32945
Magyar Foci
  • Solt
    Vágom, de én a fehéret vontam kétségbe! :)))
  • karajjj
    amikor megválasztják közülünk az új Lázárunkat... :D
  • Solt
    Fehér füst? Miskolcon? :D
  • karajjj
    várják, hogy felszálljon a fehér füst... :D
  • ReszegKoldus
    Détári is szabad
  • LSSAHPAUL
    :( :( :p

Tornyi úr!!!!!!!!!! Edzőt keresnek! Futball tréneri állás!! (hátha googlézik, ő az utolsó reményem)
  • DasIsFuck
    szerintem a fradi nem fog odaérni, de cserébe ott lesz az mtk
  • bakkerman
    meanwhile in Miskoltz
  • LasDen #21393
    Sisat am mikor rúgták ki?? :D
  • ReszegKoldus
    Bár inkább fejbe rúgták volna anno.
    SZ.L.SZ.L.A.M.B.
  • Narxis
  • DaemoonHunter
    Most már valóban nonszensz, Szentes lemondott... :)
  • Narxis
    Ez így nonszensz. Ha Fradi indulni akar a nemzetközi kupában akkor vívja ki magának a jogot azzal, hogy győz teljesen függetlenül attól, hogy ki ül az ellenfél kispadján. Nem kell itt imádkozni meg a csillagok állását figyelni. Győzni kell és kész.
  • LSSAHPAUL
    Tényleg a fradi meccsig jó lenne ha valahogy kitartana! Az a baj ha leváltják és senki se ül le a kispadra már az is növeli a dvtk esélyeit.. a fradinak most kell minden pont, ezek meg teljesen feleslegesen akadályoznák meg azt hogy az induljon nemzetközi kupában akinek esélye is van a csoportkörbe jutásra :)
  • passatgt
    - Ő egy olyan ember, akinek nagyon nagy hatalma van a DVTK-nál, de soha nem nyert semmit. Hatalmas fizetése van, nagyobb, mint sok játékosnak. Pozícióban van, így kirúg edzőket. Látva a mostani DVTK-t, alig látok már olyanokat, akikkel én is együtt játszottam. Júniusban új csapat lesz (megint), de ő még mindig ott lesz vezetőként. Itt az ideje, hogy távozzon a DVTK-tól, a Diósgyőrnek fiatal, új, más eszméket valló szakemberekre van szüksége az ország egyik legnagyobb csapataként, melynek szurkolótábora kétség kívül a legjobb Magyarországon. Olyan emberek kellenek oda, akik szeretik a DVTK-t – nyilatkozta a bolíviai játékos a szurkolói portálnak.

erről van szó
  • Narxis
    neeeeeeee :D
  • Zenszkij
    A Fradi meccsig ne rúgják ki, remélem meg akarják buktatni és leadják a meccset :D.
  • karajjj
  • Narxis
    :D
  • Kaplan
    Én nem értem, hogy mi van ezzel az emberrel. Úgy viselkedik mint egy ötéves , vérciki.
  • Grenzjager
    Lázár pajtás a sajtótájékoztatón is hozta a formáját
  • dave9004
    hehe, hát ha megkapják a lapokat akkor meg z lesz gond, hogy megy a könyveléssel az idő :D
    piros lapnál meg 2 perc reklamálás/esetleg bunyó :D
  • ReszegKoldus
    Az időhúzás engem nem zavar, ha megkapják érte a lapokat, ahogy illik, maradt volna 8-9 ember a pályán a végére :)
    Inkább az zavar, hogy ilyen röhejes módon húzzák az időt, hogy a kezük "fáj" és ezért le kell feküdniük a földre...
  • dave9004
    fordítva is huzták volna az időt :D De nem azon múlt most.
  • ReszegKoldus
    Meg egyébként is a dalban elhangzó rész bőven a megengedett időlimiten belül van :D
  • ReszegKoldus
    Ha jól emlékszem ezt már évekkel ezelőtt huhogásnak hitték, talán még a korábbi "hallgattassuk el a rasszizmust" dolog idején.
  • LSSAHPAUL
    kiváncsi vagyok hogy a fradit megbüntetik e a kb 25 éve menő 'Óóléé ferenváros uh uh uh salala....'-nótáért! Ez nem vicc, lefogadom hogy huhogásnak fogják minősíteni az uh-uh-uh-t ,meglátjátok.
  • ReszegKoldus
    Ja, pl eddig nem nagyon láttam ilyen fájós kéz miatti földön fetrengéseket :D
  • Solt
  • dave9004
    Ezt a Rossi-Moniz-Gomes hármast remélem sokáig látjuk még itthon edzősködni.
    valami újat hoznak be épp a fociba és eddig nekem tetszik.
  • ReszegKoldus
    Ezek a kézfájós honvéd légiósok :D
  • dave9004
    5mp a megszakításhoz kell nem?
    sztem ettől büntetnek majd
  • Grenzjager
    5 másodpercig mehet huhogás (lásd most Kispest), nem gond az MLSZ szerint, ez annyira szép, hogy 4.9 másodpercig már nem is lehetsz jogilag verbálisan rasszista az MLSZ szerint :D:D:D:D
  • ReszegKoldus
    És tényleg nem mindig volt üres az a rész
  • Solt
    Mert az előbbiből lehet politikai tőkét kovácsolni.
  • Solt
    Nekem nem kenyerem... :D Egyébként azt tudod, hogy miért "huhognak"?
  • ReszegKoldus
    Semmivel, legalábbis engem semmivel se háborít fel jobban az előbbi, mint az utóbbi, valamiért mégis az előbbivel vannak elfoglalva.
  • Zenszkij
    akkor huhogj, mint egy bagoly :D
  • Solt
    Nem, mert azt nem hallja senki, és ezért értelme sem lenne. A büdös nigger mennyivel rosszabb, mint a "lófejű geci"
  • Zenszkij
    ha engedik a huhogást, akkor legközelebb már menni fog a büdös n...erezés is, van egy határ, otthon se huhogunk a tv előtt