Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.dehir.hu/videogaleria/uj-mufuves-focipalyat-avattak-fel-debrecenben/
25ezer eurót kért õ/ügynöke,ezt pedig kapásból elutasították Debrecenben,amit meg is értek,bár nagyon jó kis játékosnak tartom amúgy
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dum spiro, spero.
A diósgyõri szurkolók megérdemelnek egy jó csapatot sõt egy bajnokcsapatot is és úgy néz ki Leisztingerék komolyan veszik ezt. Nagy csapat lehet belõlük!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Most õszinténkevés volt a Panathinaikosban, a Genoában és a Bariban is. Ebben a 3 csapatban összesen kevesebbet lépet pályára, mint a mi kis enbéegyünkben. Menedzsere fûnek-fának ígérgette, aztán kikötött Miskolcon .. szerintem ez gáz kicsit, hogy ingyen is csak Magyarországi csapatnak kellett.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
A válogatottnak szüksége van rá szerintem.
A Lokitól és a Viditõl is sokat kért, állítólag oda ezért nem kellett.
Dum spiro, spero.
Besz@ri volt Õ máshová menni (Etó, Fradi, Fehérvár, Debrecen), mert Õ már csak levezetni akar. Õ Miskolcon sztár lesz, máshol nem lett volna.

Dum spiro, spero.
Pölõ egyébként tuti jobb lesz egy fokkal, mert jobb társak szolgálják ki
Persze lehet, hogy pénz is van a dologban, ezeket a belsõ részleteket már úgysem tudjuk meg.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
.jpg)