Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
bakkerman
Lázár Pali

25ezer eurót kért õ/ügynöke,ezt pedig kapásból elutasították Debrecenben,amit meg is értek,bár nagyon jó kis játékosnak tartom amúgy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szerintem ez a legjobb:

passatgt

Effe88
annak mi is volt a sztorija???nem ugrik be...

na igen, a legendás "újra divat a garbó" 😄DD
bakkerman
"Genito nádzson finom volt a kókuszgolyó" ZTE ultras ez epic 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

ressy14
Effe88
békéscsaba volt

szabii98
úgy hallottam erre-arra hogy békéscsabai, de lehet félre informáltak

I met God. She's black

dave9004
de már én se vagyok biztos.
dave9004
ez egy vasas-ujpest meccsen volt ha jol emlékszek.
Narxis
Hmm, nincsenek azért kevesen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szabii98
Békéscsaba

I met God. She's black

Narxis
Diósgyõr?

passatgt
melyik csapat?

szabii98

I met God. She's black

banok
A DVTK nagyot igazolt Rudolf személyében, komolyan erõsödtek vele! Ugyanis Rudolf szerintem nem adta még fel, hogy nyugaton vagy keleten (...) nagyot virítson így ebben a diósgyõri fél év-1 évben nagyon fog hajtani, hogy bizonyítson a klubjában és a válogatottban.
A diósgyõri szurkolók megérdemelnek egy jó csapatot sõt egy bajnokcsapatot is és úgy néz ki Leisztingerék komolyan veszik ezt. Nagy csapat lehet belõlük!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
Pedig valamelyik ilyen "vezetõ sportnapilap" oldalán olvastam ezt, hogy Miskolcon kezdte a focit, de akkor ezek szerint téves volt az infójuk.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ahhoz nem kell fél évig klub nélküliként Nyíregyházán edzeni hogy egy DVTK szerzõdés összejöjjön, ráadásul teszi ezt egy olyan játékos, aki úgymond alapember lenne az Egervári-féle válogatottban. És azért marad ki a válogatottból mert a döntései miatt képtelen volt szeptember közepére összehozni bármilyen mérkõzést amin játszott volna, mindezt fizikailag egészséges állapotban.

bakkerman
én úgy tudom innen indult Nyíregyházásról,aztán debreceni focisuli és utána jött a Nancy <#fejvakaras><#nemtudom> egyébként meg igazad van,Rudolfnak ezzel annyi,de még a válogatottnál is elfelejthetjük...

gabber_saviola
Visszaolvasva tényleg kicsit bunkó voltam, bocs. Valami olyasmit akartam, hogy visszakerül oda, ami eddig a csapat történelme volt. <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mooo
"azaz vissza kerülnek majd oda, ahová valók. " <#szomoru2>
LasDen
hollandiába, belgiumba és németországba próbálkozzanak, ott legalább jáccanak, de az ilyen anglia, spanyol meg olasz nem pálya...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabber_saviola
Igen, jól olvasod, Õ már onnan nem megy sehová.

gabber_saviola
Pedig Õ már sosem fog külföldi nívósabb bajnokságban játszani.

Most õszinténkevés volt a Panathinaikosban, a Genoában és a Bariban is. Ebben a 3 csapatban összesen kevesebbet lépet pályára, mint a mi kis enbéegyünkben. Menedzsere fûnek-fának ígérgette, aztán kikötött Miskolcon .. szerintem ez gáz kicsit, hogy ingyen is csak Magyarországi csapatnak kellett.

[HUN]FaTaL
Ott baszta el, hogy a Genoába ment az Ajax helyett.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Levezetni?😄 27 éves 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

LSSAHPAUL
de lehet ott kispados lenne és inkább játszani akar, jól teszi! A pénz helyett az életet választotta, és nem is akármilyet, szvsz miskolcon van a legjobb hangulat majdnem egész európában. Nem akármiért jöttek ide a spanyolok is!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

ressy14
27 évesen ne menjen már levezetni. Lehet, hogy túl optimista vagyok, de van még esélye egy normális közepes nyugati klubnál folytatni, ha jól megy neki a dióknál.
A válogatottnak szüksége van rá szerintem.

