Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Priskin gól

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Kaplan
A holland bajnokságot már nem közvetíti a Sport TV?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Effe88
nem tudom de balfasz az edzõS:S:
simán beférne pedig

Rudee
Priskin kezdõ az Amkar ellen.
A Bolton kapuját Bogdán védi, eddig hármat kapott :S

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Arra lennék kíváncsi, hogy a 'pool miért nem engedte el Gulácsit.
Vagy kell nekik harmadik számú kapusnak, ami a fejlõdése szempontjából nem jó, vagy pedig Angliában akarják kölcsönadni, hogy bármikor visszahívhassák.

ressy14
te kiben nem? 😄

Dum spiro, spero.

passatgt

látok benne fantáziát

passatgt
A brazil Édson Rodrígues Farías – mûvésznevén Paraíba – révén brazil csatárral erõsített a Videoton labdarúgócsapata.

na akkor ez is megvan, már csak Buzsákyt kéne valahogy itt tartani😊

passatgt
és miért is?

banok
Gera megint padon kezd :S

ReszegKoldus
Jó nagy zakó és a játékvezetõ neve Szabó 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
kipukkadt a kislány😊

Rudee
Koltai nagyon beindult és ez a gól se volt csúnya.

Rudee
Ez a Diósgyõr egész vicces formába kezd átmenni 😊

Tavaly kevésbé nagy nevekkel többet alkottak. A 2. gyõri gól poénos volt, az elsõ azért szépre sikeredett.

Rudee
Buzsáky esete érdekes, arról volt szó, hogy hú mennyi ajánlata van. Erre meg itthon edz.

Rudolf szerintem marad légiós, de talán Buzsáky is talál csapatot a határon túl.

Rudee
Ott most pontokat kell szerezni, mert hiába jutottak el idáig, a többi "rivális ország is gyûjtöget(ett) szépen. Így igazán elõre nem lépünk. Az eddig összekapart 8 pont a nemzetnek csak 2, annál meg több kéne. Egyetlen pozitívum, hogy az üldözõknek már csak 2 csapatuk (Maribor, Neftchi) maradt, remélhetõleg õk sok vereséget begyûjtenek. A csoportjukat elnézve van rá remény.

Emellett a bolgár, a norvég és a kót csapat(ok) ellen kell szurkolni, hogy le lépjenek meg nagyon.

banok
Ráadásul kétszer játszotta el a sértõdött fiút.
Buzsáky meg Rudolf jobb sorsra lenne érdemes de majd jönnek a DVSC-be vagy a Vidibe.
A Videoton EL csoportja több mint kedvezõ sok pontot lehet gyûjteni ami biza pénz is hozna a konyhára a székesfehérváriaknak.

Casillas
Jó hát amilyen arrogáns nyilatkozatokat tett anno, biztos hogy én is lefosnám a fejét az aktuális szövkap helyében. A válogatott mez hordását megtiszteltetésnek kéne venni, nem még eljátszani a sértõdõs picsát, nehogy már még mi köszönjük meg neki, hogy hajlandó az országáért játszani.
Fõleg hogy egy szar barátságos után fakadt ki.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

rendesek ezek az ibériaiak..

Barca:

Depor:

Effe88
"Huszti 45 percet töltött a pályán Anglia ellen egy 2-1 re elveszített barátságos meccsen, cseréje Hajnal Tamás volt. Miután ez nem tetszett Husztinak, hogy a Videoton labdarúgói gyakorlatilag elõnyt élveznek a többszörösen válogatott fiatal, külföldi focistákkal szemben, ezért nyílt levélben kritizálta a kapitányt. Ekkor már Buzsáky Ákos, Dzsudzsák Balázs, Vanczák Vilmos, és Hajnal Tamás is szóvá tette. Huszti le is mondta a válogatottságot."

igen
de azért meglehetne próbálni

passatgt
tudtommal Huszti lemondta a válogatottságot nem?

Effe88
az igen:S:S
és ezek alkotják a válogatottat isS:

egyébként huszti 2 gólt i lõtt az EL-ben
gondolom nem téma hogy a péniszrajzoló behívja a válogatottba esetleg??
mert hát halmosinál meg lackónál klaszisokkal jobb játékos

passatgt
most kicsit nem önmagam leszek: a papírforma továbbra is az, hogy max 3-4 ponttal 4. helyen végzünk

ettõl függetlenül hajrá, és nyugodtan lehet borítani a papírformát😊

Czvitkovics aláírt a Lokihoz (nyilván h könnyen külföldre szerzõdjön 😄😄😄)
Buzsáky Felcsúton edz
Lázár, Rudolf, Vadócz klubot keres....
micsoda karrierek ezek így?

bakkerman
az Európa Ligának az az egyik szépsége,hogy rettentõen kiszámíthatatlan! Nagyon sokat számít az,hogy egy adott csapat hogyan teljesít hazája bajnokságában,mennyire tud tartalékolni,vagy mennyire AKAR az EL meccsekre. Simán kijöhet a Vidinek a lépés például egy Genk ellen,ha a belgák gyenge formában vannak,és ez átragad a nemzetközi meccseikre is,akkor nyerhet a fehérvári csapat. Sérülések,formahanyatlások is nagyon sokat számíthatnak,én azt mondom most még ne találgassunk,és várjuk az elsõ meccset!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
Szerintem a Genk fogható oda-vissza. Gyengébbnek tartom a Trabzonnál, de talán még a Gentnél is (ott mondjuk mocsokmázli is kellett a 4-0-ás összesítéshez, de akkor is). Sporting szerintem mindkét meccsen nyer ellenünk, a Baselt jó lenne legalább itthon megcsípni valahogy. Ez a 3 gyõzelem a max, amit el tudok képzelni, de ez is már csak a legeslegjobb esetben. De a lényeg igazából szerintem a pénz- és pontgyûjtés, hogy a koefficiensen is javítsunk. A csapatén is és az országén is. Aztán lesz, ami lesz, ez már így is szép eredmény, õszintén szólva én már a Slovan elleni továbbjutásra sem fogadtam volna.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rudee
Én nem tartom túl jó csoportnak.

