32945
Magyar Foci
-
#21521 kzártnak tartom, hogy ennyit hozna egy városnak egy bl dönőt
javarészt egyetlen egy nap
de ha találsz róla cikket akkor szívesen elolvasnám
lehet rosszul gondolom -
#21520 végülis az el meccseken a biztonsági szektorokat is meg kellett nyitni nekünk, de valóban nem volt még soha teltház :D Korábban volt egy real féle biszem csapat is nálunk, de őket nem veszem ide, mert ti 34 ezres nézőszámot 50 éve nem produkáltatok :D
Manapság meg a 2 milliós városban ki tudtok szédülni 4 ezren a stadionba, wow, gratula :D
A teltházhoz nálatok arra volt szükság, hogy játszatok egyet a lila haverjaitokkal és utána ledózerolják a gettótokat (a vendég szektorotok csodás állapotban van/volt, a wc még életben nem látott takarítót). Különben maradt volna pár ezer néző :D
az átlagnéző nálunk 3600, puszi a pocidra -
#21519 valahol olvastam, hogy a 2011-es Wembley BL döntő durván 20 milliárd ft hasznot hozott, szóval egy BL/El/EB döntő lényegében visszahozná az árát:) -
#21518 nálatok mennyien vannak azon a szartelepen?D:
1500-an max:D
nálatok még az életbe nem volt teltház
annyira nem kiváncsi senki arra a nímand szar csapatra
a sok csöves portugálra:D -
#21517 hát 10 ezerrel sem nézne ki jól egy 60 ezres stadion :D de majd felbuszoztatjátok a vidékieket, hátha ;)
a ligakupa döntő előtt is nagy volt a szátok, hogy többen lesztek, mint mi, aztán volt 5000 vidista, ti pedig lejöttetek ezren (plusz pár száz identitás zavaros fehérvári még a zöld oldalon)... De te biztosan itt voltál
Egyébként én azt szeretném, hogy legyen teltház nálatok, és a lokinál is, hamár Győrben ingyen jeggyel se mennek ki 3000-nél többen. -
#21516 4-5?
mondjuk még ez is több mint fehérváron valaha lesz:D:D
de az új stadionba már 10-12 ezer mindig lesz
ebben biztos vagyok -
#21515 az Üllőire 60 ezres stadion nem férne el, és elég is hülyén nézne ki azzal a 4-5 ezer emberrel. -
#21514 amennyit beledobsz a közösbe :D
70 - 90 milliárd HUF, a tervek szerint 2017-ben lesz kész. -
#21513 mennyibe kerül majd ez a szarkupac stadion? -
#21512 most elég lesz 1 nagy stadion is az EB pályázathoz, elvégre most ez a sok városos és országos dolog a menő Platini szerint. -
#21511 Lengyelország, Románia, Ausztria, Írország, Skócia, Belgium, és a spanyolok most építenek egyet. -
#21510 eb-t csak közösen érdemes rendezni valakivel, mert 4-5 nagy stadion teljesen felesleges, az ilyen 10-20e férőhelyes, mint a debrecen meg a fradi stadion pedig kevés hozzá sztem -
#21509 Ha VB-t nem is de EB-t rendezhetnék, ahhoz meg alap a 4-5 nagy és korszerű stadion. Valahol el kell kezdeni. -
#21508 2012-ben 5 válogatott meccs volt benne, BL/EL döntőt is lehet majd rendezni, közös rendezésű eb-n lehet akár a döntőt játszani benne, focipályán kívüli részen ha minden igaz lehet rendezni majd atlétika/torna versenyeket, aztán mindig van itt elég sok koncert stb..., nem fog ez üresen állni -
#21507 Ott a VB-re épült a stadion. :)
Persze tudom, mi is VB-t fogunk rendezni... -
#21506 Mondjuk a franciák nem nagy focinemzet az tény :D
-
#21505 Én azt sem értem, hogy mi a fasznak nekünk külön nemzeti aréna? Anglián kívül egyetlen nagy focinemzetet (a bajnokságra gondolok) sem tudok mondani, ahol külön nemzeti aréna van és ne használná egy klub sem.
Itt lesz évi ~3 meccs a Puskásban. Szerintem inkább nagyobbra kellett volna / kellene építeni a fradi pályát és akkor játszhatna ott a válogatott is. -
#21504 fel lehet építeni a régi stílusban is az újat:D -
karajjj #21503 Nekem ezzel a megoldással csak egy bajom van, hogy kb úgy álltak elő vele, mint a legényanyában a falu Bélái...
Áshatnánk egy akkora gödröt, amibe belefér a stadion, csak aztán a földet nem tudnánk hova rakni! -
#21502 Én nem szeretem az ilyen gányolást. Ez nem valami másodosztályú csapat stadionja hanem a nemzeti aréna. Egy látványos, nagy befogadóképességű stadion kellene amire ha ránéz az ember akkor leesik az álla.
Dehát ezvan, nincs beleszólásunk, úgyis az lesz amit a kedves vezetők akarnak. -
karajjj #21501 lehet én vagyok az egyetlen, de én örülök neki, hogy marad a régi, megvan az a feelingje, hogy még nagyapám is odajárt meccsre :D -
#21500 így máe érthető, de sztem lebonthatnák a egészet és megépíteni úgy ahogy akarják egyszerűbb mint így kínlódni hogy fele megvan fele nincs -
karajjj #21499 „Az örökségvédelmi szabályok alapján kívülről megmarad a régi Népstadion retro látványa, sőt az eredeti, 1953-as tervek alapján a hiányzó oldalon is megépítjük a stadion felső karéját. Belülről viszont egy high-tech aréna készül el. Az új, meredek lelátók és a futópálya hiánya miatt egy harminc-negyven méter széles gyűrű alakul ki a két stadion között, amit beépítünk kiszolgáló létesítményekkel, edzőtermekkel” – mondta a kormánybiztos. -
karajjj #21498 ettől már csak egy faszább van:
-
#21497 Ezt csak felvételről láttam, de azóta is hatalmasat röhögök, a kommentátoron is :DDDD
"Aztán egy micsoda.." :D -
#21496 azóta a szemem előtt van a kép, ahogyan Koller leveszi a csk-s karszalagját és elindul az öltöző felé -
#21495 csak hogy legyen valami régi is...
-
Solt #21494
:DDD -
Solt #21493 :DDDD -
#21492 a magyar-román kiesett jegybevételét valamiből pótolni kell.
Egyébként érdekes aránytalansággal büntetgetnek, szinte mindegyik csapat kaphatna hasonló összegeket meccsenként, de a fordulónként elhangzó faszszopó újpestezés nem fog segíteni az összegek redukálásában. -
#21491 NB I: messze a Fradi fizette eddig a legtöbb büntetést
Jól jön a ligakupás pénz... -
#21490 Kecskemét + Fradi > német foci -
#21489 azért van hova fejlődnie a lengyelnek...bajzi még mindig topcsatár
-
#21488 LOL -
#21487 -
#21486 ", de nem szeretem az olasz borvidék borait, így maradtam" :D -
#21485 „A Napoli kilencmilliót fizetett volna értem, egy csapatban játszhattam volna Maradonával és Carecával."
-
#21484 ott még többt vágnak :D -
#21483 Inkább vasárnap lenne ez az eredmény. -
#21482 nem is rossz ez a ligakupa döntő. mindkettő jól játszik, de fradi nagyon oda tette magát :D
és közben itt az 5. gól :DDD