32945
Magyar Foci
  • Effe88
    kzártnak tartom, hogy ennyit hozna egy városnak egy bl dönőt
    javarészt egyetlen egy nap

de ha találsz róla cikket akkor szívesen elolvasnám
    lehet rosszul gondolom
  • ressy14
    végülis az el meccseken a biztonsági szektorokat is meg kellett nyitni nekünk, de valóban nem volt még soha teltház :D Korábban volt egy real féle biszem csapat is nálunk, de őket nem veszem ide, mert ti 34 ezres nézőszámot 50 éve nem produkáltatok :D

Manapság meg a 2 milliós városban ki tudtok szédülni 4 ezren a stadionba, wow, gratula :D
    A teltházhoz nálatok arra volt szükság, hogy játszatok egyet a lila haverjaitokkal és utána ledózerolják a gettótokat (a vendég szektorotok csodás állapotban van/volt, a wc még életben nem látott takarítót). Különben maradt volna pár ezer néző :D

az átlagnéző nálunk 3600, puszi a pocidra
  • passatgt
    valahol olvastam, hogy a 2011-es Wembley BL döntő durván 20 milliárd ft hasznot hozott, szóval egy BL/El/EB döntő lényegében visszahozná az árát:)
  • Effe88
    nálatok mennyien vannak azon a szartelepen?D:
    1500-an max:D

nálatok még az életbe nem volt teltház
    annyira nem kiváncsi senki arra a nímand szar csapatra
    a sok csöves portugálra:D
  • ressy14
    hát 10 ezerrel sem nézne ki jól egy 60 ezres stadion :D de majd felbuszoztatjátok a vidékieket, hátha ;)

a ligakupa döntő előtt is nagy volt a szátok, hogy többen lesztek, mint mi, aztán volt 5000 vidista, ti pedig lejöttetek ezren (plusz pár száz identitás zavaros fehérvári még a zöld oldalon)... De te biztosan itt voltál

Egyébként én azt szeretném, hogy legyen teltház nálatok, és a lokinál is, hamár Győrben ingyen jeggyel se mennek ki 3000-nél többen.
  • Effe88
    4-5?

mondjuk még ez is több mint fehérváron valaha lesz:D:D

de az új stadionba már 10-12 ezer mindig lesz
    ebben biztos vagyok
  • ressy14
    az Üllőire 60 ezres stadion nem férne el, és elég is hülyén nézne ki azzal a 4-5 ezer emberrel.
  • ressy14
    amennyit beledobsz a közösbe :D

70 - 90 milliárd HUF, a tervek szerint 2017-ben lesz kész.
  • Effe88
    mennyibe kerül majd ez a szarkupac stadion?
  • ressy14
    most elég lesz 1 nagy stadion is az EB pályázathoz, elvégre most ez a sok városos és országos dolog a menő Platini szerint.
  • ressy14
    Lengyelország, Románia, Ausztria, Írország, Skócia, Belgium, és a spanyolok most építenek egyet.
  • passatgt
    eb-t csak közösen érdemes rendezni valakivel, mert 4-5 nagy stadion teljesen felesleges, az ilyen 10-20e férőhelyes, mint a debrecen meg a fradi stadion pedig kevés hozzá sztem
  • Narxis
    Ha VB-t nem is de EB-t rendezhetnék, ahhoz meg alap a 4-5 nagy és korszerű stadion. Valahol el kell kezdeni.
  • passatgt
    2012-ben 5 válogatott meccs volt benne, BL/EL döntőt is lehet majd rendezni, közös rendezésű eb-n lehet akár a döntőt játszani benne, focipályán kívüli részen ha minden igaz lehet rendezni majd atlétika/torna versenyeket, aztán mindig van itt elég sok koncert stb..., nem fog ez üresen állni
  • [HUN]FaTaL
    Ott a VB-re épült a stadion. :)

Persze tudom, mi is VB-t fogunk rendezni...
  • ReszegKoldus
    Mondjuk a franciák nem nagy focinemzet az tény :D

• [HUN]FaTaL
    Én azt sem értem, hogy mi a fasznak nekünk külön nemzeti aréna? Anglián kívül egyetlen nagy focinemzetet (a bajnokságra gondolok) sem tudok mondani, ahol külön nemzeti aréna van és ne használná egy klub sem.

