Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
nem hiszem😊

sporting idén kritikán aluli a bajnokságban is

passatgt
na jó, maradjon 3-0, nem fogok idegeskedni

még egy van akkor a plusz háromból? 😄

csak EGY? 😄

szabii98
és ilyenkor nemvagyok kint 😞((((
remélem a többi meccsen is aratunk. mondjuk a genk elég erõs

I met God. She's black

Beszarás 😄
passatgt
uefánál a bundajelzõ asszem most sípol

szucsy89
3!
passatgt
sárgáért nagyon kár, bár úgyis jön sanyi helyette félidõben

Kaplan
Na most már tényleg azt a kurva... Azért a Videoton tud valamit és ezt kibaszottul nem lehet tõlük elvitatni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dave9004
akkor 3-0
szabii98
három!! 😄DDD

I met God. She's black

passatgt
3-0 😄DD alázás

[HUN]FaTaL
GÓÓÓÓL!!!

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
közben a Genk is vezet a basel ellen idegenben

passatgt
ez sztem inkább sérülés miatti csere volt, vártak volna inkább a félidõig

Kaplan
Mi a fasz? Nem rossz kezdésnek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

passatgt
Walter Lee gyönyörûen cselezte ki magát egyébként, most eddig nagyon jól játszik

szabii98
nagyon lenéznek a portugálok! 😄 majd megjárják(lekopogom,hajráááá)

I met God. She's black

Rudee
Huszti-gól 11-esbõl.

Szar Bayern, szar Bayern :)

REALista
Az a büdös...D:😄:d

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szabii98
HOPPÁ 😄

I met God. She's black

passatgt
megõrülök bazmeg!!!! 😄😄DDD

[HUN]FaTaL
2-0 😄DD

passatgt
és ez most baromi jó, kb az van mint idegenben a Gent ellen, nekik kell támadni, mi meg kontrázunk

passatgt
na még hármat, hogy gólarány jó legyen

[HUN]FaTaL
Vezet a Vidi!

passatgt
JEEEEEEE vezet a VIDI!!!!

Rudee
EL körkép:

Lencse a Lyon, Huszti pedig a Levante ellen került a kezdõbe. Köteles még mindig sérült, így nincs a Genk keretében.

Rudee
Lassan egy hónapja aláírt, de még nincs olyan meccse ahol játszott de nem rúgott gólt <#idiota><#vigyor5>

Zenszkij
Huszti is ezen a véleményen van. Egyetértek velük.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

gabber_saviola
Ez a srác hatalmas, mehet a szobor neki Miskolcon. 😄ddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
DVTK: Rudolf megsérült csapata szerdai edzésén

Juhász egyre nagyobb gázban van, megint nem kapott egy percet sem😞 Megyeri legalább végig védte.

Rudee
Megyeri kezdõ, míg Juhász a padon az esti BL meccseken.

LSSAHPAUL
Hát szimpátiában szvsz Sisa a top, Szivics egy született gyõztes, csak azt nem értem hogy nem kap valami komoly csapatnál lehetõséget, lehet azt hiszik hogy csak szerencséje van 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

gabber_saviola
Egyik legszimpibb edzõ Magyarországon, ha nem Moniz jött volna hozzánk, akkor Õt szerettem volna.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fél Isten, bírom a csókàt!

www.smart-bus.hu

Tomiszlav Szivics neve mostantól Szivics Tomiszlavként is használható: a Paks vezetõedzõje és lánya a napokban a szabadkai konzulátuson letette a magyar állampolgári esküt – számolt be róla klubja hivatalos honlapja.
„Mikor nem tudtam Magyarországon tovább dolgozni, és visszajöttem Szerbiába – utalt a döntés idejére a szakember. – Hiányzott az ország, hiányoztak az ottani barátaim. Akkor döntöttem úgy, hogy elindítom az egyszerûsített honosítási eljárást. Az édesanyám magyar, és bár édesapám bunyevác, õt mindenki Béla bácsinak hívta.”

A Kecskemét korábbi, a Paks jelenlegi vezetõedzõje azt mondja, nagyon sokat köszönhet Magyarországnak. „Nagyon szeretem az országot, azon belül is Kecskemétet. Az a tervem, hogy ott fogok majd élni, ott telepszem le. Amikor nem kaptam munkát, és vissza kellett jönnöm, akkor kiderült a számomra, hogy mennyi igaz barátot szereztem. Olyanokat, akik támogattak engem itt is. Akikkel biztosan örökre meg is marad ez a barátság. Ne értsenek félre, Paks is kitûnõ hely. Szeretem a munkát, amit csinálok, és száz százalékot beleadok. Bízom benne, hogy sok szép eredményt fogunk elérni közösen!” – mondta Szivics Tomiszlav. (nso)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Támogatom/Támogatnám!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mooo
És Szalai gólt is lõtt!
banok
Szalai és Gera kezdõ!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Úgy kéne, mint a skótoknál.

Az lenne a lényeg, hogy az a kevés jó játékos, minél kevesebb csapatban legyen szétszórva. 10 csapatos bajnokságban lenne 36 forduló, mindenki négyszer játszik mindenkivel egy idényben, nincs alsó, felsõ ház, stb...

Sokkal kisebb a középmezõny, így nagyobb az eredménykényszer... vagy a nemzetközi kupáért küzdesz, vagy szinte a kiesés ellen.

www.smart-bus.hu

Lehet...igazándiból azt sem értem minek kellett anno a 12 csapatos, rájátszásos rendszert eltörölni... A kevesebb meccs mióta szolgálja a foci fejlõdését?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

10 csapat lenne az ideális az nb1-ben...

www.smart-bus.hu

óóh, régen még álmodoztam egy 18-20 csapatos NB1rõl😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"