Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anyagi gondban van a klub, csak így igazolhatnak, ha jól tudom. Szóban egy évben állapodtak meg.

www.smart-bus.hu

bakkerman
1 hónap alatt ha összejön 2-3 jó meccs neki,akkor felfigyelhetnek rá,és leszerzõdhet valahova,gondolom ez a cél vezérelte,bár 1 hónap alatt nem tud összeszokni a társakkal,a játékrendszerrel,fõleg a belsõ védõként,de õ tudja

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
Ezt az egy hónapos dolgot sosem értettem, hogy mire jó (már mint a játékosnak).

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
40 percet bírt, sérülés miatt aztán lecserélték sajnos.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Effe88
1 hónapos szerzõdése van
gondolom vészmegoldásként gyorsan leigazolták
1 hónap után úgy is repül😊

Rudee
Gyepes kezdõ a Portsmouth-ban.

Effe88
semmit
osasunába amúgy jó volt
kár volt elmennije onnan(vagy kibaszták vagy õ lépett le azt nem tom)

De ez megint nem a legelmésebb dolog...mondhatjuk hogy van egy hiányposzt védekezõ játékosok terén, ezért igazoljunk támadót -.-" De egyébként örülök petyának.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Rudee
Vadócz az Odense-hez szerzõdött. Kíváncsian várom mit alkot.

Rudee
Megtehették volna pár héttel hamarabb is 😄

gabber_saviola
volt fílingje az biztos, de amúgy nekem semmi bajom nem volt vele.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ReszegKoldus
Részemrõl semmilyen 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

az menõ volt 😄 vasárnap délelõtt felkeltem, mire kezdõdött a meccs, készen volt az ebéd 😄 képzelem milyen öröm volt arra kimenni 😄
gabber_saviola
szerintem a szombati vagy a vasárnapi "jó ebédhez jó focit" idõpont a legjobb. 😊

gabber_saviola
:ASDasasdasd

gabber_saviola
persze, kellett a hely a Czvitkovics "Cicó" Péternek. meg aztán így indokkal (piros lap) könnyebb volt kivágni az elsõ keretbõl. 😊

passatgt
Diósgyõr: Péntekig eldõl, hogy Rudolf Gergely a DVTK-hoz igazol-e - mondta Dudás Hunor ügyvezetõ a Nemzeti Sportnak.

lol

Rudee
Így legalább akit csak bizonyos dolgokért érdekel egy-egy meccs, az lehet, hogy meggondolja magát és nem megy ki balhézni. A tisztességes szurkolóknak biztos okoz gondot némely idõpont, de el kell fogadni. Egy idõben mégse lehet 3-4 meccset játszani, mert nem lenne annyi pénz a TVktõl, amit aztán el tudnak lopni.

ressy14
a lokisták eddig sem utaztak komolyabb létszámmal szombatonként sem, az a 100 ember nem sokat számít.

Dum spiro, spero.

passatgt
ja és u17-18-19-es játékosok játszottak 1-1-et kaposvárral😄

nem értem h miért nem lehet egy meccset se este rendezni... (fõleg pl amikor meleg van)

nem értem a vasárnap késõ délután miért szurker barát idõpont(kíváncsi vagyok majd mennyi Lokista lesz idegenben vasárnap késõ délután)

pénteken 17h-kor még kurva sokan melóznak, már akinek van még melója

9csöves9
nyilván azok a diósgyõriek is így gondolják akiknek pénteken meló után kéne elutazniuk az ország másik végébe...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

passatgt
A Videoton legfrissebb igazolása, a brazil Paraiba góllal mutatkozott be

Effe88
szar mlsz
azért igazán lehetne rotálni
nem értem miért kell szinte az összes fradi meccset vasárnapra tenni

banok
Szerintem egyik se gáz. Ne kéne mindenbe belekötni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

dave9004
a péntek 17:00 az fos. a többivel nincs baj. ha szinte minden csapat láthato a tvben akkor kb mindegy h mikor játszanak a hétvégén.
ressy14
a szombat 14:00-val mi a baj? A hazai szurkolók kaja után ki tudnak menni, a vendégszurkolók meg idõben hazaérnek.

a tv közvetítések és a nézõszámok között meg nincs semmilyen összefüggés, ha lenne is az az 1-200 nézõ nem oszt, nem szoroz.

Dum spiro, spero.

Casillas
hát azért nehogy már még a tévéközvetítés is baj legyen <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

MLSZ újra alkot
ez csányinak a szurkolóbarátság?

"- szinte minden meccset élõben közvetít valamelyik TV csatorna
- megmaradt a nem túl szurkolóbarát, péntek 17.00-ás és szombat 14.00-ás kezdési idõpont is
- 5 DVTK meccset sikerült péntekre tenni
- 5 Újpest meccs szombat 14.00-kor kezdõdik
- 8 Ferencváros mérkõzés vasárnap
- A Debrecen minden idegenbeli meccse vasárnap 16.30-kor kezdõdik "

nso megint milyen komoly cikket közölt 😄 Ebala van a képen Litsingi helyett
Narxis
Nem is a jól játszás vezérli szerintem hanem a pénz vagy az, hogy kap még valahol lehetõséget.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
én azt nem értem,hogy aki egy Fradiban kalap szar volt,és Pápáknak meg Siófokoknak nem tudott gólt lõni,az majd jól fog játszani az angol másodosztályban???? ezt õ se gondolja komolyan

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
most olvasom hogy Ramos elment a lokiból kecskemétre

mik vannak manapság...

Rudee
Liga Kupa nyitány:

Kecskemét - Szolnok 5-0
G.: Jorginho (2), Litsingi (2), Salami

banok
Az EL meg az anyagi lehetõségek vonzóak lehetnek.
Az elmúlt napokban a Loki és Vidi is erõsödött, erõsödhet - ez az nb1 színvonalát csak emelheti.
A Fradiból kirúgott Pölöskey meg a Leeds Unitednél van próbajátékon és tegnap egy tarcsimeccsen gólt is szerzett.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ámen!!! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
azt még a sanyi is kitudja 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
mindegy csak tömje ki a sportingot

Õ akkor az igazi, ha kötetlen poszton játszhat... bebarangolja az egész támadó harmadot.

Sándor hátrébb játszik... én inkább a Walter Lee ( vagy ki a tököm ) helyén tudnám elképzelni.

www.smart-bus.hu

passatgt
Rudolf csatár mögött szokott játszani inkább, Sándor helyett pl simán elképzelném

Szerintem valamelyik szélrõl befelé indulva képzelik el.

www.smart-bus.hu

De akkor a Vidi megint csak nem megoldás...Az az egy szem csatárposztra már kezdenek sokan lenni, vagy legalábbis nekem úgy tûnik.

www.smart-bus.hu

passatgt
mert Böde jobb, na

[HUN]FaTaL
Az 1 év erõs túlzás. Legyen inkább fél.

Akkor az Nb1-es játékosokat 1-2 kivétellel nyugodtan ki lehet venni a keretbõl, azok ugyan rúgják a labdát, de minek. Rengeteg formán kívüli / padoztatott játékos van a keretben. Gera játszott 1 meccset a Poolban, elõtte õ is kihagyott vagy fél évet. És Szalai is egybõl visszakerült a keretbe a felépülése után.

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
mivel 1 éve nem rúgott labdába?

Effe88
nincs formába

[HUN]FaTaL
Mondjuk engem rohadtul érdekelne, hogy mi a szarért maradt ki a válogatott keretbõl.

http://goo.gl/gd6Zi5