Itt lesz évi ~3 meccs a Puskásban. Szerintem inkább nagyobbra kellett volna / kellene építeni a fradi pályát és akkor játszhatna ott a válogatott is.
  • passatgt
    fel lehet építeni a régi stílusban is az újat:D
  • karajjj
    Nekem ezzel a megoldással csak egy bajom van, hogy kb úgy álltak elő vele, mint a legényanyában a falu Bélái...
    Áshatnánk egy akkora gödröt, amibe belefér a stadion, csak aztán a földet nem tudnánk hova rakni!
  • Narxis
    Én nem szeretem az ilyen gányolást. Ez nem valami másodosztályú csapat stadionja hanem a nemzeti aréna. Egy látványos, nagy befogadóképességű stadion kellene amire ha ránéz az ember akkor leesik az álla.

Dehát ezvan, nincs beleszólásunk, úgyis az lesz amit a kedves vezetők akarnak.
  • karajjj
    lehet én vagyok az egyetlen, de én örülök neki, hogy marad a régi, megvan az a feelingje, hogy még nagyapám is odajárt meccsre :D
  • passatgt
    így máe érthető, de sztem lebonthatnák a egészet és megépíteni úgy ahogy akarják egyszerűbb mint így kínlódni hogy fele megvan fele nincs
  • karajjj
    „Az örökségvédelmi szabályok alapján kívülről megmarad a régi Népstadion retro látványa, sőt az eredeti, 1953-as tervek alapján a hiányzó oldalon is megépítjük a stadion felső karéját. Belülről viszont egy high-tech aréna készül el. Az új, meredek lelátók és a futópálya hiánya miatt egy harminc-negyven méter széles gyűrű alakul ki a két stadion között, amit beépítünk kiszolgáló létesítményekkel, edzőtermekkel” – mondta a kormánybiztos.
  • karajjj
    ettől már csak egy faszább van:

• [HUN]FaTaL
    Ezt csak felvételről láttam, de azóta is hatalmasat röhögök, a kommentátoron is :DDDD

"Aztán egy micsoda.." :D
  • ressy14
    azóta a szemem előtt van a kép, ahogyan Koller leveszi a csk-s karszalagját és elindul az öltöző felé
  • LasDen #21495
    csak hogy legyen valami régi is...
  • Solt

:DDD
  • Solt
    :DDDD
  • ressy14
    a magyar-román kiesett jegybevételét valamiből pótolni kell.

Egyébként érdekes aránytalansággal büntetgetnek, szinte mindegyik csapat kaphatna hasonló összegeket meccsenként, de a fordulónként elhangzó faszszopó újpestezés nem fog segíteni az összegek redukálásában.
  • ReszegKoldus
    NB I: messze a Fradi fizette eddig a legtöbb büntetést

Jól jön a ligakupás pénz...
  • ReszegKoldus
    Kecskemét + Fradi > német foci
  • bakkerman
    azért van hova fejlődnie a lengyelnek...bajzi még mindig topcsatár
  • Sippie
    LOL
  • ReszegKoldus
  • ressy14
    ", de nem szeretem az olasz borvidék borait, így maradtam" :D
  • Effe88
    „A Napoli kilencmilliót fizetett volna értem, egy csapatban játszhattam volna Maradonával és Carecával."

• LasDen #21484
    ott még többt vágnak :D
  • ReszegKoldus
    Inkább vasárnap lenne ez az eredmény.
  • LasDen #21482
    nem is rossz ez a ligakupa döntő. mindkettő jól játszik, de fradi nagyon oda tette magát :D
    és közben itt az 5. gól :DDD