Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak EGY? 😄
remélem a többi meccsen is aratunk. mondjuk a genk elég erõs
I met God. She's black
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lencse a Lyon, Huszti pedig a Levante ellen került a kezdõbe. Köteles még mindig sérült, így nincs a Genk keretében.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hogy miért tartanak a külföldi klubok a magyaroktól? Hát hogy is mondjam, kicsit kényelmesnek tûnnek. A »majd csak lesz valahogy« felfogás tükrözõdik a játékukon. (ns)
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
„Mikor nem tudtam Magyarországon tovább dolgozni, és visszajöttem Szerbiába – utalt a döntés idejére a szakember. – Hiányzott az ország, hiányoztak az ottani barátaim. Akkor döntöttem úgy, hogy elindítom az egyszerûsített honosítási eljárást. Az édesanyám magyar, és bár édesapám bunyevác, õt mindenki Béla bácsinak hívta.”
A Kecskemét korábbi, a Paks jelenlegi vezetõedzõje azt mondja, nagyon sokat köszönhet Magyarországnak. „Nagyon szeretem az országot, azon belül is Kecskemétet. Az a tervem, hogy ott fogok majd élni, ott telepszem le. Amikor nem kaptam munkát, és vissza kellett jönnöm, akkor kiderült a számomra, hogy mennyi igaz barátot szereztem. Olyanokat, akik támogattak engem itt is. Akikkel biztosan örökre meg is marad ez a barátság. Ne értsenek félre, Paks is kitûnõ hely. Szeretem a munkát, amit csinálok, és száz százalékot beleadok. Bízom benne, hogy sok szép eredményt fogunk elérni közösen!” – mondta Szivics Tomiszlav. (nso)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://videa.hu/videok/sport/wolfsburg-mainz-0-2-bundesliga-foci-szalai-adam-LjXDzIGd5xkOQMcA
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Sokkal kisebb a középmezõny, így nagyobb az eredménykényszer... vagy a nemzetközi kupáért küzdesz, vagy szinte a kiesés ellen.
www.smart-bus.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
www.smart-bus.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"