A Sporting egyértelmû, hogy milyen játékerõt képvisel. A Basel a BL-búcsú után könnyen átalakulhat, az elõtérbe kerülõ fiatalok pedig mindenképp bizonyítanának. A Genk érdekes csapat, a bõ keret nem azt sugallja, hogy félvállról vennék az EL-t. Talán egy 3. hely elérhetõ, de ahhoz is kell egy kis szerencse. Körbeverésre nem számítok, így valamelyik csapatot otthon és idegenben is meg kéne fognia a Videotonnak.

ressy14
a chelsea is licitált, mert kell egy olyan ember Torres helyére, aki gólt tud lõni 😄

Dum spiro, spero.

A PSG raigert 90-et.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
legújabb hirek szerint a City képes kiadni érte 63m€-ót

passatgt
megvan az új fradi csatár

<#idiota>

muszáj...
ressy14
a vidi sikerében hol voltak balfékek, és kik?

Dum spiro, spero.

jóll láttam én, hogy valami ezeréves ing van rajta 😄
polluxware
muszály volt😉

bakkerman
jobboldali kép...<#gun>

polluxware
jó helyre megy a manyup kassza😉

a siker már a láthatáron😊

végülis mirõl is beszélünk? sikeres magyar csapatokról akik egymást össze-vissza verik

DE

világviszonylatban a magyar foci még mindig ott van

ott lent😉

és ezen semmi nem változtat sztem, mert alapból balfék az egész bagázs meg ami körül veszi õket

várom a cáfoló eredményeket😉

Effe88
ugyan az az ing volt rajta mint amit 19 évesen viselt???😄D:
a másik meg lassan úgy fog kinézni mint egy cigányvajda😄😄

szabii98
azért ezek nem magyar viszonyok.
Oké, a Loki, az Eto és a Vidi telivan pénzzel, magyar szinten DÚSGAZDAG klubbok.
Egy Zalaegerszeg, Ferencváros vagy Nyíregyháza tuti hogy nem jutott volna ki pénz nélkül. Azt szeretném mondani, hogy a Loki a Vidi és az Eto kaptak egy lehetõséget, a Vidi és a Loki élt vele, az Eto is odaért tavaly a harmadik helyre, lehettek volna másodikak is. Szóval ezek nem az átlagos magyar helyzetek ..remélem értitek

I met God. She's black

bakkerman
I. Viktor

„Semmit nem adnak ingyen, ezt most megtapasztalhattuk a saját bõrünkön. Három erõs, Európában jegyzett csapatot vertünk ki – nyilatkozta a Videoton tegnapi sikere után Orbán Viktor miniszterelnök a vidi.hu-nak. – Hat meccsen egy gólt kaptunk, egyetlen olyan mérkõzés sem volt, amelyen azt a benyomást keltettük volna, hogy nem tudjuk, mit akarunk játszani. Nagyon sokat fejlõdött a csapat hat meccs alatt is. A legnagyobb nyereség az, hogy kaptunk újabb hat mérkõzést, mert csak a magyar bajnokságban nagyon nehéz felkészülni arra, amire mindannyian készülünk, hogy elõbb-utóbb a Bajnokok Ligájában is jegyzett csapat legyen a Videoton.”
„Az egész klub hosszú távú építkezésének ez a siker egy nagyon fontos pillanata. Nemcsak a hatalmas diadalt, hanem a játékosokat és a fantasztikus edzõnket ünnepeljük, mert mostantól mondhat Paulo Sousáról mindenki, amit akar. Megmutatta, hogyan lehet magyar viszonyok között tervszerû munkával eredményt elérni, sokszor ellenszélben, nem hibátlanul dolgozva, mert olyan nincs, de mégis kiérdemelte a fehérváriak után a teljes magyar futballtársadalom tiszteletét, talán szeretetét is" – tette hozzá a miniszterelnök.

szabii98
de😄

I met God. She's black

ReszegKoldus
Finoman szólva nem a szívem csücske egyik csapat sem, de ez... <#eljen><#worship>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
egyébként milyen érdeke
ezek a magyar csapatok mindig összefutnak a basellel😊
fradi 04/05ös szezonban, loki bl selejtezõben , most meg a vidi

ressy14
meg kölcsönszerzõdéssel is, mint tavaly Oliveira

Dum spiro, spero.

passatgt
szabadon igazolhatók így is jöhetnek nem?

passatgt
nem kell az ide, nem véletlen engedték el

szabii98
ma bezár a bazár szóval most vagy soha

I met God. She's black

Alvest kéne visszahozni😄D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

passatgt
hát mivel csak 2 csatár van a keretben, nem ártana

ressy14
egyébként a vidivel edz egy brazil csatár, akit elképzelhetõ, hogy leigazolunk, mert már itt van 2 hete

Dum spiro, spero.