32945
Magyar Foci
-
#21481 MTK-Astra FC meccsen bekiabálták többször is, hogy Hajrá Fradi, vajon ezért büntetés jár? :D
-
#21480 na megvan, kis google után:
1. befejezik a puskást, tehét körben megépítik az összes pillért, ez lesz körben:
2. lebontják a mostani lelátókat, csak a pillérek maradnak
3. felépítenek egy stadiont középre, a lebontott lelátó helyett
4. az új stadion és a régi/új pillérek közötti részt beépítik mindenféle sport/vendéglátói cuccokkal -
#21479 Tessék, pár látványtervvel és angol magyarázattal:
klikkejjé' ide -
#21478 én úgy értelmeztem, hogy ilyen építéssel egybekötöt bontás lesz :D vagy a fasz tuggya :D -
#21477 Majd kiírnak egy tervpályázatot milliókért (immáron sokadszorra), amivel pár ember megint kaszálhat. Lassan odáig jutunk, hogy a Margit-szigetet a parlament elé vontatjuk, aztán arra építjük fel az új, 130 ezres arénát. -
#21476 esetleg a mostani puskás belsejébe épül, olyan szélesen/magasan mint az alsó lelátórész körben, és fedett lesz, tetjére megy futópálya aminek meg megmarad a felső karéj lelátónak?:D ennek meg semmi értelme így -
#21475 és akkor a mostani lelátónak mi értelme?:D vagy az csak egy félkör lesz? rohadtul nem értem, de szerintem nem vagyok egyedül:D -
#21474 Nem, az a stadion tetején lesz :D -
#21473 Most nézem, hogy itt valami ilyesmit írnak. -
#21472 a futópálya megmarad? -
#21471 Én valahogy úgy gondoltam hogy "beépítik" a futópályát és ott lesz a lelátó, de elég furán írják le a cikkek az tény. -
#21470 ha valaki érti, hogy ezt az új Puskás stadiont hogyan akarják összehozni, rajzolja már le, mert én nem tudom felfogni személy szerint:D -
Zenszkij #21469 a "bunda" Debrecentől -
#21468 azért a vidi bizonyított már az el-be.
egy győr meg nem.
a vidi azt is bizonyította, hogy a célfutballon kívül egy látványos focit is képesek játszani, győr nem.
azért attól, hogy ez a győr itthon el3pontozik az ok, de az el-be jutásért vagy bl-be jutásért kicsit más tészta lesz.
és igen ennek a győrnek játékoskerete jóval gyengébb mint a videotoné.
és nagyon elmarad attól a debrecentől akik annó bl-be jutottak.
szóval nem fűznék a győrrhöz sok reményt.
szerintem elég simán és hamar kizuhannak majd. -
Grenzjager #21467 3 pont vagy szép játék?
így játszunk, ne nézd - elv alapján.
Sajnos klasszikusan már most fel lehet tenni a kérdést, a magyar bajnok egy vagy két kör megy majd a BL selejtezőjében. -
#21466 mármint a fradi előnyére, nem? :D -
#21465 na ja, azért a vidi legalább megérdemelné.
Ők játszák a leginkább azt ami focinak nevezhető.
Ennél a Győrnél én nem nagyon látom azt, ami bejutattná őket a bl-be vagy el-be.
és isten segedelmével talán ez a rucskos mtk is leszorul a dobogóról, mondjuk a fradi kárára.
Bennük is több lenne nemzetközi szintéren -
karajjj #21464 miért? az újban sem lesz -
#21463 Igen, kicsit sok az ööööööö, na öööööö, az öööööö, mindegy. -
#21462 bukjon csak
inkább legyen a vidi a bajnok -
#21461 Király "Ööööö" Gábor szakkomentátor -
#21460 Ráférne :D -
#21459 Mióta ezt beírtad nem nyertek a bajnokságban -
#21458 ha innen bukik a győr, akkor pintért meglincselik :D -
#21457 5-2 a vége, égés:D -
#21456 4-2:D
én azt mondom, nem nyerte meg még a bajnokságot, necces meccseket játszanak még, paks, újpest, mtk, honvéd, fradi, ezeken azért lehet pontokat bukni nagyon szépen -
#21455 Csak így tovább győr :D -
#21454 Remek ötlet, így aztán ugyanolyan fos lesz a futópályával... -
karajjj #21453 szerintem jó lenne a régivel kezdeni valamit, csak hát minek? először focizni tanuljanak meg, aztán ráérünk építkezni -
karajjj #21452 obazmeg -.- -
#21451 Nekem ez baromira nem tetszik, le kellene az egészet bontani, de gondolom arra már nincs pénz... -
#21450 lesz? minden évben új tervvel hozakodnak elő, immáron közel 20 éve.
Szerintem örülhetünk, ha a Loki és Fradi stadion felépül. -
#21449 hogy megtanulj linkelni :D -
karajjj #21448 na fasza stadionunk lesz, csak tudnám, hogy minek :D -
#21447 (pancs)air -
#21446 -
#21445 Sándor Károlytól tanulta :D -
#21444 ez hogy? :D -
#21443 fantasztikus... -
#21442 Egyre több hírforrás állítja, Fradi-szurkolókat késeltek