Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gondolom vészmegoldásként gyorsan leigazolták
1 hónap után úgy is repül😊
osasunába amúgy jó volt
kár volt elmennije onnan(vagy kibaszták vagy õ lépett le azt nem tom)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

lol
Szar Bayern, szar Bayern :)
Dum spiro, spero.
nem értem a vasárnap késõ délután miért szurker barát idõpont(kíváncsi vagyok majd mennyi Lokista lesz idegenben vasárnap késõ délután)
pénteken 17h-kor még kurva sokan melóznak, már akinek van még melója
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
azért igazán lehetne rotálni
nem értem miért kell szinte az összes fradi meccset vasárnapra tenni
a tv közvetítések és a nézõszámok között meg nincs semmilyen összefüggés, ha lenne is az az 1-200 nézõ nem oszt, nem szoroz.
Dum spiro, spero.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ez csányinak a szurkolóbarátság?
"- szinte minden meccset élõben közvetít valamelyik TV csatorna
- megmaradt a nem túl szurkolóbarát, péntek 17.00-ás és szombat 14.00-ás kezdési idõpont is
- 5 DVTK meccset sikerült péntekre tenni
- 5 Újpest meccs szombat 14.00-kor kezdõdik
- 8 Ferencváros mérkõzés vasárnap
- A Debrecen minden idegenbeli meccse vasárnap 16.30-kor kezdõdik "
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kecskemét - Szolnok 5-0
G.: Jorginho (2), Litsingi (2), Salami
Szar Bayern, szar Bayern :)
Az elmúlt napokban a Loki és Vidi is erõsödött, erõsödhet - ez az nb1 színvonalát csak emelheti.
A Fradiból kirúgott Pölöskey meg a Leeds Unitednél van próbajátékon és tegnap egy tarcsimeccsen gólt is szerzett.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
www.smart-bus.hu
Sándor hátrébb játszik... én inkább a Walter Lee ( vagy ki a tököm ) helyén tudnám elképzelni.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akkor az Nb1-es játékosokat 1-2 kivétellel nyugodtan ki lehet venni a keretbõl, azok ugyan rúgják a labdát, de minek. Rengeteg formán kívüli / padoztatott játékos van a keretben. Gera játszott 1 meccset a Poolban, elõtte õ is kihagyott vagy fél évet. És Szalai is egybõl visszakerült a keretbe a felépülése után.
http://goo.gl/gd6Zi5