32945
Magyar Foci
-
#21321 Akik kampányolnak, azok nem fogják ezeket énekelni -
#21320 szerintem ezt nem bántásból írta, hanem hogy a fradisták az antirasszista kampány ellenére tovább folytatják majd a gusztustalan rigmusok éneklését. -
#21319 ejnye... -
#21318 Kiváncsi vagyok a hétvégi dvtk-fradin lesz e a 'Süss fel nap, fényes nap, Diósgyörben a c***nyok megfagynak!' -
#21317 szerintem is így van. -
#21316 első 3 nemzetközi +mk győztesé a 4. hely, nem?
Ha a győztes alapból megy, akkor a másik döntős, ha ő is, akkor azthiszem senki. De javítsatok ki , mert tévedek, az fix :D -
#21315 mert ha a vidi jut be akkor a 4. indul az EL-ben? -
#21314 De ahhoz a győrnek be kell jutnia az MK döntőbe. Márpedig NEM FOG :) -
#21313 jaja. Ilyen vidi kizárt, hogy nem lesz 2.-3.
Jelenleg legjobb focit játszák, Győr megmutatta 2. félidőben miért csak egyszer kaptak eddig ki.
Győr-Vidi-Fradi 1-3.
mi meg remélem kiverjük a lokit és megyünk az EL-be :D -
#21312 De ez a vidi, ők akkor is EL-ben indulnak, ha kupát se nyernek és első 3-ban se végeznek :D -
#21311 még nem döntő a győr-vidi a kupában. csak elődöntő
-
#21310 -
COOLancs #21309 A fele debreceni drukker volt, hogy megnézzék mik a lehetőségek a reményteli új vezetés alatt.
Sajnos a Hungária körút nem tud ennyit befogadni, de jelenleg 2 hokedlit is nehéz feltölteni nézőkkel. -
#21308 a mai city-chelsea meccsen monda kommentátor, hogy a harmad-negyedosztályú kupa döntőn 45000-en voltak :O
-
COOLancs #21307 Ha az MTK eljutna a BL döntőig, akkor is üresen kongana a stadion -
#21306 ezt én is hallottam, állítólag a Chelsea sikertelensége miatt kíván befektetni a Lokiba, sőt az is szóba került, hogy a londoni és a magyar csapat székhelyet cserél, mivel az angol szurkolók csodálják Pölő játékát. -
#21305 annyira nem is fontos, mert ha megnyerik kupát indulhatnak EL-ben, sőt, ha győr bajnok és ők nyerik a kupát, akkor is:) -
#21304 abramovics akarja megvenni és elcseréli torrest pölöskeyért -
COOLancs #21303 Megbízható források szerint Borisz Berezovszkij orosz milliárdos akarja megvenni a lokit, főleg az Eger elleni 3-0-ás eredményen felbúzdúlva. -
#21302 Kár lenne ilyen MTKkat küldeni Európába.
Eto, Vidi, Fradi és tökéletes :D -
#21301 Abban nem vagyok biztos, hogy így lesz, csak abban, hogy így kell lennie :D -
#21300 Én az Eger bajnoki címét akartam megrakni 100 ezerrel, de úriember biztosra nem fogad. -
#21299 tedd meg egy tízezressel a Fradi bajnoki címét, ha ilyen biztos vagy benne :D -
#21298 Győr maradék meccseken 7 döntetlen 1 vereség, Fradi 8 győzelem, tökkééletes -
#21297 13 pontot begyűjt a Győr tuti bajnok,de szerintem 4 győzelem is elég lesz -
#21296 a győr 21 meccs óta veretlen, de most hirtelen megsüti őket a nap és sorra bukják el a meccseiket, ugye? :D
bajnok a győr (gratu nekik és sikereket a BL-ben vagy EL-ben, mindegy), a dobogós helyekért meg nagy csata lesz még. A kiesőket én leszarom :D -
Zenszkij #21295 Vidi idén 3-ban nem lesz, kár ezt számolgatni :). -
#21294 hát, vidi előtt 12 pontra van győr, viszont van még 8 forduló, az 24 pont -
#21293 Jó kis meccs volt bár több gólra számítottam én is. Akkor a lényegi dolgok eldőltek, nem? Bajnok az ETO, kieső az Eger és Siófok?
Az lesz még a durva, hogy kupában is összecsap a Győr és a Vidi. :D -
#21292 Amíg matematikailag nem behozhatatlanok, addig nem mondok le róla :D -
#21291 jó ez a meccs, csak kár hogy alig találják el a kaput:/ -
#21290 Fradinak inkább az a jó, ha kikap a vidi :D Az ETO már úgyis bajnok. -
#21289 maradjon így -
#21288 Sorfal ha ugrott volna még mindig vezetne a vidi :D -
#21287 1-1 -
#21286 Gyurcsót mindig csereként kell kezdeni, mindig baromi jól száll be a meccsbe:D -
#21285 épp fordítva -
#21284 azért nem volt ez csúnya, kb vonalról lőtte be:D -
#21283 én is nézem,nekemis tetszik a meccs,a Vidi néhol egész gyönyörűen focizik,érződik a csapaton ez a portugál/nyugati beütés,jó focit nyomatnak. Ha nem lenne ekkora előnye a Győrnek még talán odaérhetnének az első helyre is. Persze ma még bármi lehet,simán bennevan a Vidi győzelem. -
Solt #21282 Úgy-úgy! :))