A Lokitól és a Viditõl is sokat kért, állítólag oda ezért nem kellett.

Dum spiro, spero.

gabber_saviola
Én megértem Rudolfot, hogy Miskolcra igazolt, mégpedig azért, mert onnan indult, és legalább ennyivel tartozott azoknak ott, hogy levezetni oda megy vissza. Most a miskolciaknak van még 2-3 éve hogy mutassanak valamit, aztán eltûnnek a süllyesztõbe .. azaz vissza kerülnek majd oda, ahová valók. Szóval amég van pénz, addig van remény, hogy felmutassanak valamit.

Besz@ri volt Õ máshová menni (Etó, Fradi, Fehérvár, Debrecen), mert Õ már csak levezetni akar. Õ Miskolcon sztár lesz, máshol nem lett volna.

Effe88
na ebbõl se lesz már focitsa(és most nem a dvtk-t akarom fikázni de) azt hittem egy olasz kettõben vagy egy görög 1ben esetleg francia egyben el focizgat...de dvtk nb1😄😄😄😄

passatgt
mondjuk 3 év az jó, most itt mutat valami kiemelkedõt és télen eladják jó pénzért, kivásárlással mert ugye nem jár le szerzõdése

jézusom, gratulálok neki....
passatgt
lol

Narxis
Jaja, story4 powa.

ressy14
de azért több helyen van, mint a digi sport

Dum spiro, spero.

szabii98
jajjdejó. így tehát az idegenbeli meccseket sokan nem látják. megint.

I met God. She's black

DaemoonHunter
helyes. ott legalább a kommentátor elviselhetõ...

ressy14
picit a melankóliát háttérbe szorítva: A Story4 közvetíti a Vidi EL meccseit

Dum spiro, spero.

polluxware
mááár majdnem.... áhhh

majd..

LEGKÖZELEBB😉

én bízom Monizban nagyon, már most szebb focit játszunk, és látszik, hogy mit akarunk csinálni - ezt Döme alatt egyszer sem éreztem

Pölõ egyébként tuti jobb lesz egy fokkal, mert jobb társak szolgálják ki
passatgt
majd akkor nevess ha Pölöskey góljával nyernek a fradi ellen😊

ööö, és ezt most így hogy? kell a ligakupába, vagy mi?
passatgt
Pölöskey->Loki

Casillas
Igen, a kölcsönvételnél volt szó arról is, hogy visszaigazolhatják Debrecenbe, ha úgy alakulnak a dolgok. Egyébként annyira hihetetlen, hogy elvétve még van olyan a játékosok és vezetõk közt, akit még tényleg érdekel a magyar foci, klubcsapattól függetlenül? 😄 A Lokinak szüksége volt egy balhátvédre, Mohl Dávid volt is már náluk korábban, most újra megkeresték õt és a klubot, a kecskemétiek meg megpróbáltak segíteni, hogy minél tovább juthassanak nemzetközi porondon, ennyi. Vidéki csapatok sokszor összetartanak.
Persze lehet, hogy pénz is van a dologban, ezeket a belsõ részleteket már úgysem tudjuk meg.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

gabber_saviola
igen azt írtam, hogy az elre érkezett ... csak arra voltam kíváncsi, hogy ezzel a kölcsönadással mi volt a játékos célja (esetleg végleges szerzõdés, netán külföldrõl való figyelemfelkeltés, ilyenek).

Mohl Dávid, õ a EL menetelésre érkezett...

gabber_saviola
Értem. Akkor pl az a kecskeméti srác (nem jut eszembe a neve), akit kölcsönvett 1 hónapra a loki amég az elben vitézkedtek ... neki is ilyen célja lehetett ezzel az egy hónappal?