Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
kurva nehéz felfogni😄
de meg se próbálja a majom
Vivimos por ti, vence por nosotros.
gondolom egy ideig nem i fogja berekedni magát a kezdõbe...sõt
huszti meg bomba formába van 😊 persze a válogatottnak nem kell hisz ott van elek,laczkó baloldalra😄😄
szalai meg csak gólt lõtt gy Bayernek(még ha tizi is)
priskin meg egy alanyinában bohóckodik😊
Szalai meg egy 11-est lõtt be.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
2-3 éve még mennyire akartam Õt Palermóba ... nagyon komolyan tolta. Igazi egyszemélyes csatársor.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amúgy a 2006-07es éve jó volt a seria a-ba
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.