32945
Magyar Foci
-
karajjj #21761 hírcsárdás cikk -
#21760 Ha ez valóban megtörténik akkor egészen veretes edzői névsorral rendelkezne már az NB1-ben néhány csapat. Szurkolok, hogy megszerezzék, hátha! -
#21759 első kupáját edzőként az mtk-nál szerezte :D
am nagyon sikeres és eredményekben (és csapatokban) gazdag karrier áll mögötte :D -
#21758 mtk-nál bevált :D -
#21757 -
#21756 A boon.hu regionális portál értesülései szerint Henk ten Cate az egyik jelölt a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr vezetőedzői pozíciójára. -
#21755 Aha mint például a jégkorongban? Az tökéletes ahogy látjuk...
Beleértve, hogy volt néhány éve Ligaszervezet és hát az is igen népszerűtlen volt. -
#21754 http://www.nemzetisport.hu/legiosok/stuttgart-hajnal-bokaszalagja-elszakadt-a-tegnapi-edzesen-2241099
nem bírják a magyarok a bundesligát:/ -
karajjj #21753 mindenkinek jobb lesz így... az MLSZ keressen magának olyan csapatokat, akik megfelelnek az elvárásainak, mi meg alapítsunk olyan szövetséget, ahol a csapatok dirigálnak... -
#21752 Ahogy félfüllel hallottam, Sanyi, Böde és Dombi Tibi fogja megalapítani az új szövetséget. -
karajjj #21751 végre :D -
#21750 ciprus már nem, ha olvastad nso cikkét róluk a minap :D -
#21749 http://www.nemzetisport.hu/legiosok/furth-varga-a-nyaron-visszater-a-dvsc-hez-hivatalos-2241049
ciprus vagy izrael lesz ebből:D -
#21748 és csodálkozunk hogy miért nem akarnak idejönni nagy tőkével külföldi fociszerető pénzemberek...mert csak meglopnák őket itt. -
#21747 undorító.... -
#21746 Elég durva, a belgát is meg akarták fejni az újpestnél az utólag módosított klub-játékos szerződéseknél....hirtelen több lett a prémium és a fizetés. -
karajjj #21745 még nem értem a cikk végére, de kezdek hinni neki :D durva, hogy miket műveltek vele -
#21744 "Szerinte a magyar fociból élők tíz százaléka abból él, hogy másokat meglop."
Csak tíz? :D -
karajjj #21743 Azt hitték, valami idióta cukrosbácsi vagyok? Szalai Bálint, Bohus Péter 2013. május 2., csütörtök 08:04 | John Marshall, az Egri FC és a Vác FC tulajdonosa szerint mindkét helyen cukrosbácsinak nézték, aki majd kérdés nélkül mindent kifizet. -
#21742 Lovrencsics-et 100 ezer euróért végleg megveheti a Lech Poznan.
100 ezer? ha tényleg olyan jó, akkor 500-at is simán megér. -
#21741 -
#21740 nincs erre olyan megoldás, ami mindenkinek megfelelne. Inkább arra kéne törekednie az mlsznek, hogy gyenge anyagi háttérrel ne kapjanak licencet. -
#21739 Így meg az kerül előnybe, aki még nem játszott vele. -
#21738 így aki kikapott az eger ellen az előnybe kerülne lényegében -
#21737 Ez tény, én a szabályra gondoltam. Szerintem ilyenkor törölni kéne az összes korábbi eredményt, az Egert letakarítani a tabelláról (vagy a végére tenni 0 ponttal) és a többieknek is jóváírni a 3-0-s eredményt. -
#21736 képzelem micsoda ellenállást tanusítanának pénz nélkül az egriek a továbbiakban. ugyanugy kikapnának, max nem lehet ellenük bundázni ennyi.
-
#21735 Ezt hatalmas cigányságnak találom egyébként. Mert így, aki már lejátszotta az Egerrel a mérkőzéseit az hátrányba kerül azzal szemben, aki még nem (néhány kivétellel). -
#21734 4) Ha bajnokság versenykiírásában meghatározott mérkőzésszám 50%-át lejátszotta a kizárt csapat, akkor az ellenfeleknél meg kell hagyni az elért eredményt. A kizárt csapat addig lejátszott eredményeit (pontok és gólkülönbség) törölni kell, és a bajnoki (verseny) osztály utolsó helyére kell helyezni. A bajnokság (verseny) hátralévő mérkőzésein a kizárt csapat ellenfelei a Versenybizottság kezdeményezésére fegyelmi eljárás keretében a mérkőzés(ek) 3 pontját 3:0 gólkülönbséggel kapják meg. -
Grenzjager #21733 Egerrel mi lesz most?
Törlik az eddigi eredményt, vagy a maradék meccs megy 0-3al az ellenfélnek? -
#21732 mindenki aki bemegy megnézni a meccset szépen leül és felköti a hannibal lechteres szájmaszkot
abba nehéz ordibálni
szerintem kivitelezhető -
Grenzjager #21731 és ezt aszínvonalat úgy kell tűrnöd mintha az operában lennél. -
#21730 de az usa egy 315 millió lakosú szuperhatalom
itt meg nem a tv miatt nem mennek az emberek meccsre.hanem mert alacsony a színvonal :D -
#21729 Megnőne a harmadik félidő nézettsége szerintem. -
#21728 ösztönözné az emberek hogy kijárjanak a meccsekre :D
usában általában beválik. -
#21727 ejnyeeee, az azért durva lenne. -
#21726 be kell vezetni NFL mintára a blackout szabályt. Ha a meccs előtt néhány órával nem adják el a jegyek nagy részét, akkor semmi nem adhatja a meccset, se TV, se rádió. -
#21725 minél kevesebb annál jobb:)
nem kell leterhelni az új staidonokat -
#21724 Nem tudom miért akarják ennyire, hogy kevesebben menjenek ki a meccsekre, mert többen úgyse fognak. -
#21723 :DDDDDDDD -
#21722 Senki nem megy sehova.
Majd beengedik a fradit és odaadja a szervezet a kupahelyüket mi?
Meg aztán jól állunk a szomszédokkal.
Mindenki kilépne az MLSZ-ből ha a vezetők nem értenének egyet a büntikkel, de mivel egyetértenek vele és fizetik, addig minden marad ;)
ja nem, szurkolók nem maradnak.