van esély rá.

I met God. She's black

bakkerman
hatalmas gratula a Vidinek <#worship>

mekkora siker ez a magyar focinak...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
48 csapatot nehéz lenne egyformán, 5-ös csoportokra osztani.

Egyébként is egy kis matekkal kijön, hogy minek van értelme.
8 BL3. + 12 EL1. + 12 EL2. -> 32 csapat tavaszra

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Kérdezd meg a +41 (0) 848 00 2727-es telefonszámon 😄

[HUN]FaTaL
Twente, Brugge, Dnipro / Plzen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

ressy14
akkor knézy jenõke megint okosakat mondott 😄

Dum spiro, spero.

Mért nem?<#idiota>

Rudee
Nem.

ressy14
Liverpool, Udinese, Plzen...

de nem 5-ös csoportba kerülünk?

Dum spiro, spero.

Rudee
Lehet "válogatni"

Rudee
Majd Fortuna odadobja a Fener-t, aztán jön a revans.